Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Elsõ 7-8 körben ne képezz sereget, csak a meglévõkkel garázdálkodj.
- A pénzed ebben az idõszakban a gazdasági építmények felhúzására forditsd. Mint: bányák, farmok, kikötõ, út, kereskedelmi épületek.
- A területed közepén elõforduló VÁRAT azonnal konvertáld át várossá.
- Összességében az össz tartományod max 1/4-t tegyék ki a VÁRAK, KASTÉLYOK, ezek upgrade-jei <-- A városok jobban termelnek!
Képezz kereskedõt, és küld is ki vmely trade pozicióra..
Most ennyi jutott eszembe hirtelen
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Hadd sétáljanak csak, ha nincs jobb dolguk! Nálam a németek csinálták ezt Budapest esetében, nem szálltak le rólam.
Nos, ha túl sok egységet tartottam ebben a városban, az drága mulatság volt. Ha túl keveset tartottam, akkor vérszemet kaptak, és rövid úton elvesztettem a fõvárosomat. Meg kell találni az egységek tekintetében a középutat. Lényeg az, hogy csak annyit tarts egy városban, amennyi feltétlenül szükséges. El kell érni azt, hogy bizonytalanság fogja el ez ellent. Ha tétovázik, hogy vajon megtámadjon-e, vagy sem, akkor csak legfeljebb mászkál a területeden, néha elkezd ostromolni, de néhány kör után feladja, vagy ostromol egy darabig, de utána küld egy hercegnõt vagy követet, és békét ajánl (vagy vazallussá akar tenni). Ha elmérgesedett a helyzet, látszott, hogy nem akarja feladni az ostromot, akkor egy másik városból odaküldtem egy sereget, és elijesztettem. Nem megyek túl közel, a lényeg, hogy megijedjen (jól kell itt is megsaccolni a felszabadító sereg létszámát), és akkor megint odébb áll egy kis idõre. Persze mindehhez szükséges, hogy kémekkel figyelemmel kísértem az ellenség erõit a közelben (ez fontos). Ezzel a módszerrel egy erõsen veszélyeztetett városban sem kell 20 egységet tartani, vagy a többsége lehet, mondjuk valami mezítlábas jószág. Persze nem lehet mindig csata nélkül megúszni, néha vérrel kell kivédeni egy ostromot, de ez a játékhoz hozzátartozik.
(bocs az esetleges helyesírási hibákért, meg a fogalmazásért, de sietek)
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
fogadok, hogy túl nagy hadsereget tartasz fenn...
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Elvileg egymást követik a patch-k, tehát 1.2-re kell feltenni az 1.3-t
Nem értem, az 1.2-es peccs 50 megával nagyobb, mint az 1.3-as. Ez azt jelenti, hogy az 1.3-as peccst z 1.2-esre kell tenni, vagy egyszerûen optimalizálták valahogy a peccs méretét???
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
- Crusades
- Britannia
- Teuton
- Americas
- Medieval 2 Total War (alap) verzió: 1.3
A Crusades alatt nem tudsz játszani az apacsokkal, pl
mivel még nem játszottam a játékkal ezért egy olyan kérdésem lenne h ha felteszem alap játékot és a kiegészítõt is akkor a 2 játék minden országával játszhatok? vagy ez is oan mint a rome total war?
- patchelni nem sikerül a játékot bizonyos szintû luzerség miatt <#zavart1>#zavart1> (az én anyukámat mi !!!!??!?)
Mivel a patch hivatalos, az eredeti exe-re van szüksége.
Szóval aki mindenféle tõrt verzióval játszik, mindig mentse el a .exe file-t vmi biztonságos helyre felülírás elött.
Aztán ha jön a következõ hivatalos patch, elõ lehet kapni, a tõrt exe-t felülíratni vele, majd patch-elni, és hajrá...
matthias92: lehet velük szaladgálni a térképen, meg diplomaciázni és férjet lopni más frakcióktól. ez volt a princessz. a többi ien izékkel meg nemtom mire gondolsz.
aut viam inveniam aut faciam
Megtudná valaki mondani hogy hogy tudnák egyszerre játszani a medieval 2 magyarításával és a deus lo vult 2.0-val? A deus lo vultnak külön indítóikonja van ezért nem lehet a magyarítást is elindítani.
