Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

dismounted gothic knights : Cannot be recruited in campaign, they are for Multiplayer and Custom Battles only.

nyalóka segített. de így is emlékeztem rá.

general's bodyguard : hmmm. na erre most hirtelen nem tudok mit mondani. megnéztem és nem tudom. nekem beszokta adni de hogy miért azt meg nem mondom. lehet hogy csak akkor ha kevés a generalod? nemtom. nyalóka sem segített ebben.

aut viam inveniam aut faciam

Egészen pontosan:
-dosmounted gothic lnights
-general's bodyguard
Ezekre kérdeztem mert ezekt sosem tudom megszerezni. Tudja valaki, hogy lehet?
Scottt
Nemjöttbe😊
Õ a gótikus lovagra gondol,pacin-és pacítlanul-fingom nincs, hogy lehet képezni😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A Császárságnak 2 féle kétkezes hosszúkardos gyalogosa van, az egyikhez meg kell hogy legyen a mayor's palace (forlorn hope), a másikhoz az armoury (zwei hander). Az egyik csak városban, a másik csak kastélyban, de a mayor's palace megléte esetén sem biztos, hogy tudsz toborozni forlorn hope-ot, mert korlátozva van a frakciók száma, akik toborozhatják, lehet, hogy nem voltál szerencsés... viszont a zwei handernek müxenie kellene.

Because fuck you. That\'s why.

én nem használok magyarítást, bocs. gondoltam nem ingem nem vettem fel. de most akkor kivasaltam... <#buck>

Te úgy kb. mennyi idõ alatt foglalod el európát? Én szerintem eléggé kezsõ vagyok ebben a játékban, mert csak médium/médiumban játszok, ha jellemznem kéne magam akkor egy erõs médium, gyenge hard lennék. De egy valamit még mindíg nem értek tudom, hogy sokat vitattam már ezt a kérdést de nem hagy nyugodni:
A német római császáraággal vagyok már elfoglaltam Európa naggyát, megveszem az összes épületet úgy kb. az 1300-1400-as években járok, de a hosszúkardos gyalogost, ami teljes páncélban van még mindíg nincs meg. Vajon mért? Akármikor játszottam vele mindíg ezek az emberek hiányoztak, egy gyalogos meg egy lovas. Egyszer azt írták, hogy a városban van egy ikon amire ha rálépek akkor megmutatja, hogy mi kell ahoz, hogy meglegyen ez meg-ez az épület. De nekem: -1 ki sem jelzi, hogy mi kell hozzá
-2 a szerint az összes ház megvan a katonai házak közül
Ötletek?

Nem igazán érdekel mit hiszel.
Én is szeretem ezt a játékot.
Mivel baromi könnyû, és semmi kihívás nincs benne, szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy én is a fíling miatt játszok vele.

Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira ismerem a játékot mint te, és nem maradok le semmirõl.
Csak tudod, én olyan vagyok, hogy az összes stratégiát úgy szeretem játszani, hogy porba gyalázom az ellenfelet. Mivel ebben a játékban a csatatéren minden eldõl, ezért az a leghatékonyabb, ha harcmezõre visszük az eseményeket, ha ez megvan jöhet a szöszölõs rész..

Ha pl. ellened kéne játszanom, te biztos szépeket építenél, én meg pillanatok alatt elvennék tõled mindent. Biztos, hogy sikerülne, van benne rutinom.

Javaslom egyszer te is próbáld ki! Elég kemény csaták szoktak lenni, nem szabad hibázni, minden csatát meg kell nyerni, és nem mindegy, hogy mekkora veszteséggel. Nem akarom fényezni magam, de nagyon hatékony vagyok ám. Kíváncsi lennék ki tudná nálam gyorsabban lemészárolni európa seregeit.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

3.jára kérdezem meg!ÁHh letölöttem a magyaritást, feltettem és kiadott 1 ikont h "magyaritott total war" elinditom bejön a betöltõkép, de tovább nem megy, hanem kilép...mi a baja?

pls help...
ízlések és pofonok. mindenkit más és más ragad meg ebbõl a játékból. ne flémelj.

