MX vs. ATV Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
😄😄

De vazz nem tudom, nekem ilyen nincs
Bocando pls mond meg és többet nem kérek csak ezt az egyet
Nah megtudod mondani hogy hogyan lehet berakni motoros izéket..
Boconadi
gyakorold
mondja már meg valaki hogy lehet azt a k***a 360-at aba hagyni mert el engedek mindent és akkor is csinálja pls mondja meg valak de normálisan
akkor honana lehet szerezni mert itt más is monta hogy hova kell be tenni szval valahonan szerzik
Boconadi
nem lehet
<#vigyor> hello honnan lehet le szedni páylákat meg mocikat a játékhoz nagyon meg köszöném ha valaki meg mondaná
de nem hagya abba nem tom mi van<#vigyor2>
Boconadi
ne nyomd tovább a gombot 😄
Boconadi
lehet berakni motorokat? <#idiota>
hello all nem tudom hogy kell abba hagyni three sixty left-et pls segitsen valaki

elöre is köszi<#vigyor2><#hamm>
Sziasztok!
Hogyan tudtok rakni motorokat?? pl Honda,KTM...
de hová?:S
hello pls mondja meg valaki hogy kell a three sixty left-et meg csinálni mert nem találom sehol hogy hogyan kell elöre is köszi 😊
akkor mond meg hol tudom meg nézni<#violent>
Boconadi
hogyne mutatná..
a szaltózást se mutatja a játékba baszod<#mf2><#mf2><#mf2>
Boconadi
hát ha megnézted, és nincs ilyen, akkor a játékban sincs baszod

ez az a trukk hogy kell meg csinálni mondja meg valaki <#banplz>
elöreis kösz
ott már meg néztem és nem találtam
<#szomoru1>
Boconadi
az optionson belül van egy olyan menüpont ahol meglehet nézni a trükkök billentyû kombinációját. Na ott keresgess
nem tom hogy írjam le de meg probálom remélem érteni fogjátok

amikor fogja az ülést és át fordul aszem 360-ba hogy kell azt meg csinálni?? az a neve hogy varial pls mondja meg valaki elöre is köszi
valaki mondja meg pls a szaltó comboját

köszi
probaltam mar de nem sikerult.az osszes mappba be raktam de sajna nem megy
mcmfactory.com
Boconadi
aztán honnan lehet letölteni motorokat? 😮
csá!a mocikat a data mappába kell rakni(asszem<#banplz>)

Hali! Nem tudjátok ,hogy hogy kell berakni a játékba más motorokat is? A pályák már mennek! Köszi!
pályát nem tudok csinálni
olyan meg nincs hogy nem találod a controlls menüt
options/controller settings/controll mappings<#hawaii>
és itt is vagy

Hoffi
Nem kell ám így sietni a segítségemre<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
Hogy kell pályát készíteni??????????
Könyörgöm mondjáto meg
elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
fg

Hoffi
Ja és Még azt szeretném kérdezni hogy hogyan csináltok pályát
Elõre is köszi

Hoffi
Üdv
A segítségetekre lenne szüksége
azt szeretném kérdezni hogy az MX vs. ATV Unleashedban mik a trükk gombok mert a játékban nem találom sehol a controll menüt légysz írjátok le hogy mivel csinál trükköket<#help><#help><#help>
Elõre is köszi!

akinek megvan az vegyen fel msn-re ha van kedve multizni!!
msn:[email protected] <#wink>
hamachival meg lehet próbálni

backflip az nagyon könnyû!
amikor mész az ugratóra akkor dõlj elõre és nyomd az ugratás módosítót!amikor az ugrató közepén vagy akkor dõlj hátra és a módosítót is tartsd nyomva!
nekem a módosító a shiften van az elõre nyíllal dõl elõre és hátra pedig lefelé nyíllal!
ugratóra mikor mész--->shift+fel
az ugrató közepén--->hirtelen le+shift
és kész a hátraszaltó <#wink>
a 360 is ugyan ez csak jobbra utána balra kell nyomni vagy fordítva

Boconadi

könyörgöm <#rolleyes>
pajti
<#eljen>

sziasztok!!!nekem is megy a backflip meg a 360!!!
pályákat a data/user tracks-ba kell tenni
ha kell én is le tudom írni h kell backflipet csinálni<#alien2>

Sziasztok összejött a back flipp meg a 360 ha kell leírom ha nem akkor mind1 írjatok ha kell. császtok
Hello!
Valaki megtudná mondani nekem hogy hogyan kell pályát berakni a game-ba??
na most aztán sokat mondtál ezzel!!
Boconadi
jólvan ettõl kurva okos vagyok most már.
Scottt
Azt se tom mi ez véletlen vagyok itt és ismerem a webferdítést de az minden eddigit überel<#banplz><#banplz><#banplz>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

pajti
<#idiota>webforditas.hu ezt lökte: (nem röhögni!) 😊😄

"Hogyan húzom egy BackFlipet vagy 360°-ot?

Backflip: Tartsd a mutatványmódosító-gombot és tegyél egy fordított springloadot. (Továbbhalad az ugrás alapjánál, és az ugrás a tetõjén elõre megakasztja azt.) Nyom egy másik mutatványgombot mikor húzó egy backflip egy kis dzsesszegyüttesmutatvánnyal tenni egy backflipet.

360°: Tartsd a mutatványmódosító-gombot és erõltess bal oldal-jogot vagy jog-bal oldalt a kormányberendezésedre az ugrás a tetõjén gyorsan. Nyom egy másik mutatványgombot mikor húzó egy 360° egy kis dzsesszegyüttesmutatvánnyal tenni egy 360°-ot."

Boconadi
ezt én is szeretném tudni
Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy kell back flippet csinálni a játékban. Olvastam itt 1 angol rizsát de azt nem értem. Szóval valaki írja már le magyarul. könyörgök
Császtok! HOgyan kell pályákat berakni a játékba???? Ja és vmi jó oldalt tudtok hozzá ahonnan vmi motor packokat vagy motorokat lehet leszedni? elõreis THX
tomas10
tudom

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Boconadi
atyaég 😄