Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali mindenkinek.Lenne egy broblémám megvan ez a remek kis játékom letöltöttem a magyaritás probaverzioját de eltünik az összes feliratom és kidob a játék.Honnan tudnék letölteni hozzá valami pach-et mert nekem az 1.0 ás verziom van.Elöre is köszi.
Hello mindenkinek!

Apache: hol találom meg az 1.8-as javítást? (1.1-es pecsem megvan)
Van már javítás a seregek sebességére?
Ahogy olvastam, másokat is zavar, hogy a gyalogság sok esetben lefutja a lovasságot, és mire odaérne a nehézlovasságom, hogy földbedöngölje õket, már kimásztak a pályáról ... 😞 ez roppant idegesítõ. Na meg a másik, hogy ha utol is érem õket, tétlenkednek aztán minden kezdõdik elõröl...
Amugy nagyon jó a játék, jó pár estémet lekötötte már...
Scottt
*szétcsaptam volna

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Na betámadott a rohadt Német-Római b szerencsére pont ott volt 1 fullos sereg mert utaztam velük budára buda felé 3rom német római indult el 2õt kikerültem emrt a (legkisseb) 3dik nmár ostrolomlta budát.Full elit egységek erõs tábornokkal szal a sereg elfuttot elõlõme vissza fordultam és szétcsap a két egysült sereg közt de õk is elmentek elõlem Most a kincstárral küzködök meg a jeruzsálmi régióban hódítgatok(jeruzsálemmel már a tele vana hócipõm 3romszor csaptak már ki belõle a lázadók;;😉))

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A változtatások teljes listája benne van a mod leírásában. A játékegyensúly borulását az mutatta, hogy rövid idõn belül csak az én frakcióm meg Timur bagázsa maradt talpon. Hasonló történt a Rome: Total War-ban is, mikor felraktam valamelyik modot.

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

Apache00
Még jo gyogyir a hibára a deus le voult 1.8 is, az sokat változtat az alapjátékon, de pont jo irányba tereli, én is azt használom. Ahhoz kell asszem az 1.1es patch is.

Zogu
Állítólagos megoldás: http://timurlenk.tvn.hu/ - Vendégkönyv - #229
Próba madám, próba!<#gunyos1>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

és ez mennyire borította fel a játék egyensúlyát?
tobias88
a boltokban
A Cannon Tower bugra van MOD, csak ez sok minden mást is megváltoztat:

DarthMod

Azt nem értem hogy erre miért nincs patch. A MOD-okat nem szeretem, mert borítják az eredeti játékegyensúlyt, de ez a bug túl idegesítõ volt, ezért hivatalos patch hiányában kénytelen voltam moddolni.

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

a cannon tower bugra tud valaki patchet?
pubiloál
bocsi a lamer kérdésért, és nem akarok most átnézni több ezer üzenetet... szóval nem tudna ajánlani nekem valaki magyarítást? letöltöttem egyet, de azzal mindig kifagy a játék, és a menüket se írja ki...

hol lehet uj crak et szerezni
Scottt
Ya én is very hardon nyomulok. Most béke van(asszem mert hawernál is toltunk kb 37kört) És most nem naon tom h ki hol és meik mentésbe van.Nekem is nagy gondjaim vannak a kincstárrral 😞((((((,Én magyar módozok jó<#papakacsint>,Jeruzsálnemnél azthittem h vmi über brutál hiperfasza izé oszt egy """"kis"""(600fõ kb50%elit volt) szal legspeckóbb táboprnok 1200elit keresztes csak lestem h 3:1 volt az arány😉 sajnos ott médiumon volt a grafika oszt a gép feladta majdnem. Szal elkellet hagynom a csata teret mert 0fps volt meg 1fps elõtte elmentettem visszatöltöttem és a gép lenyomta helyettem persze nyertem;😉)most revensot vennék mert a kalózok szétverték a flottám h hoan azt én se tom mert mikor vissza értem a kikötõbe akkor 50hajó volt a flottámban mikor össze csaptam a kalózokkal akkor már meg csak 3volt benne<#idiota>Ha adtok msn-t privbe akkor kitárgyalhatnánk a tapasztalatokat😊