Nem errõl van szó, hanem az úgynevezett "immersion factor"-ról, ami végsõ soron a lényege, hogy mennyire képes "beszippantani" a hangulatával. Bár lehet, hogy ez neked magas...<#beka3>

ÁHh letölöttem a magyaritást, feltettem és kiadott 1 ikont h "magyaritott total war" elinditom bejön a betöltõkép, de tovább nem megy, hanem kilép...mi a baja?
Azért kíváncsi lennék, hogy mit tudsz a játékról, amit én nem.<#action>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

<#mf1>
Többet tudok a játékról mint gondolnád.
Ha lehetne benne ember ellen játszani, biztosan össze-vissza vernélek.

De kedves vagy!

sztem így vált érthetõvé a játékstílusod. miután egy szót sem értesz az egészbõl, nem is látsz benne mást, csak a hadakozást. nos, ez a játék ezen enyhén szólva túlmutat...

hol van a temploma? megnézném, majd lerombolnám...<#mf1>

Kösz bgabor ISTEN VAGY <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#eljen>

ÁHh letölöttem a magyaritást, feltettem és kiadott 1 ikont h "magyaritott total war" elinditom bejön a betöltõkép, de tovább nem megy, hanem kilép...mi a baja?<#szomoru1>
Csak helyeslni tudom a viselkedést, tanulni kell, akár játékon keresztül is 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Ne forgasd vissza azt amit Te mondtál...
Egyértelmûen lesznoboztad azt, aki nem magyarítással játszik.
Az is erõs párhuzam, hogy aki magyarított játékkal játszik az azért teszi ezt, mert nem tud angolul.
ilyet hol látsz az én mondandómban ???
namind1, meddõ a vita.

Akkor ahoz mit szóltok, hogy én nem tudok angolul, mégsem használok magyarítást?
Bár angoltanulás folyamatban van, és egy kis szótárazás még nem ártott meg senkinek.

Én is beszélem, középfokúm is van belõle, mégis szeretek magyarítással játszani.
Az is erõs párhuzam, hogy aki magyarított játékkal játszik az azért teszi ezt, mert nem tud angolul.

Ügyes 😊
Ha valaki nem használ magyarítást, erõs párhuzam egybõl sznobizmussal vádolni. Pl. beszélheti az angolt, nem ? 😊
(Ami amúgy is erõsen javasolt a mai világban)

Simán.
1:Feltelepíted az alapjátékot.
2:Feltelepíted a kiegészítõt (a szükséges patchelést elvégzi, mielõtt települne)
3:Megcrackeled a kiegészítõt a DVD-n lévõ crackel.
4:Beszerzed INNEN az alap medieval 2-höz az 1.3-as cracket, és megcrackeled vele.
5:Feltelepíted a kiválló magyarítást, amit INNEN szedhetsz le.

(A negyedik lépés kihagyható, de akkor csak a kiegekkel fogsz tudni játszani, az alapjátékkal nem, márpedig az alapjáték jobb mint a kiegek.
Az ötödik lépést szintén kihagyhatod, ha úgy érzed hogy azok közé a sznobok közé tartozol, akik csak eredeti nyelven hajlandóak játszani a játékot)

kérdésed miatt felmerül bennem, h. nem sikerült játszani vele/velük..
a kieget sikerült telepíteni v. már ott elakadtál?

Egy kérdésem lenne: hoygan tuok játszani a kieg-el ha tört az alap játék és a kieg is?

akkormeg? szuicid hajlammal megáldott császárjuk volt...

Engem is megtámadott...😊És nem volt gyenge mentés, legfejleteb, leggazdagabb, és legnagyobb(és képzett) hadseregem volt...<#vigyor1><#hawaii>
Nem bug, aki gyenge azt megtámadják, mindegy, hogy kivel van szövetségbe.

Úh ma olyan lol volt...xD A The holy roman empire-nek kb. 6 vagy 7 szövetségese volt...aztán emgtámadott belõl vagy 3-at xD Ez bug vagy mi?<#zavart2><#vigyor3>
Szerintem szerezz be másik release-t a netrõl.

jaja tölt egy csomót majd kiirja
Bemountolás után rögtön ezt írja ki?

ez megéri az árát.

