Három mobillal mutatkozott be a BenQ-Siemens
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elsõ motorola camouflage, az uccsó meg sony ericcson k700, ha jól emlékszem. De amúgy bejövõs az elsõ meg az uccsó. Nem rosszak ezek....kérdés miket tudnak. Az elsõ kifejezetten elegáns
Nokia? Engem inkább a Sony Ericcssonokra emlékeztet az utolsó kettõ.
ja ja !!!
a fekete jó csak 😄
a fekete jó csak 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezek mind motorola telefonok... total ugyan az a style
dejó szögletesek
Az elsõ és az utolsó tetszik. A középsõ meg nem. 😊 De én is csatlakozom a "Nokia ritka randa" telefonokat gyárt (és ritka drágán...) mozgalomhoz.
Starcraft + Diablo III - esemve
A "BenQ-Siemens S68" ami nekem teccik is!a másik kettõ nemnaon
az elsõ még talán érdekes. jód dolog a minimal dizájn😊ha már a v3-hoz hasonlítjátok, akkor inkább ez. az vhogy el lett toszva. mindenhol megbontja vmi a harmóniát. mindenhol kitüremkedik vmi egy picit. meg az a hatalmas, kilógó "zsanér"..😊)))
de igazándiból sztem mind2 teló nélkül megvagyok😊
de igazándiból sztem mind2 teló nélkül megvagyok😊
A Nokia gyártja a leggagyibb kinézetû telefonokat. A mostani telefonok egyik legszebbike szerintem a Samsung D-600-as.Elegáns letiszúlt forma,finom tapintású.
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
Lol! Nokia gyártja a legrandább telókat. Bár mostanában már javul a helyzet, és újabban már csinált olyat is, ami nembaziranda.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
egyetértek, simán lemásolták.
hát nemtudom, szerintem a nokiának sikerült mostanában a legrondább telókat összehoznia :|
:-O http://www.ashes.hu O-:
fuaj ha a harmadik nem hasonlit a sony erricson t630 ra akkor semmire
mindhárom baró