Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem telepitettél fel egy patchet sem akkkor szedd le az 1.05 German French vagy ha van fenn patch akkor az ahoz illõt! Pl ha van fen 1.3 patch akkor rakj 1.3 crack! És olyam cracket rakj amilyen verziód van! German vagy French
bocsi ezt szedd le http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_emergency_4.shtml
Válazd ki amelyik kell és szedd le
Humesz
Aha, hát én nem. Crack-et hol lehet találni hozzá? (911)
Cowek
Ha nincsen náluk köcöllék gyorsan futnak, és a késõbbi pályákra már valami traning centerekkel méggyorsabbak leszenk.

http://www.f1-info.hu/

Eggyet értek veled,tényleg lassan mozognak!
Két dologban viszont sajna nem változott még a legelsõ része óta sem.
Ugye itt megkülönböztetõ jelzést(sziréna,villogó) használó jármûveket irányítunk.Miért nem húzódnak le a civil jármûvek,ha ezek jönnek?

A másik,a tûzoltók úgy sétálnak, mintha én kimennék nézelõdni a városba.Szépen komótosan.Ha vészhelyzet van, nem kéne futni egy kicsit?
Egy óra, mire a tûzcsaphoz odamegy...ha ez a valóságban is így menne, már porig égett volna ez a város.

Nekem volt és crackeltem és jó lett.
Humesz
Thx, bár én azt hittem, hogy az E4 is angolul volt meg nekem. Egyébként a 911 nekem nem indul, viszont az E4 igen. Elindítom és egy fél perces fekete screen után vissza a desktopra és a futú programok között sincs a játék. (természetesen directx és hasonlók megfelelnek) Vkinél hasonló gáz?
FrezeR
a 911: First Responders a játék angol változata. teljesen ugyanaz mint az Emergency 4 ami ugye német nyelven jelent meg és van a piacon jóideje.

Humesz
Hali,
A "911: First Responders" mi az hogy az Emergency 4? Most ez nem egy új játék? Emergency 4 már nagyon régóta van nem?? Én most bezavarodtam.
Hogy áltok?
Nos, hát az úgy van, hogy lett egy pár könnyítés beletéve-
Pl.:
-A dokik kb. 10 mp után odafutnak a sebesülthöz, ha közel vannak hozzá.
-Az egységeket egybõl küldheted a helszínre, nem csak kimennek a map elejére, mint régen.
Az egységek irányítása könnyedébb. (De itt teszem hozzá, hogy nekem még mindig hiányzik az, hogy ha egy dokira ráklikkelek 2-szer gyorsan, akkor kijelölje az összes dokit. Vagy a rácsatlakozós tûzoltóótó mellett lévõ két-két hapekot be akarom szállítani a kocsiba, akkor külön külön tom csak õket kijelölni és még akkor is nyomni kell egy gombot alul ahhoz, hogy rányomhassak a beszállásra...)
-Szerintem agyilag jobban ki vannak dolgozva a küldik, ezáltal logikusabban lehet õket megcsinálni.

Grafikailag vagy 15%-os növekedés észlelhetõ.
A videók meg csak videók, lehetne bennük sokminden, de azért összeségében ez eddig a legjobb szerintem.

Nagyon várom az 5-öt, mert lesz!
Remélem tudok majd írni a készítõ csoportnak, hogy milyen dolgokat tehetnének bele. De majd meglátjuk.
Úgyhogy hajrá gyerekek, hajrá!

Asrock K7S8XE, AMD Athlon 2400+, Ati R. X1600Pro 512DDR AGP, 2Gb DDR1 400Mhz, 120GB SATA MAXTOR, 400GB SATA SAMSUNG

Szerintem jó.De tényleg a lényeget kihagyják.
PLackó
az nekem negatívum a játékban,hogy bár a videók nagyon szépek,de pont a lényeget hagyják ki belõle :( (robbanás,összedõlés, stb..)

hali! menynivel jobb ez mint a 3? a képek alapján szép!
A 8.-páyáig segitettek.Ma lehet megcsinálom a forotornyosat de lehet nem mert tul lusta vagyok hozzá:)
Sok sikert hozzá
:)
PLackó
köszi szépen,holnap próbálom! :)

Filéx! nincs.
De lassan gondolkodom rajta, hogy készítek egy végigjátszást... :)

Placko! A bombás pálya a 6-os, a legközelebbi nagy tûz meg a 9-es pályán van, na de nem is ez a lényeg. Ha erre gondolsz, akkor csináld azt, hogy minden egyes tetühöz vigyél egy rendõrkocsit 1 emberrel, egész a vonalig. ÉS tudod, hogy melyik dobja majd a gránátot, ha el akarod kapni, na ahhoz minnél közelebb vigyél 2-3 rácsatlakozós tûzoltóótót, meg 2-3 pumpálós tûtoltóótót. helyezd õket olyan gyorsan üzembe, ahogy csak tudod, és meglesz az maxi 10 perc alatt.
Megmondom õszintén én is sokat szívtam vele. :)

Asrock K7S8XE, AMD Athlon 2400+, Ati R. X1600Pro 512DDR AGP, 2Gb DDR1 400Mhz, 120GB SATA MAXTOR, 400GB SATA SAMSUNG

PLackó
azon tegnap lettem túl,de ami utána jön..akkora és annyi tûz van hogy nem bírok vele :(
közben menteni,meg rendõröket utasítani..