Apache00
Én most tolom a magyarokkal, és pont most kellett hadjáratot inditani Kairo ellen. Természetesen hajoval indultam a legprofibb tábornokkal és egy elit sereggel. A hajomat persze betámadták a mocskok, épp hogy elértem É-Afrikát (mielött elsüllyesztették volna az összes hajomat), hogy kirakjam az egységeket. sikerült is, örültem mint majom a farkának. A következö körben akartam támadni, mondanom sem kell hogy egyedül én voltam még csak ott elsöként keresztes sereggel, a tulerö oriási volt. Tehát a következö körben támadni szeretnék, erre nem dezertált a fél seregem!!! Sztem beszartak az 5szörös tulerötöl. Mondanom sem kell hogy innentöl kudarcba fulladt az egész, vissza az egész, azonabn sikeresen dezertált a többi csapat is a hajorol (én is azt hittem eddig hogy onnan nem tudnak, de ugy látszik mégis). Természetesen megint betámadták a gályámat, épp hogy csak ki tudtam tenni a partra az egyedüli megmaradt csapatomat, a tábornokét... Totális kudarc lett tehát, ugy hogy fingot sem harcoltam, kicsit ideges voltam, be is vettem dühömben Caffát a királlyal. Nem baj, kihevertem a nagy vérveszteséget, most viszont a németek jönnek fullos seregekkel betámadni Budát és Pestet. De eddig szarrá vertem öket. A gond csak az hogy anyagilag nem állok tul jol, pedig mindent megtettem a kereskedelem feltuningolásáért.
Ja és veryhard/hardon tolom most, igy jön be legjobban.

Apache00
van egy patch, de azt nem tudom hogy javitja e ezt a problémát, de elvileg nemsoká jön a következö peccs is, ami állitolag sok, még megmaradt hibát javit majd ki.

olympus
deus le voult

Divatcsapatok OLÉ!

ti milyen modokkal játszotok?
tudnátok ajánlani valamit amirõl jó tapasztalatotok van?
Scottt
fosok mer üres a kincstáram 1sereg külföldön,egy sereg a f*szomse tudja hól kószál na ahhoz kéne 1 normális sereget össze dobnom😉

Ja és a kincstár feltöltésére a leghatékonyabb módszer a hódítás, fosztogatással egybekötve<#eplus2>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Mellesleg nem értem mit jópofizol a szomszédaiddal, a szomszéd azért szomszéd, hogy legyen kivel háborúzni<#violent>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Szerintem hibát követsz el, ha nem harcolsz a tábornokokkal, az a legerõsebb egység. Én velük ölök legtöbbet, õk a leg skillesebbekk minden seregben. Brutális vérengzést lehet velük csinálni, amitõl az ellenség össze-vissza fossa magát és futni kezd, ráadásul ez az egy egység van aminek a létszáma visszanõ. (mint Rome-ban a hrcikutyák az volt a faja)

PrasCo
Úgy, barátom, hogy a keresztes sereggel nem szarozol, hanem azonnal és folyamatosan a célpont felé haladsz. Nem állsz meg, nem dekkolsz, nem mászkálsz el másfelé, és fõleg nem veszel be "s" betûs várakat, ha nem az a hadjárat célja. 😄
Ha a sereg folyamatosan halad a célpont felé, nem fog dezertálni senki sem.
bérelj vagy építs hajókat... pillanatok alatt a szentföldön vagy, tengeren nem dezertálnak 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Scottt
Meg eszem a lábam wazzeg pápa komám indít 1 +es hadjáratot joinolok. Elindoluk full seregel vmi s betûs várat bevettem de akkor már annyian voltunk csak h éppen bevettem a várat sõt még a tábornokomat is harcba küldtem pedig sosem csinálok iet😉. Most már látom a szent földet oszt van 110emberem bunkóval meg a general's budigárd, és nem tok venni hekus(persze útközben folyamatosan vettem ha tudtam). Nem lehet a mocskos dezertáléás ellen tennii? Hogy tudnám feltölteni a kincstárat mert elég üres és sztem pár kör mulva nyakamba ugrik a Német-Római-b meg a Lengyel királyság szerencsére Budát felfejleszttem rendesen.Relmélem Bizánc majd segít :😊)

Ui: persze a magyarokkal vok.Még benne van a +as hadjáratba dánia meg francia ország várjam õket be?

elvileg van, de ha bugos akkor patch kéne
Van rajta zászló, ami jelzi, hogy használják?
Cak akkor lõ, ha van a közelben harci egység.

