Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zogu
Akkor miért írtad, hogy tökéletesen mûködik?

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Kori
felraktam az 1.1-et utana a magyarítást és a menüsorok üresek

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Zogu
Mi van fenn? Csak az alap?

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

nálam tökéletesen mûködik
Kori
ugyanez nálam is

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Zogu
Feltettem. Sajnos azóta el sem indul a prg. Pontosabban elindul, de már az elsõ választéklista is üres. A második üres liste után hibaüzenettel leáll. Ha érdekel a hibaüzenet valakit, hát írjon. Van valakinek még tapasztalata?<#wow2>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

morreau
Igen lehet! twonline-on le van írva hozzá ami kell.

Üdv!

Kicsit csalódás nekem a game a maga 2dvd-jével meg még amit felinstallál
cirka 8 giga és hát a grafikával még nem lenne gond, bár ha már ennyit foglal lehetne jobb is sokkal, de az hogy a szokásos problémák megmaradtak a régebbi total war-ból, mint a gyalogság lefutja a lovasságot meg hát a charge hmmm hát nem igazán müxik azt már nem is említem amikor üldözöm a megfutamított sereget(gyalogság) lovassággal és összevissza kanyarognak mire lovasságom feleszmél, hogy más irányba megy az ellen addigra kiértek a térképrõl.
A másik, lõvöm íjászokkal ellenség gyalogságát longbowmenekkel, a szar light gyalogságát, fél percenként elhullik 1db, ráküldöm a lovasságom azt viszont darálja a saját íjász csapatom hátba öröm nézni úgy hullanak cool game lenne, ha ezeket a hibákat kijavítanák végre pár év alatt...
Nekem az csak milánó után jött 😊

Rage47
így kell csinálni😄 én is így hódítgattam😊 kezdtem a Papal States-el...😄
Én már egész megszoktam hogy mindenkivel háborúban állok. Óránként +1 fõváros.

Rage47
pcguruban olvastam, hogy ugyanaz a csapat már dolgozik a medieval 2 mod-ján is😉
Tudom, azé megpróbálom majd. A pápa nagyon szerethet, mert Velence városát tartom már egy ideje, támad Milánó meg Velence erre két inkvizítor beszalad közénk és két kör alatt lecsapott 3 milánói meg egy velencei családtagot, plusz egy velencei kardinálist. Ezután eltávoztak a franciák felé. Huh az parás volt azért mert a legjobb családtagom van ott. 😄 Egyébként szócséplés, de állat ez a játék. habár kéne egy realism mod mint annó a Rome-hoz. Nem tudja vki lesz ilyen? Ja mégvmi a térképen, hogy néznek ki az eretnekek?

Rage47
kezdhetnék az idézetekkel a magyarítást...
OK.már megcsináltam nkem csak amenü magyar az idézetek nem<#szomoru1><#szomoru1>

Hamachin lehet ezzel játccani?
Kopiati
Még csak beta magyarosítás van. Magyar menü... meg 1.2 dolog...
De nagyon király úgy is....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

nekem is nagyon kellene az hogy lássam az idézeteket magyarul

mondjátok már meg hogy hogy sikerült megcsinálni a magyarosítást?

Kopiati
Nekem eredeti...........
De szerintem elég nehéz volt így is patch elni.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

PrasCo
...Bizáncot meg nem így fogod bevenni; mert igaz, hogy nem katolikus, de keresztény, úgyhogy - hacsak nem egy iszlám állam tulajdonában van - nem lehet indítani ellene. =)
A merchant témához annyit,

1. hogy nem mindegy hol képzed a merchantot, mivel az is fejlõdik. ahol sok kereskedelmi épület van ott alapból képzetteb merchantok készülnek, (majd körönként fejlõdnek)így célszerûbb az összes merchantot itt képezni, majd szétküldeni õket.

2. fontos a kereskedelmi kapcsolatod is, mert pl a legjobban tejelõ merchantom (egyszer volt bizánc mellett, 6nemtom milye volt) az 400 körül hozott körönként, de háború idelyén lement 150-re

3. ha fejletlenebb merchantot találsz, mint a tied érdemes megvenni õket, mert a sajátod fejlõdik ettõl és többet hoz körönként. Illetve érdemes a legfejletteb merchantoddal a többire vadászni.

4. a kereskedelmi útvonalakon levõ rebel, vagy más ellenséges hajók a városok bevételével együtt a merchantok bevételét is csökkentik.

Nos hirtelen ennyi. Igaz elég idõigényes és a többi merchant néha pár pillanat alatt letakarítja a tieidet.
Köszi szépen a válaszokat. Jah télleg csak nagyvonalakban néztem át, de legalább megpróbáltam. <#buck>

De hogy ne legyek köcsög:
1: ha eretnekek égetsz vele meg téríted a más vallásúakat, akkor nõ a rangja, és ha elég magas asszem akkor választják meg kardinálissá de ez nem biztos.
2: Hosszútávon van-e értelme a merchantnak? Ha pár kör alatt behozza az árát, akkor igen...
3: Na ezt nemtom, biztos pár év.

War. War never changes.

Az a baj, hogy csak nagyjából, mert minden le van írva, nemrég láttam a válaszokat is a kérdéseidre.
Azt viszont még én sem tudom hogy ki lehet-e unlockolni a népeket vmilyen fájl átírásával, mint a RTW-ban?
Aztékok mikor jönnek be a képbe? Most tartok a mongol invázíónál.

War. War never changes.

