Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
nyalóka segített. de így is emlékeztem rá.
general's bodyguard : hmmm. na erre most hirtelen nem tudok mit mondani. megnéztem és nem tudom. nekem beszokta adni de hogy miért azt meg nem mondom. lehet hogy csak akkor ha kevés a generalod? nemtom. nyalóka sem segített ebben.
aut viam inveniam aut faciam
-dosmounted gothic lnights
-general's bodyguard
Ezekre kérdeztem mert ezekt sosem tudom megszerezni. Tudja valaki, hogy lehet?
Õ a gótikus lovagra gondol,pacin-és pacítlanul-fingom nincs, hogy lehet képezni😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Because fuck you. That\'s why.
A német római császáraággal vagyok már elfoglaltam Európa naggyát, megveszem az összes épületet úgy kb. az 1300-1400-as években járok, de a hosszúkardos gyalogost, ami teljes páncélban van még mindíg nincs meg. Vajon mért? Akármikor játszottam vele mindíg ezek az emberek hiányoztak, egy gyalogos meg egy lovas. Egyszer azt írták, hogy a városban van egy ikon amire ha rálépek akkor megmutatja, hogy mi kell ahoz, hogy meglegyen ez meg-ez az épület. De nekem: -1 ki sem jelzi, hogy mi kell hozzá
-2 a szerint az összes ház megvan a katonai házak közül
Ötletek?
Én is szeretem ezt a játékot.
Mivel baromi könnyû, és semmi kihívás nincs benne, szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy én is a fíling miatt játszok vele.
Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira ismerem a játékot mint te, és nem maradok le semmirõl.
Csak tudod, én olyan vagyok, hogy az összes stratégiát úgy szeretem játszani, hogy porba gyalázom az ellenfelet. Mivel ebben a játékban a csatatéren minden eldõl, ezért az a leghatékonyabb, ha harcmezõre visszük az eseményeket, ha ez megvan jöhet a szöszölõs rész..
Ha pl. ellened kéne játszanom, te biztos szépeket építenél, én meg pillanatok alatt elvennék tõled mindent. Biztos, hogy sikerülne, van benne rutinom.
Javaslom egyszer te is próbáld ki! Elég kemény csaták szoktak lenni, nem szabad hibázni, minden csatát meg kell nyerni, és nem mindegy, hogy mekkora veszteséggel. Nem akarom fényezni magam, de nagyon hatékony vagyok ám. Kíváncsi lennék ki tudná nálam gyorsabban lemészárolni európa seregeit.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
pls help...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Többet tudok a játékról mint gondolnád.
Ha lehetne benne ember ellen játszani, biztosan össze-vissza vernélek.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Egyértelmûen lesznoboztad azt, aki nem magyarítással játszik.
Az is erõs párhuzam, hogy aki magyarított játékkal játszik az azért teszi ezt, mert nem tud angolul.
ilyet hol látsz az én mondandómban ???
namind1, meddõ a vita.
Bár angoltanulás folyamatban van, és egy kis szótárazás még nem ártott meg senkinek.
Az is erõs párhuzam, hogy aki magyarított játékkal játszik az azért teszi ezt, mert nem tud angolul.
Ha valaki nem használ magyarítást, erõs párhuzam egybõl sznobizmussal vádolni. Pl. beszélheti az angolt, nem ? 😊
(Ami amúgy is erõsen javasolt a mai világban)
1:Feltelepíted az alapjátékot.
2:Feltelepíted a kiegészítõt (a szükséges patchelést elvégzi, mielõtt települne)
3:Megcrackeled a kiegészítõt a DVD-n lévõ crackel.
4:Beszerzed INNEN az alap medieval 2-höz az 1.3-as cracket, és megcrackeled vele.
5:Feltelepíted a kiválló magyarítást, amit INNEN szedhetsz le.
(A negyedik lépés kihagyható, de akkor csak a kiegekkel fogsz tudni játszani, az alapjátékkal nem, márpedig az alapjáték jobb mint a kiegek.
Az ötödik lépést szintén kihagyhatod, ha úgy érzed hogy azok közé a sznobok közé tartozol, akik csak eredeti nyelven hajlandóak játszani a játékot)
a kieget sikerült telepíteni v. már ott elakadtál?
volt már vkinek ilyen gondja? plz hlp
megnyomod, visszalassul. rettentõen hasznos <#mf1>#mf1>
A Rittenbrüderek is alapból full plate-ben nyomják. Van páncél ellen jó egységük is, a gyalogos Halbbrüder személyében(az alabárdosok a képeken), plusz van pavise-pajzsos számszeríjászuk 14-es távolsági sebzéssel és 'long range' hatótávolsággal.
Szóval tuti egységekkel kompenzálják a rossz kezdõpozíciót.
Mellesleg pusztán kedvcsinálónak raktam fel õket, nem hivalkodásból vagy ilyesmi. <#smile>#smile>
Ez fullos grafika?

Nekem is volt tápoos lovagom a végére, csak nem volt idõ nagy hadsereget csinálni belõle. Ténylegesen a hedsereg elit része ként voltak jelen.