Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó, nem kell már segítség, csak a szövegre kellett volna figyelni

na megvan, a hajón nemtom, mit kell csinálni

plz help, a legelején, amikor kinyírtam a 3 katonát, ott írja, fogjam meg az interact gombbal a cuccot, aztán forgassam a left analog stickkel. na, meg is fogom, a 4-es gomb a left analog stick button az irányításba, és nyomom, forgatom, egeret, mindent, de nem csinál semmit. hogy kell?

na, még 2 óra, naon lassan jön.... 2,5 % lenne

watto
grafot hol lehet levenni?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

attól még lehet jó játék, amúgy meg lehet, h gépgondotok van, érdekes, oszttársamnak megvolt, csak elvesztette, õ sose mondta, lett volna ilyen gondoja. vagy lehet, rossz helyrõl szeditek... én a gigatorrents.us-rõl szedem, magyarítással együtt, máshol sehol nincs rá magyarítás

dzsuvajoe
HIdd mar el hj szar vaze ha fucc a jackel akkor lemarad a sálja es csak nyulik na en itt kapcsoltam ki es törötem le nezz rola képeket nagyonsar semmi köze a fimhez

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

help nem tudom amikor azt a dagad faszt megölni pirosruhába
már töltöm is, lassan meglesz, holnapra vagy estére

na hétvégén letöltöm, megnézzük, mit tud

dzsuvajoe
Ez a világ legszánalamsabb jateka ki jaccik ezel ? Olyan szar h 2 mps utan uninstall

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Colton
VALAKI?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Please Valki SEGITSEN PLEASE

Colton
azt tudom hogy az elsõ az azt jelenti "szabad Játék Vég"
a másikat pedig már elfelejtettem 😊

Colton
és Még Valami hogyan lehet azt elérni ami a bortió hátoldalán olvasható idézem: "open-ended gameplay set in exotic locales" és "An epic role-playing Game on Sea and Land"?

Colton
hello nem tudja valaki hogy mitörténik akkor hogyha öszze gyütjük az öszzes mappot?

Talán az ami a boriton van?

az elõzõ játék megvolt, azt nem értettem, h a hirtelen itt van Nathaniel Hawk, azt se tom, ki, és akkor jön vmi csávó. hol van ez a filmben? de ez jónak látszik. érdemes letölteni???

És Ps2- van meg
és msn cimeme [email protected] ezen segitsetek
Szasitok nem tud valaki segiteni amikor a hajón kell megküzdeni amikor ez elején a pályának ebszél aki piros ruhába van és valami van a hasával el megy és kezdödöik és ott amikor VELE kell akkor mit kell csinálni nem értem HELP<#help><#help><#help><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
JackSparrow88
Csá! Vki megtudná mondani mit kell csinálni az Antarktiszos pályán annak a résznél amikor bejutok egy "terembe" és ott egy csomó ellenség jön(csontvázak meg ilyen jégszörnyek) és egy jégsziklán fent ül a viking király.Mert a szörnyek serege nem akar megszûnni, hiába ölöm meg az összeset még azuátn is jön egy csomó. Most akkor mi van? Vki tud esetleg segíteni, fontos lenne... <#help><#help>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Donn
de már legyõztem azt a csajt.Utána meg életre kel a sárkány és futni kell közbe meg ilyen köteleket kell vagdosni és attól mindig lellasulok és elkap azt kampec <#bdead><#bdead><#wilting><#wilting>

Donn
én is ott akadtam meg <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#shakehead><#shakehead><#sir>

JackSparrow88
Hali! Elakadtam egy résznél a játékban ahol egy japán csajt kell legyõzni. Már rengetegszer megpróbáltam, sikertelenül. Próbáltam Will-el is megdobálni a kalapácsaival de mindössze csak tízszer dobhatom meg a nõt, utána nem ad többet abbó a szerszámból, és kardozással meg jó ha lemegy egy 2 millimétert az energiája, ráadásul másolatokat is készít magáról ami
szintén csak megnehezíti a helyzetet. Esetleg vki nem tud vmi trükköt ajánlani? <#szomoru1>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Donn
Sziasztok!
annál a kínai nõnél vagyok , de mikor életre kel a sárkány mindig elkap !!!!!!!!!<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>

littleNorbi
A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse játék nem lesz ???

littleNorbi
Ez a játék maekkor trutyi !!!Grafika nulla !!!Az 1. rész nyomába sem ér...

Hello!
Gyertek fel erre az oldalra és nézzetek szét!!
Remélem tetszik!Karib Tenger Kalózai

Császtok!!!
Végigvittük a játékot!!!
Ha valakinek kellene segítség erre az email címtre írjon :[email protected] vagy erre a címre! [email protected] irhatok!
Szivesen segítünk!!
Helló!
Már az utolsó pályán járok de nem tudom hogy kell megölni azt a három embert!!!
Kérlek segítsetek!!!!
Császtok!

Nem tudja valaki hogy az elsõ pályán a kaput hogy kell kinyítni??

Elõre is Köszönöm!
Wreck86
azért kérnék,mert találtom de nem egyezik a méretük az 1.20GB-3.40GB ig terjednek a játék méretei,melyik a jó? so pls help me 😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
jaé s JÓ cracket és kérnék hozzá,ha tudtok.

köszi még1szer

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Na Hi mindenki!
Gondoltam kipróbálom a játékot,s ezért érdeklõdnék,hogy van torrentcímetek hozzá(amihez nem kell regisztráltnak lenni)?Ja és kell e az alphoz vmi patch?

köszi

Gyocsika
Ennél a játéknál szarabbat még nem láttam! A 2003-as PotC még mindig fenn van a gépemem ez a rész kb 5 percet és még uninstalja sincs <#levele><#falbav><#idiota>

huh sziasztok!!! azt szeretném kérdezni hogy lesz vagy van e hozzá magyarosítás????
Gyocsika
Lesz hozzá magyarítás?

watto
Ezt kb 600-an kérdezték!
Olvassatok vissza!

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
!!!Olvass visszaaaaaaa!!!

Helló! A játékban nem'tom, h kell kinyíni azt a dagadt fószert(Valami Don-t) egy hajón. Ég a hajó és valahogy az árbócot kell ütni, így ment le egy kevés élete. Pls help me! Thanks!
watto
Egy csomóan kérdeztékés válaszoltak rá!
Olvasd vissza az elõzõ hozzászólásokat!

Colton
De mit olvassak viszza???
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

watto
olvass vissza 😛

Colton
Hello mitörténik akkor ha megszerezzük az öszzes mini map-ot??

Valaki nem tudja hogy kell legyõzni azt a spanyolt? Valami Don Carrera de la Vega, sehogy nem fogy az élete. Vagy ha nem õt akkor mit kell vagdosni és hogy?
Pleas help!
Zola2233
Csá!!

Mikor meg kell találni valami Raulo Rheims nevû csávót akkor mit kell tenni??

Green Day 4Ever

Zola2233
Magyar végigjátszást please. e-mailem : [email protected]

Green Day 4Ever

Zola2233
Jeeeeeeeee.Rájöttem.<#mf1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Green Day 4Ever

Laky
Azért mert a játékosok fórumában nyitott topikjait mindig hülyeséggel kezdi.
Nemhogy valami infót adna róla, inkább megkérdezi mástól...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Zola2233
hy!
Mikor Oxbaybe kell kémkedni akkor ott pontosan hova kell menni és mit kell csinálni mer én végigkérdztem a fél várost de a küldetés mégse lett teljesítve. Esetleg a bányába kell lemenni??

Green Day 4Ever