Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elképzelhetõ, hogy hiányos a történelmi tudásom ezen a téren, de a legjobb emlékeim szerint nem nagyon buzerálták egymást a skótok, az írek, meg a walesiek. Kisebb villongások voltak ugyan, de semmi nagyobb (ha tévedek, akkor sry, javítsatok ki légyszi). Most, mivel az angolokat gyakorlatilag miniállammá zsugorították a környezõ népek, ezért az AI a szokásos, bevett forma alapján lép tovább. Seggbetámad és hadat üzen. Tehát jelenleg a skótok, a walesiek meg az írek egész szigetre kiterjedõ háborút vívnak egymással, igazi ellenség (angolok) nélkül. Tudom persze, hogy ha mondjuk a magyarokkal kezdem az alapjátékot, ott is túlzás az, hogy egész EU a miénk, de mégis van választék a népek terén, és ezért akadnak reálisabb háborúk.
De ez így unalmas, pláne, hogy az alap egységek nagyrészt hasonlóak, ezért a nagyobb szám dönt. Tologatjuk egymásnak a várakat ide-oda...
Ezt a Britanniát szerintem a végére hagyhatták, mert messze a legunalmasabb a négy kiegbõl. Lehetett volna korábban kezdeni, mert az egész William Wallace-ra van kihegyezve, ennyi az eventlista eddig. Korábbi idõben ott lehettek volna a piktek, a szászok, a rómaiak maradványai, stbstb. Sokkal érdekesebb lett volna.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Amíg elfoglaltam a teljes ír szigetet, Wales közben rommá verte az angolokat, és most éppen Londont ostromolja. 😄
De hogy ne gyere vissza hiába, adok tippet:
bármely torrent vadász oldalon rákeresel a kivánt termékre és némi kliens segitségével órák, napok kérdése, míg boldog tulajdonosa leszek egy példánynak
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
szörnyûés még a netet is lopja fogadjunk 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elõre is köszi
[email protected]
erre küldjétek.<#ticking>#ticking><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
kombinálom akkor a megoldásaimat a Tiédet az enyémmel.
Kaptam tuti infót és rájöttünk, hogy mivel a patchok telepitése közben crashel össze, manuális uton kell letölteni a hivatalos patcheket, majd azokkal a kingdomsos buzi telepitõ már nem fog (valszeg) foglalkozni. Max a telepités közben esik szét.<#guluszem1>#guluszem1>
Nah és utána ahogy mondod crackelek. jeee
Fú köszi arc, minden jót
A segítségetekre lenne szükségem.Feltettem a játékot és minden rendben ment.Elindítok egy quick battle-t vagy bármit akkor a töltés végén a kép össze megy a monitorom kiírja hogy "power Saving mode"és fúrcsán színes lesz.Aztán nem tudok mit csinálni.Szeritetek mit lehet csinálni?
Elõre is köszönöm 8)
Csináld ezt:
1. medi 2 alap install
2. kingdoms install (vársz sokáig míg fölpakolja neked a 2 peccset) és utána install Kingdoms egyenként
3. miután feltetted, a démonodat kapcsold ki teljesen unmountojál elõtte, és aztán kikapcs.
4. Kingdoms 1.0 crackkel írd felül a fõkönyvtárban lévõt!
5. Play the game!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szal kedves Giovanni, az úgy megy h egy family membernél, vagy bármilyen vezérnél összegyûjtesz kb 5-6 egységet, és végig nem kattinc le a seregedrõl. Ezután megnyomod vmék nagy gombot a képernyõ jobb-alsó részénél, mintha zsoldosokat akarnál venni, és ott a felugró ablak alján látsz gombokat, kb fél centi átmérõjûek ( <#buck>#buck> és megnyomod a "join to crusade" gombot.
sok szerencsét a továbbiakhoz
Dee énis még segítségre várok...jajj nem lehet h baj ha fenn van még a clonecd meg a clonedvd? lehet bezavart...
PLS HEEELP!!!<#worship>#worship>
Hogy kell elfogadni azt hogy csatlakozok a crusade-hez????
Dee ha daemonnal próbálom mountolni az mds fájlt akkor ezt írja ki "Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel". És ezzel egy linket is kidobm ami azt írja angolul h "SecuROM™ has determined that emulation tools like 'Alcohol l20%' or 'DAEMON TOOLS' are running. Please be informed that -SecuROM™ protected- applications will NOT WORK with such tools.
* Please UNMOUNT your image, close these emulators, and insert the original disc in order to start the application." Remélem értitek (érted).
Szal eszerint nem daemonnal kell mountolni? ...ott van a YASU, ami hát miért is nem kéne, hogyha egyszer ott van leszedve a kieggel... nemtom😄
Az info fájlba pedig csak ezt irja a köcsög ami teljesen összezavar mer a YASUt nem is emliti "Directions to play: mount with latest daemon tools, install, use included loader, play"
lol mi?
Na erre mit monc. Nem kibaszás?
Üdv
Ki tudja megmondani?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pl egy ilyen hallatán elriadok a játéktól 😞
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
- lesben áll
- vezéredre támad
- öli a kereskedõidet
- jól mozgatja a csapatokat, taktikázik, csapatösszevonásokat csinál..
Sztem egész jó, én nem ezért unom 😊
De kint a térképen már egészen ügyes az Ai...
