Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs probléma, h. ide írtad, de érdemi választ remélem nem vársz
<#zavart1><#ejnye1>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Panzeradler
plz segitsettek GRAW1-ben elakedtam a parkolos résznél,
nem tom hogy kell kilönni a tankot.(vagy mivel)
Bocs h ide irtam
Ezt nem tudom, tlán vki más segít majd...

Az options menüben mindet vissza vettem. Nem lehet még állítani rajtaMMint mondjuk a Gotchik 3-ban az ini fájlt megpiszkálva?
Monjuk ilyen nem talátal benne.

kezd el visszavenni az épület-, környezeti elemek (fû, víz, stb) finomságát, aztán remélhetõleg javul a helyzet...

A képeket kösz.
Nos a gépem: Amd 1700+ 512 mb ram, ati 9600. égóta megvan a Med.2 sokat játszottam már vele,és csak a nagyvárosoknál szagat. Zavaró mert így automatán kell játszanom és sokszor a hülye gép veszít .

Hi !
Elõzõ kérdése(i)dre egy kérdéssel válaszolnék?
Mekkora erõmû - avagy nem az - a géped ????

A PRINT SCREEN nyomogatásával készíti a képeket a játék, amiket aztán a játék könyvtár \tgas\ alkönyvtárában találsz meg .tga formátumban.
Képnézegetõk ismerik, ha kell konvertálják is emészthetõbb méretre, formátumra..

Ja még valami. Hakarok képeket a játékból akkor mentei valahová a képkeket? Mert ilyet se találtam vagy valahogy ezt be kell kapcsolni?

Tudtánok segíteniM az a gondom hogy hiába vettem mér midnetn minimumra a nagy városok vagy várak ostrománál akad, jászhatatlan.Nyílt csatában jó csak ilyen nél vangond.
Azt akarom kérdezni hogy más játékoknál láttam már hogy van egy fájl amibe ha át írok egy sort, akkor javul a játék sebbesége.
Van ilyen a Medieval 2-nél? Át néztem a játék mappáját de nem jöttem rá.
Zsóval hatudok valamilyen megoldást, szóljatok. Kösz.

Na csak sikerült rosszul írtam be valamit a játék fáljába!!!!!!!!
De vmeddig elindul nem?
A descr_start.txt file-t visszaállítottad - tehát nem az átnevezett filet használod - ugye?

Nagy öröm, h. végre sikerült elérned, h. Pápai Állammal lehess, de komolyan 😊
Most mi jön? Mindent megkérdezel, ha egy bolhafingnyi akadályba ütközöl? <#beka3><#ejnye1>

Illetve mégis van egy problémám: mostmár megvan az összes nép, a pápai seregtõl a mongolokig. De mostmár nem tudom elindítani a játékot.
Kössz, sikerült!!!!!!!!!!!!!!!
Még lenne egy kérdésem, hogy lehet keresztes háborúra menni? (hogy a zászlód fölött van egy kereszt)?
A fájl tulajdonságainál vedd ki a pipát onnan hogy írásvédett.

Mivel a Windows alapbeállítással a gyakoribb fájlkiterjesztéseket elrejti. A mappa tulajdonságainál be lehet állítani hogy minden fájlkiterjesztést kiírjon.

Meg nekem nem úgy van, hogy: "descr_strat.txt" hanem csak simán "descr_start".
Ez még sikerül is de mikor megváltoztatom, hogy úgy nézzen ki mint ahogy leírtad akkor azt mondja a gép, hogy a fálj már létezik és írásvédett!!!!!!!!!!!!!!!
És mikor másképp nevezem el akkor egy teljesen új mappát, hoz létre.
Erre nem tudsz valami megoldást?
Ki lehet nyitni, kicsit bele kell piszkálni egy file-ba.
\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt
a file, ebben az elsõ x sor ha így néz ki, akkor tudsz játszani a playable alatt található népekkel:

"campaign imperial_campaign
playable
england
france
hre
spain
venice
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
hungary
papal_states
aztecs
mongols
timurids
slave
end
unlockable

end
nonplayable

end"

Azt a frakciót nem lehet kinyitni.

azt nem fogod megkapni
sziasztok nem tudja valamelyikõtök, hogy-hogy lehet megszerezni a pápai sereget(az a jelük, hogy 2 kulcs egy x alakban van)mert már elfoglaltam töbször de nem adta meg és a rövid meg a hosszú hadjáratot is megcsináltam de akkor sem kaptam meg nem 😞
sziasztok
Hello
Akinek megvan a Medieval 2 1.2magyarítása írjon.
[email protected]
THX

Nem szoktam magyarítást használni - nem mintha annyira jó volnék pl angolból - de sztem nem fogsz külön találni ilyet, de talán nem is kell.
Sima angol 1.2-höz keress crack-t

sorry,1.2es hez kéne,magyaritotthoz crack!help pls fontos'thx
HI'1.3as patchez kéne 1 crack,honnan tudnám lesze..?kérlek help.elõre is thx
A Kingdoms a sima Medieval II Total Warnak a kiegészítõ lemeze, oilyan mint a romához volt a Alexander vagy a Barbarian invasion.. szal kell az alap játék ami jelen esetben a Medieval 2

