Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi
a gépem win7 32 bit
amd athlon x2 250 2magos 3.ghz
2gb ram
Remélem tud valaki segíteni.
Nekem volt 3 hajóm: az Enterprise, egy nebula osztályú hajóm és egy proxima.
Elõször elmentem kivizsgálni a jelzést a ködbõl. (1. feladat teljesítve)
Ezután ha meghalgattuk Sisko és Picard szövegét és minden romulán hajó elég messze volt kijöttem a ködbõl és elkezdtem kilõni a "Warp Dampener"-öket. Minden egyes kilövése után kiírja a sugárzási szintet és hogy mennyinél kezd el mûködni a térhajtómû. Egy idõn belül meglelõdött a Defiant kb miután a szükségesdampener felét kilõttem. Egy idõ után rámtaláltak a romulánok, ekkor jött jól a proxima lassúsága. Amíg az enterprise és a nebula elõl lõtték a célpontokat, addig a proxima feltartotta a romulánok nagy részét (ebbe bele is pusztult). Amikor a térhajtómû feléledt a romulán bázis felé vettem az irányt ahol a defiant van. Addig lõttem amíg a pajzsa le nem vált. Akkor betranszportáltam egy csapatot egy kicsit tartottam a frontot és ha minden igaz akkor már a kivezetõ videó következett.
Szeretnék a ST:Legacyval interneten játszani, de az xfire nem látja.
Benne van a játékok között, de alul az ALL-ok között nincs, így nem tudok szervert sem keresni😞
Esetleg próbáljak más szerverkeresõt?
Ti mlyet használtok?
köszi elõre is
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
nekem is igy viselkedett 9600 ason.
csak x1600 on illetve x-es szérián futott rendesen
Miután elindítom a játékot, a menü (legalábbis remélm hogy az) egy nagy sötét pacni.
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Tudja valaki,hogy a star trek legacyban az "at the gates" résznél,miután elpusztítottam a klingon ûrdokkot és felrobbantak a határvédõ aknák és megindul a flotta,mit kell csinálni?<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
VAgy hogy lehet azt megoldani hogy a 4 hajóm ami van mind azt lõje amit én?
Mert sokszor csak állnak üresben,semmit sem csinálnak ha én nem vezetem rá õket automatice...
eléggé zavaró
Thx a segitséget 😊
igazából mérget állítanak elõ(vagy tán virust).és ha elérik a 2000 akkor game over, a bázisokban csinálják, ezeket kell elpusztatani
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szeretnék egy kis segitséget kérni .
Star Trek Legacy gameben elakadtam.
Nem tom hanyadik pályán vaok de Romulánokat kell lelöni és vagynak ûrbázisok is remélem valaki tudja már meik ill. hanyas pálya .
Szoval csak annyi lenne a problem hogy , aszem a végefele a pályanak elkezd számolni egy mutató 0-2000-ig na ez az amit nem tok megoldani , a tippben aszem az van hogy fedezek fel valami tudosokat vagy ügynököket .
elöre is thx a segitséget .
nem tudjátok mikor kapom meg fõhakónak a Kirk féle enterprise-ból a második változatot. Elõször ugye az NX-es van, utánna a TOS-ból ismert enterprise maj a The motion picture féle enterprise de nekem vmiért azt nem adja meg mert már az OMEGA küldinél vagyok és még mindig a TOS enterprise a fõ hajóm. Korábban már megcsináltam a játékot és úgy rémlik, hogy már meg kellett volna kapnom a "3. véltozatú" enterprise-t.
viszont ha elpusztul az enterprise akkor kapok új vezérhajót??
vagy van küldi ahol amugy is mert emlékeim szint nem lõtték ki az enterprise-t és mégis a dephiant-os küldinél vmi starfreez a vezérhajóm v mi.
illetve a az a küldit h kell megcsinálni??
mert mikor lövöm ki a térmeghajtás-gátló cuccokat mindig észrevesznek és haves csatában ugyan de alul maradok. 😞😞
SOS please!!!
a firestone cmû küldinél elakadtam betölti a pályát,de se video se egyébb más.
nincs feradat se semmi semmit nem tölt be.
mit kell csinálni???
még a klingonok vannak ellenem.
elakadtam
tudnátok segteni?
van 1 olyan küldi aminek az a magyar címe h a méhkas gyomrában
sok-sok romulán hajó jön,és 3 bio-s ürhajót kell megálltani de nem tom szétlõni õket.
a másik gondom pedig az h nem tom használni az alrenszer célzást.
lécci rjatok vmi segtséget.THX ELÕRE IS
CSÁ
Tessék
Itt a Readme-je az egyiknek :
Cardassian Keldon by Capt.Settlemire
This is the Cardassian Heavy Battleship, I have made the mod to
over write the existing model and files so it build this in place of the old
version. I replaced the phaser with the federation phasers.
