Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nem tudjátok h. mikor lehet áthajózni az aztékokhoz?
Mert már a 200.ik kör után látom õket meg minden csak áthajózni nem tudok....<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Thx elõre is!
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
plsssss mondjátok el ezt mit jelent mert ha jól fordítottam jobb város textúra lesz és kisseb a gépigény(mert nekem közepes csatát highon elviszi de ha épület van a kamara látószögében akkor laggosss és kéne ez a mod,sztem ezért nem viszi a burek módját se mert ott is ugyan azt irja
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
http://kutyuszoba.blog.hu/
Careful what you look for. You just might find it.
Careful what you look for. You just might find it.
Kettõs a haszon:
1. pénzhez jutsz
2. gyengíted az ellenség gazdasági erejét
Gyakran emlegettek fosztogatást.
A ROME-okban nagyon idegesített, hogy ezt a stratégiailag alapvetõ eszközt csak <#violent>#violent>NÉPIRTÁS<#violent>#violent>árán lehetett alkalmazni.<#falbav>#falbav>
Ugye a M2TW-ban már nem kell kiirtani néptömegeket ehhez?
<#confused>#confused>
Néhány csatánál kilép a játékból. Nem tudom mire vélni a dolgot, mert nem okvetlenül a nagy létszámú csatákról van szó.
Ebben is kérném a segítségeteket.
Videó illesztõ frissítésre már gondoltam.
Nekem a korupcióval van problémám. Körönként eléri az 50000-et<#szomoru1>#szomoru1>
Fogalmam sincs melyik épület vagy egység segítene ezen.
Segítsetek légyszives.
Most próbálgatom az 1.9-est, mert az elõzõvel semmire sem mentem Úgy 100 év múltán a gazdasági csõdöt sosem sikerült kivédenem. Próbáltam ezer félét smmi sem volt jó. Egyszerûen összeomlott a gazdaságom.<#whatever>#whatever>
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Még letolom a mostani kampányomat a magyarokkal (deus lo vult 1.8), és utána inditok egy ujat a bizánciakkal vagy dánokkal, és akkor majd elkezdek kisérletezgetni, hogy pontosan mik is férnek meg egymással. Az eredeti Data könyvtárrol érdemes ilyenkor biztonságimásolatot csinálni.
Érdemes mazsolázni a TW centeren, nagyon jo modokat lehet ott találni, én már egy csomot leszedtem. Aki nem tud olyan jol angolul (én sme vagyok azért pörfikt), annak érdemes nézni hogy milyen értékeket kapott egy bizonyos mod és hánnyan töltötték már le, elég jo támpontot tud adni. Nyilnán az, amit már 4000-en leszedtek, nem lehet olyan rossz.
csöváz
A deus lo vult 2.0 hamarosan kijön, sztem egyelöre az lesz a legösszetettebb mod. Igaz kreálhatnának több tartományt is (bár ki tudja, lehet hogy lesz benne több is), de igy is igéretes fejlesztéseket visznek benne véghez. A Magyar modot pedig még nem árt egy kicsit pofozgatni, pölö több nép hibáit kijavitani.
Akkor már nem inkább azt érdemes felrakni?
Valaki nem tud egy jó magyarosítást a játékhoz?
Nem tudtok ajánlani vmi jó modot, amely csak a térképen módosit, hogy tobb terulet legyen??? a regionmodot próbáltam de nem jött be
További jo hétvégét
Azt jol olvastam a readme-jében, hogy még több lesz a lázado sereg?
Mert ha ez igy van annak azért annyira nem örülök, igy is majd minden körben megjelennek uj rebel csapatok a semmiböl, pedig a public order kiválo a tartományaimban.
Óriási T.W. rajongónak tartom magam, ráadásul mindenem a középkor, különösen a magyar középkor.
Mostanáig egy aszkéta fegyelmével tartottam távol magam e játéktól, mert valódi élményt, és nem idegesítõ hibákat kívántam.
Érdeklõdnék, hogy mi a helyzet a játék gyermekberegségeinek javítgatásával (hoztak/hoznak-e megoldást a patch-ek?) illetve hogy áll a Magyar Királyság méltó megjelenítésének ügye, van ezügyben honi mod projekt folyamatban?
Kösz
Mikor újratöltöttem a csatát már tudtak közlekedni a nyomorultak, ez egy nagyon idegesítõ bug.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=78321