Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aut viam inveniam aut faciam
Tehát azt rakd fel elõször.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
!!!HALA MADRID!!!
Kingdoms requires Medieval II: Total War to be installed.
Mi lehet a hiba oka?
Valaki segítsen
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt tegyétek föl és kész. A korábbi patcheket magában foglalja.
(de utálok szombaton is melóban rohadni... pláne, hogy nincs mit csinálni.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Emiatt én nem szoktam kitámadni, hagyom had ostromolja a várat, aztán azt verem vissza.
FELEAKKORA sereggel, mint a védõim nekiáll ostromolni.
A másik gond szintén ami még RTW örökség, és vársotromkor szinte mindig kitámadatam ott, mert nem voltak ostromgépei akkor és csak bambán hagyta, hogy szétnyilazzam a seregét. Most már nem hagyja, de kész ostromgépekkel sem akar nekemjönni, mikor én támadok ki. Gratula...
Amikor találkozik egy "ellenséges" kereskedõvel, és erre utasítást kap, megkísérli felvásárolni a másik kereskedõt. Viszont ez a tevékenység visszájára is elsülhet, és hiába te kezdeményezted a felvásárlást, a te kereskedõdet veszik meg. Ez fordítva is megtörténhet, ha a gép kezdeményez. Attól függ, melyik kereskedõ "gyõz", hogy melyiknek nagyobb a szintje. A kereskedõk színtje attól nõ, hogy egy nyersanyaglelõhelyen álldogálsz velük soksok körig. Így ki lehet tenyészteni magasszintû kereskedõt, akinek már esélye van felvásárolni az újonc kereskedõket. Hacsak meg nem veszik õt is, mielõtt igazi nagymenõvé válhatna.
A Kereskedõt, mint minden más karaktert, a kémekkel lehet a legjobban megtalálni. (a kémet fejleszteni ellenséges haderegek kikémlelésével lehet. Ha nem akarod a kém életét kockáztatni, az is elég ha az ellenséges sereg mellé mozgatod õt, onnan is látja az ellenséges sereg összetételét) Emellett az orgyilkosok természetesen szintén el tudják tenni láb alól a kereskedõket. Sajnos minél magasabb szintû az ellenséges kereskedõ,pap stb, az orgyilkos annál kevesebb eséllyel 'kapja el'.
1, A kereskedõ csak egy másik kereskedõvel tud kereskedni?
2, Én mikor a kereskedõmmel rámegyek egy másik kereskedõre és megnyomom azt a mérleget akkor odamegy hozzá (a kereskedõm) és eltûnik (az összes akit csak kereskedni küldtem).
3, Van valami knnyebb módja megtalálni a többi kereskedõt? Mert a pályán föl-le mászkálni szerintem nem elég hatékony.
Az miért van, hogy felraktam a magyarosítást, az csinált egy ikont az asztalra Magyarított Medieval 2 néven de ha ezzel indítom a játékot akkor mielõtt bejönne a menü kilép az asztalra, még hibaüzit se ír?
a másik kérdésem meg az lenne, hogy ha elfoglaltam Rómát meg megvan a 45 terület akkor játszhatok tovább ha akarok vagy nem?
elõre is köszi <#smile>#smile>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
pl ha London a fõvárosod és elküldöd a kereskedõt Afrikába egy legdélebbre fekvõ város környékére, ott egy kereskedõ akár 2000 florintot is kaszálhat körönként...
Ez az alapjatek cime.
Ha ez megvan,tudsz vele jatszani.Ha csak valami kieget toltottel le,akkor nem.(kiveve ha mondjuk 4-5gigas es egyben van az alappal)
public health:kozegeszsegugy (altalanos helyzete a telepulesnek mindenfele korsaggal szemben)
Nekem max 17volt 😄
Hagytam is a pichbe.Diplomaciaval es szabadrablassal lehet penzt szerezni foleg a kereskedelmi/foldmuvelesi bevetelek mellett.
Kemek es diplomatak viszont jol terjesztik 😊
Idovel,parezer ember pusztulasa utan altalaban helyreall a rend.