Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Kicsit csalódás nekem a game a maga 2dvd-jével meg még amit felinstallál
cirka 8 giga és hát a grafikával még nem lenne gond, bár ha már ennyit foglal lehetne jobb is sokkal, de az hogy a szokásos problémák megmaradtak a régebbi total war-ból, mint a gyalogság lefutja a lovasságot meg hát a charge hmmm hát nem igazán müxik azt már nem is említem amikor üldözöm a megfutamított sereget(gyalogság) lovassággal és összevissza kanyarognak mire lovasságom feleszmél, hogy más irányba megy az ellen addigra kiértek a térképrõl.
A másik, lõvöm íjászokkal ellenség gyalogságát longbowmenekkel, a szar light gyalogságát, fél percenként elhullik 1db, ráküldöm a lovasságom azt viszont darálja a saját íjász csapatom hátba öröm nézni úgy hullanak cool game lenne, ha ezeket a hibákat kijavítanák végre pár év alatt...
De nagyon király úgy is....
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
De szerintem elég nehéz volt így is patch elni.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
1. hogy nem mindegy hol képzed a merchantot, mivel az is fejlõdik. ahol sok kereskedelmi épület van ott alapból képzetteb merchantok készülnek, (majd körönként fejlõdnek)így célszerûbb az összes merchantot itt képezni, majd szétküldeni õket.
2. fontos a kereskedelmi kapcsolatod is, mert pl a legjobban tejelõ merchantom (egyszer volt bizánc mellett, 6nemtom milye volt) az 400 körül hozott körönként, de háború idelyén lement 150-re
3. ha fejletlenebb merchantot találsz, mint a tied érdemes megvenni õket, mert a sajátod fejlõdik ettõl és többet hoz körönként. Illetve érdemes a legfejletteb merchantoddal a többire vadászni.
4. a kereskedelmi útvonalakon levõ rebel, vagy más ellenséges hajók a városok bevételével együtt a merchantok bevételét is csökkentik.
Nos hirtelen ennyi. Igaz elég idõigényes és a többi merchant néha pár pillanat alatt letakarítja a tieidet.
1: ha eretnekek égetsz vele meg téríted a más vallásúakat, akkor nõ a rangja, és ha elég magas asszem akkor választják meg kardinálissá de ez nem biztos.
2: Hosszútávon van-e értelme a merchantnak? Ha pár kör alatt behozza az árát, akkor igen...
3: Na ezt nemtom, biztos pár év.
War. War never changes.
Azt viszont még én sem tudom hogy ki lehet-e unlockolni a népeket vmilyen fájl átírásával, mint a RTW-ban?
Aztékok mikor jönnek be a képbe? Most tartok a mongol invázíónál.
War. War never changes.
és azt írja ki hogy Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application.
Ez pedig azt jelenti hogy crackhibás gondolom én...
De a új crackot keresek hozzzá akkor angol lesz újból mert a 1.1.00 patch-et leszedtem és hozzá volt még egy külön exe és felül kellett írni!segítsetek pls
és ott akeresõbe írjátok be gogy medieval aztán kihozz medieval total war 2
innen érdemes leszedni!
úgyhogy ha te letüdnád szedni átküldenéd?
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
csak mert ez a kép teljesen magyar felíratú
és én sehol sem találtamm hozzá magyarosítást
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Húzódj vissza a várakba és védekezz. Szerintem az ai képtelen bevenni egy várost, bár engem még sohasem ostromoltak meg.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A mongolokkal mit lehet csinálni? MAgyarokkal vagyok enyém fél Európa de keletrõl jönnek a mongolok. Eléjük küldtem 4!!! fullos sereget de semmi esélyem. Lehet ezekkel valamit csinálni vagy kész, meddig jönnek? Egészen Budáig? Ja és már a Timúr csákó is fennvan a térképen.
CSAK a Fradi
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
NAGYON FONTOS!! AZ OLDAL SPYWAREKET TARTALMAZ, MIUTÁN KIADJA AZ EREDMÉNYT, AZONNAL SZAKÍTSD MEG A NETKAPCSOLATOT ÉS LÉPJ KI A MOZILLÁBÓL!