720
Star Trek: Legacy
  • Zsolo007
    Hát ez tényleg gáz, már a grafika is. Ennél még a 2003-as Bridge Commander is nagyobb poliszámot (meg jobb textúrákat) tudott felmutatni. De így legalább hátha megy majd laptopon! (az a szégyen ha nem, mert a BC megy simán @ IGMA950 :) )

Milyen rondák már a csillagok. Istenem :'(

Lehet láma kérés: Valaki be tudná írni a minimum konfigot?
  • Hmuda
    3-4 küldetés és kábé két óra játék után: elég lehangoló a helyzet. Majd reggel megpróbálok rendesen belefeledkezni, de nem számítok túl sok jóra.

Eddig még a hajók fejlesztésére se találtam módot. Régebben igérgették, hogy küldetések között majd lehet a felszerelést "upgradelni", de eddig ez annyiban merült ki, hogy megvásároltam a három legdrágább hadihajót oszt csókolom.

Képek:

• Thanatos
    csodás...
    multit azt nem néztem le van-e védve de érzésem szerint nicsn mivel ugye se crack se cdkey se semmi...
  • ShaiHulud
    "We’ve released a patch for Star Trek: Legacy for PC in the Downloads section. It addresses problems with GameSpy multiplayer."
  • Thanatos
    azt tudni mit javit?
  • Thanatos
    énis erre tippeltem, a federatin csak elégpelés volt federation akart lenni, csak abban nem voltam biztos hogy sima federation vagy confederation, mint az amcsi polgárháboruban a déliek :P

amugy megcsináltam második missiont is, hát a nehézségre igy első ránézésre nem elssz panasz, két hajómnak is full minimal élete maradt már csak a végére, épp hogy megusztam :)
  • TheGOro
    Amúgy máris megjelent az első patch :)

STL_Patch_1.1.exe (5.22 MB) 12.7.06
  • TheGOro
    Federation :) magyarban csak mint föderáció :D
  • Thanatos
    itt ált ha betalálnak ütnek is, pajzson kerezstül is, viszont néha ha nem tul pontos a célzás ezek már elszálnak a picsába..., szal ez a minenképp talál szindróma valszinű csak phasernél van, jah és klingon hajóknál van cloak is, igaz mivel cloak közben nem lehet lőni igy skirmishben nem sok teteje, campaignban meg ugye csak a federatin-al lehetünk (ha rosszul irtam a nevüket sorry midnen trek fantól de nem figyeltem pontosan meg :D)
  • Thanatos
    nah nyomtam egy skimrish-t, jóval több hajó van itt, igy valszinű cmapaignban késöbb unlockolható a többi..., és lehet csata közben is irányitani a hajókat manuálisan mitn amugy szal az auto forgolodás csak én balfaszságom volt, igy már lehet kicsit taktikázni bár én nagyon ettől se esek még hanyatt... :/ egy hajórészre célzást igazán betehettek volna...
  • TheGOro
    Utolsó SFC-t szörnyen meg tudtam utálni... Van amikor pontos találatnál is keresztülmennek a torpedók modelleken...
  • Thanatos
    nah meglesem skirmish-t hátha tudok valmai újat modnani az alapján még
  • Thanatos
    hát nemtom egy st fannak menyire jön át az st feeling, nekem annyi jött le hogy vannak vulcanok akiket istápolni kell, jönnek a romulanok, mi meg szétcsapjuk őket a csoda enterprise nx-el... meg késöbb másik pár hajóval karoltvö, ami ált nálam nagyon fontos a hangulathoz az a hangok..., hát eddig nem igazán győztek meg, max egy erős közepest adnék rájuk...
  • Thanatos
    egyérszt mint ritam NEM vagyok st fan (láttam kb 2-3 filmet, és kb ugyanenyi részt a sorozatokbol, aszt jóccakát...), és mivel mint mdontam a 2. küldi-ig vittem el, igy még csak EGYSZER volt hajóvásárlósdi ezért mgé ha nagy st fan lennék akkor se tudnám megmondani késöbb lesznek -e új hajók...
  • Hmuda
    Nem akartam mégjobban vészmadár lenni, de ezek után már kimondom: ha már az alapoktól kezdve el van rontva egy játék akkor azt ötezer mod se képes kihúzni a sz*rból. Még másfél óra mire leér, de ezek után én már csak egyetlen egy dolgot várok el tőle, és ez a ST feeling, mert valószínűleg többet nem lesz képes felmutatni.

