Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és lassacskán felemészt mindent amit elértem.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Habár a 100 éves háborút még elképzelném folytatásnak jó nagy térképpel, persze ami csak a 100 évest illeti azok a régiók lennének benne sok-sok "járásokra" (sok vár/ral-ossal) felosztva, de hogy mi magyarok benne legyünk azt már nem nagyon tudom elképzelni az Assemblytõl.
Most éppen bérgyilkosokat képzek ellenük. 😊
Egyébként ez nem modok összessége szerintem, mert maga a játékmenet is más-más lett. Az amerikai oldalon a spanyolok nagyon komoly technikai fölényben vannak, fõként mikor a spanyol dragonyosokat is képzem már. 6 dragoon, és az indiánok fele meghalt. A baj az, hogy körülbelül 6x annyian vannak, ez borzalmas számbeli fölény. Itt még a gép is a lerohanásos taktikát alkalmazza. Észnél kell lenni nagyon. A pénz viszont nem akadály, mert abból bõven ömlik befelé.
A keresztes hadjáratokba is belenéztem, ahol a nehézség az eléggé statikus keresztény sereg. Az ellen pedig a lovasíjászokkal keményen arat, és a gép MÁS taktikát használ.
Az angol kampányt még nem nagyon néztem, illetve nem mélyedtem el benne.
A Teuton hadjáratban a pénz nagy probléma.
Szerintem nem modoltak, hanem egy-egy adott korra dolgozták ki a játékot, részletesebben, mint eddig. Fasza lett. 😊
Tippek a következõ kieghez:
- 100 éves háború
- török veszély (Magyarországgal a középpontban). 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Amúgy, ha úgy vesszük ez nem is kiegészítõ, hanem MODOK ÖSSZESSÉGE.
Mert, ha kieg lenne, akkor megmaradt volna az egész térkép a medi2-bõl. Sztem.
Durva, egészen új aspektusa a játéknak. 😊"
Nagggyon jó!!!! :-)))
A kérdésedre a válasz: mivel a Teuton lovagok fõként vallási okokból csatáztak, ezért nagyon oda kell figyelned arra, hogy minden tartományodban legyen pap, ami térít. Nekem is elõjött, hogy volt-nincs Ritterbrüder egység. Ha rámész az épületre (Earl stables), akkro ott kiírja, hogy miket tudsz képezni, és ehhez milyen vallási százalék kell. Tehát: Ritterbrüder egységekhez 90% religion, Halbbrüderekhez 80%.
Durva, egészen új aspektusa a játéknak. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Amúgy a DVD-krõl le tudod szedni az ikonokat, és ikoncserével fel tudod venni újra az asztalra a megfelelõt a megfelelõhöz
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Nektek sincs a Kingdomsról ikonotok? Újrainditás után még ott lihegett az aszatlaon a szép ikonjai, de már csak "fehér-üresség" van... szal olyan amit a gameburnworldról levettünk kingdoms krekknek.
Mit csináljak a 4 ikonnal? gondolom nektek ez jó.
Kérdésem lenne:
A királyom és az örököse is házas, azonban a következõ generáció (az örökös gyermekei) is férfikorba értek, és szeretnék idejekorán külországi hercegnõket találni nekik, hogy idõben elkezdjék a fiúgyermekek "termelését".
Azonban ez a diplomáciai opció nem nyílik meg, ha a követem kapcsolatba lép a hercegnõvel. Lehetséges, hogy ez csak facér királlyal/örökössel mûködik?
Gyors segítég kellene( remélem olvassa olyan is aki kicsit ért a módoláshoz! )
Tehát az America kampányt nyomom, de egy valami nem naon tecc.Ugyanis nem nagyon lázadnak a frissen elfoglalt területek, pedig ugye a katolicizmus még csak 10 % kb.( egyes módokban pl buherálták a " religion unrest " mértékét) naszóval én is ezt szeretném kicsit brutálra állítani(hogy lázongjanak addig amíg nem térítõdnek meg eléggé)
tudja e valaki melyik fájlokat nézzem meg?
KÖSZI !
So:
1. alap medi2 install
2. beteszed a kingdoms lemezet, de a telepítés elõtt felpeccseli az alapot 1.2-re aztán 1.03-ra. Sztem az 1.03-ast várd meg míg felteszi
3. és aztán install Kingdoms egyenként (Amerika, Brittania, Szentföld, "Teutonia").
Próbáltam többféleképpen
alap->1,2->kieg= nemjó
alap->kieg=nem jó mert vmi fájlt nem talált.
alap->kieg=nem jó mert nem hajlandó1,0-ra felmenni (korábban az 1,2-re írta ki ugyan ezt.
Ez lemattolt. 4x feltenni a játékot 1 nap és mégse megy.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ha nem tudod ne válaszolj!
Akkor mi az alap? Medieval 2: Total War
Vagy mi a pontos neve?
Ui:
Muszáj rajta legyen a Microsoft .NET framework és a frame.redust progi? Az mihez kell, vki segíthetne elmagyarázni... mert nem nagyon veszi be a gyomrom az ismeretlen progikat, ami még hasznavehetetlen is!
Lenne egy problémám, aki tud segítsen pls. Feltettem az alap Medieval:Total War-t. Megy is, ki is próbáltam. Kingdoms-nak a telepítõjét indítom és ezt kapom hibaüzenetnek: Kingdoms requires Medieval II: Total War to be installed. -> Tehát kéri az eredeti, alapot is és ez után hibaüzenettel kilép. Valamit én rontok el vagy más is találkozott ilyennel? Köszi a segítséget elõre is!
Üdv!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyáltalán ezt kell csinálja, nektek is ez volt?
ez a verzió sem mûködik?
Próbáltam yasu-val is azzal a kiegészítés kampányai mennek, de mikor a simát akarnám indítani akkor valami hibaüzenetet ír ki, hogy mit azt nem írja ki csak leokézni lehet. 😞
Valaki plz segítsen!
mini image-t meg a legujabb Yasu-t!!!
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Az lenne a kérdésem, h nyugodtan be krekkelhetem az alap medi 2-õt? és utána meg rá a Kingdoms.
Ui: remélem a kieg nem tesz fel felesleges programokat... pl. az 1.2 peccs az beizzzzélte a windosomat... konzervativ vaok, az a baj a gépemmel.
Én most éppen az Angol kampányt tolom, de az nagyon el lett találva😊😊
Nagyon tetszett például az, hogy amikor éppen kezdtem rosszul álni az angolok ellen(a skótokkal játszok), jön egy video, hogy megérkezett Villiam Wallace és hatalmas hadserege.😊😊
De aztán egy kicsit letörtem amikor nemsokára Wallace után megérkezett Wiliam király a keresztes háborúkból, de szerencsére az angolok már elkezdtek a Wales-iekkel is háborúzni.
A wales-iek lenyomták aztán én meg elindultam Wallace-al és a nagy hordával és ledaráltam a maradékot.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Ez így elsõ körben. Másodjára meg szerintem kevés a ram nagyobb seregek mozgatásához.
http://kutyuszoba.blog.hu/