Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zola2233
Te nem tod véletlen erre a választ??:Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni??

Green Day 4Ever

Zola2233
fuhh ez nekem kínai

Green Day 4Ever

Zola2233
köcc megpróbálom

Green Day 4Ever

Seth
omg-_- a FAQ/Walkthrough -ra, ahol az a fekete pötty van

PSN ID.: Beegabor

Zola2233
Amit linket adtál ott mire kell kattintani??

Green Day 4Ever

Seth
Zola2233
Végigjátszást adtak már ki??

Green Day 4Ever

Attila8805
Hi all a game mennyire követi a film vonalát?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Zola2233
Ja és lenne még egy kérdésem. Az elsõ rész is ezekkel a szereplõkkel megy??

Green Day 4Ever

Zola2233
hy!
Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni??

Green Day 4Ever

mama2
Megszeretném, rendelni és azt kérném hogy aki megvette, és nem letöltötte, az mondja meg nekem hogy milyen?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

vixo
Hi all!

Letöltöttem a gamet,de amikor játszanék vele nem nagyon jön össze,ugyanis a bevezetõ animációk bejönnek,de a menüt nem látom,csak hallom a zenét,ugyanez van játék közben,hogy hallom,h beszélnek,de nem látok semmit,ez miért van?Mit lehet tenni ez ellen?Vki segítsen PLS! Nagyon szeretnék játszani a játékkal!
Elõre is Kösz!

saxicola
Hi!
A játékot kipróbáltam a múltkor és majd elájultam, hogy 2006-ban ilyen fost ki lehet adni. Ez a játék egy kalap szart sem ér.
Én 20%-ra értékelem ezt a gémet.

www.gportal.hu/bioshock

gamerboy91
Nálam sincs semmi gond gépigényileg.
Szerintem egy egész jó játékot kaptunk.
Inkább a TPs kedvelõi próbálják ki!
Aki vérbeli kalózos gamet akar az maradjon egyenlõre a Pirates!-nél.

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Érdekes problémám adódott ... nállam gond nélkül megy minden, de ismerõsnél még a telepítõ sem indul el ... ugyan az a lemez, ugyan az a Daemon tools, de semmi ... 2500+ Barton, nf7-s, 9600XT, 1G mem, XP prof ...

Wattafak? Láttatok már ilyet? ez mitõl lehet?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SzakYy
hali all
Ott tartok, hogy felgyújtottam a 2árbócot a hajón... visszaolvastam hogy tovább mit kell csinálni, de hiába állok az árbóchoz mindig csak 1szer vagy 2szer találja el De La Vega vagy kicsoda. Pls mondja meg vki hogy mitekellene hogy sikerüljön!!

csõ.Please valaki segítsen rajtam!!!!!
sziasztok kéne egy kis segítség a játékkal kapcsolatban!!Amikor odaérek az elején a kapuhoz amit kikéne nyitni, megáll a játék kiírja a windows hogy hibát észlelt ezért leállt.Valami audioax-el van a probléma.ja és megjegyzem az egész játékban recseg és vizhangzik a hang, szóval pocsék az egész!Valaki segítsen.Please!! Gépem:geforce 6600,amd 2600 sempron,768mb-ram(333mhz),80gb winchester,és egy asus alaplap ja és fennt van a direct x9.c is meg(81.95-ös) nvidia driver!!
jaaa megvan akkor abban segítsetek amikor ráhullott arra a csillár utána van 1 percem kb. mit kell csinálni?Azt látom hogy menekülni de merre?vagy hogy?
thx!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Hali!
Ott tartok benne mikor a nõ szobályába törnek be a kalózok,Gyilkolom õket de egy idõ után kirobbantanak 1 falat utána a másik térbe is átmehetek de ezután:Csak jönnek és én csak ölöm õket itt mi a feladat?
Köszi, különben nagyon jó a játék!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Sziasztok kéne egy kis segítség a játékkal kapcsolatban!!Amikor odaérek az elején a kapuhoz amit kikéne nyitni, megáll a játék kiírja a windows hogy hibát észlelt ezért leállt.Valami audioax-el van a probléma.ja és megjegyzem az egész játékban recseg és vizhangzik a hang, szóval pocsék az egész!Valaki segítsen.Please!! Gépem:geforce 6600,amd 2600 sempron,768mb-ram(333mhz),80gb winchester,és egy asus alaplap ja és fennt van a direct x9.c is meg(81.95-ös) nvidia driver!!
watto
NEM A CSÁVÓÓT KELL MEGÖLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OLVASS VISSZA TE...!!!!!!!!!!!

