Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetszik a hozzáállás, én is hasonló nézeteket vallok, csak nem gilkosokkal szoktam õket irtani, hanem sereggel.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Köszi a segítséget!

A Pápa valóbban nem érdekelt! 😊 RÓma enyém! 😄 Mindn nép ellenem van! 😊 De nem sok maradt belõlük! Magas színtre emeltem a gyilkosság, és szabotázs mûvészetét! 😊 Egész uralkod családokat irtok ki egy kör alatt jelenleg 12 orvgyilkosom van. 😊
SirHiggins
Takarítani😛 Amúgy meg városfalat kibõvíteni ahogy lehet.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!

a szenny ellen mit lehet tenni?
NEM,NINCS!!!
MAJD JÖVÕ TÉLRE KÉSZÜL EL!!!

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

papot csak beviszem egy városba ahol kevés(mondjuk 20%)akkor pár év múlva felmegy a képessége?
Állítsd a kezdõ dátumot az 1300-as évek végére, mondjuk 1398-ra, mert 1400-ban (asszem) jön a "mozi", hogy új világ így meg úgy. És akkor "megnõ a térkép" és hajózhatsz. 1400 után kezdve úgy látszik, nem a megnövelt térképet adja be (már ha jól értem, amit írsz), és akkor már valszeg nem is fogja.

Careful what you look for. You just might find it.

A szerzõdés után nincs más dolgod

A kereskedõket lerakod valahova ahol van kereskedelemre alkalmas árú. Csak oda kell tenni az árú mellé és kiírja mennyit hoz körönként. Bár ez csak egy-két helyen éri meg.
Ami elég sok pénzt hoz az, ha lefizeted a többi ország kereskedõit.

A papokat elég ha más területre viszed és ott térítenek. De ahogy látom nem sokat foglalkozol, hogy a Pápával jó viszonyban légy.

Valamint ha eretneket látsz a papokkal tudod a leghamarabb levadászni õket
kész van már a magyaritás?
foglald el a spanyolokat meg a britteket (ja azokkal vagy? XD) legyártod a transport hajókat, plussz kisérõ hajókat( gályákat meg ilyeneket) nehogy szétszedjék a transzporthajókat. lényegében ennyi

elõször át kéne hajóznóm 😄 arra vártam ötleteket...
de azért kösz a segítõ szándékot.
bocsi a sok hibáért, de nem vagyok jó ebben a gépelésben.
hahó!

Egyre jobban tetszik a játék! Én perpill sziciliával vagyok. Afrika jelentõs része meghódítva, Francia ország déli része szintén. Velence Milánó enyém. Róma idgesít, aszem azt is elfoglalom.
Kérdésem lenne, ésbocsi ha hüleségnek hangzik, de kezdõ vagyok.
-Ha aláírok szerzõdést a kereskeésrõl, az már elég a kereskedéshez, vagy kereskedõt kell küldjek a máik félhez? Edig bárhová küldtem nem fogadták sehol. 😞 Vagy Õt a saját városaimba kell elküljem? A papokkal hasonló gondom van. Õket is csak saját településre tudom bejuttatni. Ez a temészetes, vagyvalamit roszul csinálok.
A bérgyilkos szuper dolog igen sok ellenséges városban támadás elõtt vele gyilkoltatom meg az ellen hadvezérét.
Persze tudom, hogy ezt Ti tudjátok, de nekem teljesen új ez ajáték, az elõzményeket nem ismertem, és tetszik!
szállj partra 3 fõsereggel amik ha lehet fullosak legyenek (lovasok legyen ek köztük, íjászok is, gyalogosok is, faltörõ kos meg egyebek) és szállj parta a keleti part közepénél az egyik sereggel, a másodikkal a keleti part aljánál , a harmadikkal meg a keleti part fenti részén... és így szépen belehet õket végül keríteni csak idõ ^^ sztem 😄 még nem jártam ott, de ötleteket vártál 😄

Európa lassan megvan, de még csak az 1360-as években járok.

Amerikát egyelõre csak megnézném, idõvel élesben is eljutok oda, de arra még várni kell.

Ötletetek van?
még nem jártam ott, de kíváncsi vagyok...de elõbb franciskáékat ma este letörlöm a térképrõl... utánna már csak a német-rómaiak jönnek és a többbeik (és sajna a magyarokkal is kell majd csatáznom 😞 )Ájm from England...
mármint... remélhetõleg fából készült falaik vannak és simán belehet törni és tûzesíjászokkal belõhetjük õket XD

jóvan franciskákat nem szeretem, de a rézbõrûeket meglehet perzselni <#gun>

de akkor még csak az indiánok rohangáltak amcsiban, szegények nem tehettek rolla hogy az európaiak odamásztak...
meg amugy a sz*mét franciák megérdemlik,hogy bánccsák õket <#violent><#nevetes1>engem sosem hagynak békén ...
nehogy európát bánccsa má'' ha ottvannak a nagyképû amcsi keciek :c <#hehe><#eplus2><#mf1>

nem elég nagy Európa meghódítani? rögtön Amerika kéne <#nevetes1>
Jujj, nem tudsz kódozni?
Akkor most az egyszer kénytelen leszel a saját képességeidre hagyatkozva játszani?

