183
MX vs. ATV Unleashed
  • Matyi 15
    HY nemtud valaki cheatot?
  • joe1980
    Gamepaddel probáltad már?Hátha jobban reagálna rá.
  • HAYES
    Hi!

Nem tudja valaki hogy hogy lehet megoldani ezeket a billentyűzetes problémákat?
    A kurzor később reagál, az esc pedig egyáltalán nem.
    Ha vki tudja írja már meg!

thx!
  • kispoc
    Sziasztok!Tud nekem segíteni valaki crack ügyben,csak ne torrentes letöltés legyen?mert azt nem vágom?!
  • Csuhai G
    Nemtudom, még nem néztem.
  • Csuhai G
    Szerintem nagyon király! Érdemes! :)
  • joe1980
    Halihó mindenkinek.Lenne egy kérdésem.Lehet ezt a játékot osztott képernyön játszani?
  • Fido4life
    Sziasztok, jó játék ez ? Érdemes beszerezni ?
  • Csuhai G
    Nekem semmi gondom vele.
  • csoxy6
    Mért reagál későn a billentyűzet??????
  • robb
    Köszi szépen jó lett a cd key.
  • Csuhai G
    BDNJ-S3RL-8LKM-6KMS
    Jó játékot! :)
  • robb
    Hali!
    Valaki legyenszives irjon már be nekem egy cd key-t, mert nekem nincs. köszi szépen!
  • Kis Nato
    Hali!
    Pedig úgy kell ahogy leirtam a 34-es pontba.
    Mész az ugratóra nyomod hátra és mikor mennél fel az elugróra akkor nyomod elöre. Ilyenkor már csak elöre kell nyomni!
  • mardal
    Hello!
    Hogy kell ezt a nagyobb ugratást összehozni mert nekem nem megy ahogy leírtátok.Nem tudná valaki precízen leírni mert az egyik pályán enélkül elvérzek.
    Köszi.
  • Kanál
    torrent nincs sracok? D:
  • grande2006
    Én is nyomok egy képet![IMG][/IMG]
  • VRSDM
    jo már megvan, nemláttam az EXPORT ikon-t :D...
    ennek örömére adok egy szép képet...
  • VRSDM
    nemvágjátok hova kell tenni a user track-okat? mert megcsinálom elmentem de mégsem látja, majd elmentem az összes mappába ami cvsak van de ugysem. :S mitkell tenni velük? mellesleg a game jo, mert egyszerűen lehet nagyon élvezetesen nyomni...
  • Kis Nato
    Igen a repülőt és a helikoptert nagyon nehéz irányitani, nem csak te vagy igy vele! Nem tok mást mondani csak azt ügyeskedni kell vele! Sorry!
  • Kis Nato
    Hello! Miért csinálhatja azt a játék hogy csatlakoznék egy szerverhez és kilép mert azt irja ki hogy a Windows hibát észlelt és ezért leáll?
  • Cool-spot
    Sziasztok! Most vagyok az elso Helikopter challengenél. Egyszerűen nem tudom irányitani :( Tudtok adni egy két tanácsot akinek sikerult?
  • Csuhai G
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Kis Nato
    Elküldtem e-mail-be a save game-et! De itt már csak beirtam a kódot! Elég volt x-box-on végig tolni minden porcikáját! Bocsi hogy csak igy van!
  • Csuhai G
    Ha valaki sokáig eljutott már, akkor örömmel venném ha megajándékozna 1 SaveGammel! :))
  • Kis Nato
    Jó a játék csak hiányolom belőle a Suzuki és a Yamaha motorokat,mert az x-box-os verzióba benne van! Mondjuk boxon lehet hogy jobban lehet kezelni a paripákat, de a pc-s is jó!
  • Kis Nato
    A repülővel és a helikopterrel a Challenge pályán lehet majd menni de ahoz meg kell csinálnod a MX,SX,ATV bajnokságot!
  • Cool-spot
    Sziasztok a repcsikkel meg a helikopterekkel melyik pályán lehet majd menni? vagy hogy?
  • Frenky87
    A billentyűzetes hiba, valószínűleg SP2 hiányból fakad. Szerintem jó játék... próbáltuk, LAN-ban is megy... annak örülök a legjobban, hogy a FOX is licenszelve lett (kedvenc márkám). :)

szerk: pályát tud valaki...esteleg? mert nem találok sehol sem neten.
  • Kis Nato
    Ha mész rá az ugratóra akkor nyomod hátra fele hogy a csávó hátra döljön és mikor eléred az ugratót akkor látod a csikot hogy halvány narancssárga lesz akkor nyomod elöre!
  • Cool-spot
    Senki? Azért kösz...
  • Cool-spot
    Sziasztok! Hogyan kell preload olni? Én nem jöttem rá :(
  • Kis Nato
    A Preload az arra jó hogy ha elrontod az ugrató sorozatot vagy ha nagyobbat akarsz ugratni akkor megtolja a motort felfelé. A kuplung meg a szokásos elindulásnál hogy ne indulj bele a rajtgépbe, a kanyarba hogy jobban meginduljon a motor, elesés után is gyorsabban feltudjuk venni a tempót!
  • ttibi
    megnéztem az optionst minden rendben, nem felejtetem el gázt nyomni!!
    de nem megy!:)

még 1x újra rakom ha akkor se megy akkor le tőrlöm, + még az isot is!!!
  • Csuhai G
    Először nézd meg az Optionst, és ha ott is minden rendben van, akkor lehet, hogy verseny közben nem nyomod a [Space] -t! :)
  • bacsi5514
    Neten azt írják, hogy van video tutorial benne(legalábbis a PS2 verzióhoz), de a PCsben nem találtam, ezért hálás lennék, ha valaki elmagyarázná a preload és a kuplung technikákat
  • ttibi
    nekem olyan gondom lenne hogy elinditom a játékot de nem reagál a bill.?
    mit csináljak?

egyépként a bill müködik most is azon írom de kiprobáltam másikal is de arra sem reagál!
    a beállitásnál is néztem ott se találtam olyat!
  • Csuhai G
    Multiplayer->Online->Acc-ot csinálsz->Login To GameSpy ID->Create match ;)
  • GameCNN
    Nem tudjátok, hogy lehet neten tolni? Haverral próbáltuk IP alaján a lanban, de semmi, nem találjuk egymást.
  • Kis Nato
    Köszi, de nem találom az oldalon hogy mit kell csinálni! Nem tudod elküldeni e-mail-be vagy leirni hogy mit kell csinálni az oldalon? Hálás lennék érte! A cimem: [email protected]