Menzi van msn-ed?
Jó sok sérült
AZ könnyü pálya de ha Menzi nem segitett volna akkor még mindig ott tartanék :)
jolvan ez is megvan. kösz mindent játszok tovább. most jön a bomba!
oké kössz menzi!
átvittem. azért nem találtam meg mer a másik tüzoltókocsival téptem ki a helyszínre.most az utánalévõ pályán vok na az se piskóta. ez a "leszakadt az autópálya híd mert egy hajo teli trafálta címû pálya". addig még elboldogulok de aztán TOVÁBBSZAKAD és GAME OVER. rá két percre kiírja hogy
mission failed. mindenkinek kanyec. ti hány darut rendeltetek?
(ja és tök jók a buvárok)
Nekem kell a magyarosítása!!! ugytudom már készítik!
Ja, itt a kép :) : http://wmmenzi.uw.hu/hihi.JPG

Igazán nincs mit ! :))

Kicsit bepipultam, miután az istennek se találtam azt az 1 nyomoréult feltehetõen már hullát... aztán elvoltam.. :)

Cowek
<#worship>
Sikerült is 76%-ra! Ott rontottam el, hogy a fröcsölõs autókkal akartam megoldani, és azokkal sem túl jó sorrendben :-)

Köszi! <#eljen>

nagygore! A szerkocsiból tudod kivenni, ami az elsõ jármû a felsorolásból, mikor kiszállítod belõle az embert a helyszínen, akkor ráklikkelsz az emberre és a "menüjében" a bal felsõ gombra ha rákattintasz, akkor ki tudod választani, hogy mit szeretnél kivenni a kocsiból. És arra kell kattintanod, ami úgy néz ki , mint egy erõvágó.
2 monster truck-ba is van sebesült, a másik kettõ pedig a lelátón.
De a #277-es hozzászólásomba részletesebben leírtam.
--
Félix! Ha kell help szóljál :)
Végeztem volna... Vagyis már megcsináltam mindent, de valahogy maradt egy sérült valahol a víz alatt szerintem. Most megyek megnézem, aztán szerintem égigvittem. :) Aztán szeretnék valami pályát készíteni. Remélem sikerült, és majd ha érdekel el tom küldeni valahogy.
--
Cowek! Az egy valóban nem túl egyszerû pálya.
Fentre a raktárhoz kell egy locsoló ótó, meg egy rácsatlakozós 4 oltóval. Középre kell ugyanígy, cask 6 oltóval, és rácsatlakoztatni a fennmaradó 2õt egy-egy tûzcsapra. Jobb fentre szintígy, de vihetsz akár mégegy csatlakozós autót még 6 oltóval. akik oltják fentrõl a középsõ részt. Elõször a jobb felsõ részhez küld az egységeket, aztán a középsõhöz, és csak utánna a raktárhoz. A jobb felsõt ha szerencséd van gyorsan meg lehet akadályozni, onnan meg már egyszerû.
15 sérülted van .
1 A tartálykocsi alatti kocsiban.
3 Az összedõlõs házban. 2 lent, 1 fent.
1 Egész fent a kerítés mellett.
1 A raktár jobb alsó sarkánál a kerítésnél a teherautóban.
1 Szintén itt a kerítés mellett egy törmelék alatt.
1 Jobb fent a balesetben.
1 Középen a balesetben.
2 Középen fent a házban, ehhez emelõkosaras kell.
4 Fent a raktárnál. (egy egy nagy törmelék alatt)

Meg van egy rosszfiú is. Jobbra lent a map-on. Egy teherautó van a kocsibejárónál, mögötte egy kör alakú kis placc, meg ki vannak dobálva bútorok oda és ott áll, vagy trécsel valakivel egy pacák. Odaviszel egy rendõrt, õ befut a házba, te utánna és bilincs rá. Ha nem, akkor el fog menekülni a teherautóval.

