282
-
#121 Az ilyeneket kéne 1 hétig minden nap (akár többször is) félholtra verni, hogy utána már attól is összeszarja magát, ha egy légy rászál. Na utána mondja hogy indulhat a 'móka'... -
#120 Az ilyeneket csak meg kéne kicsit símogatni egy gumibottal. Ha a rendőrök elkapják őket, csak simán meg kéne verni egy picit.
- Miért vertétek meg azt a nénit?
- Hát, jó móka volt :C
[dirr egy pofon a srácnak]
- Hm, ez tényleg jó móka :) Te Sam, gyere már ide, próbáld ki te is, tök jó móka.
[odajön a kolléga, lever az is egy pofont]
- Te, ez tényleg jó móka. Van nálad kamerás mobil?
- Jah, de nem kéne felvenni, mert a főnök lecseszhet érte minket :|
- Igazad van, akkor csak verjük meg jól. Te tartod, én rúgom.
[lendíti a lábát]
- Várjál várjál, ne túl nagyot, mert ha meghal, akkor megint sok lesz a papírmunka :C
- Igazad van. [belerúg még kettőt a srácba, de csak finoman]
Nincs vele sok papírmunka, nem foglalja a börtönben a helyet, nem kell rákölteni Állam bácsi pénzét, kis szaros feljelentést meg úgysem fog tenni, kivéve ha nagyon hülye. Inkább bemagyarázza otthon a szülőknek, hogy leesett a lépcsőről. -
John Wayne #119 Bőven elég lenne a szűkebb közösség, az iskola, a lakóhely, akikkel találkozol, akik ismernek, az a lényeg. -
#118 vagyis az alkotmány ellenes lenne, ha törvényileg lenne megszégyenítés -
Psichopat #117 Az érdekes az emberek hozzászólása a témához. Eröteljesen ott lappang mindenkiben az erőszek. Pl alant volt egy gondolat hogy jelöljük meg az ilyeneket. Érdekes dologhoz vezetne. Mivel a legtöbben itt legszivesebben kitekerné az ilyen nyakát, valószinű ha meglátna az utcán egy "jelöltet" jól összeverné mert hogy te görény p*cs vagy mert a nyengébbet bántod szórakozásbol. Az lehet neked volt indokod de mivel össevertél valakit téged is megjelölnének. A vége az ilyesminek az hogy mindenki vagy jelölt, vagy halott lenne. Legalábbis jelen normák szerint.
Szerintem -
#116 ezzel csak az a baj hogy nyilvánosan nem lehet megszégyeniteni őket tulságosan mert az sajnos az emberi jogokba ütközik -
John Wayne #115 Talán oda kellene figyelni az ifjúság erkölcsi nevelésére is. Nem feltétlenül hittan órákat értek ezalatt, de akár azt is. Az erőszak és "menő" (deviáns) viselkedés istenítése egyértelműen ide vezet. Nem az ilyen brutális büntetéseknek van hatása, hanem az ilyen emberek nyilvános megszégyenítésének, az odavág nekik, mert pont a fordítottja annak, amit remélnek az ilyen tettekkel.
De mindenekelőtt ezt a mocsokáradatot kellene végre megállítani, ami a mai gyerekekre zúdul, szép dolog a szabad véleménynyilvánítás, de ha ennek örve alatt agymossák a fiatalokat, azt nem szabadna tűrni. -
#114 az ilyen bandákból a rendőrök átlag pillanatok alatt kideritik hogy ki volt az aki valóban bünös volt, ha szorul a hurok rögtön kinyögik a köjkök mi az igazság, ha meg nem akkor is kiderül mert annyi eszük sincs hogy jól tudjanak hazudni -
#113 nyilván túloztam... sőt hülyeséget mondtam De valamit akkor is tenni kéne, méghozá gyorsan!! -
#112 ezzel egyetértek a halálbüntetésnek semmi értelme
sincs
de ha egy ilyen csávókára egyértelmüen rálehet bizonyítani hogy halálra rugdosot valakit azt embertelen kényszermunkára kellenne küldeni vagy levágni az egyik lábát ennek biztos lenne vissza tartó ereje -
#111 félreértesz egy szóval se mondtam olyan hülyeséget hogy ne járjanak iskolába honnan veted ezt?
