MX vs. ATV Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elöre is köszi<#vigyor2>#vigyor2><#hamm>#hamm>
Hogyan tudtok rakni motorokat?? pl Honda,KTM...
de hová?:S
ez az a trukk hogy kell meg csinálni mondja meg valaki <#banplz>#banplz>
elöreis kösz
<#szomoru1>#szomoru1>
amikor fogja az ülést és át fordul aszem 360-ba hogy kell azt meg csinálni?? az a neve hogy varial pls mondja meg valaki elöre is köszi
köszi
olyan meg nincs hogy nem találod a controlls menüt
options/controller settings/controll mappings<#hawaii>#hawaii>
és itt is vagy
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Könyörgöm mondjáto meg
elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Elõre is köszi
A segítségetekre lenne szüksége
azt szeretném kérdezni hogy az MX vs. ATV Unleashedban mik a trükk gombok mert a játékban nem találom sehol a controll menüt légysz írjátok le hogy mivel csinál trükköket<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elõre is köszi!
msn:[email protected] <#wink>#wink>
hamachival meg lehet próbálni
amikor mész az ugratóra akkor dõlj elõre és nyomd az ugratás módosítót!amikor az ugrató közepén vagy akkor dõlj hátra és a módosítót is tartsd nyomva!
nekem a módosító a shiften van az elõre nyíllal dõl elõre és hátra pedig lefelé nyíllal!
ugratóra mikor mész--->shift+fel
az ugrató közepén--->hirtelen le+shift
és kész a hátraszaltó <#wink>#wink>
a 360 is ugyan ez csak jobbra utána balra kell nyomni vagy fordítva
pályákat a data/user tracks-ba kell tenni
ha kell én is le tudom írni h kell backflipet csinálni<#alien2>#alien2>
Valaki megtudná mondani nekem hogy hogyan kell pályát berakni a game-ba??
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Hogyan húzom egy BackFlipet vagy 360°-ot?
Backflip: Tartsd a mutatványmódosító-gombot és tegyél egy fordított springloadot. (Továbbhalad az ugrás alapjánál, és az ugrás a tetõjén elõre megakasztja azt.) Nyom egy másik mutatványgombot mikor húzó egy backflip egy kis dzsesszegyüttesmutatvánnyal tenni egy backflipet.
360°: Tartsd a mutatványmódosító-gombot és erõltess bal oldal-jogot vagy jog-bal oldalt a kormányberendezésedre az ugrás a tetõjén gyorsan. Nyom egy másik mutatványgombot mikor húzó egy 360° egy kis dzsesszegyüttesmutatvánnyal tenni egy 360°-ot."