Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aut viam inveniam aut faciam
carpe diem
jelenlegi fel állásom Medi 2 + Kingdoms és semmilyen más mod nincs fent
Valami világmegváltó ötlet vagy várjam meg a Bugfixert? 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
tetszik, szépen megy, de ez a kamerakezelõs😛😄
amugy király...csak nekem még kicsit magas😄 bele kell jönni😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
demo létezik?mer azt kipróbálnám😄😄😄😄😄
az atid remélem tudja a sm 3-at? ha igen, akkor nyugodt lehetsz, mert jól fog menni
gondolom ezen elég ratyin menne(ha menne):
Intel Pentium 3GHz
1Gb ram
ati radeon 9600XT 256mb
remélem megy vhogy....
elõre is thy!
sztem beszerzem!!😊
(ha a magyarítás fent volt, akkor magyarul)
és nekem is a 2.0-ás network frame van
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Mit rontok el?
felteszem a spílt (kihagyom a cracket)
felteszem az 1.2-t (rámásolom az 1.2 cracket)
felteszem a magyarítást - és nem megy
a magyarítás csinál egy új ikont az asztalra, ráklikkelek indulna épp a játék (megjelenik a kezdõ kép) és hibaüzenetet dob, nem indul a játék
ha a magyarítás fent van, akkor már az erdeti ikon (asztalon) sem indít
nos?
Köszi:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Tudna valaki segíteni?
csak az 1.2 patchhez tartozó cracket hol találom meg?
(én úgy vettem észre, hogy csakis a peccsel együtt lehet leszedni a cracket.)
Bea
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
a twonline-ról nem tudom letölteni a 1.2-es patchet (mert feltenném a magyarítást)
valaki segítene, hogy honnan szedhetném le?
Üdv.:
Bea
Feltettem a Medi II-re a legújabb Deus lo Vult(5.0)-t és a menüben a frakcióválasztásnál elsötétül a képernyõ illetve újraindul a gép.És a videókártya hibájára hivatkozik.Azóta csinálja ezt amióta a legújabb ATI drivert feltettem ugyanez a helyzet a Kingdomsnál is.Valaki tud ötletet adni melyik drivert érdemes feltenni Elõre is thx!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
felállás: 5-6 nehézlovas 2 könnyûlovas vagy lovasíjjász és a többi angol íjjász, amelyek tudnak karókat kitenni maguk elé, gyalogosok nincsenek, mert feleslegesek ehhez a taktikához...
menet: megvárom míg a mongolok megtámadnak nyílt terepen, (egy alkalommal 3 fullos plusz egy fél serege támadt meg egyszerre és 30%-os veszteséggel mészároltam le õket...
az egységeket a térkép sarkába pakolom fel, lehetõleg magaslatra...
a gyalogos íjjászokat negyedkör formában rakom a sarokba egészen a vonalakig maximum 3 sorba, majd kitetetem a karókat és guard módba teszem az íjjászaim...
a lovasokat belülre helyezem, mikor a csata elkezdõdik, akkor ugye egy kicsit megnövekszik a terület, ezért a lovasokat a vonalak és az íjjászok mellé vezénylem, hogy védjék a szárnyakat...
aztán megvárom a mongolokat és kinyírom õket.
hiába akarják lerohanni majd az íjjászokat a lovasaik, a karóknál fennakadnak és nagyrészük ott pusztul el...
Kiev-en elvéreztek, a 16 full seregbõl kb. 4 full-os maradt és egy csomó feles, mire bevették, több körön keresztül.
Utána nyílt csatákban nyírtam õket, a következõ taktikával:
- Betámadok egy feles sereget.
- Lerohanom õket 10 Chivalric Knights-al - a gyalogságának annyi.
- Az én gyalogságom kb. akkor ér oda a csatába, amikor az õ nehézlovassága.
- Kivonom a harcból a maradék nehézlovasságot.
- Az õ lovasijjászaik ellen küldöm az én nehézlovasaimat + 2 lovasijászt.
- Mire megérkezne a többi Mongol, visszavonok mindenkit, az egész sereget a lovasijjászok fedezik.
