183
MX vs. ATV Unleashed
-
Matyi 15 #63 HY nemtud valaki cheatot?
-
joe1980 #62 Gamepaddel probáltad már?Hátha jobban reagálna rá. -
#61 Hi!
Nem tudja valaki hogy hogy lehet megoldani ezeket a billentyűzetes problémákat?
A kurzor később reagál, az esc pedig egyáltalán nem.
Ha vki tudja írja már meg!
thx! -
kispoc #60 Sziasztok!Tud nekem segíteni valaki crack ügyben,csak ne torrentes letöltés legyen?mert azt nem vágom?!
-
#59 Nemtudom, még nem néztem. -
#58 Szerintem nagyon király! Érdemes! :) -
joe1980 #57 Halihó mindenkinek.Lenne egy kérdésem.Lehet ezt a játékot osztott képernyön játszani? -
#56 Sziasztok, jó játék ez ? Érdemes beszerezni ? -
#55 Nekem semmi gondom vele. -
#54 Mért reagál későn a billentyűzet?????? -
robb #53 Köszi szépen jó lett a cd key.
-
#52 BDNJ-S3RL-8LKM-6KMS
Jó játékot! :) -
robb #51 Hali!
Valaki legyenszives irjon már be nekem egy cd key-t, mert nekem nincs. köszi szépen! -
Kis Nato #50 Hali!
Pedig úgy kell ahogy leirtam a 34-es pontba.
Mész az ugratóra nyomod hátra és mikor mennél fel az elugróra akkor nyomod elöre. Ilyenkor már csak elöre kell nyomni! -
mardal #49 Hello!
Hogy kell ezt a nagyobb ugratást összehozni mert nekem nem megy ahogy leírtátok.Nem tudná valaki precízen leírni mert az egyik pályán enélkül elvérzek.
Köszi. -
Kanál #48 torrent nincs sracok? D: -
#47 Én is nyomok egy képet![IMG][/IMG] -
#46 jo már megvan, nemláttam az EXPORT ikon-t :D...
ennek örömére adok egy szép képet... -
#45 nemvágjátok hova kell tenni a user track-okat? mert megcsinálom elmentem de mégsem látja, majd elmentem az összes mappába ami cvsak van de ugysem. :S mitkell tenni velük? mellesleg a game jo, mert egyszerűen lehet nagyon élvezetesen nyomni... -
Kis Nato #44 Igen a repülőt és a helikoptert nagyon nehéz irányitani, nem csak te vagy igy vele! Nem tok mást mondani csak azt ügyeskedni kell vele! Sorry! -
Kis Nato #43 Hello! Miért csinálhatja azt a játék hogy csatlakoznék egy szerverhez és kilép mert azt irja ki hogy a Windows hibát észlelt és ezért leáll? -
Cool-spot #42 Sziasztok! Most vagyok az elso Helikopter challengenél. Egyszerűen nem tudom irányitani :( Tudtok adni egy két tanácsot akinek sikerult?
-
#41 Nagyon szépen köszönöm! -
Kis Nato #40 Elküldtem e-mail-be a save game-et! De itt már csak beirtam a kódot! Elég volt x-box-on végig tolni minden porcikáját! Bocsi hogy csak igy van! -
#39 Ha valaki sokáig eljutott már, akkor örömmel venném ha megajándékozna 1 SaveGammel! :)) -
Kis Nato #38 Jó a játék csak hiányolom belőle a Suzuki és a Yamaha motorokat,mert az x-box-os verzióba benne van! Mondjuk boxon lehet hogy jobban lehet kezelni a paripákat, de a pc-s is jó! -
Kis Nato #37 A repülővel és a helikopterrel a Challenge pályán lehet majd menni de ahoz meg kell csinálnod a MX,SX,ATV bajnokságot! -
Cool-spot #36 Sziasztok a repcsikkel meg a helikopterekkel melyik pályán lehet majd menni? vagy hogy? -
Frenky87 #35 A billentyűzetes hiba, valószínűleg SP2 hiányból fakad. Szerintem jó játék... próbáltuk, LAN-ban is megy... annak örülök a legjobban, hogy a FOX is licenszelve lett (kedvenc márkám). :)
szerk: pályát tud valaki...esteleg? mert nem találok sehol sem neten. -
Kis Nato #34 Ha mész rá az ugratóra akkor nyomod hátra fele hogy a csávó hátra döljön és mikor eléred az ugratót akkor látod a csikot hogy halvány narancssárga lesz akkor nyomod elöre! -
Cool-spot #33 Senki? Azért kösz... -
Cool-spot #32 Sziasztok! Hogyan kell preload olni? Én nem jöttem rá :( -
Kis Nato #31 A Preload az arra jó hogy ha elrontod az ugrató sorozatot vagy ha nagyobbat akarsz ugratni akkor megtolja a motort felfelé. A kuplung meg a szokásos elindulásnál hogy ne indulj bele a rajtgépbe, a kanyarba hogy jobban meginduljon a motor, elesés után is gyorsabban feltudjuk venni a tempót! -
#30 megnéztem az optionst minden rendben, nem felejtetem el gázt nyomni!!
de nem megy!:)
még 1x újra rakom ha akkor se megy akkor le tőrlöm, + még az isot is!!! -
#29 Először nézd meg az Optionst, és ha ott is minden rendben van, akkor lehet, hogy verseny közben nem nyomod a [Space] -t! :) -
bacsi5514 #28 Neten azt írják, hogy van video tutorial benne(legalábbis a PS2 verzióhoz), de a PCsben nem találtam, ezért hálás lennék, ha valaki elmagyarázná a preload és a kuplung technikákat -
#27 nekem olyan gondom lenne hogy elinditom a játékot de nem reagál a bill.?
mit csináljak?
egyépként a bill müködik most is azon írom de kiprobáltam másikal is de arra sem reagál!
a beállitásnál is néztem ott se találtam olyat! -
#26 Multiplayer->Online->Acc-ot csinálsz->Login To GameSpy ID->Create match ;) -
#25 Nem tudjátok, hogy lehet neten tolni? Haverral próbáltuk IP alaján a lanban, de semmi, nem találjuk egymást. -
Kis Nato #24 Köszi, de nem találom az oldalon hogy mit kell csinálni! Nem tudod elküldeni e-mail-be vagy leirni hogy mit kell csinálni az oldalon? Hálás lennék érte! A cimem: [email protected]