Star Trek: Legacy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Meglátjuk...:)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ez baromira nem így van, a Wolf359 után fejlesztették ki, a borg ellen...sisko is benne volt a fejlesztõ gárdában, ezért hozta magával a DS9-re...;))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hmuda
Akkor ezt utálni fogod. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Walaki]D`Lair
Nekem a starfleet command játékok is nagyon bejöttek, mai napig megvan a II és a III :) Ja meg a BC-t is imádtam :)

ne reménykedj sokban ha nem akarsz csalódni :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[Walaki]D`Lair
Na most szedem, holnap próba :DDD

(Ultimate Star Trek fanatic)

hú régen a BC demojával nyomtam, aztán megszereztem pénzért, és naon teccik. csak már az alaphajók meg a hidak már uncsik voltak amik játszhatók voltak és hát... néztem modokat dee

hát gondolom nem commanderként született, hanem szépen felment a létrán... ugye ezt úgy akarták beleakni hogy a múltban van mielõtt a ds9 ben megismertül
Istencsászár
Najó, akárhogyis, de nekem ez az irányítás totál katasztrófa, élvezhetetlen és szenvedés... egyenlõre del, iso még marad, majd egy hideg ( hós^^ ) téli éjszakán talán elõveszem újra.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LegionarR
Áhh... Milyen szomorú, hogy a BC-t kell dícsérnem egy másik Trekes játék topikjában... Bár sejtettem hogy felûlmúlni nem fogja a Legacy a BC-t... Hát alúlmúlnia sikerült sajnos...
De azért szerintem arcade játéknak egyáltalán nem olyan rossz... A BC teljesen más kategória... Sztem az az isten a Trekes játékok közt...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Van már olyan mod a BC-hez, hogy a fénysebesség alatt is látod a hajót, mint a sorozatokban... Sõt még harcolhatsz is, ha követ egy ellenség a hipertérbe...

TheGOro
warp

http://GOro.hu

TheGOro
Rühelltem BC-ben hogy warb abból állt hogy egyik rendszerbõl a másikba... azt loading....

akyyy
nekem 8, hogy az alap, vagy vmi moddal. de elõtte úgyis gyakorolnom kell egy kicsit.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nemtom, talán az alappal multiztam. A moddal sosem próbáltam.
Ez a custom missionokhoz való :)
akyyy
hm mingyá felteszem én is:D multizzunk?:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zsolo007
KI beszélt itt 4M-es modellekrõl?

Pl ilyenre gondolsz?

9of9 féle Defiant, highpoly, highres textúrákkal, über részletességgel.

+ a csatában 10 dominion fighter, 2 battleship, valamint a föderáció oldalán akira, galaxy, excelsior, steamrunner... Mind-mind highdef hajók, canon felfegyverezve by me...

Jah, 1280x1024-ben minden maxon, röccenés nélkül... mondjuk amikor quantum torpedo találja el a fightert, és már nincs ablativ armorja, akkor valamiért szétesik a kép egy-egy mp-re :D Ennyit tud az engine. De még mindig 1000x jobb mint a Legacy.
TheGOro
Az nem tudás hogy 4M polygonos modelleket csinálsz... Valamilyen kompromisszum szükséges hogy játszható legyen egy játék nagyobb multi party közben is...

Vákicsit:) Mekkorát gameltem, állat volt.

Persze Bridge Commanderrel :P

Rájöttem, hogy a fekete képernyõn úgy jutok túl, ha ESC-et nyomok :DD
Zsolo007
Jah, az még Gef2-es-eken is tök jól elmegy, és mégis milyen jól néz ki! A mieink tudnak! :) (sajnos mostanában nálunk is szemét tömegjátékok készülnek, dehát ez van, ezt veszi a nép :'( )

Istencsászár
Hájja, távolról nem vészes, de amikor a kamera ráközelít, bitang nagy téglatestekbõl van összerakva, a robbanás meg poén, meg ahogy szétesik valami, mint 10 éve :DD inkább liszenszeltek volna valami pöpec graf motort pl a Haegemonia-ét...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zsolo007
Sajnos egyet kell értsek veled <#wow3><#szomoru2><#sir>

összefoglalnám énis a véleményem: ez vicc ez kabaré...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Zsolo007
Egyébként nem akarok nagyképû lenni, da ha nagyon akarok ennél talán még én is szebb modellt tudok csinálni 5k poliból, (ami valójában csak 2,5 valószínüleg).

én kérek elnézést...:D

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

konzolátiratnál? hol élsz te? :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Ezt nem a Bethesda csinálta, õk csak kiadók. Azok csinálták akik az armada2-t elkövették.

keymappingre sehogy nincs is módozat?

szal akkor nemcsak én érzem úgy h okádás az irányítás. ehhez jön nekem pluszba hogy egy csomó gomb nemis reagál:+/-, csoportos kijelöléás etc etc
hát ennél pöppet töbet vártam a bethesdától...

