720
Star Trek: Legacy
-
#360 Na végre megcsináltam a meteoros pályát...
De most meg nem tudom hogy mit kell csinálni a következőn (nincs objectives) és mindent szétlőtem a pályán de nincs vége a pályának!!!
Ötlet? -
#359 A meteoros pályáról van szó -
#358 Nagyon szépen kérek mindenkit hogy akinek van mentése a pálya utánról küldje el nekem mailben!
köszi!
[email protected]
Egyszercsak lesz valaki aki legalább arra méltat hogy ezt elolvassa... -
#357 Én nem csináltam ott semmit....
Bementem középre, és irtottam aki jött. Utána visszamentem a bázishoz és irtottam aki még megmaradt, utána, meg majd jön három hajó, őket kell lenyomni... -
#356 Érdekes kis játék, csak kicsit rövidnek tűnet. -
#355 LOL, na szép... szóval a végén az akart lenni a kérdés hogy mit kell ott csinálni.. -
#354 jah, észre vettem csak már nem akartam duplán javítani
amúgy multit már próbálta vki? hogy működik?
még vmi: jelenleg ott tartok amikor rengeteg romulán hajó megtámad egy földi csillagbázist. megjelöl három kisebb bázist is vagy mia bigyót a térképen, de azokkal nem tudok mit csinálni. a romulánok meg ripityára lőnek..:S
THX -
#353 Nagyon szépen kérek mindenkit hogy akinek van mentése a pálya utánról küldje el nekem mailben!
köszi!
[email protected] -
#352 Nálam is ez van, meg miután megbontottam a csapat egységet akkor támadnak külön-külön is, de ha azt akarom hogy egyszerre menjenek akkor meg nem mennek kiérti ezt -
#351 Tahát, ha egyszerűen a space-t lenyomva választok támadni való halyót, akkor nem fogja minden hajóm azt támadni? Mert van amikor igen, van amikor nem... ezért gondoltam, hogy biztosan van még valamilyen feltétel. Egyébként az 5-el szoktam mindenkit kiválasztani. -
lee56 #350 semmi baj, de még azt is rosszul irtad amit kijavitottál :D -
#349 kiadnál=kiadónak sry:) -
#348 Hi all!
Végre kipróbáltam én is a játékot. Először nagyon megvoltam ijedve az itt olvasottaktól, de aztán végülis sztem nem is olyan rossz. Az igaz hogy egy nem egy vérbeli star trek fannak van kitalálva. Erőteljesen arcade és sztem azt a köszönséget célozza akik nem annyira mélyültek bele a star trek világába.
Az irányítást meg kell szokni, és akkor egész kibírható, játszottam már olyan játékkal aminek sokkal rosszabb volt az irányítása. a grafika meg szerintem kielégítő. Ezzel együtt azért Bethesdát némivel igényesebb kiadónál tartottam mint sem egy bugokkal teli játékot adjon ki, mert abból aztán nincs hiány... -
#347 Shift+számokkal hozzáadod a hajókat a tiedhez ekkor mindegyik ki van jelölve és egy célpontra mutatva megnyomod az f billentyűt! -
#346 Szevasztok! Gondoltam itt az ideje hogy bennézzek ide ebbe a fórumba, mert teljesen képtelen vagyok megoldani a meteoros pályát!
Nagyon szépen kérek mindenkit hogy akinek van mentése a pálya utánról küldje el nekem mailben!
köszi!
[email protected] -
#345 Minek kell teljesülnie ahhoz, hogy rá tudjam venni az összes hajómat, hogy ugyanazt a célpontot támadják?
Ki van jelölve az összes, nyomok egy space-t, átvált harci üzemmódba, de nem mindig ugyanzt a célpontot nézik ki maguknak a hajók, miért van ez? -
lee56 #344 Nemtudom ti hogy vagyok vele, de a legacy meghozta a kedvem, hogy ujra végigvigyem az armada2-t hardon, legalább valamire jó volt akkor, nem? -
Neton #343 Azért a Starfleet Academy, az Elite Force 1, az Armada 1-2, meg a ST TNG: A Final Unity is nagyon jók voltak. A Birth of the Federation-nél nálam az a baj, hogy nem tudok hajót fejleszteni vagy valami gebasz volt vele azt tudom. Amúgy nekem az NX-01 textúrája pl tetszik. A többi nem nagy szám, de az egész jó. Amúgy pedig szerintem a legjobb Trek játék még mindig a jó kis flash gáma a Romulan Wars. No, annak van Trek hangulata. :) -
#342 Sajnos ebben egy szemernyi St feeling nincs sőt semmiféle feeling nincs. Marad a király a Klingon Academy meg a Bridge Commander, csak jó lett volna valami új hús, nem rohadt.... -
#341 Van Xp patch...
