720
Star Trek: Legacy
  • Thanatos
    pedig azóta volt már egy két durvább nfo is :D
  • TheGOro
    Bezony már van rilíz!
  • Hmuda
    Hát igen. Az oblivion után nem is vártam ennél bonyolultabb NFO-t. ^.^
  • Hmuda
    Van köztük egész jók is. ^.^
  • Thanatos
    Star Trek Legacy (c) Bethesda Softworks

Lead your task force of warships to victory as the Admiral of the fleet.
    Star Trek: Legacy tests your strategic and tactical skills in real-time
    combat featuring authentic spaceships, full damage modeling, and spectacular
    visual effects. Spanning the entire Star Trek Universe, including the
    Original Series, Next Generation, Deep Space Nine, Voyager, and Enterprise
    eras, battle your way through graphically stunning space environments
    in either single player or multiplayer mode.

Install & play you nerds.

tess, igen, csak ennyi :)
  • Thanatos
    istenem, szokj már le erről a kruva reklámozásról..., ha csak az aláirásoddal és az arra való utalásal reklámozol az sem jobb...
  • Petko
    aha, nyomass mar egy nfot, vagy egy screenshotot, thx

egyébként csak poénból, hogy mekkora káosz van isten országában:

Best Buy #1

BB: Hello Best Buy this is xxxxxx how can I help you today?
    Me: Hey, calling to find out if you have Star Trek Legacy in for the 360 or the PC?
    BB: Yes we do, I think hold on.
    (HOLD for 5 minutes, I tap my foot impatiently wondering how I'm going to drive to this Best Buy if they DO have it nearly 45 miles away from here)
    BB: Ok we have a boxed set, Star Trek Generations 2 disc set, and some of the TV series is here I believe.
    Me: Wha? No, those are movies I said Star Trek Legacy .. a game. A video game. Leg. A. See. For the three six zero or PC.
    BB: Yeah I'm sure we have that too.
    Me: Dude. Can you like. Look. I'm not driving out there for nothing.
    (PUTS ME ON HOLD AGAIN)
    BB: No we don't no one here has heard of it.
    Me: Great. It's only the hottest game coming out this winter after Gears of War. Everyone's going to be showing up asking about Legacy.
    BB: Hold on let me check with Matt he knows this stuff.
    (HOLD AGAIN)
    BB: Ok they are telling me it will be in next week or tomorrow, keep checking back.
    Me: Are you guys doing a Legacy party?
    BB: Uh..
    Me: Most stores are doing a big parade and dance dance revolution session in their parking lots for this game, I will only buy from you if you're doing some kind of similar ST party. Like with spock ears and stuff.
    BB: Just keep checing back okay?

EB Games 1
    Me: Hello, just calling to see if you have gotten any copies of Star Trek Legacy in for PC or Xbox 360.
    CC: No.
    Me: Do you know what day you will have them?
    CC: Is this Nick?
    Me: No this is not Nick.
    CC: Nick this isn't funny.
    Me: Listen, I am not Nick. I live in XXXXXXX, my name is xxxxxx, okay? Stop with the Nick stuff.
    CC: Nick you've been calling all day I do not have the game stashed in the warehouse ok! I do not! Leave me alone *click*

EB Games 2

EB: Thank you for calling EB games, this is Tina, how can I help you?
    Me: Hey Tina, did you gets get in Star Trek Legacy?
    EB: Let me check for ya, no we haven't gotten our shipment yet.
    Me: Ok, do you know when do you expect your order?
    EB: Let me check for ya, no we don't have a date, just says the 12th.
    Me: Isn't the 12th a date?
    EB: Yeah but its not confirmed.
    Me: What does that mean?
    EB: It means we don't know for sure.
    Me: That's very disturbing.
    EB: What is?
    Me: That you can't confirm that the 12th is a date or not?
    EB: Yeah, it's wierd we can't confirm it right now.
    Me: So what happens after the 11th, is the 11th a confirmed date?
    EB: Uh, well.. after the 11th we will wait and see.
    Me: That's crazy, well I'll call back on the 10th to see if the 12th is going to be a real day or not.
    EB: Thanks for calling.

