Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pubiloál
"ö" betû

Ezt a console-t hogy csalod elõ ?
~ erre semmi... kell vmit piszkálni a "parancsikonban" is?

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Koszi infot!

DLV 5.0.1 modot probalta mar valaki?
pubiloál
függõleges és vízszintes élsimítás... magyarul minél magasabbra van állítva, annál szebbek lesznek a pixelek, nem olyan "fûrész" szerûek. Csak eléggé fogja a gyengébb gépeket.

ez mondjuk jo kerdes!
emlekszem nekem anno rome nal volt vele gondom mikor felljebb allitottam, akkor kicsit lagos lett a jatek!

most nem allitottam rajta... 😊 engem is erdekelne mit valtoztat ezek beallitasa...
Prince23
Azt szeretném kérdezni, h jó hogy be van kapcsolva az antialiasing és az anisotropic 4x-re?!
Ez lassítja a játékot amúgy? Vagy elég csak anisotropicot beállítani, és az antialiasingot pedig kikapcsolnom?
Mer nekem mind2 beállítás 4-szeresre van állítva.
thx

mi ez az oscar díj átadó hangulat? <#idiota>
dejó...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tudatalan
SIKERÜLT!!! MEGVAN A KINGDOOMS ÉS MÜKÖDIK!!! KÖSZÖNÖM HOGY IDE ÍRHATTAM!

Ki tudja megmondani?

tudatalan
Sziasztok!
Hihetetlen fontos kérdésem lenne!
az a bajom hogy felraktam a medieval 2-t (nem crackeltem)arr azonnal a kingdooms-t és nem megy egy órán át tette és nem megy!
azt irja ki hogy rakjam be az eredeti kingdooms CD/DVD-t. Leszedtem a mini image-t ami anyit tett hogy már nem ezt irja ki hanem hogy gond van az emulátor programmal. mi lehet a probléma kulcsa? KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI ELOLVASSA!!!

Ki tudja megmondani?

morreau
Pár példa:
toggle_fow - teljes térkép
add_money 10000 - pénzt ad a saját népednek
add_money milan, 10000 - pénzt ad pl milánónak
process_cq Rome - a római aktuális építkezés befejezése
add population Rome 1000 - Róma lakosságának növelése

pubiloál
Hát én kódokat nem találtam hozzá... De ha tudsz abban segíteni hogy találjak, azt megköszönöm <#idiota>

morreau
ööö
Minek használsz ilyet?? Ott a console...

pubiloál
Helló! Valaki nem tud esetleg egy megoldást arra, hogy amikor a Cheathappens féle trainert használva a játékban be akarnám kapcsolni a funkciókat, akkor miért lép ki egy hibaüzenettel? Én valami olyasmire jöttem rá eddig, hogy az eredeti .exe kell hozzá... de akkor most hogy tudom mûködésre bírni? Elõre is kösz.

(Ja és nem kell megkövezni, csak poénból akarom megnézni hogy milyen, az alapgamet is végignyomtam nélküle!)

Csináld meg, mûködik (bár ez nem volt kérdéses) 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Prince23
Kösz, majd megfogom csinálni.

Pedig baromi egyszerû:
Az ikonok az eredeti kingdoms.exe-ben vannak tárolva. Mikor felülírod a crackelt exével, eltûnnek, mert a crackelt exébõl hiányoznak az ikonok.

És most jön a lényeg:
Hiába cseréled ki az ikonokat a bemountolt DVDn lévõ eredeti exében lévõkre, hiszen amint unmountolod az image-t, megint nem fogja találni a gép az ikonokat a megadott helyen.

Megoldás:
A vinyóra kell átmásolni vlahova az eredeti kingdoms.exe-t, és utána ikoncserézni, a vinyóra átmásolt exeben lévõ ikonokra. Az átmásolt exe-t utánna se szabad letörölni, hiszen akkor a gép megint nem fogja találni az ikonokat.

Prince23
Heh wazze, szétszáltak a medi kiegészítõ ikonjai, már megint:SSSSSS
Ikoncsere sem oldaj meg a problémát, idõvel megint elszáll az ikonjai.

