Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A Pápa valóbban nem érdekelt! 😊 RÓma enyém! 😄 Mindn nép ellenem van! 😊 De nem sok maradt belõlük! Magas színtre emeltem a gyilkosság, és szabotázs mûvészetét! 😊 Egész uralkod családokat irtok ki egy kör alatt jelenleg 12 orvgyilkosom van. 😊
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
MAJD JÖVÕ TÉLRE KÉSZÜL EL!!!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Careful what you look for. You just might find it.
A kereskedõket lerakod valahova ahol van kereskedelemre alkalmas árú. Csak oda kell tenni az árú mellé és kiírja mennyit hoz körönként. Bár ez csak egy-két helyen éri meg.
Ami elég sok pénzt hoz az, ha lefizeted a többi ország kereskedõit.
A papokat elég ha más területre viszed és ott térítenek. De ahogy látom nem sokat foglalkozol, hogy a Pápával jó viszonyban légy.
Valamint ha eretneket látsz a papokkal tudod a leghamarabb levadászni õket
de azért kösz a segítõ szándékot.
Egyre jobban tetszik a játék! Én perpill sziciliával vagyok. Afrika jelentõs része meghódítva, Francia ország déli része szintén. Velence Milánó enyém. Róma idgesít, aszem azt is elfoglalom.
Kérdésem lenne, ésbocsi ha hüleségnek hangzik, de kezdõ vagyok.
-Ha aláírok szerzõdést a kereskeésrõl, az már elég a kereskedéshez, vagy kereskedõt kell küldjek a máik félhez? Edig bárhová küldtem nem fogadták sehol. 😞 Vagy Õt a saját városaimba kell elküljem? A papokkal hasonló gondom van. Õket is csak saját településre tudom bejuttatni. Ez a temészetes, vagyvalamit roszul csinálok.
A bérgyilkos szuper dolog igen sok ellenséges városban támadás elõtt vele gyilkoltatom meg az ellen hadvezérét.
Persze tudom, hogy ezt Ti tudjátok, de nekem teljesen új ez ajáték, az elõzményeket nem ismertem, és tetszik!
Amerikát egyelõre csak megnézném, idõvel élesben is eljutok oda, de arra még várni kell.
Ötletetek van?
meg amugy a sz*mét franciák megérdemlik,hogy bánccsák õket <#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>engem sosem hagynak békén ...
Akkor most az egyszer kénytelen leszel a saját képességeidre hagyatkozva játszani?
egyszer már feltettem ezt a kérdés de igazán jó választ.
Nincs kedvem kivárni amíg felfedezik amerikát, ezért átálítottam a kezdõ dátumot 1492-re és úgy próbáltam, de nem tudtam áthajózni. próbálkoztam azzal is hogy 1450-re állítottam és kivártam 1492-t de még 1495-ben sincs semmi.
Van valami ötletetek?
- hogyan tudok kereskedni?
War. War never changes.
Megvan a játék! végre! Baromira nagy..😞 Egy szót sem tudok angolul...😊 De tetszik! igaz Én skót akartam lenni, de azt nem hagyja, remélem ha az angol küldetés vége választhatok más népet is!
Ebbõl hogy tudok hasznot húzni ?
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
Elfoglaltam jerusalemet és ha visszaverem a jihadot, a holt tengeren levõ török hajóba menekülnek, és ott nem tudom támadni😊))
feltettem a patchet meg a magyarítást de most crack et kér...
honnan lehet leszedni?
köszi
!Forza Ferrari!
A cheat-ekhez pedig a rövid "ö" betüt kell leütni😊
<#nevetes1>#nevetes1><#gun>#gun>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Megostromoltam egy várat 4 lovassal, gondoltam lesz létra mire ideér a gyalogság. A várban volt 3 egység lovas, meg 11 egység gyalogos. Persze kitámadott a szemét, én meg elkezdtem futni a vár körül és htrafelé nyilaztam az üldözõimet, és mikor utolért a lovasság mgfutamítottam õkrt.
Mire megtettem egy kört már csak 3 lovasa maradt amik miután bemenekültek középre elkezdtek kifelé rohamozni, mikor kinyílt a kapu én berohantam és agyonvertem õket. Ezután bementem középre, azt hittem gyõztem, de mikor megérkezett a gyalogság kinyílt elõttük a kapu, na akkor nagyon beszartam a 10-szeres túlerõ láttán. 1 lovas egységgel húztam az idõt közápen a másik 3-al rááltam egy utcakeresztezõdásre ami felé jött a tömeg. Szerencsér hulla fáradtak voltak, és megfutamodtak mikor megkapták a rohamot 3 irényból, menekültek egyenesen a sûrûn csapkodó pengék felé, így csak egy szörnyen nagy kupac hulla maradt az egészbõl. A mészárlás közben letelt az idõ amíg tartani kellett a közepét.<#nevetes1>#nevetes1>
-Szerintem fölösleges jó keresztényt játszani, keresztények is megtámadják egymást, ezért érdemes elébe vágni a dolgoknak és megtámadni az összes szomszédot minél hamarabb. Róma bevételével pl nagy pénzt lehet szakítani.
-Szerintem a birodalpm sohasem lehet elég nagy, nem elég az a pár szomszédos putri.
-Szerintem tök fölösleges átépíteni a várat várossá, vagy fordítva (drága). Ha vár kell foglalok egyet, ha város kell akkor is foglalok egyet.
-A magyar nemesek viszont valóban nagyon kemények, a gyalogos csak arra jó, hogy felmenjen a falra, vagy betörje a kaput.
- Az elsõ keresztes hadjárathoz nem szabad csatlakozni. Nem fog szeretni a pápa, de ha egyébként rendesen viselkedünk, pl. térítjük a népet, akkor ugyanolyan jó kapcsolatba kerülhetünk vele, mit egyébként.
- El kell foglalni rögtön az elején: Zágrábot, Iasit, Bukarestet és Szófiát.
- Csak Iasi-t szabad várnak meghagyni, minden más várost városnak kell megtartani.
- A Magyar nemesek lesznek a legkeményebb egységek. Büntetlenül száguldozhatnak a csatatéren és rengeteg ellent le fognak nyilazni. Ezeket csak Iasi-ban lehet majd képezni.
- Ahogy lesz pénz egy nagy seregre, el kell kezdeni elfoglalni a Német-Római birodalmat. Ha az megvan, akkor már nincs komoly ellenfél. Bizánc idõnként meg fogja ostromolni Szófiát, de ott lehet a Magyar nemesekkel gyakoroltatni a célbalövést...
- Ezután minden tekintetben Magyarország a legerõsebb a játékban és az ember döntésétõl függ, hogy merre hódít tovább. Lehet Bizánc felé venni az irányt, de lehet Olaszország is a célpont - esetleg mindkettõ.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"