351
-
C7 #311 uristen, d enem figyelsz oda. a metal mast plates az oszlopot védő burkolat. ha 3at rávágsz a csávóra, ilyen hülye támadást csinál, és azzal kell vernie az oszlopot, és szét kell veretni vele, aztán elájul és felgyújtod az oszlopot -
matti12 #310 Lécci küldjetek mentést a #309-es levélben lévö pálya utánra.thx -
matti12 #309 Szasztok.Elakadtam egy olyan pályán hogy:Elkapnak mert brit zászló alatt hajózol és a csávó elmegy [email protected] Don Carrera a neve.a pálya végén ki kell nyírni de nemtom.valami metal mast a beceneve.lécci seggítsetek.thx -
matti12 #308 Szasztok.Elakadtam egy olyan pályán hogy:Elkapnak mert brit zászló alatt hajózol és a csávó elmegy [email protected] Don Carrera a neve.a pálya végén ki kell nyírni de nemtom.valami metal mast a beceneve.lécci seggítsetek.thx -
matti12 #307 Szasztok.Elakadtam egy olyan pályán hogy:Elkapnak mert brit zászló alatt hajózol és a csávó elmegy [email protected] Don Carrera a neve.a pálya végén ki kell nyírni de nemtom.valami metal mast a beceneve.lécci seggítsetek.thx -
matti12 #306 SPOILER!
cdcdc -
matti12 #305 Szasztok.Elakadtam egy olyan pályán hogy:Elkapnak mert brit zászló alatt hajózol és a csávó elmegy [email protected] Don Carrera a neve.a pálya végén ki kell nyírni de nemtom.valami metal mast a beceneve.lécci seggítsetek.thx -
ZsakosFrodo #304 sziasztok!
nagyon rá vagyok kattanva az ilyesmi játékokra.pls mondjatok pár ilyet még.
köszi -
C7 #303 azon a páélyán, amikor a vörös ruhás csávót kell legyőzni a hajón, hol van a térkép? -
C7 #302 na, végig is vittem, naon jó game, most a térkép darabokra megyek -
C7 #301 na jó, nem kell már segítség, csak a szövegre kellett volna figyelni -
C7 #300 na megvan, a hajón nemtom, mit kell csinálni -
C7 #299 plz help, a legelején, amikor kinyírtam a 3 katonát, ott írja, fogjam meg az interact gombbal a cuccot, aztán forgassam a left analog stickkel. na, meg is fogom, a 4-es gomb a left analog stick button az irányításba, és nyomom, forgatom, egeret, mindent, de nem csinál semmit. hogy kell? -
C7 #298 na, még 2 óra, naon lassan jön.... 2,5 % lenne -
#297 grafot hol lehet levenni? -
C7 #296 attól még lehet jó játék, amúgy meg lehet, h gépgondotok van, érdekes, oszttársamnak megvolt, csak elvesztette, ő sose mondta, lett volna ilyen gondoja. vagy lehet, rossz helyről szeditek... én a gigatorrents.us-ről szedem, magyarítással együtt, máshol sehol nincs rá magyarítás -
#295 HIdd mar el hj szar vaze ha fucc a jackel akkor lemarad a sálja es csak nyulik na en itt kapcsoltam ki es törötem le nezz rola képeket nagyonsar semmi köze a fimhez -
Norbert13 #294 help nem tudom amikor azt a dagad faszt megölni pirosruhába -
C7 #293 már töltöm is, lassan meglesz, holnapra vagy estére -
C7 #292 na hétvégén letöltöm, megnézzük, mit tud -
#291 Ez a világ legszánalamsabb jateka ki jaccik ezel ? Olyan szar h 2 mps utan uninstall
-
#290 VALAKI?
-
#289 Please Valki SEGITSEN PLEASE -
#288 azt tudom hogy az első az azt jelenti "szabad Játék Vég"
a másikat pedig már elfelejtettem :) -
#287 és Még Valami hogyan lehet azt elérni ami a bortió hátoldalán olvasható idézem: "open-ended gameplay set in exotic locales" és "An epic role-playing Game on Sea and Land"? -
#286 hello nem tudja valaki hogy mitörténik akkor hogyha öszze gyütjük az öszzes mappot?
Talán az ami a boriton van? -
C7 #285 az előző játék megvolt, azt nem értettem, h a hirtelen itt van Nathaniel Hawk, azt se tom, ki, és akkor jön vmi csávó. hol van ez a filmben? de ez jónak látszik. érdemes letölteni??? -
Norbert13 #284 És Ps2- van meg -
Norbert13 #283 és msn cimeme [email protected] ezen segitsetek
-
Norbert13 #282 Szasitok nem tud valaki segiteni amikor a hajón kell megküzdeni amikor ez elején a pályának ebszél aki piros ruhába van és valami van a hasával el megy és kezdödöik és ott amikor VELE kell akkor mit kell csinálni nem értem HELP -
#281 Csá! Vki megtudná mondani mit kell csinálni az Antarktiszos pályán annak a résznél amikor bejutok egy "terembe" és ott egy csomó ellenség jön(csontvázak meg ilyen jégszörnyek) és egy jégsziklán fent ül a viking király.Mert a szörnyek serege nem akar megszűnni, hiába ölöm meg az összeset még azuátn is jön egy csomó. Most akkor mi van? Vki tud esetleg segíteni, fontos lenne... -
#280 de már legyőztem azt a csajt.Utána meg életre kel a sárkány és futni kell közbe meg ilyen köteleket kell vagdosni és attól mindig lellasulok és elkap azt kampec -
#279 én is ott akadtam meg -
#278 Hali! Elakadtam egy résznél a játékban ahol egy japán csajt kell legyőzni. Már rengetegszer megpróbáltam, sikertelenül. Próbáltam Will-el is megdobálni a kalapácsaival de mindössze csak tízszer dobhatom meg a nőt, utána nem ad többet abbó a szerszámból, és kardozással meg jó ha lemegy egy 2 millimétert az energiája, ráadásul másolatokat is készít magáról ami
szintén csak megnehezíti a helyzetet. Esetleg vki nem tud vmi trükköt ajánlani? -
#277 Sziasztok!
annál a kínai nőnél vagyok , de mikor életre kel a sárkány mindig elkap !!!!!!!!! -
#276 A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse játék nem lesz ??? -
#275 Ez a játék maekkor trutyi !!!Grafika nulla !!!Az 1. rész nyomába sem ér... -
JackSparrow #274 Hello!
Gyertek fel erre az oldalra és nézzetek szét!!
Remélem tetszik!Karib Tenger Kalózai -
barcsayb #273 Császtok!!!
Végigvittük a játékot!!!
Ha valakinek kellene segítség erre az email címtre írjon :[email protected] vagy erre a címre! [email protected] irhatok!
Szivesen segítünk!! -
barcsayb #272 Helló!
Már az utolsó pályán járok de nem tudom hogy kell megölni azt a három embert!!!
Kérlek segítsetek!!!!