Bex: a Yasu-t felejtsd el! Crackeld fel és kész! ne foglakozz ilyesmiféle yasuval...ott a gameburnworld.com, beírod a keresõbe a medi2 kinget és kész, már veszed lefelé az 1.0 kingdoms krekket.
Ami a telepítést illeti: nekem speciel másfélórába került a full medi2 +kingdoms feltevése. sztem várjál. a két pecset nekem nagyon-nagyon lassan tette fel. és a pakokat pakolta fulllassan.
Ja és még mindíg okos válaszokat várok <#email>#email>
...és ha tudok, ezentúl itt adok
pls help
...nnadeh én sem vagyok gyakorlatlan a bütykölésben, és ennek ellenére tudásom immár NEM elég. Ezért fordultam hozzátok (jah hy all)
ííí nah pontosítok. Én egy oan kingdoms torrentet szettem le, amihet egy Y.A.S.U. nevû progit kaptam (opc.: 1.:cloak, 2.:uncloak) ööö és ezt kéne kombinálni vhogyan a daemonnal. Sajnos a readme-ben nincs semmi erröl azon kivül h "mount and play". alap <#confused>#confused>
Mondjátok el lécci hogy mûxik a YASU mer az probléma ha nem ismerem.
Eddig az volt, hogy ha mountoltam, valami összeférhetetlenséget észlelt (amit eddig soha), majd láttam h ennek ellenére ott van az F:\ ben a mountolt képcucc. Bementem, és manyuálisan keztem el a telepitést. És késöbb ahogy már mondtam, az 1.3as tunning feltelepitése közben makacsul megszakadt minden, szólván, hogy ""az eredeti játék pack.00-jával vagy vmi ilyesmivel van problémája, mert nem talál vmit, vagy NEM EGYEZIK vmi.""
Please help!!! Ayudame!!! Segítsetek!!! más nyelven nem tudom <#wink>#wink>
-Örülök, h megtaláltam ezt a fórumot, itt normális emberek segítenek a problémáinkon!!!
Szal, már az amerikai megjelenés elsö napján elkezdtem letölteni a med2-t, így már majd 1 éve tolom ezerrel.
-És íme itt a Kingdoms (toom már nem új ez a téma, bocs) és ezt is igyekeztem minnél hamarabb letölteni. Tapasztalatból tudtam, h ha bármi újat akarok felrakni az alapjátékra, célszerû elöször újra installálnom. Meg is tettem, és a kieget is elkezdtem rárakni.
Elöször az 1.1, 1.2 patchot tette fel maga, majd az 1.3 as telepítése közben kiirta, hogy az eredeti játék pack.00-jával vagy vmi ilyesmivel van problémája, mert nem talál vmit, vagy NEM EGYEZIK vmi. <#szomoru1>#szomoru1>
-De ezt már manuálisan setuppoltam, mert a daemon tools vmi összegabalyodást észlelt (ja aha, valszeg az van amit irtak a totalwar.com on, h "ha eredetid van ako a kieget is bótba kell megvenned" meg ienek , szal az egésznek egyeznie kell, de dolgoznak a letölthetõ verzión is)
-Sajnos nem tudom megvenni (egyelöre) az eredetiket, mint ahogy sokan közületek megvették, mert a moncsimmal van gondom. (10-15 percig hiába nyomogatom, nem kapcsol be. Ez az idõ folyamatosan nõ....) De remélem ennek ellenére segítetek értelmezni a problámámat <#mf1>#mf1><#help>#help>
-Anyáád, teljesen kivagyok idegileg. Nem lettem függõ esetleg<#confused>#confused>?
Elõre is köszönöm a válaszaitokat. Jó játékot és szívélyes segítségnyújtást!!!
...ezér (is) van ez a fórum...
...mellesleg...
igen, kéne egy új közép-európai, török körszak-beli mod. Nem is értem miért volt fontosabb egy teutonos-litvános izé, lehetett volna hát akkor öt része a Kingdomsnak.
Rome 2...emléxem még a szép idõkre mikor megvettem az 512 mega ramomat h vééégre játszhassak az rtw-vel!
Ja és ki mit tud és vél az Empire-TW rõl? Nem-e hülyeség !!!CSAK!!! tengeren matrózkodni?
heh mijen jó lenne a jó öreg nándorfehárvári ütközet közben sajkákkal is nyomulni<#nyes>#nyes>
Szal, mi a teendõm, mit kell tegyek h menjen a kieg?
Minden jót
Ha ez meg van, rákatt a descr strat-ra és megjelennek a népek....felhozod az UNOCKABLE nemzeteket az aktuálisok közé (szal az 5 alap nemzetek közé) a non playable-t azt nem tudod, azzal nem lehet... remélem érthetõ...
ja és itt átírhatod rome-os idõskálára a timescalet, pl. mondjuk 0.5.00-ra vagy 1.00-ra. De ha rome-ost akarsz, akkor 0.5.00!!! Ez ajánlott.... és a show_data_as turn azt pedig töröld ki onnan, h nem a körök száma legyen látható, hanem az ÉVEK száma.
Ennyi lenne!
Tk. a descr strat-ban saját kis modot is csinálhatunk, küldetés feltétele közzé tehetjük, ha a magyarokkal vagyunk Kijev elfoglalását pl. vagy Bécs, Prága... stb... így az igazi!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
http://www.twcenter.net/forums/downloads.php?do=file&id=1581
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=21842
pletykából valóság is lehet
nem tudom, hogy segít-e valamely épület felépítése, mint a rome-nál...