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Rambo 20
Black Smoke-ot?Nekem a feléig sikerült leölnöm és dobáltam a hordókat de csak úgy sikerült egyszer kiszednem onnan hogy befutottam és kattkattkattkattkatt kb 2 percig aztán behúztam neki egyet és lejött a füst😊

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

szevasztok nem tudtok segíteni ott járok amikor a hajón kell megõlni azt a csávót és egyszerûen nem akar lemenni az élete aki tud segítsen

watto
zír=zsír

watto
de zír! 😄
benn van a logó 😄

Gerbill
Átlehet állítani a bill kiosztást.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

csabarinkoo

Életemben nem talélkoztam ekkora szar játékkal, de kajak !!!
Menü? ez nem menü ez egy trógerség. nem lehet beállítani a bill.t? Hol élnek ezek tényleg a kalózok idejében?.
irányitani lehetetlen 2 kézzel bazz.
MI EZ? MMMMI EZ ?

Örüljetek,hogy nem indúl el 😊

Értkelés: hajléktalan

Most már nem az idegesít, hogy nem tudok vele játszani, hanem az, hogy el sem tudom indítani! Ha esetleg lesz hozzá javítás, akkor újra próbálkozom vele.
Azért köszönöm, hogy segíteni próbáltál!
watto
szerintem a grafika nem olyan szar, inkább mesés de az írányítás tényleg fos!

Gerbill
Akkor nem tudom mi lehet a gond, a másik esetben is csak annyi lett volna a tippem hogy a rákattintás helyett a NumPAD 2-es gombját nyomd meg, de akkor ez sem segíthet. Amúgy szerintem nem vesztettél olyan sokat szerintem, én is alig vártam hogy megjelenjen, vagy hogy játszhassak vele még akkor is mikor sokan mondták hogy rossz, mivel gondoltam visszaadja a film hangulatát, de nemigazán. Az egy dolog hogy ronda a grafika, mert elvisehetõ volna, de az irányítás teljesmértékben konzolos, és a végefelé már semmi köze nincs a filmhez. Végig sem játszottam.

Ahogy rákattintok a newgame-re már mozogni sem tudok. Elõtte még igen.
Gerbill
Jólesz<#eljen>

Gerbill
mozogni még tudsz a menüben és csak nem induk a játék vagy teljesen lefagy?

watto
bazz...ebbe köss bele 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Nem indul! Rákattintok az új játékra és onnantól meg sem mozdul. Az az érdekes, hogy amikor megnyitom a feladatkezelõt, akkor nincs is ott a futó programok között!
watto
oké 😄
megyyújtom 😄

Gerbill
Hogy fagy ki? Nem indul vagy kilép az asztalra?

Gerbill
Ez már jó, csak had kötekedjek még😊, a magasságát egy kicsit növeld, hogy ne legyen olyan nyomott a karakter és a koponya, de ez már mellékes, akár így is jó.

watto
nah így jó?:

watto
csinálom

Én annak örülnék, ha el tudnám indítani a jatékot! Találkozott valaki olyannal, hogy már a menünél kifagy a játék?
Gerbill
Szerintem elég volna csak a tekercses rész, mert nem néz ki jól a két egyforma koponya egymás mellet. Vagy Lehetne Jack Sparrow a nagyobb halálfej helyett

littleNorbi
Meg az elõzõbõl azt a fenti háttért bedobhatnád...

littleNorbi
A halálfej kicsit sötét.

watto
nah ez milyen?:

watto
értem😄
csinlom

Punker
minta 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Black Hawk
"Pprobléma" XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"