183
MX vs. ATV Unleashed
-
#103 Hogy kell pályát készíteni??????????
Könyörgöm mondjáto meg
előre is köszi
-
#102 fg -
#101 Ja és Még azt szeretném kérdezni hogy hogyan csináltok pályát
Előre is köszi -
#100 Üdv
A segítségetekre lenne szüksége
azt szeretném kérdezni hogy az MX vs. ATV Unleashedban mik a trükk gombok mert a játékban nem találom sehol a controll menüt légysz írjátok le hogy mivel csinál trükköket
Előre is köszi! -
tomee92 #99 akinek megvan az vegyen fel msn-re ha van kedve multizni!!
msn:[email protected]
hamachival meg lehet próbálni -
tomee92 #98 backflip az nagyon könnyű!
amikor mész az ugratóra akkor dőlj előre és nyomd az ugratás módosítót!amikor az ugrató közepén vagy akkor dőlj hátra és a módosítót is tartsd nyomva!
nekem a módosító a shiften van az előre nyíllal dől előre és hátra pedig lefelé nyíllal!
ugratóra mikor mész--->shift+fel
az ugrató közepén--->hirtelen le+shift
és kész a hátraszaltó
a 360 is ugyan ez csak jobbra utána balra kell nyomni vagy fordítva -
#97 #88
könyörgöm -
#96 -
tomee92 #95 sziasztok!!!nekem is megy a backflip meg a 360!!!
pályákat a data/user tracks-ba kell tenni
ha kell én is le tudom írni h kell backflipet csinálni -
norbi155 #94 Sziasztok összejött a back flipp meg a 360 ha kell leírom ha nem akkor mind1 írjatok ha kell. császtok -
bikeeer #93 Hello!
Valaki megtudná mondani nekem hogy hogyan kell pályát berakni a game-ba?? -
norbi155 #92 na most aztán sokat mondtál ezzel!! -
#91 jólvan ettől kurva okos vagyok most már. -
#90 Azt se tom mi ez véletlen vagyok itt és ismerem a webferdítést de az minden eddigit überel -
#89 webforditas.hu ezt lökte: (nem röhögni!) :):D
"Hogyan húzom egy BackFlipet vagy 360°-ot?
Backflip: Tartsd a mutatványmódosító-gombot és tegyél egy fordított springloadot. (Továbbhalad az ugrás alapjánál, és az ugrás a tetőjén előre megakasztja azt.) Nyom egy másik mutatványgombot mikor húzó egy backflip egy kis dzsesszegyüttesmutatvánnyal tenni egy backflipet.
360°: Tartsd a mutatványmódosító-gombot és erőltess bal oldal-jogot vagy jog-bal oldalt a kormányberendezésedre az ugrás a tetőjén gyorsan. Nyom egy másik mutatványgombot mikor húzó egy 360° egy kis dzsesszegyüttesmutatvánnyal tenni egy 360°-ot." -
#88 ezt én is szeretném tudni -
norbi155 #87 Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy kell back flippet csinálni a játékban. Olvastam itt 1 angol rizsát de azt nem értem. Szóval valaki írja már le magyarul. könyörgök -
Adaminho #86 Császtok! HOgyan kell pályákat berakni a játékba???? Ja és vmi jó oldalt tudtok hozzá ahonnan vmi motor packokat vagy motorokat lehet leszedni? előreis THX -
#85 tudom -
#84 atyaég :D -
zoli1000 #83 szaiasztok valaki nem tudná megmondani a serial number-t köszönöm
-
#82 Én se! -
#81 aha... Kár hogy semmit nem értek belőle
azért kösz! -
#80 How do I pull a BackFlip or 360°?
Backflip: Hold the stunt modifier button and do a reverse springload. (Press forward at the base of the jump, and jam it forward at the top of the jump.) Press another stunt button when pulling a backflip to do a backflip with a combo stunt.
360°: Hold the stunt modifier button and quickly press left-right or right-left on your steering control at the top of the jump. Press another stunt button when pulling a 360° to do a 360° with a combo stunt. -
#79 Hogyan a fenében kell hátraszaltót csinálni? -
nyurgabela #78 Ps en azt láttam hogy márkás motorok voltak benne pl ktm yamaha az hogy lehet?Nekem pc nincsenek olyan motorok.Nektek? -
#77 valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni a full verziót?és ha lehetne akkor ne torrentet mondjatok -
Harry93 #76 és nem tudja vki hogy hogyan lehet más trükköket csinálni? mert nekem a lazy boy a taunt meg a cancan megy csak
segítség!!!! -
Harry93 #75 a backflippet télleg hogyan kell??? -
zozo0515 #74 nem tudja vki hogy honnan lehet letölteni ezt a jatekot teljes verziot nem a demot!!! Nagyon kellene -
lmarko #73 cső
hogy kell megcsinálni a backflippet? -
Harry93 #72 cső mindenki! honnan lehet leszedni a játék beli zenéket? -
Kis Nato #71 www.mcmfactory.com
-
Harry93 #70 Honna szedsz le pályákat????? -
Kis Nato #69 Hali! Nem tudjátok ,hogy hogy kell berakni a játékba más motorokat is? A pályák már mennek! Köszi! -
Harry93 #68 Heló! nem tudtok vmi honlapot ahonnan le lehetne szedni a cracket? -
hermikus #67 Azt hogy honnan tudsz letölteni azt nem, tudom! Viszont nekem van hozzá crack amit szívesen, odaadok, csak találd ki, hogy hogyan mert 18MB e-mail-ben fél nap mire átmegy. -
#66 légyszi adjatok már egy ingyenesen letölthető cracket ehez a játékhoz mert nem tudok vele játszani.SEGÍTSEN VALAKI ELŐRE IS Köszönöm -
#65 Matyi a google a barátod -
#64 nah eszt a gémet énis megrendeetem de sztem nem lesz jobb az mtx mototraxné legalabbis a motorozas szempontyáboo viszont azokiivul osszeségében télleg jo game lehet nah majd eldőő!!!