Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ erre semmi... kell vmit piszkálni a "parancsikonban" is?
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
DLV 5.0.1 modot probalta mar valaki?
emlekszem nekem anno rome nal volt vele gondom mikor felljebb allitottam, akkor kicsit lagos lett a jatek!
most nem allitottam rajta... 😊 engem is erdekelne mit valtoztat ezek beallitasa...
Ez lassítja a játékot amúgy? Vagy elég csak anisotropicot beállítani, és az antialiasingot pedig kikapcsolnom?
Mer nekem mind2 beállítás 4-szeresre van állítva.
thx
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hihetetlen fontos kérdésem lenne!
az a bajom hogy felraktam a medieval 2-t (nem crackeltem)arr azonnal a kingdooms-t és nem megy egy órán át tette és nem megy!
azt irja ki hogy rakjam be az eredeti kingdooms CD/DVD-t. Leszedtem a mini image-t ami anyit tett hogy már nem ezt irja ki hanem hogy gond van az emulátor programmal. mi lehet a probléma kulcsa? KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI ELOLVASSA!!!
Ki tudja megmondani?
toggle_fow - teljes térkép
add_money 10000 - pénzt ad a saját népednek
add_money milan, 10000 - pénzt ad pl milánónak
process_cq Rome - a római aktuális építkezés befejezése
add population Rome 1000 - Róma lakosságának növelése
(Ja és nem kell megkövezni, csak poénból akarom megnézni hogy milyen, az alapgamet is végignyomtam nélküle!)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Az ikonok az eredeti kingdoms.exe-ben vannak tárolva. Mikor felülírod a crackelt exével, eltûnnek, mert a crackelt exébõl hiányoznak az ikonok.
És most jön a lényeg:
Hiába cseréled ki az ikonokat a bemountolt DVDn lévõ eredeti exében lévõkre, hiszen amint unmountolod az image-t, megint nem fogja találni a gép az ikonokat a megadott helyen.
Megoldás:
A vinyóra kell átmásolni vlahova az eredeti kingdoms.exe-t, és utána ikoncserézni, a vinyóra átmásolt exeben lévõ ikonokra. Az átmásolt exe-t utánna se szabad letörölni, hiszen akkor a gép megint nem fogja találni az ikonokat.
Ikoncsere sem oldaj meg a problémát, idõvel megint elszáll az ikonjai.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Addig meg maradnak a sima lándzsás egységek.
Se tetszõleges csatánál, se történelmi csatánál? Miféle szarság ez?
Ha a Rome-ban lehetett, itt miért nem?
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Careful what you look for. You just might find it.
Ki tudja megmondani?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De jobb lett volna mindenkinek, ha az angolok leverik, mint a sz**t. <#vigyor2>#vigyor2>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
probálkoztam grafikát állitagatni drivert állitagni mégis... nem tudom mi lehet a baj esetleg valakinek ötlet?
Elõre is köszi
Gab
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
carpe diem
Tudna valaki abban segíteni, hogy miként lehetne a grand campaign-ban átállítani a hátralévõ körök számát vagy esetleg végtelenre állítani a kampányt? Már "csak" 63 köröm van hátra és nem lesz elég az idõ, ha nem akarok csak egyfolytában támadni...