és van patch ami javítja?
Apache00
bugos

nem akar lõni vmiért a cannon towersem. ez miért van? az ellenség áll a várral szemben az meg nem is csinál semmit, pedig oszthatná õket rendesen...
holnap ezt lehet érdemes lesz nézni: http://www.gamespot.com/tournaments/mtwfeb07/tv.php
Végigviszed vmelyik "nagy" nemzettel a rövid vagy hosszú hadjáratot és elérhetõvé válik a többi nemzet.

Vagy letöltöd a Minden nép játszható peccset (pl. innen: http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=MTW2&mod2=lcf&sorszam=178).

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Nem tok kódozni vakai segítsen
Scottt
bakker nem mentettem pedig volt 1 1000vs451(persze én voltam kevesebben) és nem mettem el<#idiota>naon ellámultam

Sziasztok urak ti nemzetek sorsának eldöntõi!!
Lenne 1 nagy kérdésem: sokat irtatok a magyar nemzetrõl hogy le igáztátok fél európát. Mondjátok meg nékem hogy lehet be állítani hogy én is irányithassam Mátyás fekete seregét.
Elõre is köszönöm nagy vitézlõ uraknak a segítséget
Scottt
akkor magyarul pöccs(1.1) crack(1.1)oszt jónapot?

Azér nem megy a pöccs mer kell hozzá egy 1.1 crack is! Itt megtalálod: http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Medieval2TotalWarv1.1NoDVDFixedexeEng.rar

Scottt
Wazzeg most töltöttem hozzá egy 1.1es peccset és nézem a gémet oszt ver.1.0 hát ez most mír van pedig msot szedem a crackot az 1.1he

ZaJanga
pfff
akkor az 1538 nem is olyan sok

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Warton
Az a röhej, hogy nekem még 1500-ban sem sikerült Amerikába áthajózni.. :S

Köszi az infót Mr Faláb! Sztem kicsivel kicsivel a paradicsom meghódításának ideje elé kellett volna idõzítened, ugy 1450 köré, hátha igy beadja, meg tudsz egy kis birodalmat is építeni addigra.

kihozod mondjuk a királyodat vagy egy családtagot, gyûjtesz neki egy kis sereget, aztán az karakter ablakának alján van egy kis ikon, na és azzal tudsz csatlakozni. a 8 kör csak a csatlakozásra vonatkozik.

engemet viszont más érdekelne: nincs kedvem kivárni az új világ felfedezését, ezért a kezdõ dátumot átírtam 1492-re de még ígyse tudok áthajózni amerikába. vmi ilyen olcsó csalást tudtok amivel ezt meg tudom tenni?
Sziasztok! Lenne 1 olyan kérdésem, hogy hogyan lehet csatlakozni a kereszteshadjárathoz? Csak induljak el a célváros felé a feksönlíderemmel? Még van a küldetésre 8 köröm, de angliából tutifix hogy nem fogok odaérni Antiochig idõbe, mivel az egész térképen át kell rongyolnom 😊.

ZaJanga
amerikát mikor tudtátok megközelíteni?vagy kell valami küldi hozzá mert én 1538-nál járok és semmi(1492??)

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Scottt
csak h n szakadjon meg a napi minimum 10hsz aki azt mondta h 1.4es shaderrel nem az be*****ja mert megy méghozzá médiumon sajna még várnom kell h komolyabban élvezzem mert elbaxxxxódott az egér görgõ hrrrrrrrrrrrrrrr

SirHiggins
amikor nõ a település akkor új városfalat felhúzni, azzal elvileg csökken.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

hali! nem tudja valaki h a városokban a "squalor"(mocsok) ellen mit kell építeni vagy mit lehet tenni?? thx
am király a game!😄
Fax wad ez a játék...csak kár h nem tom letölteni mert mire lejün az 1 év...pedig 4mb-os netem van...és korlátlan.
lanban lehet rendesen nyomni,tehát nem csak csatákat? szeretném már a bátyámat megverni😊

Kopiati
http://timurlenk.tvn.hu/ itt a vendégkönyvben találtok egy hosszabb leírást a problémátokra....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%