(amúgy nemtom)
Ok alapjáték+kieg feltéve. De nem indul el. Bocsi de leírom: felcrackeltem, elindítom a kingdoms-t, akkor bejön az elsõ kép majd homokóra és ha kattintok akkor kidobja a windowsba! Ötlet?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Viszont patch nem kell. Felrakod az alapot,majd telepíted a kieget.
A kieg majd felrakja a szükséges patcheket magától. A végén meg mehetnek a crackek.
Hihetetlen, h. EGY hozzászólást nem sikerült visszaolvasnod <#worship>#worship><#confused>#confused><#idiota>#idiota>
Alap telepítése után azonnal megkapta a Kingdom-t, ami jelezte, h. "jáj, hiányzik a xy patch, de .." és felpatchelte a játékot.
Remélem segítetettem !!!
Ha nem, akkor patch-t akartál írni...
Ebben az esetben javaslom a sorrend betartását,
- 1.1
1.2
1.3
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Mondom akkor jó, telepítünk újra!
Megtörtént.
Alap telepítése után azonnal megkapta a Kingdom-t, ami jelezte, h. "jáj, hiányzik a xy patch, de .." és felpatchelte a játékot. mondom nem volt crackelve.
Szépen felmászott a Kingdoms.
Ebbõl én azt szûröm le, h. eredeti játékra telepítéssel nem lesz semmi gondod
A pápai állam és az aztékok NEM JÁTSZHATÓ nemzet az alapjátékban.
Ezért hiába írod át õket játszhatóra a fileban, attól még nem fog mûködni, le fog fagyni a játék vagy hibaüzenet lesz. Merthogy ezek NEM játszható frakciók. Mi ezen az érthetetlen?
Ha mindenáron az aztékokkal akarsz játszani, szerezd be a Kingdoms nevû kiegészítõt, abban lehet lenni velük.
Úgy fest a dolg, hogy egyelõre nem venném meg a Kingdoms-t, viszont a Medieval II. eredetiben van meg.
Tudnátok segíteni abban, hogy ebben az esetben (eredeti játék+letöltött kieg) mi az eljárás? (Hallottam, hogy így zûrösebb a helyzet.)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.twcenter.nem]vagy com nem tom:S]Keresd meg a modot 😊Én lenulláztam a gémet úgy hogy:@@@@@@@@@@@
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azt végülis megértem de mikor az aztecs-el akarok menni akkor egybõl kiírja, hogy nyertem! De a pápaival meg simán engemis enged játszani!
Ezért nem értem, hogy mivan?
ha figyelsz a megfelelo fegyvernemek utkoztetesere akkor sztem elvezetes csatakat nyomhatsz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Kezdeni azért nem tudsz a timuridákkal és a mongolokkal, mert KÉSÕBB JÖNNEK BE, így nincs kezdõ csapatuk, tartományuk. Szerintem <#guluszem1>#guluszem1>
az AI ugyan béna marad, de nem egy sima hent a csaták levezetése, mivel kitartásban sokat ad AI-nak, neked pedig keveset. Szóval a sereged bizony elfut, ha nem ésszel viszed õket csatába.
aati91: egyebkent ha vegigviszed akarmelyik frakcioval akkor meg kapod az osszej jatszhato frakciot. a tobbivel meg minek is nyomulni. tul erosek elmarad a kihivas.
mittomenki: en minden csatat szeretek lenyomni. a kedvencem a zero veszteseges csata. max 10%. a gep nagyon bena. <#hehe>#hehe>
TomDantas:Van a twcenteren 1 mod ami vissza veszi az epületek textúrájának a felbontásátm minnyá küldök hozzá 1 linket
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
<#idiota>#idiota>
Mindegy, így kicsit azért nehezeb