Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
már az elsõ pontnál bukik a dolog.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
http://pirates.bethsoft.com/pcscreens.html
Ez a link képeket mutat a pc-s változatról.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Én addig jutok el, hogy bejön a menü. Ott rákattintok az új játékra, kiválasztom a single játékot és utána nem történik semmi. MI lehet a baj? P4 3000-es duálban, 1024 Mb RAM és Radeon X600 PRO 256 Mb-al. A 6.5-ös Catalyst driver van fent!
Segítsetek!
olvass vissza!
a kapitány neve De La Vega
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
pentium 2 vagy 2,4
160 gb hard disk
g-force fx - 5200 128 mb
512 mb ram
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
msn:[email protected] bárki felvehet
Game Star-ban írták.Ez teljesen más stílus mint az 1!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Ott tartok hogy azona hajón kell harcolni, felgyujtottam a 2-árbocot le eresztettem a csonakokat, de elõ jött az a piros ruhás muki és nem tudok mit csinálni, meg se tudom sebezni és megölnek, meg mutat valami Metal Mast Platest-nek az életét de azt se tudom mi az!HELP meee!!!Elõre is THX
A bal fellsõ sarokba ahol mutatja az életed, attol balra ott a szereplõ feje, attól balra meg piros golyók...na a piros gokólyók az életeid
Ja amúgy a fõszereplõ meg halhatatlan????? Mert van egy olyan rész hogy zombikat kell kinyírni molotovval, ott meghaltam vagy 2x, de nem vége lett a játéknak hanem folytatódott!
formázd azt kész!<#nyes>#nyes>