720
Star Trek: Legacy
-
SlyDers #720 Sziasztok nekem sajna elveszett a mentés kiegészítő mód és a neten nem találom sehol. Tudna valaki segíteni, mert most újra feltettem a játékot és szeretnék vele játszani.
Előre is köszi -
rico86 #719 Sziasztok a texturák elmosódottak a játékban,
a gépem win7 32 bit
amd athlon x2 250 2magos 3.ghz
2gb ram
Remélem tud valaki segíteni. -
Kacyking #718 Helló!Hogyan lehet alrendszereket lőni?Jah és benne vagyok netes partikban. -
leopard26 #717 HELLO!NETEN NEM AKAR VALAKI JÁTSZANI?
MSN:
[email protected] -
#716 Jó game. -
#715 Ha játszott vele mostanában valaki segítsen hogy kell a pajzsot aktiválni mert mikor az r-t megnyomom nem aktív elég idegesítő hogy a hajóim egyből a hajótestbe kapják a cuccot. -
Hans von Luck #714 Hali. Én is szívesen kipróbálám neten a gamet, csak fogalmam sincs hogy kell életet lehelni a netes játékba. Mint ahogy vki említette a fórumon x-fire nem látja, a játékon belul meg nem akar mukodni...talán gamespy? -
Plata #713 Felfedezések a küldetés címe. -
Plata #712 Sziasztok én annál a küldinél járok amikor a nap felrobban vagy mi és piszok sok meteor ömlik ki belöle és meg kell védeni 3 bolygót,azokat a kis vackokat elvontattam egy bolygó mögé minden ,a veszélyes meteorokat likvidálom folyamatosan,de nem akar vége lenni a küldinek.Mit kell csinálni? -
Amcir #711 kösz ma próbálkoztam vele és elég egy norway és egy ent is -
LPeti93 #710 U.I.remélem segíteni fog -
LPeti93 #709 Amcir arra gondolsz amikor a U.S.S.Defiant eltűnését kell ki vizsgálni? (Mivel ent-D-vel csak az az egy van leírom)
Nekem volt 3 hajóm: az Enterprise, egy nebula osztályú hajóm és egy proxima.
Először elmentem kivizsgálni a jelzést a ködből. (1. feladat teljesítve)
Ezután ha meghalgattuk Sisko és Picard szövegét és minden romulán hajó elég messze volt kijöttem a ködből és elkezdtem kilőni a "Warp Dampener"-öket. Minden egyes kilövése után kiírja a sugárzási szintet és hogy mennyinél kezd el működni a térhajtómű. Egy időn belül meglelődött a Defiant kb miután a szükségesdampener felét kilőttem. Egy idő után rámtaláltak a romulánok, ekkor jött jól a proxima lassúsága. Amíg az enterprise és a nebula elől lőtték a célpontokat, addig a proxima feltartotta a romulánok nagy részét (ebbe bele is pusztult). Amikor a térhajtómű feléledt a romulán bázis felé vettem az irányt ahol a defiant van. Addig lőttem amíg a pajzsa le nem vált. Akkor betranszportáltam egy csapatot egy kicsit tartottam a frontot és ha minden igaz akkor már a kivezető videó következett. -
Amcir #708 Tánácsot kérnék egy küldetéshez címét nem tudsom de az első enterpise-d-s küldetés az hogy lehet megcsinálna? -
istikovacs76 #707 Sziasztok !
Szeretnék a ST:Legacyval interneten játszani, de az xfire nem látja.
Benne van a játékok között, de alul az ALL-ok között nincs, így nem tudok szervert sem keresni:(
Esetleg próbáljak más szerverkeresőt?
Ti mlyet használtok?
köszi előre is -
mk452001 #706 Megoldottam a problémát: szimplán átállítottam a felbontást 1024x768-ba -
X3 #705 jav: x1300 és fölötte
-
X3 #704 akkor sajnálom.
nekem is igy viselkedett 9600 ason.
csak x1600 on illetve x-es szérián futott rendesen
-
mk452001 #703 ATI Radeon 9800 PRO -
X3 #702 milyen a vga karid?
-
mk452001 #701 Sziasztok, lenne egy kis problémám!
Miután elindítom a játékot, a menü (legalábbis remélm hogy az) egy nagy sötét pacni.
Nem tudjátok mi lehet a baj? -
lampard99 #700 hello valaki nem akkar 1 e neten nyomni -
ijx119 #699 Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a star trek legacyban az "at the gates" résznél,miután elpusztítottam a klingon űrdokkot és felrobbantak a határvédő aknák és megindul a flotta,mit kell csinálni? -
SlyDers #698 Nos azt a részt én úgy oldottam meg, hogy a négy hajót mind 1-1 bázishoz küldtem kijelöltem, hogy lösséj őket, majd amikor kilőttem az elsőt, csatlakoztam egy másik hajómhoz és közösen lőttük. Szerintem ez jó megoldás. Ha egyet akarsz mind a 4 hajóval támadni, akkor mielőtt kijelölöd a célt nyomd meg az 5-öst ekkor egyszeere irányítod mind a 4 hajót. -
Bolyi #697 üdv olyan gondom lenne hohy hoyagn lehet azt megoldani,(első részné vok enterprise nx) hogy a romulan bazisokat amiknek mérget széllítanak,hogy lehet gyorsban szétkapni?
VAgy hogy lehet azt megoldani hogy a 4 hajóm ami van mind azt lője amit én?
