351
-
barcsayb #271 Császtok!
Nem tudja valaki hogy az első pályán a kaput hogy kell kinyítni??
Előre is Köszönöm! -
#270 azért kérnék,mert találtom de nem egyezik a méretük az 1.20GB-3.40GB ig terjednek a játék méretei,melyik a jó? so pls help me :) -
#269 jaé s JÓ cracket és kérnék hozzá,ha tudtok.
köszi még1szer -
#268 Na Hi mindenki!
Gondoltam kipróbálom a játékot,s ezért érdeklődnék,hogy van torrentcímetek hozzá(amihez nem kell regisztráltnak lenni)?Ja és kell e az alphoz vmi patch?
köszi -
#267 Ennél a játéknál szarabbat még nem láttam! A 2003-as PotC még mindig fenn van a gépemem ez a rész kb 5 percet és még uninstalja sincs -
eilor #266 huh sziasztok!!! azt szeretném kérdezni hogy lesz vagy van e hozzá magyarosítás???? -
#265 Lesz hozzá magyarítás? -
#264 Ezt kb 600-an kérdezték!
Olvassatok vissza! -
#263 !!!Olvass visszaaaaaaa!!! -
Uborkasalata #262 Helló! A játékban nem'tom, h kell kinyíni azt a dagadt fószert(Valami Don-t) egy hajón. Ég a hajó és valahogy az árbócot kell ütni, így ment le egy kevés élete. Pls help me! Thanks! -
#261 Egy csomóan kérdeztékés válaszoltak rá!
Olvasd vissza az előző hozzászólásokat! -
#260 De mit olvassak viszza???
-
#259 olvass vissza :P -
#258 Hello mitörténik akkor ha megszerezzük az öszzes mini map-ot?? -
raptorvp #257 Valaki nem tudja hogy kell legyőzni azt a spanyolt? Valami Don Carrera de la Vega, sehogy nem fogy az élete. Vagy ha nem őt akkor mit kell vagdosni és hogy?
Pleas help! -
#256 Csá!!
Mikor meg kell találni valami Raulo Rheims nevű csávót akkor mit kell tenni?? -
#255 Magyar végigjátszást please. e-mailem : [email protected] -
#254 Jeeeeeeeee.Rájöttem. -
#253 Azért mert a játékosok fórumában nyitott topikjait mindig hülyeséggel kezdi.
Nemhogy valami infót adna róla, inkább megkérdezi mástól... -
#252 hy!
Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni?? -
#251 Te nem tod véletlen erre a választ??:Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni?? -
#250 fuhh ez nekem kínai -
#249 köcc megpróbálom -
#248 omg-_- a FAQ/Walkthrough -ra, ahol az a fekete pötty van -
#247 Amit linket adtál ott mire kell kattintani?? -
#246 ha megy az angol akkor itt van -
#245 Végigjátszást adtak már ki??
-
#244 Hi all a game mennyire követi a film vonalát?
-
#243 Ja és lenne még egy kérdésem. Az első rész is ezekkel a szereplőkkel megy?? -
#242 hy!
Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni?? -
#241 Megszeretném, rendelni és azt kérném hogy aki megvette, és nem letöltötte, az mondja meg nekem hogy milyen? -
#240 Hi all!
Letöltöttem a gamet,de amikor játszanék vele nem nagyon jön össze,ugyanis a bevezető animációk bejönnek,de a menüt nem látom,csak hallom a zenét,ugyanez van játék közben,hogy hallom,h beszélnek,de nem látok semmit,ez miért van?Mit lehet tenni ez ellen?Vki segítsen PLS! Nagyon szeretnék játszani a játékkal!
Előre is Kösz! -
#239 Hi!
A játékot kipróbáltam a múltkor és majd elájultam, hogy 2006-ban ilyen fost ki lehet adni. Ez a játék egy kalap szart sem ér.
Én 20%-ra értékelem ezt a gémet.
-
#238 Nálam sincs semmi gond gépigényileg.
Szerintem egy egész jó játékot kaptunk.
Inkább a TPs kedvelői próbálják ki!
Aki vérbeli kalózos gamet akar az maradjon egyenlőre a Pirates!-nél. -
#237 Üdv Mindenkinek!
Érdekes problémám adódott ... nállam gond nélkül megy minden, de ismerősnél még a telepítő sem indul el ... ugyan az a lemez, ugyan az a Daemon tools, de semmi ... 2500+ Barton, nf7-s, 9600XT, 1G mem, XP prof ...
Wattafak? Láttatok már ilyet? ez mitől lehet? -
#236 hali all
Ott tartok, hogy felgyújtottam a 2árbócot a hajón... visszaolvastam hogy tovább mit kell csinálni, de hiába állok az árbóchoz mindig csak 1szer vagy 2szer találja el De La Vega vagy kicsoda. Pls mondja meg vki hogy mitekellene hogy sikerüljön!! -
lost2 #235 cső.Please valaki segítsen rajtam!!!!! -
lost2 #234 sziasztok kéne egy kis segítség a játékkal kapcsolatban!!Amikor odaérek az elején a kapuhoz amit kikéne nyitni, megáll a játék kiírja a windows hogy hibát észlelt ezért leállt.Valami audioax-el van a probléma.ja és megjegyzem az egész játékban recseg és vizhangzik a hang, szóval pocsék az egész!Valaki segítsen.Please!! Gépem:geforce 6600,amd 2600 sempron,768mb-ram(333mhz),80gb winchester,és egy asus alaplap ja és fennt van a direct x9.c is meg(81.95-ös) nvidia driver!! -
Amigoss #233 jaaa megvan akkor abban segítsetek amikor ráhullott arra a csillár utána van 1 percem kb. mit kell csinálni?Azt látom hogy menekülni de merre?vagy hogy?
thx! -
Amigoss #232 Hali!
Ott tartok benne mikor a nő szobályába törnek be a kalózok,Gyilkolom őket de egy idő után kirobbantanak 1 falat utána a másik térbe is átmehetek de ezután:Csak jönnek és én csak ölöm őket itt mi a feladat?
Köszi, különben nagyon jó a játék!