Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kései szakaszt talán a puskapor feltalálásáról szóló hír "kezdi", de van e olyan, ami a korai és a közép szakaszt választja el egymástól?
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kiírja a szokásos hibaüzenetet és kilép a desktopra.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
iLove oHs.
iLove oHs.
iLove oHs.
Valaki meg tudja mondani hogy lehet letörölni az 1.2 patchet?<#help>#help><#help>#help>
iLove oHs.
Figyelem! Az Ultimate AI 1.4-bõl MÁR KIVETTÉK A RC-t! 😊
- kereskedõ: kétféleképpen termel lét:
- vagy ráállítod egy kereskedelmi termékre, ahol szépen körönként hoz fejlettségi szintjének megfelelõen 20-néhányszáz aranyat.
Itt egy trükk, h. ne tudja másik kereskedõ lefizetni az, h. egy családtagoddal tábort építessz a termékre, ahova aztán nem tud a másik keresk. bemenni. De ez csalás, rád bízva, használod-e v. sem 😊
- v. "vadászol" vele más országok kereskedõire. Ehhez már fejlett arc kell, mert esetleg a Te kereskedõd makkan meg.
- a többit késõbb, meló van 😞
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
:-) en DLV 3.1+real combat tal tolok!
valaki aki mas moddal(moddokkal) jatszik legyszi irjon mar be rola par infot, erdemes e kiprobalni stb...
koszi
"aranyat hogyan" 1) rablás, fosztogatás. 😊 2) építeni kell ezt-azt. 😊
Careful what you look for. You just might find it.
THX
http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=2&l2=7&l3=140&l4=0&model=484&modelmenu=1
modokban leragadtam a Rome-nal
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=68328
medmanager.zip vhol a lapon, "õt" kell leszedned 😊
ezért ma vanilla medieval + 1.1-et raktam..erre szeretnék "épitkezni", modolni..köszi
Bocs, h. beleokoskodok, de ...
Anno a Shogun Total War: Mongol Invasion-nal "léptem be" a TW világába..
Az elsõ 8-12 játék után már nem is láttam értelmét más nehézségi fokozaton, csak VH-VH-n játszani.
A késõbb kijövõ TW-k már így "indultak" alapból.
Gondolom vagyunk ezzel néhányan ?!? 😊
Most raktam fel a jatekot meg az 1.2es patchet. Eddig meg csak a tutorialt csinaltam, aztan london elfoglalasa utan (mar elotte is volt ilyen vhol) iszonyu sokat tölt. Vagyis nem is csinal semmit latszolag, csak megy a homokora. Nehany alt tab utan meg kiirja, hogy tul nagyra raktad a grafikai reszletesseget ezert leall. Ez mi a feneert van? Driver hiba vagy jatek?
8800GTS 320as van, C2D E6320, 2giga rammal...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)