EB Games 3

EB: Thank you for calling EB Games this is Jim.
    Me: Jim. Captain. Thank god.
    EB: ...
    Me: Kirk, tell me, Legacy.. today, yes or no?
    EB: Excu.. what.. oh um, hmm.. it was supposed to be in yesterday.. let me check.
    Me: Sorry about what happened to David.
    EB: David? I think he worked here before I was hired.
    Me: Oh. Malz. Choi-Choo.
    EB: What?
    Me: Inside joke... I thought maybe you were in on it.. never mind, is the game there?
    EB: No, sorry it will be in tomorrow.
    Me: Which version?
    EB: Part I, looks like.
    Me: No I mean 360 or PC?
    EB: Oh, both.
    Me: Oh awesome, can I pre-order Part II?
    EB: Yeah just bring in a trade-in or $5.
    Me: Awesome I'm going to bring in Tactical Assault for the Genesis in to trade.
    EB: Ok see ya.

Gamestop

GS: Thank you for calling Gamestop where you can buy and trade used games, this is Ruben speaking.
    Me: Greetings Earth human, has Bethesda beamed copies of Star Trek Legacy to your outpost?
    GS: No.
    Me: Ok.
    GS: Should be in tomorrow.
    Me: That pleases me.
    GS: Do you have the guide? I have 2 left.
    Me: I cannot play the guide.
    GS: But you can look at it.
    Me: How is that the same?
    GS: It's just cool to have.
    Me: It is cool isn't it.
    GS: Yeah I was reading it I might have to get that game.
    Me: Then you'll be like me wondering when the game will arrive.
    GS: Yeah what's worse we're only getting in 2 copies of PC and 360, and I have 4 pre-orders for each.
    Me: You should steal them and sell them on Ebay.
    GS: Yeah I should, heh, how much do you think I'll get for them?
    Me: $60 for the 360 version and $40 for the PC version.
    GS: Hmm..
    Me: You hate your job don't you?
    GS: Yeah pretty much.
    Me: You hate me too don't you?
    GS: ...
    Me: I love you though, keep it real.

Gamestop 2

GS: Thank you for calling Gamestop, where you can buy and trade used games, this is Jeffries can I help you?
    Me: Yo.
    GS: Hey.
    Me: Did you get your game shipment today.
    GS: Sorry we don't have any Wii's or PS3s in today.
    Me: Not so fast there son... Legacy, let's talk.
    GS: Sorry they are telling us it won't be in until tomorrow.
    Me: I heard the 360 version is being pushed back to Canada's Independence Day. Is that true?
    GS: No it says here the 360 is tomorrow.
    Me: What says it?
    GS: My computer.
    Me: Yeah but your website says the 12th it ships.
    GS: Yeah I'd trust our computers more it's hooked up directly with their system.
    Me: Then what system is the website hooked up too?
    GS: ...
    Me: Seems kind of fishy doesn't it, exactly who are 'they' anyway? They got you in the system, but you don't even know what system.
    GS: Can you call back tomorrow?
    Me: Sure. But I won't be a part of 'the system'.
    GS: We're all a part of the system, trust me, it will be here tomorrow.
    Me: ....
  • akyyy
    jeje, épp veszem ^^
  • jakewyler
    Tölthető a game aláírásomba lévő linkről...
  • [Jakuza]
    Ugy tunik megjelent.
  • Borg
    In modding we trust.

Ha csak annyira lesz moddolható mint a BC (a fostalicska pythonjával), akkor már megéri majd nekiállni, és valamit jót faragni belőle.

Persze kérdés, hogy mikre ad majd lehetőséget.