"Eredeti lemez hitelesítése megadott idõn belül sikertelen volt" ezt irja ki
hi lenne egy kérdésem! warezos a gémem és nem tudom feltelepiteni... már a telepítés elött jelzi h nem eredeti... 😄 szal cd kulcsig el sem jutok...
volt már vkinek ilyen gondja? plz hlp
nekem eddig semmi bajom nem volt vele vista alatt. én is kaptam az oprendszert egyébként, de nekem tetszik (tetszetõs). az külön qrva jó benne, hogy formatálással meg minden szarral max. 20 perc (!) alatt feltelepül. mondjuk én nem is nevezem magam "gamer"-nek, de annak örülök, hogy a medi2 nem veszett össze a vistával.

ha nem akarod kivenni a show cpu moves-ot (én sem szoktam, mert nem rossz látni, mi forog a szomszédaid fejében), akkor amikor lép vmelyik karaketerrel, nyomd meg a space-t vagy az egered. erre begyorsul, ha ismét
megnyomod, visszalassul. rettentõen hasznos <#mf1>

az hagyján... de vista alatt rendszeresen leáll a játék. (én nem döntöttem mellette de ezt adták a laptophoz...) vagy a grafikus motor áll le vagy a vista hányja el magát. szal ne jácc vista alatt...

Egy X1950pro. Nem tud dx10-et. Mivel a DX10 csak Vistára elérhetõ, ezért nem is foglalkoztat. Szerintem a Vista bûn rossz rendszer lett, és a gamereknek nem racionális döntés rá váltani, így én maradok az XP-nél.

Így van, de ezt játék közben is megteheti az optionsban.

még a hadjárat kezdeténél ki kellett volna kapcsolnod a gép által leadott lépések mutatását...
Valahogy nem lehet meggyorsítani a játékot, nem a csatákat, hanem a nagy térképes részt? Mert én az 51-ik pörgetésben járok, de már több ideig játszik a gép, mint én 😞 És ha lehet, akkor hol?
ha már szó esett a grafikáról: a videokártyád milyen? azért kérdezem, mert van egy elég idegesítõ probléma a dx10-esekkel: nincsen árnyéka a fáknak, bokroknak, vagyis hiányzik a "vegetation shadow." egyébként csodálatos a sebesség, meg minden, csak ez a bosszantó dolog vagyon egyedül. nem tud vki vmilyen megoldást? (túl vagyunk már a driverfrissítésen meg a hasonló alapvetõ dolgokon). thx

Egyébként a teuton egységek nagyon brutálisak. Náluk már az egyszerû spearmenek is alapból partial plate-ben vannak, sõt, még full plate armorral is felszerelhetõek(a képeken full plate-ben vannak).
A Rittenbrüderek is alapból full plate-ben nyomják. Van páncél ellen jó egységük is, a gyalogos Halbbrüder személyében(az alabárdosok a képeken), plusz van pavise-pajzsos számszeríjászuk 14-es távolsági sebzéssel és 'long range' hatótávolsággal.

Szóval tuti egységekkel kompenzálják a rossz kezdõpozíciót.

Nem teljesen, az árnyékok mediumon vannak, emellett az ansio csak négyszeres, az élsimítás meg kétszeres, de abból nincs is szükség nagyobbra, mert a felbontás 1280X1024-ben van, és a monitor is ennyit tud.

Mellesleg pusztán kedvcsinálónak raktam fel õket, nem hivalkodásból vagy ilyesmi. <#smile>

Nekem kicsit gyengébben néz ki.
Ez fullos grafika?

Csináltam pár képet Teutonozás közben, gondoltam megosztom veletek.

Így legalább kihívás valamit kifejleszteni a vége elõtt.
Nekem is volt tápoos lovagom a végére, csak nem volt idõ nagy hadsereget csinálni belõle. Ténylegesen a hedsereg elit része ként voltak jelen.