16
  • Highw@yPos.
    az első motorola camouflage, az uccsó meg sony ericcson k700, ha jól emlékszem. De amúgy bejövős az első meg az uccsó. Nem rosszak ezek....kérdés miket tudnak. Az első kifejezetten elegáns
  • Zsolteeee3
    Nokia? Engem inkább a Sony Ericcssonokra emlékeztet az utolsó kettő.
  • Cat 02 #14
    ja ja !!!

a fekete jó csak :D
  • vincuska
    ezek mind motorola telefonok... total ugyan az a style
  • Flashy
    dejó szögletesek
  • smv
    Az első és az utolsó tetszik. A középső meg nem. :) De én is csatlakozom a "Nokia ritka randa" telefonokat gyárt (és ritka drágán...) mozgalomhoz.
  • Venom1986
    A "BenQ-Siemens S68" ami nekem teccik is!a másik kettő nemnaon
  • 12346
    az első még talán érdekes. jód dolog a minimal dizájn:)ha már a v3-hoz hasonlítjátok, akkor inkább ez. az vhogy el lett toszva. mindenhol megbontja vmi a harmóniát. mindenhol kitüremkedik vmi egy picit. meg az a hatalmas, kilógó "zsanér"..:))))
    de igazándiból sztem mind2 teló nélkül megvagyok:)
  • Ecology #8
    A Nokia gyártja a leggagyibb kinézetű telefonokat. A mostani telefonok egyik legszebbike szerintem a Samsung D-600-as.Elegáns letiszúlt forma,finom tapintású.
  • Bith
    Lol! Nokia gyártja a legrandább telókat. Bár mostanában már javul a helyzet, és újabban már csinált olyat is, ami nembaziranda.
  • Cat #6
    egyetértek, simán lemásolták.
  • asysoft
    ...első meg a Motorola V3-ra:)
  • szacsi
    hát nemtudom, szerintem a nokiának sikerült mostanában a legrondább telókat összehoznia :|
  • OMax
    fuaj ha a harmadik nem hasonlit a sony erricson t630 ra akkor semmire
  • izb
    mindhárom baró
  • craesh
    A fekete az még ki is néz valahogy, de a többi elég gatya. nem tom, nem igaz hogy csak a Nokia (meg talán egykét siemens) tud dizájnolni telokat. A többi gyárto valami bödületes milyen retek ocsmány dizájnt tud néha kreálni.