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hali! Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy mi a ....-ért nem tom feltenni a Medieval II Total War Kingdoms-t. Azt írja ki, hogy "Kingdoms requires Medieval II:Total War to be installed". Esetleg kell hozzá valami sima total war vagy hasonló? A Roma az fent fan, de úgy sem megy. Hogyan lehet feltenni?
Köszönöm <#integet2>

csak arra celzott nezz meg valami leirast a modokkal kapcsolatban - amiknek a megtalalasahoz kituno a google. a netframe az meg tok alap hogy fent legyen a gepeden. keress ra - igen ismet google - es telepitsd. aztan lehet hogy meg mindig dobal hiba uzenetet de ha a "continue"-ra nyomsz akkor siman elfut - nalam legalabbis ezt teszi <#hehe>

aut viam inveniam aut faciam

Sziasztok! korábban érdeklõdtem a játék AI-ja felöl. Most hogy van kiegje meg nemtudom hány patch meg mod. Így most mennyire jó az AI-ja?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

tudatalan
nem telepítettem semmien net frameworkot! Köszi nem tudom mit láttál ebbe de én csak ezt a két kérdést tettem fel!És köszönöm a válaszod!

Ki tudja megmondani?

A két mod - ha a google nem hazudik - nem megy a Kingdomssal.
Net framework: feltelepítetted egyáltalán?
A többi kérdésed nem is értem, bocs.
Ott a google felirat a nick-képedbe, használd bátran...

tudatalan
Hello ! Mi az hogy net framework? Mert a kingdooms telepítése után egy ezzel kapcsolatos hibám van( felteszem nem csak nekem volt már ezért irok ide).Azt sem tudom hogy mi az de szeretném megtudni köszönöm.Amugy csak a medieval indításánál jelenik meg a hibaüzenet.Köszönöm annak aki elolvassa!ja meg addig id megkérdezném hogy van a Real arrows mod meg a darker nights nameg perszze a kingdooms ezek futnak együtt?(a telepítés kicsit hosszas ezért nem szeretném elrontani a játékom egy roszul felrakott modal)Megint köszönöm!

Ki tudja megmondani?

telepítéshez nem kell net

Üdv.!

Igaz, hogy a Kingdoms telepítéséhez elengedhetetlenül szükséges a net?
Esetleg ez csak a jogtiszta, eredeti változatnál van így?

Szeretném ezt a kieget is eredetiben megvásárolni. Nem tudjátok véletlenül, hogy hol a legolcsóbb?
meg tudná vki mondani nálam miért láthatatlanok az ágyúk, hajító, ostromgépek stb... ???
minél nagyobb vga és proci aztán hajrá, de sztem még nincs ehhez proci a rome total war is megfingatott egy
3,4 ghz re húzott core 2 duot 10000 egységszámnál ami
asszem a limit volt annál a játéknál...
Mármint ha Rómaiakkal kezdem a campaignt.
ESC-re rendesen elõjön a menü, tehát a játék nem fagy le, csak nem megy tovább... 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Nekem lenne egy gondom:
Illetve több is 😊😊
Feltettem az alap játékot, hozzá az 1.2es patchet, rá a gamecopy-s cracket.
Asztali ikonról indítva a .NEt keretrendszer hibájával fogad, nem kezelt kivételre hivatkozva, de felajánlja hogy folytathatom (legújabb .NET-et ma szedtem le a WindowsUpdate-rõl). A játkon belüül campaing, ott spanyolokkal kezdtem, második kör után megakad a Franciáknál és a Rómaiaknál is ezt csinálja 😞😞😞

Valami ötlet? :-/

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Prince23
És mondjuk egy 7600-os geforce-szal müxene? fullon? limit huge.

szerintem az a vga keves neki😞
nálam nem. csak huge sale army-val jáccom <#buck> az alatt csak makett seregek vannak <#hehe>
amúgy nem high-end gépem van.

Prince23
Hm, kicsit fura... az Americas campaign nem bírja a gépem huge egyséfeknél, de még normálon se.
Most néztem meg a Crusadest, és ott bírja, nem szaggat.
Nálatok is ez van? (America szaggat)

csak ajánlani tudom. a frakció választásnál kilép ha sokat válogatsz de aztán stabil. teljesen újra kell gondolnod a játékot ezzel a moddal amúgy. mindenképp javaslom.

Prince23
Helló!
Nekem ilyen a konfigom:
Amd Athlon kétmagos 4200+, (Amd dual core optimizer fel van instalálva)
GeForce 7300 GT Shader 3.0 (163.71-es driverrel)
2 Gb Ram DDR2 667 Mhz.

A kérdés a következõ: Miért nem tudok full beállításon játszani??????
Jelenleg az opcióknál minden highon van, csak az árnyék mediumon, vmint a antialiasing ki van kapcsolva, az anisotropicus szûrés pedig 2x-re van állítva.
És az egység limit szégyemszemre normálon van, ilyen CPU-nál.
Mit tegyek?
Procim van, ramon van, vga-ám is sztem még jó...

köszke, próbálom keveset használni majd ...

Buci
hi
az #5503ban megfogalmazott hotseates problémám sikerült megoldani 😊 ha van vkinek hasonló baja, szóljon és leírom mit kell csinálni

carpe diem