Hello mindenki. Nagyjából beleolvasgattam a 4500 hozzászólásba, de egy két dolog nem tiszta. 1. Hogyan lehet egy papból újabb kardinálist kitenyészteni. Illetve mivel lehet növelni a rangját? 2. A Merchantnak van vmi hosszútávú értelme, mert a körönkénti 50-60 behozatal nem sok vizet zavar. 3. Hány kör után lehet újabb keresztes hadjáratot kérni, mert egyet már elõttem Velencére, de Bizáncot is be kéne venni könnyen? Nah nagyjából ennyi, majd még benézek.

hm... az is fincsi volt, amikor törökökkel voltam, aztán már egyiptom enyém volt, már ott álltam jerusalem kapujában, bizánc is enyém volt, magyarok határánál álltam. hirtelen: Mongol event, 2-3 váramat elfoglalták, mondom ok jó nyugi... elmentek, visszafoglaltam a várakat, erre mit találok?!?!?! Jön Timur Lenk a k*rva nagy seregével, szétveri az összes seregem, elfoglalja egyiptomot tõlem, seregeim szétverte ott, aztán meg arról ne is bvbeszéljünk hogy isztambulnál kopogtatott utánna... és végül nyugaton menekültem meg a magyaroknál,békét kötöttem velük, és beengedtek, együtt harcoltunk a timurdák ellen meg a mongolok ellen is egy kicsit

Nekem errorral simán kilép...

nekem sehogysem magyarosítja a játékot pedig leszedtema patch-et és amgyarosítást is+egy pár módót
és azt írja ki hogy Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application.
Ez pedig azt jelenti hogy crackhibás gondolom én...
De a új crackot keresek hozzzá akkor angol lesz újból mert a 1.1.00 patch-et leszedtem és hozzá volt még egy külön exe és felül kellett írni!segítsetek pls

amúgy a magyarosítást le tudjátok szedni a www.magyarosítások.hu-ról
és ott akeresõbe írjátok be gogy medieval aztán kihozz medieval total war 2
innen érdemes leszedni!

kössz nagyon csak nem sikerül letölteni mert csak megnyitni egy új ablakot de egybõl visszaáll a letöltések oldalra
úgyhogy ha te letüdnád szedni átküldenéd?

Kopiati
www.timurlenk.tvn.hu de csak próba verzió..... Egyébként mi lenne ha vissza olvasnál??????

SirHiggins
Igen ennyi, meg úgyis nõ az elhivatottságuk- vagy mi- ha eretnekeket égetsz meg sikeresen.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

ehez a gammához van magyarosítás?
csak mert ez a kép teljesen magyar felíratú
és én sehol sem találtamm hozzá magyarosítást

Rage47
én csak ennyit csináltam, és fejlödött 😊
Papot hogy kell térítõútra küldeni? Csak járatom a nem keresztény helyeken? Jó lenne fejleszteni õket, csak nem tudom hogy kell.

Scottt
szaladj lea közértba 1 kiló kenyérért

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ohh de még mennyire, hogy képes. Én mediumba nyomom és az idióta mongoloknak van vagy fél tucat trebuchet-e hadseregenként, ha támad azzal szétlövik a várat, de inkább kiéheztetni szoktak.
Nem fognak visszafordulni.
Húzódj vissza a várakba és védekezz. Szerintem az ai képtelen bevenni egy várost, bár engem még sohasem ostromoltak meg.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Igazad van de, a határaimon kb 5 fullos mongol sereg áll és jönnek befelé. Az a kérdés, hogy elvonulnak majd mint a történelemben vagy beeszi a fene õket Európába és nekem kell kiverni õket?
Warton
AZ csak jó, ha fent vannak a timurok, mert a mongolok velük lesznek elfoglalva. A mórokkal játszom és a mongolok elfoglalták Sofiát és Krakkót is.<#wow1> Tapasztalataim szerint egy fullos mongol sereget csak két fullos sereggel lehet legyõzni. A timuridák még rosszabbak.<#duma>

Szevasztok!
A mongolokkal mit lehet csinálni? MAgyarokkal vagyok enyém fél Európa de keletrõl jönnek a mongolok. Eléjük küldtem 4!!! fullos sereget de semmi esélyem. Lehet ezekkel valamit csinálni vagy kész, meddig jönnek? Egészen Budáig? Ja és már a Timúr csákó is fennvan a térképen.
Terminátor14
Hát kérlek, a spoiler arra van, ha olyan dolgot árulsz el, ami a játékkal kapcsoltos, , akkor az, aki még nem vitte végig a játékot/nem tart ott amirõl írsz, az NE olvasson el olyan dolgot, amit még nem tud(magyarul ne lõdd le a pojént). A warezhoz kb semmi köze, nemtom miért kell leszólni az embereket, fõleg ha nincs is igazad. <#ejnye1>

CSAK a Fradi

tobias88
szted mire4 van a spoiler???
meg adtam neki linket
Rage47
vagy bármi, a lényeg h 4 ugyanolyan szám szerepeljen 4x
1111-1111-1111-1111 ez nem vicc

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Rage47
annál a telepulésnél(asszem csak városnál) lehet épiteni, ami mellett van bánya 😊
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet bányákat építeni?
kösz
tobias88
srtest
NAGYON FONTOS!! AZ OLDAL SPYWAREKET TARTALMAZ, MIUTÁN KIADJA AZ EREDMÉNYT, AZONNAL SZAKÍTSD MEG A NETKAPCSOLATOT ÉS LÉPJ KI A MOZILLÁBÓL!