GaBika6
Nalam is ez a helyzet!En sem ertem.Amugy szeretnek jatszani, hamachira keresek embereket, akit erdekel szoljon vagy megyek en ha van tarsasag.THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Pedig vannak, csak majd késõbb érhetõk el. Például a skótoknál.
Addig meg maradnak a sima lándzsás egységek.

Mi a fenéért nem lehet berakni AI játékost a LAN csatáknál?
Se tetszõleges csatánál, se történelmi csatánál? Miféle szarság ez?
Ha a Rome-ban lehetett, itt miért nem?

a kiegészítõ mit tartalmaz?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

nah, én vagyok megint 😊 az lenne a kérdésem, hogy elõ lehet-e olyan egységeket hozni mint a Rome Total War-ban volt (a hosszu lándzsás vagy dárdás spártaiak meg makedónok) amik a lovasok ellen jók. Mert én a medieval 2-ben sehol sem találom :\

Nagyobb csatáknál elõfordul, hogy szaggat kicsit, de amúgy teljesen élvezhetõ különben nem is játszanék vele.
tobias88
a csaták is?
Nem kell letöltened az 1.2-es patchet a Kingdoms felrakja azt is ha nincs fent.
most olvasom, hogy a Kingdoms magától patcheli 1.3-ra. 😊

na, most rakom fel a Medieval 2 Total War-t. Le kell töltenem az 1.2-es patchet, aztán rá a Kingdoms-t? vagy rá kell raknom még az 1.3-t is? És az 1.3 az ilyen hackelt vagy milyen legyen?

Scottt
nekem 1,7ghz+512mb ram+Ati 9250 tûrhetõen fut

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nekem van GeForce FX5700LE, 256 Mb RAM, 1,5 Ghz és elég jól megy.
tobias88
hát épphogy csak sztem
gépigénye? vagy g-force FX5900XT 128 MB, 1GB RAM, 2,4 Ghz -s procival hogy megy a játék?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

tudatalan
értem köszönöm akor rakom egyböl az 1.2-t

Ki tudja megmondani?

Szerintem mehet rögtön az 1.2.

Careful what you look for. You just might find it.

tobias88
van
tudatalan
vagy van egyáltalán 1.3???

Ki tudja megmondani?

tudatalan
Vagyis bocs 1.1 et fell kell raknom vagy rakhatom azonnal az 1.2-t?

Ki tudja megmondani?

tudatalan
Hello! Csak anyi hogy hogy tom patchelni? itt is ugy kell h kihagyom az 1.1 et és az 1.2-t és rögtön rakom az 1.3-t? vagy végig kell meni rajtuk?

Ki tudja megmondani?

ha a nagymamának meg kereke lett volna akkor gurult volna...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Scottt
Dikk mi is az tanuljuk.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Fritz Von...
Akkor nem lenne USA, hanem Anglia lenne. Mondjuk akkor meg nekik lenne nagy arca, mindegy is... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hát, ha az amcsikat megverték volna az Angolok anno, akkor amerikának nem lenne ekkora arca mint most

Fritz Von...
Ja. 😊

De jobb lett volna mindenkinek, ha az angolok leverik, mint a sz**t. <#vigyor2>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

ÓÓÓ!!! Tökéletes. Amerikai Függetlenségi Háború? Pont most tanultunk róla... valamennyit. MOst a Francia forradalmat tanuljuk! 😊

semmi sem lehetetlen!!! pl: Alexander megverte Darius-t vagy kit egyik csatában... kb 5 x túlerõben voltak a perzsák!

Itt nézzél szét.
Hmmm mi a fene lehet ez a Unspecified Error?
probálkoztam grafikát állitagatni drivert állitagni mégis... nem tudom mi lehet a baj esetleg valakinek ötlet?
Elõre is köszi
Gab

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Buci
descr_strat.txt ben kell átírni, de ha jól tudom, az csak akkor lesz olyan is, ha uj kampányt indítasz, szal sztem ezt már cseszheted (vki #5503-ra pls)

carpe diem

Sziasztok,

Tudna valaki abban segíteni, hogy miként lehetne a grand campaign-ban átállítani a hátralévõ körök számát vagy esetleg végtelenre állítani a kampányt? Már "csak" 63 köröm van hátra és nem lesz elég az idõ, ha nem akarok csak egyfolytában támadni...