MX vs. ATV Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szaiasztok valaki nem tudná megmondani a serial number-t köszönöm
Pistike 007
Én se!

Boconadi
aha... Kár hogy semmit nem értek belõle <#buck>

azért kösz!
Pheaper
How do I pull a BackFlip or 360°?

Backflip: Hold the stunt modifier button and do a reverse springload. (Press forward at the base of the jump, and jam it forward at the top of the jump.) Press another stunt button when pulling a backflip to do a backflip with a combo stunt.

360°: Hold the stunt modifier button and quickly press left-right or right-left on your steering control at the top of the jump. Press another stunt button when pulling a 360° to do a 360° with a combo stunt.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Boconadi
Hogyan a fenében kell hátraszaltót csinálni?
Ps en azt láttam hogy márkás motorok voltak benne pl ktm yamaha az hogy lehet?Nekem pc nincsenek olyan motorok.Nektek?
solle
valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni a full verziót?és ha lehetne akkor ne torrentet mondjatok

és nem tudja vki hogy hogyan lehet más trükköket csinálni? mert nekem a lazy boy a taunt meg a cancan megy csak
segítség!!!!
a backflippet télleg hogyan kell???
nem tudja vki hogy honnan lehet letölteni ezt a jatekot teljes verziot nem a demot!!! Nagyon kellene
csõ
hogy kell megcsinálni a backflippet?
csõ mindenki! honnan lehet leszedni a játék beli zenéket?
www.mcmfactory.com
Honna szedsz le pályákat?????
Hali! Nem tudjátok ,hogy hogy kell berakni a játékba más motorokat is? A pályák már mennek! Köszi!
Heló! nem tudtok vmi honlapot ahonnan le lehetne szedni a cracket?
Azt hogy honnan tudsz letölteni azt nem, tudom! Viszont nekem van hozzá crack amit szívesen, odaadok, csak találd ki, hogy hogyan mert 18MB e-mail-ben fél nap mire átmegy.
hitmanblood
légyszi adjatok már egy ingyenesen letölthetõ cracket ehez a játékhoz mert nem tudok vele játszani.SEGÍTSEN VALAKI ELÕRE IS Köszönöm

Cápafogxy
Matyi a google a barátod

crazyclone
nah eszt a gémet énis megrendeetem de sztem nem lesz jobb az mtx mototraxné legalabbis a motorozas szempontyáboo viszont azokiivul osszeségében télleg jo game lehet nah majd eldõõ!!!

HY nemtud valaki cheatot?
Gamepaddel probáltad már?Hátha jobban reagálna rá.
HAYES
Hi!

Nem tudja valaki hogy hogy lehet megoldani ezeket a billentyûzetes problémákat?
A kurzor késõbb reagál, az esc pedig egyáltalán nem.
Ha vki tudja írja már meg!

thx!

Sziasztok!Tud nekem segíteni valaki crack ügyben,csak ne torrentes letöltés legyen?mert azt nem vágom?!
Csuhai G
Nemtudom, még nem néztem.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Szerintem nagyon király! Érdemes! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Halihó mindenkinek.Lenne egy kérdésem.Lehet ezt a játékot osztott képernyön játszani?<#wow1>
Fido4life
Sziasztok, jó játék ez ? Érdemes beszerezni ?

Csuhai G
Nekem semmi gondom vele.

csoxy6
Mért reagál késõn a billentyûzet??????

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

Köszi szépen jó lett a cd key.
Csuhai G
BDNJ-S3RL-8LKM-6KMS
Jó játékot! 😊

Hali!
Valaki legyenszives irjon már be nekem egy cd key-t, mert nekem nincs. köszi szépen!
Hali!
Pedig úgy kell ahogy leirtam a 34-es pontba.
Mész az ugratóra nyomod hátra és mikor mennél fel az elugróra akkor nyomod elöre. Ilyenkor már csak elöre kell nyomni!
Hello!
Hogy kell ezt a nagyobb ugratást összehozni mert nekem nem megy ahogy leírtátok.Nem tudná valaki precízen leírni mert az egyik pályán enélkül elvérzek.
Köszi.

torrent nincs sracok? D:

BUDA > miskolc.

grande2006
Én is nyomok egy képet![/url][/img]

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

VRSDM
jo már megvan, nemláttam az EXPORT ikon-t 😄...
ennek örömére adok egy szép képet...

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
nemvágjátok hova kell tenni a user track-okat? mert megcsinálom elmentem de mégsem látja, majd elmentem az összes mappába ami cvsak van de ugysem. :S mitkell tenni velük? mellesleg a game jo, mert egyszerûen lehet nagyon élvezetesen nyomni...

u dont have to listen anybody else but me

Igen a repülõt és a helikoptert nagyon nehéz irányitani, nem csak te vagy igy vele! Nem tok mást mondani csak azt ügyeskedni kell vele! Sorry!
Hello! Miért csinálhatja azt a játék hogy csatlakoznék egy szerverhez és kilép mert azt irja ki hogy a Windows hibát észlelt és ezért leáll?
Sziasztok! Most vagyok az elso Helikopter challengenél. Egyszerûen nem tudom irányitani 😞 Tudtok adni egy két tanácsot akinek sikerult?

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Csuhai G
Nagyon szépen köszönöm!

Elküldtem e-mail-be a save game-et! De itt már csak beirtam a kódot! Elég volt x-box-on végig tolni minden porcikáját! Bocsi hogy csak igy van!
Csuhai G
Ha valaki sokáig eljutott már, akkor örömmel venném ha megajándékozna 1 SaveGammel! 😊)

Jó a játék csak hiányolom belõle a Suzuki és a Yamaha motorokat,mert az x-box-os verzióba benne van! Mondjuk boxon lehet hogy jobban lehet kezelni a paripákat, de a pc-s is jó!
A repülõvel és a helikopterrel a Challenge pályán lehet majd menni de ahoz meg kell csinálnod a MX,SX,ATV bajnokságot!
Sziasztok a repcsikkel meg a helikopterekkel melyik pályán lehet majd menni? vagy hogy?

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

A billentyûzetes hiba, valószínûleg SP2 hiányból fakad. Szerintem jó játék... próbáltuk, LAN-ban is megy... annak örülök a legjobban, hogy a FOX is licenszelve lett (kedvenc márkám). 😊

szerk: pályát tud valaki...esteleg? mert nem találok sehol sem neten.

ATi - The Ultimate Visual Experience

Ha mész rá az ugratóra akkor nyomod hátra fele hogy a csávó hátra döljön és mikor eléred az ugratót akkor látod a csikot hogy halvány narancssárga lesz akkor nyomod elöre!