UI.: Én Birth of the Federationt nyomom -
#340 én végig is vittem a multkor:D most a Haegomoniával jáccok:D -
lee56 #339 megy neked az IG2? hogyan? Én multkor nosztalgiából felraktam, de meg se moccant. -
#338 A BC most is a gépemen van, mint ahogy az IG2-is, szerintem elég régiek.Én is jobbat vártam és ezek után már csak az STO-ban bizom, viszont addig mivel más ST játékot nem ismerek, ezt fogom játszani.Megértem a negtiv véleményeket de én most ennek is örülök.Valószinü megbocsátom a játéknak, hogy ennyire gyenge mivel egy olyan témát dolgoz fel amit igazán kedvelek.De elfogadom ha valakinek nem tetszik.. -
#337 Nem értelek, úgy beszélsz, mintha csak új játékkal lehetne játszani. Ami régi az már semmi? -
#336 Nemlesz jobb valóban, de akkor mit irjunk? hűde jó? hát nemjó, ennek negatív oldalai vannak azért arről kell írni... arról írsz amid van... -
#335 De ha nincs más akkor mit akarsz tenni?Nem adnak ki mást, se jobbat, se szebbet.Ez jutott most, és ha 24 órában azt irod, hogy szar attól se lesz szebb.Én lennék a legboldogabb ha valóban méltó lenne a játék a nevéhez, de ha már igy csinálták meg akkor elfogadom és próbálom azt a kis jót észrevenni és élvezni benne. -
Borg #334 "Ez van ezt kell szeretni."
Ez tökre nem így van. Főleg amellett, hogy az elődje mindenben túlmutat rajta, szal még tovább se kell lépni. -
#333 Szar letörlöd, ha meg nem akkor játszol vele.Az pedig, hogy nekem tetszik szerintem nem engem minősit.Ha jönne évente 1-2 jó Trek játék akkor leszarom, de nem jön.Ez van ezt kell szeretni. -
lee56 #332 akkoris lehet hogy számitana a több ram, legalább 1g, meghát a vkártya jó hogy 256mb-s, de milyen gddr2, vagy 3, milyen tipusu a kártya?
Nekem sincs csucsgépem, mondjuk ram-ból bespájzoltam, abból van 2giga , procim 3800+ x2, vga-m meg egy 7600gst, és igy megy jól max grafikán is, csakhát az a poén, hogy még ugy is ronda (főleg néhány textura pl. borg kocka), de asszem eleget fikáztuk a gamét, attól valban semmi se javul meg -
#331 Hogyan lehet kiválasztani, hogy a célpont mely rendszerét akarom támadni? Mert ír valamit, de nem tudom, hogy melyik gombra gondol, amikor a fehér célzókereszt átmegy körré.
Amúgy oksi, hogy pofon egyszerű, de amikor mondjuk 4 hajó lő egyszerre, és szeretnék kiadni egy olyan egyszerű parancsot, mint javítás, akkor tartsd lenyomva az "r"-t kattingass hogy mit javítson, de persze, időnként beszaggat, így nem mindig egy kattintás, ami nálam egy katt, szóval nem mindig olyan eyszerű.
Amúgy milyen gép kell alá, hogy normálisan fusson?
Nálam, 2.4 Ghz, 512 Mb, és 256 Mb videó, és Low grafon 1024en nem folyamatos, így 800x600-ban játszok... És a memóriát nem is eszi meg mind... -
#330 Nemlehet menteni, a bill kiosztás meg olyan pofon 1szerű hogy sztem nincs, de vicc hogy 2006ban nem lehet változtatni... -
#329 CSak arra gondoltam, hogy én egy rendes RTS-re számítottam, ahol az irányítás egy rögzített térképhez képest történik, de itt a hajóddal együtt jösz, mész, és nem tőle függetlenül, mint egy FPS-ben, csak éppen külső nézőpontból.
Amúgy nem lehet nemteni a játékban? Csak sikeres küldetés után?
Illetve vannak gyorsbillentyűk, vagy játék közben mindig "F" aztán vidd oda az egeret, és válogass? -
Thanatos #328 jól látod, nem konzolra való stilust megcisnálnak és azt porotlják pc-re, grat a sok eszükhöz... :P -
Thanatos #327 ilyen stilus nem való konzolra..., meg amugyis, mint tugyuk szarból nem lehet várat épiteni :D -
#326 Nekem is van konzolom, de nem az a gond, hanem hogy egy ilyen játék nem arra való, és ebben a formában pedig ez nem pcre való. -
#325 Nana. Ezzel a hitvány portolásokat szidom (jelen esetben extraként a hitvány félmunkát is, mivel kénytlenek voltak egy tükrözött Föld textúrával kíszúrni a szemünket). Ha normálisan lett volna kialakítva az irányítás akkor még talán a borzalmas anti-canon szamárságokat is lenyeltem volna és végigviszem. De valahogy nem volt hozzá gusztusom.
Konzolon biztos sokkal élvezetesebb lehet, de PC-n ez egy nulla. -
Thanatos #324 vigyázz mert ezzel gyk a konzolosok nagyrészét minősited, konzol szinvonal rulz :P -
#323 Hát igen. Akinek ez megfelel az meg is érdemli. ^.^ -
#322 Aki nem várt többet, az sosem játszott ST játékkal, de ha nekik megfelel akkor jó... -
#321 Nem kötelező a nap 24 órájában fikázni a játékot. Olyan amilyen, és attól nem lesz jobb, hogyha éjjel nappal emlegetjük hogy milyen szar...
Van akinek tökéletesen megfelel ez az arcade kreálmány, és nem is várt többet az egésztől...