Abban, hogy alapból teljesen megfelel az ST-fanok elvárásainak, én sem bízok, egyszerűen nem így működik a játékipar sajnos.
  • lee56
    Hehe, elég érdekes a fantáziád "dinnye bázis"

Pár nappal a kijövetel előtt mostmár aztán télleg nem éri meg találgatásokba esni, minden kiderül nemsokára, most csak az a lényeg ki-hogy áll hozzá, legyünk optimiskák
  • Hmuda
    Én hajszálpontosan ennyit várok tőle. Az általam látott videók és olvasott infók alapján egy "arcade pew-pew" várható.

Nagyon remélem, hogy tévedek és egy remek játékot kapunk, de nem akarok optimista lenni. Inkább okozzon kellemes csalódást mint kellemetlent.
  • akyyy
    azért azt is számításba kell venni, hogy mind az 5 sorozat hajója bennelesz, + tán ez az első enterprise játék is!
  • Petko
    nem akarok negatív lenni... de kicsit tulzásnak tartom ahogy a nyugati országokban a trek fanok hypolják (hailing frequency, argus array podcast)...
    könnyen megeshet hogy marhanagy csalódás lesz, egy akció lövöldözés, mint a bridge commander külső nézetbe, csak annál még egyszerűbb (nincs alkatrészre célzás, fegyvervariálás stb.), és van egy tactical view ahol pár ai hajónak ki lehet adni hogy ide meg oda menjenek, meg ezt meg azt támadják... nekem ha nagyonszép star trek modelleket raknak bele ettől akkor se lesz se szórakoztató se trek hangulata...
    ennyi erővel lehetnének óriás gyümölcsök is benne amik lövöldözik egymást egy tál cukorszirupban, a banán cirkáló leszedi a körterombolót miközben védi a dinnye bázist
    de nem akarom még elszólni, ugyis a héten meglátjuk
  • SiSkO76
    Nekem mindegy ócsó vagy nem.Legyen mert kell !!Én csak a attól félek, hogy csalódás lesz.Bár az Elite Force multi tiszta q3 volt, azért sokat toltam vele pont azért mert Star Trek.De mikor legutóbb felraktam, csak üres szervereket találtam.Remélem a Legacy-nál is ilyen jó lesz a multi.
  • TheGOro
    Péntekig biztos kijön valami rilíz, addig úgy is van pár ZH-m :)
  • dave42
    kiváncsi vagyok hogy meddig tart majd feltörniük :D
    remélem estére kész és már húzhatom is le... és ha bejön a game akkor irány megvenni... jó kis karácsonyi ajándék lesz magamnak:D:D:D
  • TheGOro
    Örömmel adnak hírt arról, hogy a STAR TREK: Legacy™ Windows-os változata kiszállításra került az Észak-amerikai üzletekbe. Az Xbox 360-as verzió a jövő héten kerül, a boltok polcaira. A Legacy megjelenésével lett teljes a Bethesda Star Trek játék kollekciója...
  • akyyy
    magyarul röviden tömören?
  • TheGOro
    És nemrég került ki a hivatalos oldal-ra :)