Hello!

egyszer már feltettem ezt a kérdés de igazán jó választ.

Nincs kedvem kivárni amíg felfedezik amerikát, ezért átálítottam a kezdõ dátumot 1492-re és úgy próbáltam, de nem tudtam áthajózni. próbálkoztam azzal is hogy 1450-re állítottam és kivártam 1492-t de még 1495-ben sincs semmi.

Van valami ötletetek?
kérdés:
- hogyan tudok kereskedni?
vissza kell olvasnia

War. War never changes.

Hali!

Megvan a játék! végre! Baromira nagy..😞 Egy szót sem tudok angolul...😊 De tetszik! igaz Én skót akartam lenni, de azt nem hagyja, remélem ha az angol küldetés vége választhatok más népet is!
papnak mit kell sinálni hogy nõvekedjen a szintje
MooN00
Nos , odáig jutottam a bérgyilkosaimmal, hogy az én emberem lett a pápa.
Ebbõl hogy tudok hasznot húzni ?

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

1.1 crack

(amugy a #4567 hsz-ben már egyszer feltettem, csak kicsit vissza kellett volna olvasni!)

1-2 hõs a gyalogosok meg lovasok mellett tud hajót is toborozni, csak a víz mellé kell állni vele, tisztára mint a Heroesban :-). Annyi hogy kicsit drágább mintha a várban készítenéd.

A holt tengerre hogy lehet hajót csinálni?

Elfoglaltam jerusalemet és ha visszaverem a jihadot, a holt tengeren levõ török hajóba menekülnek, és ott nem tudom támadni😊))
oneal1
hali!!

feltettem a patchet meg a magyarítást de most crack et kér...
honnan lehet leszedni?
köszi

!Forza Ferrari!

Majd ha jönnek az eretnekek, megtudodmire jó egy pap. Egyébként nem csak a pap mutatja a vallás százalékát. a település részleteinél is látod. valamint ha nincs papod nõhet a vallási elégedetlenség.

A cheat-ekhez pedig a rövid "ö" betüt kell leütni😊
Mire jó a pap azon kivül hogy mutatja a vallás százalékát egy adott területen.Nem tok kodozni nem jelenik meg a rublika ahova bekell írni
Stainless Steel 2.1: egész jól sikerült ez a mod, de szerény észrevételeim alapján azért vannak ebben is hibák (már amit észrevettem idáig). Az alap játékban (1.1-es peccsel) angolokkal indulva ultra nehéz volt normálisan talpra állni, a skótokat is a jószomszédi iszonnyal is marha nehezen tudtam lenyomni. Ebben a modban szinte az elsõ néhány körben földbetapostam õket. És arról nem is beszélve, hogy a 'gazdaságom dübörög' így az elején. Az MI keményebb lett, és vegyesebbek a seregek is, de vért nem nagyon izzadtam így sem, hogy leverjek valakit is. Ami nagyon tetszett, hogy pár gyilkolás után a bérgyilkossal már ki tudtam nyírni a francia királyt . Hát kíváncsi leszek, hogy a többiek mennyire fognak megerõsödni, és lesznek-e izgalmas csatáim... Így az elején úgy látom, talán az egyensúly megborult kicsit, de lehet, hogy rosszul látom. Azért még pár órát biztosan fogok vele így is játszani
<#nevetes1><#gun>
Épp idõben 1126-ban a 24. körben elfogytak a kardinálisok, csak egy maradt akire már nem kell szavazni, az utolsó pápajelölt magyar! Õ lett a pápa és fegyverszünetet kötött velem nem kell több pápát ölni, nagyot fordult a világ már nem vagyok kitagadva! És épp ebben a körben nyertem meg a játékot, meglett a 45. tartomány jeruzsálemmel együtt. De folytatom a játékot egyszínû lesz a világ, mire jönnek a mongolok egy nagy magyarországot találnak európa helyén (addig még több mint 3x annyi kör van mint amit eddig letoltam).

