Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Green Day 4Ever
PSN ID.: Beegabor
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni??
Green Day 4Ever
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Letöltöttem a gamet,de amikor játszanék vele nem nagyon jön össze,ugyanis a bevezetõ animációk bejönnek,de a menüt nem látom,csak hallom a zenét,ugyanez van játék közben,hogy hallom,h beszélnek,de nem látok semmit,ez miért van?Mit lehet tenni ez ellen?Vki segítsen PLS! Nagyon szeretnék játszani a játékkal!
Elõre is Kösz!
A játékot kipróbáltam a múltkor és majd elájultam, hogy 2006-ban ilyen fost ki lehet adni. Ez a játék egy kalap szart sem ér.
Én 20%-ra értékelem ezt a gémet.
www.gportal.hu/bioshock
Szerintem egy egész jó játékot kaptunk.
Inkább a TPs kedvelõi próbálják ki!
Aki vérbeli kalózos gamet akar az maradjon egyenlõre a Pirates!-nél.
Érdekes problémám adódott ... nállam gond nélkül megy minden, de ismerõsnél még a telepítõ sem indul el ... ugyan az a lemez, ugyan az a Daemon tools, de semmi ... 2500+ Barton, nf7-s, 9600XT, 1G mem, XP prof ...
Wattafak? Láttatok már ilyet? ez mitõl lehet?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ott tartok, hogy felgyújtottam a 2árbócot a hajón... visszaolvastam hogy tovább mit kell csinálni, de hiába állok az árbóchoz mindig csak 1szer vagy 2szer találja el De La Vega vagy kicsoda. Pls mondja meg vki hogy mitekellene hogy sikerüljön!!
thx!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Ott tartok benne mikor a nõ szobályába törnek be a kalózok,Gyilkolom õket de egy idõ után kirobbantanak 1 falat utána a másik térbe is átmehetek de ezután:Csak jönnek és én csak ölöm õket itt mi a feladat?
Köszi, különben nagyon jó a játék!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
OLVASS VISSZA TE...!!!!!!!!!!!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Életemben nem talélkoztam ekkora szar játékkal, de kajak !!!
Menü? ez nem menü ez egy trógerség. nem lehet beállítani a bill.t? Hol élnek ezek tényleg a kalózok idejében?.
irányitani lehetetlen 2 kézzel bazz.
MI EZ? MMMMI EZ ?
Örüljetek,hogy nem indúl el 😊
Értkelés: hajléktalan
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"