Mert sokszor csak állnak üresben,semmit sem csinálnak ha én nem vezetem rá őket automatice...
eléggé zavaró -
sancyka #696 Ok értem tehát akkor elbujnak a csillagködbe..
Thx a segitséget :) -
#695 vannak ilyen kis bigyók olyanok mint a kooporsók, videóban is látni. vagy követni kell az egyiket, vagy térkép alapján rájönni, hogy honnan jönnek (csillakködökbe vannak ezek)
igazából mérget állítanak elő(vagy tán virust).és ha elérik a 2000 akkor game over, a bázisokban csinálják, ezeket kell elpusztatani -
sancyka #694 Hy !
szeretnék egy kis segitséget kérni .
Star Trek Legacy gameben elakadtam.
Nem tom hanyadik pályán vaok de Romulánokat kell lelöni és vagynak űrbázisok is remélem valaki tudja már meik ill. hanyas pálya .
Szoval csak annyi lenne a problem hogy , aszem a végefele a pályanak elkezd számolni egy mutató 0-2000-ig na ez az amit nem tok megoldani , a tippben aszem az van hogy fedezek fel valami tudosokat vagy ügynököket .
elöre is thx a segitséget .
-
lee56 #693 Az Enterprise C-t ami galaxy osztályu, picard második küldetésekor használhatod, ugy emléxem legalábbis. De nem igazán értem miért kellett ezt megkérdezni, főleg hogy kb 2-3 küldetésre vagy tőle, és egyszer már végig is toltad... Csináld folyamatosan a küldetéseket, azt egyszer majd csak megkapod :) -
SlyDers #692 Hi
nem tudjátok mikor kapom meg főhakónak a Kirk féle enterprise-ból a második változatot. Először ugye az NX-es van, utánna a TOS-ból ismert enterprise maj a The motion picture féle enterprise de nekem vmiért azt nem adja meg mert már az OMEGA küldinél vagyok és még mindig a TOS enterprise a fő hajóm. Korábban már megcsináltam a játékot és úgy rémlik, hogy már meg kellett volna kapnom a "3. véltozatú" enterprise-t. -
#691 sziasztok a legacyban azt a pályát nemtom megcsinálni amikor 3 medikus hajót kell kísérnem 7 bolygón keresztül mert mindig lelövik őket , ha tudnátok vmi tippet adni hh csináljam , vagy tudna vki küldeni egy m entést amibe már át van víve ez a pálya a [email protected] légyszives küldje el -
janeszdeejay #690 hali nah a firestone-t sikerült megoldanom.
viszont ha elpusztul az enterprise akkor kapok új vezérhajót??
vagy van küldi ahol amugy is mert emlékeim szint nem lőtték ki az enterprise-t és mégis a dephiant-os küldinél vmi starfreez a vezérhajóm v mi.
illetve a az a küldit h kell megcsinálni??
mert mikor lövöm ki a térmeghajtás-gátló cuccokat mindig észrevesznek és haves csatában ugyan de alul maradok. :(:(
SOS please!!! -
janeszdeejay #689 hy.
a firestone cmű küldinél elakadtam betölti a pályát,de se video se egyébb más.
nincs feradat se semmi semmit nem tölt be.
mit kell csinálni???
még a klingonok vannak ellenem. -
#688 olvasd végig ezt az oldalt, lentebb beszéltük hogyan érdemes megcsinálni azt a pályát:) -
janeszdeejay #687 hali.
elakadtam
tudnátok segteni?
van 1 olyan küldi aminek az a magyar címe h a méhkas gyomrában
sok-sok romulán hajó jön,és 3 bio-s ürhajót kell megálltani de nem tom szétlőni őket.
a másik gondom pedig az h nem tom használni az alrenszer célzást.
lécci rjatok vmi segtséget.THX ELŐRE IS
CSÁ
-
Quler #686 http://legacy.filefront.com/
Tessék -
#685 vki nem tudna mondani egy-két oldalt ahonnét lehet hajókat letölteni? -
lee56 #684 A játékban meg simán amikor hajókat vásárolsz csata előtt, multiba csak akkor megy ha a szerveren is fenn a mod, ellenkező esetben marad a skirmish... -
lee56 #683 Jah, próbálgattam én is uj hajókat, de bugosak mint állat (texturahiányok, fegyverzethiányosságok, stb. (volt hajó ami nem tudott lőni hátra :) )), bár nem tudom azóta fejlődtek-é, már egy pár hónapja nem foglalkozok vele...
Itt a Readme-je az egyiknek :
Cardassian Keldon by Capt.Settlemire
This is the Cardassian Heavy Battleship, I have made the mod to
over write the existing model and files so it build this in place of the old
version. I replaced the phaser with the federation phasers.
Installation**
Move all folders (Textures, odf, M3D) to your Star trek Legacy directory
..... congrats :)
.. It'll build instead of the original keldon.
---------------------------------------------------------
[Amugy szinte mindegyiknél eleve ugy volt kialakitva a könyvtárszerkezet hogy csak simán be kellett másolni a könyvtárakat a Legacy-ébe, szal 1xü.] -
SlyDers #682 Egy oldalon találtam hajókat a legacy-hoz, nem tudja valaki hogy azokat hogyan tudom elérni a játékban, hova kell bele másolni?
ezen az oldalon van: http://legacy.filefront.com/
-
#681 tölthető a magyarítás portálról a fordításom