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Hát ez a csata nagyon LOL volt!
Megostromoltam egy várat 4 lovassal, gondoltam lesz létra mire ideér a gyalogság. A várban volt 3 egység lovas, meg 11 egység gyalogos. Persze kitámadott a szemét, én meg elkezdtem futni a vár körül és htrafelé nyilaztam az üldözõimet, és mikor utolért a lovasság mgfutamítottam õkrt.
Mire megtettem egy kört már csak 3 lovasa maradt amik miután bemenekültek középre elkezdtek kifelé rohamozni, mikor kinyílt a kapu én berohantam és agyonvertem õket. Ezután bementem középre, azt hittem gyõztem, de mikor megérkezett a gyalogság kinyílt elõttük a kapu, na akkor nagyon beszartam a 10-szeres túlerõ láttán. 1 lovas egységgel húztam az idõt közápen a másik 3-al rááltam egy utcakeresztezõdásre ami felé jött a tömeg. Szerencsér hulla fáradtak voltak, és megfutamodtak mikor megkapták a rohamot 3 irényból, menekültek egyenesen a sûrûn csapkodó pengék felé, így csak egy szörnyen nagy kupac hulla maradt az egészbõl. A mészárlás közben letelt az idõ amíg tartani kellett a közepét.<#nevetes1>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Én másképp látom a dolgokat.
-Szerintem fölösleges jó keresztényt játszani, keresztények is megtámadják egymást, ezért érdemes elébe vágni a dolgoknak és megtámadni az összes szomszédot minél hamarabb. Róma bevételével pl nagy pénzt lehet szakítani.
-Szerintem a birodalpm sohasem lehet elég nagy, nem elég az a pár szomszédos putri.
-Szerintem tök fölösleges átépíteni a várat várossá, vagy fordítva (drága). Ha vár kell foglalok egyet, ha város kell akkor is foglalok egyet.
-A magyar nemesek viszont valóban nagyon kemények, a gyalogos csak arra jó, hogy felmenjen a falra, vagy betörje a kaput.

Szerintem ha valaki Magyarországgal játszik, akkor csak néhány dologra kell odafigyelnie:
- Az elsõ keresztes hadjárathoz nem szabad csatlakozni. Nem fog szeretni a pápa, de ha egyébként rendesen viselkedünk, pl. térítjük a népet, akkor ugyanolyan jó kapcsolatba kerülhetünk vele, mit egyébként.
- El kell foglalni rögtön az elején: Zágrábot, Iasit, Bukarestet és Szófiát.
- Csak Iasi-t szabad várnak meghagyni, minden más várost városnak kell megtartani.
- A Magyar nemesek lesznek a legkeményebb egységek. Büntetlenül száguldozhatnak a csatatéren és rengeteg ellent le fognak nyilazni. Ezeket csak Iasi-ban lehet majd képezni.
- Ahogy lesz pénz egy nagy seregre, el kell kezdeni elfoglalni a Német-Római birodalmat. Ha az megvan, akkor már nincs komoly ellenfél. Bizánc idõnként meg fogja ostromolni Szófiát, de ott lehet a Magyar nemesekkel gyakoroltatni a célbalövést...
- Ezután minden tekintetben Magyarország a legerõsebb a játékban és az ember döntésétõl függ, hogy merre hódít tovább. Lehet Bizánc felé venni az irányt, de lehet Olaszország is a célpont - esetleg mindkettõ.
Egész jónak tûnik a leírás alapján. Letöltöttem, de még nem volt idõm kipróbálni, de már várom az alkalmat..
Apache00
Ez sem tünik rossz modnak:
Stainless Steel 2.1
A cannon toweres hibát is javitja

Apache00
Kisebb-nagyobb hibákat javit, pl nincs Budapest, hanem Buda és Pest lesz helyette, 1 év két kör normális öregedésel stb. A részletes leirást megtalálod a honlapon, amit belinkeltem

Nem hiszem, de vannak közös alkotóelemei (diplomácia). Az Anno Domini számomra alaposabbnak és átgondoltabbnak tûnik. A Deus saját könyvtárba telepíti magát, az AD pedig amúgy szív szerint,bele az anyamappába.
hol lehet uj crack et szerválni
Zogu
Ha fenn van már a Deus, akkor is használható?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Salut! Mindazoknak akik az adott keretek között történelemhû környezetben kívánják megvívni harcukat a sorssal ajánlanék egy mod-ot: Anno Domini 0.93. Letölthetõ a www.twcenter.net-rõl. Franciákkal kezdve korrekt változások a térképen, címek stb. Némileg lassabb, mint a Deus, de izgalmasabb is. Amit hibának rõnék fel, az a rengeteg visszatérõ lázadó sereg. Egy próbát mindenkinek megérhet. Üdv!
Scottt
Ez a Deuos lo vult ez min változtat?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Köszi!!
Apache00
www.gooooogli.com