Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van valami játékbeli üzenet, ami elválasztja egymástól a játék korai, közép és kései szakaszát?
A kései szakaszt talán a puskapor feltalálásáról szóló hír "kezdi", de van e olyan, ami a korai és a közép szakaszt választja el egymástól?

nekem kitett egy másik ikont is az asztalra. "Magyarosított Medieval 2"

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

azzal

tobias88
1.2vel megy???
tobias88
sikerült elindítani az exét, feltelepítem, a sima medieval 2 ikon az továbbra is angol, de a magyarosított medievalnal azt írja, hogy meghatározatlan hiba van... ezt minél írhatja ki???
nekem meg megy. Szóval a hiba nálad van.

tobias88
nah, ez nem megy... nem csinál semmit

Scottt
Asszem kéne már 1 faku

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tobias88
magyarítást, ami mûködik, honnan tudom leszedni??? mert a magyaritasok oldalon lévõ exe-s nem csinál semmit, ha elindítom
Gyadi
Van valaki aki x64-es windows alatt tud játszani 1.2-es patch-el?
Kiírja a szokásos hibaüzenetet és kilép a desktopra.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

és milyen crack nem jó ???

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Hello az lenne a problémám hogy 1.2-es verziohoz nem jo a crack honnan tudnék szerezni ?
Futtatás -> regedit, és innen ki kell gyomlálni mindent, ami a játékkal kapcsolatos. Nem kis munka, de ez van.

Azt is próbáltam de ugyan ezt írta ki 😄

iLove oHs.

Start menü --> Programok --> Ott lennie kell egy medieval 2 mappának, amiben lesz uninstall ikon. Azt futtasd le. Nálam is ez volt.

Hát nem tudom, ilyenkor ki kell gyomlálni mindent am ia játékból maratd, aztán ismét feltelepíteni meg buzgón imádkozni... bár lehet lesz itt valaki okosabb akinak van jobb ötlete.

Énis töröltem de semmi

iLove oHs.

Én ilyenkor az egész mappát törölni szoktam.

Nekem ezt írja ki mikor szeretném uninstalálni[/img]

iLove oHs.

Hát nem tudom... Nekem az 1.2 sem hozta meg az elismerésemet a játék felé. Még mindig nem lehet felvenni a kampány csatákat, még mindig nem lehet megnézni a városokat, és még mindig a rome örökösödéi rendszerét használják. Tehát ha tutira hercegnõt akarsz az örökösnek, akkor senkinek sem szabad megnõsülnie, mert nem tudhatod, hogy melyik lesz az örökös. A grafika persze szebb lett, de ez csak parasztvakítás szerintem. Ez a játék meg sem közelíti az EU III játékmenetét, pedig az nem a grafikájáról híres. De még TW szinten is inkább Rome, vagy Viking Invasion, mint ez.

Hello.
Valaki meg tudja mondani hogy lehet letörölni az 1.2 patchet?<#help><#help>

iLove oHs.

Ill. találtam egy Ultimate AI 1.3 mod-t is, amiben szintén benne van a Real Combat, de ezt keressétek meg Ti újra, én nem veszõdöm vele. <#beka3>
Figyelem! Az Ultimate AI 1.4-bõl MÁR KIVETTÉK A RC-t! 😊

Rákerestem, de nem találtam a fórumban. Van hozzá 1.2 crack?

snipa hol lehet leszedni a real combat modot kerestem de nem találom?
köszi mindenkinek a segítséget ha van valami jövök jó hogy lehet rátok számítani!thx
nos, a többiek már nagyjából elmondták, de adok néhány trükköt.
- kereskedõ: kétféleképpen termel lét:
- vagy ráállítod egy kereskedelmi termékre, ahol szépen körönként hoz fejlettségi szintjének megfelelõen 20-néhányszáz aranyat.
Itt egy trükk, h. ne tudja másik kereskedõ lefizetni az, h. egy családtagoddal tábort építessz a termékre, ahova aztán nem tud a másik keresk. bemenni. De ez csalás, rád bízva, használod-e v. sem 😊
- v. "vadászol" vele más országok kereskedõire. Ehhez már fejlett arc kell, mert esetleg a Te kereskedõd makkan meg.
- a többit késõbb, meló van 😞

Scottt
Pénz úgy kell nyomatni h hódítasz+építesz marketet meg utat meg kikötõt egyébként nem mûxxik 1.2 (tudtommal)a magyarítás de már dolgoznak rajta 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

vazeg annyi mod van mar!