LEGACY FOR PC SHIPS TO STORES

We're happy to announce that the highly anticipated strategy/action game, STAR TREK: Legacy™ for Windows has shipped to North American retail stores. STAR TREK: Legacy for the Xbox 360 is scheduled to ship to North American retail stores next week. The release of Legacy will complete our current lineup of STAR TREK titles, which includes the highly popular STAR TREK®: Encounters for the PlayStation®2 computer entertainment system and STAR TREK: Tactical Assault™ for the PSP® (PlayStation®Portable) system and the Nintendo DS™.
  • akyyy
    meg hát de csak ha ócsó, és ócsó csak sokára lesz, és azt írták, hogy max 3 hónapig lesz:S
  • TheGOro
    Gamespot is 5.-ét ír... Ehhez képest...
  • SiSkO76
    Inkább megvenni..A Trek minden pízt megér
  • Borg
    Hát nem lenne rossz, ha már ma lehetne tölteni... khm szal megvenni valahol :D
  • TheGOro
    Mostmár: "Release Date: December 5, 2006"-t ír ugyan ez az Amazon.com-os árusító, a PC-s verzióra. az Xbox360-asra meg Dec 12.-t
  • ZSOOLT2
    Nemtudom, MO-n lehet-e majd kapni, de ha igen, akkor csak 1-2 hónapig, (mint pl. a SFC3-at) úgyhogy aki meg akarja venni, annak minél hamarabb meg kell szereznie
  • SiSkO76
    Remélem a netes részét nem cseszik el, mert igen jó mókának igérkezik.Modellek ide vagy oda, örülök mert Trek és szerintem ez a lényeg.Amig nem lesz online addig is van hol kiosztani néhány kiváló foton torpedót.
  • hzsolt
    Availability: This item will be released on December 8, 2006. Pre-order now!
  • lee56
    Miamanó kiadták már, vagy pre-eladás, vagy csak onlány vehető még?

Star Trek - Legacy
    Other products by Bethesda Softworks
    Platform: Windows XP / 2000 / NT / Me /
    ------------------------------------------------------------------------
    List Price: $39.99
    Price: $39.82
    You Save: $0.17

Availability: In Stock. Ships from and sold by OGamingstore.

2 used & new available from $37.98

Meg találtam egy jó hosszu, kis felbontásu misszió végigjáccást, ha érdekel valakit, és még nemlátta, akkor nekiugorhat, kis türelem kelleni fog, bár az elején vicces ahogy a kutya harapdálja a mad dog-os srácot

http://www.on10.net/Blogs/duncan/run-through-a-full-mission-in-star-trek-legacy/
  • TheGOro
    Hát eddigi múvikban láttunk ennél részletgazdagabb modelleket is, nem pedig ilyen polygonszegény micsodákat. Majd meglátjuk, nem akarom én is leírni, mivel más nem igen lesz a közeljövőben...
  • Borg
    Az a borg interceptor akar lenni, csak most ez a tactical cube textúra a trendy...
  • Zsolo007
    Hát elég elbakott modellek az tény, főleg a 2. képen lévő mittomén milyen hajó. Meg miért hagyták ki Cardassiát? Sokkal fontosabb szerepe volt, mint a Borgnak...
  • Borg
    Az elsőn az a klingon hajo elég bután néz ki... meg a bird of prey is valahogy túlzottan leszegte a szárnyait...
    Az alsó középső képhez meg nc.. reméltem, hogy nem tesznek bele az SFC-ből ilyen idióta hajókat, amiket sosem láttunk a filmekben. (bár a negyedik képen sem tudom milyen lehet az a klingon hajó)
  • Istencsászár
    Nemtudom h volt e, de 9 új kép!
  • Borg
    Hát én erősen úgy emlékszem, hogy lehetett. Talán az SFC2-vel játszottam utoljára.
    Az irányítás meg passz, nézd meg a videokat.
  • Zsolo007
    Miért, ugyanúgy billentyűzettel lehet ebben irányítani a hajót, mint BC-ben?
  • Zsolo007
    AZ SFC-ben lehet váltogatni a hajók közt? :O Hogyan?
  • Borg
    Dehogynem.
    A különbség max annyi, hogy nincs bridge view.
    Minden másban sokkal inkább bridge commander, mint sfc. Az sfc-ből max egykét elemet hoztak át, mint pl hogy váltogathatsz a hajók között, és hogy van stratégiai felülnézeted is.

Sajnos ahogy elnézem a canon fact-okkal itt se nagyon foglalkoztak viszont. Némelyik hajónak kicsit furcsa, hogy honnan jön torpedó meg phaser, ráadásul ugye a régebbi föderációs hajóknak nem is bubble shieldjük volt...

Remélem jól moddolható lesz, mert akkor biztos belevágok egy "canon mod"-ba, mint anno a BC-hez.
  • TheGOro
    "Robbanás effekt kicsit gagyi" témában veri...