a lényeg az lenne hogy az egy dolog hogy ma nagyobb szabadságot adnak a diákoknak , de azt nem kellene szó nélkül hagyni a tanároknak amikor egyértelmüen látszik kik azok akik sülyesztik a szinvonalat és csak károsak a többiekre ha rögtön kicsapnák az ilyeneket nem mernének egymást meg másokat rugdosni -
haxoror #110 Vagy egy nyilvános botozás (akár a sértett által) és egy hét kaloda vmelyik főtéren ahol bárki leköpheti őket -
#109 A szankcionálással mindig az a baj, hogy soxor teljesen ártatlanra huzzák rá a vizes lepedőt, pl ilyen banda esetében tuti ráfognák a többiek arra aki csak esetleg nézte. -
#108 A halálbüntetés mint olyan szinte semmiféle visszatartóerőt nem képvisel (pláne mivel a teljesen fájdalommentes halál a cél).
Én egy kissé ortodox büntetést javasolnék ezen emberek(?)re: jobb kéz levágása.
És nem fájdalomcsillapítással!
Ennek lenne visszatartó ereje -
ViperNet #107 Azért kell, hogy iskolába járjanak, mert legalább akkor a napjuk egy idejét leköti a suli. Ha nem járnának iskolákba, akkor az utcán, vagy plázákban, vagy máshol bandáznának. Büntetés lehet az iskola részéről, ha tovább tartják bent őket. Az ilyen rosszindulatú embereknek, ha sok a szabadidejük, nem köti le őket semmi munka, tanulás, felgyülemlik bennük a semmittevés, és ilyenkor kezdenek el erőszakoskodni (afrikában, közel-keleten, vagy máshol is, ha lenne munkájuk, megélhetésük az embereknek, nem háborúznának (továbbá, ha nem lennének gerillavezetők))
A lényeg: le kell az embereket valamivel foglalni (ókorban a cirkusszal tették a nép lecsillapítását, ami persze szintén embertelen volt) -
#106 egyébként a nagyvárosokra jellemző eze a fajta brutalitás, kisebb 100 ezres lélekszámu városokban vagy falvakban sokkal ritkább az ilyen
méghozzá azért mert kisebb helyeken az emberkben benük van a tudat hogy sokkal többen megtudhatják mennyire semmire kellő,
a 10 milliós 20 milliós nagyvárosokban meg elvesznek az emberek és le is értékelődnek -
#105 ezek a fiatalok legalábis a 99%mind tanulnak valahol,
az hogy ma már egyre durvább bandák alakulnak ki az iskolákban olyanokból akikből ránézésre ki se néznéd,
az annak köszönhető, hogy ma ahoz hogy kicsapjanak valakit egy suliból minimum félholtra vagy meg kell ölni valakit, jóvall régebbi időkben meg elég volt csak leanyázni az igazgatót máris repült az ember -
#104 Pl. a gyerekek ha ütnek valakit /pl egy másik gyereket/ az utcán, jellemzően csak idősebbek szólnak rájuk, talán régen még megkapták a fiatalok azt az alapot amivel embernek lehet maradni. -
haxoror #103 A neveltetésnél én se csak az otthonra és a szülőkre gondoltam -
#102 Az emberek nem közönyösek, hanem önzőek és félnek, "nem az én dolgom, nem akarok belekeveredni semmibe ami nemtartozik rám" mentalitás, dominál. -
static #101 Az a baj, hogy először az jutna eszembe a sötétség csillapítása érdekében, hogy nézd végig magad te csíra mit csinálsz.... -
#100 halálbüntetést az elkövetőkre!! -
#99 mármint nem szabad arra fogni, ott van még az iskolák fegyelmi hiánya, az emberek közönye, stb -
static #98 Szerintem maga az ember brutális és kegyetlen csak az a baj, hogy ezt régen lehetett mivel magyarázni. Ha más nem az általános sanyarú sorssal ami az emberek többségének megadatott. De ez... Ezt már jódolgukba csinálják ezek a férgek és ez az igazi nagy baj. -
#97 ez a nevelés is hülyeség nem ebből táplálkozik
sok olyat ismertem akik othol teljesen jól viselkedtek de egyébként meg idióta vadálatok
de amikor othol vannak olyanok mint az angyalok és a szüleik is teljesen normálisak -
#96 Az ember mindig az aminek képzeli magát, aki majomnak, az ugy is fog viselkedni, aki érző lénynek az ugy, mindenki amit varázsol /imaginál/ magának, azzá válik.