Installation**
Move all folders (Textures, odf, M3D) to your Star trek Legacy directory
..... congrats 😊
.. It'll build instead of the original keldon.
---------------------------------------------------------
ezen az oldalon van: http://legacy.filefront.com/
<Entry id="STL_INTRO_02">It was synthetic and the discovered alien nanites had the power to heal and recreate life where there was none.</Entry>
<Entry id="STL_INTRO_03">10 years later a Vulcan Science Commander was given top-secret access by the newly formed Starfleet to study the microscopic life form. </Entry>
<Entry id="STL_INTRO_04">She greatly admired their efficiency and order.</Entry>
<Entry id="STL_INTRO_05">Seduced by their perfection, by their logic, Vulcan Science Commander T'Uerell injected the alien nanites into her bloodstream.</Entry>
<Entry id="STL_INTRO_06">Her body was infected.</Entry>
<Entry id="STL_INTRO_07">Her cells were restructured by the nanites.</Entry>
<Entry id="STL_INTRO_08">She was reborn.</Entry>
<Entry id="STL_INTRO_09">She was assimilated.</Entry>
<Entry id="STL_INTRO_10">Federation Docking Station orbiting Earth</Entry>
az ui-s könyvtárú STLintro.xml hivatkozik rájuk, de a kérdés, ezek hol jönnek elõ?
vagy az xbox verzióban volt esetleg egy intro ahol felirattal leírta a történetet?:\ pc-n miért nem?
Picard 2333-ban elsõtisztként szolgált a USS Stargazer (NCC-2893) fedélzetén, és miután a hajó kapitánya meghalt egy csatában, õt nevezték ki a hajó élére. A következõ 22 évben a Stargazer parancsnokaként felfedezõ küldetéseket hajtott végre.
A Stargazeren töltött ideje alatt Picard kapitány megnyerte a Maxia-i ütközetet a Maxia Zeta rendszerben 2355-ben, egy ismeretlen támadó ellenében (ami az utólagos meghatározás szerint egy Ferengi D'Kora osztályú csillaghajó volt). A csata alatt Picard kidolgozott egy új taktikát, amely késõbb „Picard manõver”-ként vált ismertté, és amelynek segítségével teljes gyõzelmet aratott a Ferengi hajó felett. Azonban a Stargazer javíthatatlan sérüléseket szenvedett, az ütközet alatt, és leselejtezték. A hajója elvesztése után Picard-t hadbíróság elé állították 2356-ban, de felmentették. (A Csillagflottában ez a szokásos gyakorlat egy hajó elvesztése után, egy régi tengerészeti tradíciót követve.)
------------------
Ezeke után 9 év nagy semmi majd hírtelen jött az Enterprise-D 😊
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
amúgy érdekes a legacy storyja, ahogy összekapcsolódóik Turell miatt az egész Star Trek 😊
elsõ kérdés: elején azt hittem vmi ismeretlen kaptánnyal leszünk még más is beszél, õ ki? utánna picardal leszünk oké, de miért nem az enterprise a hajója? miért ez a 4 gondolás izé?:S
+ hogy érdemes megcsinálni?gondolom so gyengébb hajót kell az elején venni, bemenni a meteorok közepébe, és magukra hagyni hogy scináljanak valamit, és én meg ami a legközelebb vannak szétlövöm amenynit tudok. de az összeset szét kell? mert jön egy uj cél hogy vonosugárral kell valamit kezdeni, de nemtom mit, a bolyó szélén mutat vmit fehéren, de mire odaértem volna h jobban megnézzemmi van ott, egy bolygó felrobbant😄
és a klingonos küldi tényleg rögtön lövöldözéssel kezdõdik, semmi kis bejátszás vagy objektíva, viszont annyian vannak mint az oroszok
eddig sajna még csak 1-et sikerült megállítanom a 3-ból
most valamivel azért jobb, mióta fenntvan a mentés kieg., mert legalább nem kell elõrõl kezdenem