MX vs. ATV Unleashed

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki? Azért kösz...

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Sziasztok! Hogyan kell preload olni? Én nem jöttem rá 😞

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

A Preload az arra jó hogy ha elrontod az ugrató sorozatot vagy ha nagyobbat akarsz ugratni akkor megtolja a motort felfelé. A kuplung meg a szokásos elindulásnál hogy ne indulj bele a rajtgépbe, a kanyarba hogy jobban meginduljon a motor, elesés után is gyorsabban feltudjuk venni a tempót!
ttibi
megnéztem az optionst minden rendben, nem felejtetem el gázt nyomni!!
de nem megy!😊

még 1x újra rakom ha akkor se megy akkor le tõrlöm, + még az isot is!!!

Csuhai G
Elõször nézd meg az Optionst, és ha ott is minden rendben van, akkor lehet, hogy verseny közben nem nyomod a -t! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Neten azt írják, hogy van video tutorial benne(legalábbis a PS2 verzióhoz), de a PCsben nem találtam, ezért hálás lennék, ha valaki elmagyarázná a preload és a kuplung technikákat
ttibi
nekem olyan gondom lenne hogy elinditom a játékot de nem reagál a bill.?
mit csináljak?

egyépként a bill müködik most is azon írom de kiprobáltam másikal is de arra sem reagál!
a beállitásnál is néztem ott se találtam olyat!

Csuhai G
Multiplayer->Online->Acc-ot csinálsz->Login To GameSpy ID->Create match 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

GameCNN
Nem tudjátok, hogy lehet neten tolni? Haverral próbáltuk IP alaján a lanban, de semmi, nem találjuk egymást.

Köszi, de nem találom az oldalon hogy mit kell csinálni! Nem tudod elküldeni e-mail-be vagy leirni hogy mit kell csinálni az oldalon? Hálás lennék érte! A cimem: [email protected]
elvagy tévedve rengeteg jármõ van benne , az alap kettõn kivül , golfautó , repülõgép és a többit fedezd fel

báttyó02
füdeszar :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Csuhai G
Azzal ne foglalkozz! Itt van egy crack ! 😉

Az Mtx az egy hatalmas szar játék úgy irányitásra mint élethüségre! Xbox-on tolom ezta gamet és eddig ez a legélethûbb crossos játék amit kiadtak a piacra legyen az konzol vagy pc.Tudok mihez viszonyitani mert élõbbe ezt a sportágat ûzöm!
Segitséget szeretnék kérni hogy hogy kell elinditani a teljes gamet mert van valami Securom is hozzá és azzal mit kell csinálni?
Válaszotok elöre is köszi!
Csuhai G
Viszont ha úgy "az egészet" nézzük, akkor egy elég jó kis játék, jól el lehet vele szórakozni! Fõleg ha neten nyomjuk egy haverral! 😊

Csuhai G
Szerintem annyira nem vészes az irányítás, meg lehet szokni. A grafika, nem egy Far Cry, vagy egy Doom3, de ebbe a játékba simán megfelel.

arty
borzalmas árkád irányitás, 0 fizika, pedig a grafika szép, van 3 jármü: krosszmotor, ATV és a homokfuto ... az ütközések rendben vannak, kivéve amikor tereptárgynak megyünk 😞

mind1, egynek jó, de az itányitás ótvar 😞

Forza.

Csuhai G
Játszottam vele! Nekem nemigazán tetszett...ellenszembe ezzel! Ez nagyon tetszik! Ja, és ebbe nem csak MTX van, hanem ATV is! Szóval nem nevezhetõ koppintásnak!

EvilDevil
ez nagyon messze van a királytól... egy MTX klón Ha játszottatok volna az MTX Mototraxal igazat adnátok nekem...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Csuhai G
Pff...Hülyegyerek...

a játék lényegében király , fõleg hogy mostanában nincs is ilyen témájú game

te egy nagyon buta ember lehetsz , gépet nem adnék a közeledbe max egy gumiszobát

EvilDevil
Végy egy nagyon király játékot (MTX Mototrax), próbáld meg leutánozni.... és ha nem sikerül akkor máris kész egy szálamasan szar játékutánzat(MX vs. ATV) csapnivaló irányítással.. messzirõl kerüljétek <#mf3><#mf3><#violent><#violent><#violent><#violent>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

mila69en
pedig jó kis játék ps2-n toltam sokat😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber
2006-01-19 PC Game ISOs MX Vs ATV Unleashed (c) THQ *CLONECD* CLONECD 47x15 MB
Torrenten már van,de engem ez nem érdekel.

Next PC upgrade: 2022

Csuhai G
Hát a demó télleg nem egy világsiker, de talán a teljes játék jobb lesz!

OrioN the S
ugyan oan lesz ,mint az utóbbi évek hasonló gammái 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hát a motor hangok elég szarok 😞
de elég könyü arkade játék sajnos 😞(<#sir><#sir><#shakehead>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Csuhai G
😊

DEXTER92
Hát ez neckem nem teccik^^

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Csuhai G
PC-s képeket sajnos nem találtam, ahoz nézzétek meg a demót, de itt van 1 pár X-Boxos kép!
Hivatalos weblap

Csuhai G

Csuhai G
A THQ bejelentette, hogy MX vs. ATV Unleashed címû akció-versenyjáték nem csak PS2-re és Xboxra, hanem PC-re is elkészül, valamikor 2006 elejére, sõt On the Edge alcímmel PSP-re is. A PC-s változat pályaszerkesztõt és multiplayer támogatást is tartalmaz.

- GameStar

← ElőzőOldal 4 / 4