Pl. azaz emberke aki valamiféle gyiknak képzeli magát, aztán ketrecben mutogatják, már egészen kezd hasonlitani. -
#95 Ha a világosságot erösitjük, a sötétség egyre kisebb lesz,de ezt csak mindenki magában tudja megcsinálni, a külső nagy világmegváltási kisérletek csak még nagyobb sötétséget hoztak. -
haxoror #94 Sok esetben a rossz környezet is bőven elég lásd utcai bandák tisztára úgy viselkednek mint egy majomfalka fölé-alá rendeltség, belső harcok, aki nem velünk az ellenünk meg ilyenek, ha egy normális embert pár évre börtönbe zárnak a sok hulladék közé akkor mire kijön már ő se lesz a régi, persze vannak kivételek. -
static #93 Sajnos a sötétség adott, és nem lehet felszámolni. :( -
#92 Az ember tudata magában foglalja az ásványtól, az Istenig az összes tudatszintet, gyk azegész kozmosz kicsiben, aztán hogy ebböl melyik érvényesül, az soktényezős dolog. -
haxoror #91 A mongolok vagy az aztékok messze kegyetlenebbek és brutálisabbak voltak mint az európaiak, valahol véletlen hogy pont európa kapta el a világot és nem ők szvsz -
#90 Az atavisztikus ösztönök mélyen a tudatszint alatt vannak , és csak pszichés betegség, a különféle tudatzavarok esetén kerülhet tulsulyba, amelyeknek sajnos ma sok minden kedvez. -
static #89 Amúgy hol lehet ilyeneket tölteni? Plusz felraknám az enyéimet is. :))) -
#88 Ja 80 éves tata mint bicska Maxi. Eleve az okot kellene megszüntetni, ennyire talajtalan, értékhiányos még soha nem volt az ember mint ma. A sötétséget kellene felszámolni magában mindenkinek. -
haxoror #87 Nem ezt írtam.
Elsősorban a neveltetésem miatt nem vernék csak úgy össze senkit, viszont sok embert a nevelése (vagy pont annak a hiánya) nem tart vissza.
Róluk beszéltem mint ahogy a cikk is.
Az ember pedig ragadozó, van egy csomó állati ösztöne amik mára már nem szalonképesek és ha nem figyelnek rá a felszínre törnek. -
static #86 Ja de végülis igaz, a legsikeresebb rablók és fosztogatók. -
static #85 Ja amúgy nem törvények kellenek ezeknek hanem mindenki hordjon magánál egy halefet azt az egyiknek csak bele tudja baszni a pofájába... -
#84 remélem mind találkozik olyanokkal, akik viszaütnek, sőt széttapossák őket...
idióta világ -
static #83 Hát pedig sajnos teljesen igaza van. Europaiak a legnagyobb rabló banda sajnálatos és nekem is fáj az igazság, de ez van. Tulajdonképpen akit tudtunk kiraboltunk, akit nem tudtunk azt pedig most rabolják a Spanyolok Franciák Olaszok és Angolok leszármazottai egy kontinensel odébbról. -
#82 Tehát ha törvényesen lehetne, agyonvernél bárkit az utcán, engedve ösztöneidnek? Ne haragudj ez teljesen nevetséges megközelités. Az ember nem állat és nem ragadozó , az eredete teljesen más mégha elfelejtették is sokan. Egyébként ez a baj pont.