Lehet kénytelen leszek újból felrakni az egyik SFC-t.
  • akyyy
    hát nemtom amiket leírtál, de sztem nagoyn jó lehet:D egy igazi fan meg sztem látja hogy most vannak e benne a küldetések során új hajók vagy no
  • Thanatos
    sorry a floodért de gondoltam leirom tapasztalatokat, és igy darabonként jutottak eszembe, mostmá kussba maradok amig nem ir valaki más is :D
  • Thanatos
    kb ennyi a tapasztalat első két mission alapján, elkeseriteni meg nem akarok semmit de nekem picit kevésnek tünik, ennél még nexus is durvább taktikai ürhajósdi, pedig nekem az se jött be olyan nagyon vészesen, régebbi st gamekhoz nemnagyon tom hasonlitani, bridge commanderel alig játszottam, igy nem is nagyon emléxek rá, fleet commander vagy mi a zisten votl a st stratok neve meg ugye full más kategória...
  • Thanatos
    jah még annyit hogy konkrétan célozni fegyverekkel nem esik , a "célkereszt" nagysága mutatja a pontosságot , bár nemtom mi értleme mert phaserek nekem még sose lőttek mellé..., max annyi lehet hogy kisseb célkeresztnél fontossab részeket tlaálja el vagy ilyesmi
    hajót meg lehet javitani de ez ki is merül abban hogy hull, engine, weapon, és shiled, azt jóccakát..., jah meg még lehet szabályozni az energiát hogy hova mennyen több (engine-fegyverek-huil háromszögben)
  • Thanatos
    jah még annyit hogy mentés nyista, missionok között lehet..., viszont lehet missionok között hajótis venni, aminek még nemtom mennyi értleme mert első küldi után egyből volt "pénz" a legerősebbnek tünő hajóra... (volt scout, destryer, cruiser, tlaán két fajta is, és battleship, én utobbit vettem) és mivel max 4 hajónk lehet nem sok értelme van a sok kisseb hajó vételének szvsz, mivel igy is 3an voltunk már..., ergo még egy küldi és kimaxolva a létszám..., igaz azt nem tudom késöbbi küldetések után unlockolodnak-e más hajók is...
  • Thanatos
    szóval aki óriási nagy treky annak lehet bejön nekem eddig ez nem tul meggyőző...
    jó pont viszotn hogy gépigény nem vész, 1024*768-on full maxon 4szeres aa-val élvezhetően fut...
    lehet belelesek skirmishbe hátha komolyabb hajókkal érdekesebb :)
  • Thanatos
    mongyuk első blikre ugy tünik nem lessz olyan vészesen könnyű, elgalábbis második missiont lendületből elbuktam..., bár hogy mi lessz a megoldás azt nemtom mert a taktikai repertoár nekem ugy tünik erősen a 0 fele konvergál..., max anyit tudok tenni hogy megprobálom msáhova küldözgetni többi hajót (azok si full auto harcolnak amugy)
  • Petko
    na jól kezdődik:)
    hát sajnos sejthető volt hogy valami ilyesmi lesz... de azért még én is megnézem 20-30 perc múlva
  • lee56
    Tehát semmi meglepő
  • Thanatos
    hát ez elég "érdekes" ..., sajnos... :( tulkép beleszólásunk a dolgokban nem tünt ugy mintha tul sok lenne, harcban a hajó magától manőverezik, balgom phaser jobb gomb torpedó..., mindkettő csak akkor ha a megfelelő célzóka éppen látható..., ergo kis tulzással mitnha egy cgi filmet nézne az ember, nem tul jó graffal és eddig elég unalmas történettel...
  • TheGOro
    Na maj' meglássuk, nekem is csorog lefele...
  • Hmuda
    Ja így már érthető. ^.^

Mivel már csorog lefelé, kezd nekem is előjönni a hype.

• akyyy
    szerintem helyi hiba, gépigényt nézve kb 35%-a a minimumnak!:D
  • Hmuda
    Ööö. Erre számítottál? Ha igen akkor ez helyi hiba vagy mi is készüljünk fel erre?
  • akyyy
    [sír] : (

• akyyy
    jójó, minjdárt telepít:D ha fut teszek be képet;)
  • Istencsászár
    Ez aztán info, inkább kattíj az exére azt nézd meg és utánna írj :DDD
  • akyyy
    nah lejött, de félek nem fog futni:(:(:(

• Thanatos
    starforce már igy is erősen sülyesztőben van..., ha megnézed csak a full szar gamek hazsnálják... (az amra-soknak mondom hogy tisztelet a kivételnek :P)
  • Thanatos
    pontosan..., én azt várom mikor jönnek rá a többiek is hogyha azt a tőkét amit a védelemre kifizetnek inkább a játékba ölik többet fognak eladni mint a "csoda" védelmekért kifizetett kemény pénzekkel...
  • lee56
    Ezt a CoH fejlesztői, vagy a THQ-sok is belátták, szerencsére, remélem előbb utóbb eltünnek a starforcos fasságok (szvsz tök feleslegesek, idővel minden védelmet ki lehet elemezni, és feltörni. Felesleges pénzkidobás amit inkább forditanának a játékok tökéletesitésére)
  • Hmuda
    Az Oblivion is védelem nélküli volt (tiszta játék, semmiféle felesleges védelem amit pikk-pakk feltörnek és annyit se ér mint...szóval semmit).

Ezért is mondtam, hogy ezek után pont ilyen védelmet vártam (semmilyet). Nem a másolásvédelem adja el a játékot, hanem a név.
  • Thanatos
    igen, az nfo szerint nem kell :)
  • Borg
    Azt irják se crack se semmi nem kell hozzá :D Jó lehetett a védelme...
  • Thanatos
    jah 2.22 giga ha valakit érdekel