- A Mongolok szinte soha nem futamodnak meg, ezért könnyû hatalmas veszteségeket okozni nekik. Ha megfutnának, akkor a beáramló utánpótlás miatt nem tudnám lenyírni õket...
Ezzel a módszerrel szét lehet verni egy Mongol sereget komoly veszteségek nélkül akkor is, ha 2-3 full sereg támogatja a csatában.
Mostanra már csak 2 fél seregük maradt és pár teljesen leamortizálódott. Nem jelentenek már veszélyt rám...
Kiev-et sajnos teljesen felégették és mindent újra fel kell építeni benne, de hát ilyen az élet.
Most beesett a fekete halál a 132. körben. Szerencsére van 500K tartalékom, remélem, kitart, amíg nincs kereskedelem.
Várom a Timiriudákat. ;-)))
Érdekes, hogy Kiev-et egyszer ott hagyták, amikor már csak kb. 8 full seregük maradt és 8 fél, elindultak a legközelebbi Lengyel vár felé, de újra visszatértek és körbevették Kiev-et, nem tudtam elzavarni õket, mint addig. Az elején csak 1-2 full-os sereggel támadták Kiev-et, amiket szét tudtam verni...
Feltettem újra a Rome-t. De nem játsza le a videókat. Ez mér van??
Az összes többi játék bemutatóját lejátsza, csak a rómét nem.O
Milyen egységeket viszel?
Nekem a lovasságuk bármilyen gyalogos egységemen áttör, legyen az Pavise Spearmen v. Dismounted Chivalric Knight (a legerõsebb gyalogos egységek...) Gyalogság pedig kötelezõ, mert csak a Pavise Crossbowmen-ek tudják lenyírni a Mongol lovasijjászokat. (Õk viszont könnyedén...)
A másik gáz az, hogy õk együtt vonulnak (16 fullos sereg) és ha betámadom õket, akkor egyszerre 4-5 full sereg ellen harcolok mondjuk 2 sereggel, ami nem egy túl jó esély.
Ha van egy leszakadó serege, akkor azt én is le szoktam nyírni 2 sereggel, de ez sajnos nem sûrûn fordul elõ. :-(((
Ha a Mongolok nem Kiev felé mennek, hanem délre pl. Antiochba, akkor 3-4-5 vár és város egyszerre tud ellenállni, de Kiev egyedül van a puszta közepén, város, a védelme gyenge, a segítség messze van, szóval a helyzet sokkal rosszabb, mint a Szentföldön...
Sajnos a következõ körben 4 sereg 4 oldalról egyszerre támadott, áttörték katapultokkal az összes falat és mindenkit lemészároltak. Azért sikerült 900 mongolt a másvilágra küldeni. ;-)))
Érdekes módon csak kifosztották a várost, aztán otthagyták, most lázadó és egy felmentõ seregem éppen visszafoglalja. A mongoloknak kb. a fele ráment az egymást követõ ostromokra...
Kiev kormányzója egy elég rossz tulajdonságokkal megálldott emberke volt, õt nem sajnálom, de a város tele volt arany és ezüst tapasztalatú katonákkal. :-(((
Hát elég durván nézett ki <#idiota>#idiota> meg szaggatott is mint az állat.
Egy egy ilyen 40 ezres sereget nem semmi lehetett irányítani, ha mikroba akarnák megcsinálni tiszta káosz lenne az egész.
http://kutyuszoba.blog.hu/
http://kutyuszoba.blog.hu/
Akkor majd utána nézek hátha elkezdtek már hasonlókat hegeszteni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Régebben olvastam hogy nem lehet új egységeket betenni, ez változott valamit? A várak/stratégiai térkép változtatható? Ha igen mennyire? (gondolok itt új vármodellekre, textúracsere/ animáció módosítás stb...)
Akinek van tapasztalata légyszi válaszoljon, mert érdekelne.
Olyan eszméletlen csatákat lehetne varázsolni ebbõl a motorból akár warhammer, akár gyûrûk ura stílusban. Persze az eredeti koncepció az igazi, de a változatosság gyönyörködtet <#vigyor3>#vigyor3>