Zsolo007
Nah felment végre, megcsodáltam a nem létezõ intrót (miaz manapság már ezt sem szokás csinálni?) Nem túlságosan meglepõdve tapasztaltam, hogy konzolos a menü, hogy 0 finomhangolási lehetõség van. Aztán elindítottam (szigorúan 800x600) és élveztem azt a komplett marhaságot amit Archer meg nemtom ki elõadott 5 fps-el. Aztán megláttam egy Oberth osztályú kutatóhajót (vagy legalábbis arra kísértetiesen hasonlító hajót) elhúzni az orrom elõtt és annyira megilyedtem ettõl az idõbeli rendellenességtõl, hogy ráfeküdtem az abort mission-ra és inkább megnéztem a scirmish-t és azt tapasztaltam, hogy csata közben ez biza' 1 fps, szal inkább uninstall. Elsõ pillantásra azt mondom, hogy a készítõknek sikerült alulmúlniuk a BC-t. Inkább felrakom azt, az legalább nincs telenyomva az értelmetlen shader-ekkel. Hiába szép a nap, ha az NX-01 hót ronda.

Ha jó lesz az asztali gépem újra visszatérek rá...

Ez a játék most egy valamire jó. Újra itt a késztetés, hogy életet leheljek a BC-be, és folytassam a modot.
+ Sisko sosem volt Lt.Commander, hanem már a kezdetektõl Commander rangban volt.
jah arra már énis rájöttem, meg vissza ovlassva arra is hogy t-t kellnyomni az ingame tutoral ellentétben, mongyuk ettl még nem sok kedvem van folytatni, elég gyenge lett sajnos ez a game tele logikátlanságokkal :(

TheGOro
mikor subsystem módba vagy a target hajó körül megjelenik a térhajtómû ikon fegyverzet...stb

szvsz a nagyobb baj az ha a játék készitéshez se ért, elgalábbis ehez a stilushoz biztos nem...

LegionarR
HÁt igen, ez történik, ha valaki olyan csinál játékot, aki nem ért az eredeti mûhöz...

nekem meg az enginekilõvösdõ résznél lett elegem, ez a subsystem targeting istennek nem megy nekem hiába nyomok én akármit is, addig eljutok hogy shift+t-vel bekapcs és annyi..., amit magyaráz tutorban ugye eleve nem lehet jó mert a-ra fordul..., szal én campaign-t kb ennek a magaságában untam meg :/

Hmuda
Nekem most egy jóidõre elegem lett a játékból és hanyagolom egy pár hétig amíg lesz hozzá gusztusom. Ez a Kirk vs. Asszimilált Klingonok küldi egy kissé megfeküdte a gyomromat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

én most belehallgattam a cinematic wavokban, tényleg benne van mind az 5 kapitány...
de azért vannak durva "belepiszkítások" a canonba... pl. Sisko-t úgy pasteolták bele, hogy még a DS9 es megbízatása, és a felesége halála elõtt mint Lt. Cmdr. Sisko a Defiant parancsnoka.... szép trükk hogy belerakják õt meg a Defiant-ot, de azért eléggé egyértelmû mindenkinek hogy a Defiant a DS9 közepén jelent meg elõszõr mint kísérleti hajó
Zsolo007
omg <#vomit>

Hmuda
Már most egyértelmû, hogy ami ebben van annak a canonhoz még messzirõl sincs köze. Elég csak megnézni a bonuszvideók egyik-másikát. El lett már mondva párszor, hogy a Borg nem a V'y'ger miatt jött létre, erre a bejátszásban pont az ellenkezõjét kezdi el magyarázni.

Zsolo007
Grat nekik <#gunyos1>, remélem a modderek kiirtják ezeknek még az írmagját is

Zsolo007
Ez egyik játékban sem volt még, ehhez az ENT sorozatot kellett nézni :)

Istencsászár
De azvagyok:), csak én nem játszottam az elõzõ ilyesféle ST gémekkel, így a hajókat ( fõleg régieket ) nem ismerem, ilyen "apróságokig" bemenõen. Én inkább maradtam az Elit Force-nél:) meg a filmeknél, amibõl az összes rész ( mozis ) megvan DVDn, jópár eredetibe. De most már eztis tudom^^

õk találták ki õket
Zsolo007
Egyébként ezeket az NX-01-et kísérõ hajókat honnan a pokolból vették? Én egyiket sem láttam a sorozatban...

az ENT korszakban nem volt pajzs még, csak polarizált hajótest
Zsolo007
NX-01-el vagy? a campaign-t viszed? mert ha igen akkor azért (és látszik, hogy nem vagy ST fan :) ). Ugyanis a NX-01-nak még nem voltak pajzsai, inkább valami "hull plating" fogalmam sincs, hogy fordítják magyarra...

Istencsászár
Érdekes lett, bár még csak az elsõ küldit probálgattam...

Irányítás eléggé kaotikus, a célzás is érdekes mint ahogy mindeki leírta. A grafikával nincs gond sztem, bár nem csillog, nem "nextgen" de megfelelõ, viszont a sebességgel vannak gondok, nem túl virgonc a kicsike. Igy hírtelen ami nagyon szembetûnõ, hogy elvileg ha belém lõnek akkor a hajó küröl levõ pajzsnak látszódnia kellene, amikor is becsapódik "valami", igy viszont olyan mintha nem lenne pajzs, hanem lõnék a hajótestet, ami nem jár semmi sérüléssel ( bár egy 10 találat után egy helyen megsérült a test, de addig semmi ). Nekem kell bekapcsolni a pajzsot? vagy csak nem látszódik:)