:-) en DLV 3.1+real combat tal tolok!

valaki aki mas moddal(moddokkal) jatszik legyszi irjon mar be rola par infot, erdemes e kiprobalni stb...

koszi
"patch honnan" Google. 😊
"aranyat hogyan" 1) rablás, fosztogatás. 😊 2) építeni kell ezt-azt. 😊

Careful what you look for. You just might find it.

Montanosz
gamecopyworld

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Csá srácok! Tud valaki segíteni nekem? Egy normális 1.2 crack kellene nekem a játékhoz. Eddig próbálkoztam párral, de mindegyiknél azt írja ki hogy encountered problems és hogy kilép. Szóval kellene egy zsír crack vagy valamilyen megoldás hogy tudjak gémelni 1.2-n mert 1.0 mocskosul szar... plz help
sziasztok rég jártam erre de a M2TW ide hozott. kérdés honnan szedjem le az 1.2es patch-t ha a TotalWar onlineról nem lehet. Csak ezzel a patchel megy a magyarítás? Rá kellett jönnöm hogy elég gyér az angolom hogyan csináljak pénzt? a kereskedõimnek nem megy egy üzlet után eltûnnek kérni hiába kérek más államoktól nem adnak, ráadásul az eddigi szövetségesem a római birodalom letámadta a városomat a visszafoglalása pedig nagyon sok aranyat felemészt. Szal csak két dolog a patch honnan, és aranyat hogyan?
THX
Scottt
Bõven asszem 😊

UP

Ez a game elmegy egy ilyen kártyával?
http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=2&l2=7&l3=140&l4=0&model=484&modelmenu=1

Ha ... nincs 😊
modokban leragadtam a Rome-nal

köszi szép, és a két emlitett mód közül melyiket inkább..már ha van tapasztalatod vmelyikkel

Próbálkozz ezzel, több mod is fent lehet a gépeden, a manager-rel pedig ki-be tudod kapcsolni õket.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=68328

medmanager.zip vhol a lapon, "õt" kell leszedned 😊

ha nem mûködne a két kül mod felrakása, melyiket javasoljátok inkább?..köszi
srácok..felpeccseltem a gamet 1.1-re..azt szeretném kérdezni hogy a darth lite 1.3 nem akad össze/illetve felrakható-e együtt a deus lo vult 2.0 -val..tegnap felraktam a 1.2-t is de a játék össszeomlott, vagyis nem indult, és vmi network frame üzenettel (sose láttam ilyet)el sem indult..
ezért ma vanilla medieval + 1.1-et raktam..erre szeretnék "épitkezni", modolni..köszi
szevasztok!
Bocs, h. beleokoskodok, de ...
Anno a Shogun Total War: Mongol Invasion-nal "léptem be" a TW világába..
Az elsõ 8-12 játék után már nem is láttam értelmét más nehézségi fokozaton, csak VH-VH-n játszani.
A késõbb kijövõ TW-k már így "indultak" alapból.
Gondolom vagyunk ezzel néhányan ?!? 😊

legálisan: a választható országokkal végigcsinálsz egy rövid vagy hosszú hadjáratot...
Hello! az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet barmely birodalommal grand campaignt kezdeni ?
Falconer
Hi
Most raktam fel a jatekot meg az 1.2es patchet. Eddig meg csak a tutorialt csinaltam, aztan london elfoglalasa utan (mar elotte is volt ilyen vhol) iszonyu sokat tölt. Vagyis nem is csinal semmit latszolag, csak megy a homokora. Nehany alt tab utan meg kiirja, hogy tul nagyra raktad a grafikai reszletesseget ezert leall. Ez mi a feneert van? Driver hiba vagy jatek?
8800GTS 320as van, C2D E6320, 2giga rammal...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Jól hiszed 😄
azt hiszem át lehet írni a városneveket a játékban...
srácok..a sima alapjátékra szeretnék felrakni valamit..mit ajánlatok?..igazából a bugok, és az idióta budapest elnevezéseket szeretném orvosolni..elég az 1.1, vagy 1.2?..esetleg darht lite 1.3?..köszi