Ennyi. Remélem segítettem vele?!...

aha kösz akkor megyek megnézem. remélem megtalálom.
csá
Supersix
Monsterböl tûzoltóval kell kivágni úgy hogy felveszel egy eszközt amivel ki tudja vágni õket + van még két sebesült a nézõtéren az egyik az abroncs alatt!

kösz félix a válaszodat.
de nem tudom hogy kell kivenni.
gondolom tüzoltóval kell.
kell valami eszköz hozzá?
Az mondjuk igaz hogy pocsékoltam a pénzt.Én még csak a fúrotoronynál tartok.És te Menzi végeztél a játékkal?
A monsterbe van sebesült
bocs mindenkinek. elolvastam nincs is a monsterbe sebesült.
de én körülötte se láttam! pedig végig páztáztam a terepet
mégegyszer bocs.
kösz
helloztok!
elakadtam a monsters pályánál mert nem találok egy sebesültet.
a tüzet már eloltottam. de 1 sebesült van. én nem vettem ki senkit a monsterbõl mer nem tudom hogy kell. Valaki megmondaná hogy kell kivenni a monsterbõl a sebesültet?
válaszotokat elõre is köszi!
Cowek
Én elakadtam a petárdagyár kigyulladásánál...
Mindig elterjed a tûz... ha nem akkor elmegy az idõm az oltással :-(

hi all! sajna én csak most tudtam meg hogy megjelent a 4 rész elég idõbe ...de már nyomulok vele nagyon jól megy szerencsére!megvenném eredetibe is csak sehol nem találom!? nem tudjátok honnan tudnám megvenni? válaszotokat elõre is thx én most amugy a tüzijátékos pályán játszok ja és EMERGENCY FOREVER!

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Pocsékoltad a pénzt és az idõt a daruzásra? :)) Ejnye félix :))) Hol jársz ?

Ugyis lehet én ugy csináltam az összes mentöt meg mindent a pálya közepére tettem és jobb oldalt az abrocsokat elemeltem és egy daruval a pálya szélére tetem.A monstertruck közeléböl elvittem a sebesülteket a pálya közepére a nézök meg odtmaradtak és csak vártam mikor fölrobbant és akkor szépen eloltottam a tüzet és the end
Mert ha nem hûtöd , hamarabb robban... azthittem logikus :)

Supersix
Hát köszi szépen!Csak annnyira hangsúlyozza hogy fontos a hûtés akkor meg nem tudom miért robban be mégis ha folyamatosan hûtom de mindegy!

Supersix! Az mindíg is be fog robbanni... az a dolga.
Neked meg az, hogy mindenkit addig vigyél fentebb biztonságba, akit érintene ez az eset.

Két monst. truck-ból kiveszed a sebesülteket, meg a lelátón a kettõt leviszed, fentebb ellátod õket. Robbanás után oltod a tüzet egy FD-72 esre csatlakozó 4 tûzoltóval meg 2-3 poroltóssal.

Very ízi . :)

Supersix
Hát ja én is most kezdtem el az angol verzióval és tökre bejön ez a fajta játék is!Ha már itt tartunk akkor én egy monster truckos pályán vagyok és nem tudom hogyan lehetne a robbanást megakadályozni a végére mindig berobbna a két monster hiába hûtöm õket!Ötlet?

Húú, gecc, de rányaltam...

Megcsináltam az elsõ felét. Tökk heppy voltam, na mondom jöhet a kövi.
Nincs elõjáték, egybõl videó, és bele a közepébe. Igenám, de semmi plusz pénz. Abból kell gazdálkodni ami maradt, plusz minden egység ottmaradt, ahol az elõzõt abbahagytam. És mivel maradt 4.000 pénzem, és mint kiszámoltam kellene 12.000-13.000 ezért elég erõssen kezdhetem elõrõl az elsõ részét is, amit ráadásul jól végigszenvedtem, mert 14 sebesültet írt. És annyi is van. Akárhogy számoltam, összeszedtem a 14 sérültet, de a mentõkben csak 13 volt. Mondom fasza. Hát vagy 15 perc után kivittem õket, aztán kiderült, hogy az a 13, 14 volt... Möndom kössz.

Szóval tanács:
-A második körre maradnia kell 12.000-13.000 pénznek
-Az Elsõ körben egy tûzoltóótóban ki kell vinni 2-3 búvárt.
-Szintén az elsõ körben ki kell vinni a rendõrök között, kb (nemtom, mert nem tudtam kipróbálni pénzhiány miatt...) 6 vakítógránátost, tudniillik lesz egy csoport ami vagy 12 fõbõl fog álni, és lövöldözni fognak, fõleg egymásra, ezt meg kell akadályozni, különben nem lesz elég a mentõ meg a pénz.

Szóval, nem egyszerû, de nem is olyan elképesztõen nehéz, csak nyalatós.

És Te hol jársz félix ?

Cowek
Váááááá
Ez nagyon poén :-D
Keresgéltem a kapcsolót, de nem találtam, gondoltam anélkül is megy :-D
KÖSZI :-)

Nem baj majd lessz idõd.Sok sikert hozzá mégegyszeris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát még sehogy félix. Egyenlõre megnéztem a pályát nagyjából. De el kellett mennem és csak most értem haza, szóval majd holnap, de lehet csak utánna... sajna ilyen kevés idõm van.

Cowek! a teknikussal kikapcsoltad az olajkkút mûködését ? mert ha nem , akkor tényleg kiba nehezen lehet oltogatni:)))))
Ha kikapcsoltad akkor emlékeim szerint 10-15 percen belül simán eloltják ... :)