MX vs. ATV Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Backflip: Hold the stunt modifier button and do a reverse springload. (Press forward at the base of the jump, and jam it forward at the top of the jump.) Press another stunt button when pulling a backflip to do a backflip with a combo stunt.
360°: Hold the stunt modifier button and quickly press left-right or right-left on your steering control at the top of the jump. Press another stunt button when pulling a 360° to do a 360° with a combo stunt.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
segítség!!!!
hogy kell megcsinálni a backflippet?
Nem tudja valaki hogy hogy lehet megoldani ezeket a billentyûzetes problémákat?
A kurzor késõbb reagál, az esc pedig egyáltalán nem.
Ha vki tudja írja már meg!
thx!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
Jó játékot! 😊
Valaki legyenszives irjon már be nekem egy cd key-t, mert nekem nincs. köszi szépen!
Pedig úgy kell ahogy leirtam a 34-es pontba.
Mész az ugratóra nyomod hátra és mikor mennél fel az elugróra akkor nyomod elöre. Ilyenkor már csak elöre kell nyomni!
Hogy kell ezt a nagyobb ugratást összehozni mert nekem nem megy ahogy leírtátok.Nem tudná valaki precízen leírni mert az egyik pályán enélkül elvérzek.
Köszi.
BUDA > miskolc.
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
ennek örömére adok egy szép képet...

u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
szerk: pályát tud valaki...esteleg? mert nem találok sehol sem neten.
ATi - The Ultimate Visual Experience