Star Trek: Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is azonos kategória a kettõ!
Ezt a Starfleet Commandokkal lehetne összehasonlítani, de nem érdemes, mert mind a 3 szarráverné :)
http://GOro.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Úgyis jön egy halom más jó cucc is mostanában.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ami nem tetszik:
- A hajók röhejesen gyorsan fordulnak. Hol vannak az SFC megfontoltan lassú kanyarjai? Olyan mintha állandóan be lenne kapcsolva a "Fast-Turn". Így SFC3 után nekem ez túlontúl arcade.
- Bár a TOS-t egyáltalán nem ismerem, de nekem a fézerek röhejesen vastagnak hatnak és a torpedók se az igaziak.
- Ahogy a torpedó ott körözött a BOP körül...hát nem semmi. Az SFC-ben nem volt ilyen fordulékony, ha ott elhibázta akkor belerepült a semmibe, ahogyan azt elvárhatjuk.
- A robbanások elég harmatosak.
Ami tetszik:
- Szépek a modellek.
Bár ez közel sem elég az üdvösséghez. :-(
A többi dologról nem akarok véleményt alkotni amíg ki nem próbálom élesben.
Nem emlekszem mar annyira star trekre.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
link
Biztos hogy kell ez nekem :D <#confused>#confused>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Régebben amugy ha jól emlékszem reklámozta ezt a tv-shop is -.- ott vmelyik f16os repülõszimulátort mutattak meg tán egy Fs2000-et is:D
Egyebkent mekkora a kesleltetese?
A BChez is volt, és amihez volt, azokhoz már a hangok is hozzá voltak rendelve (igaz csak angolul.., viszont meglepõen jól feismerte ahangoakt)
persze lehet saját hangot is hozzátenni, átállítani, ha a lövés más gombon an stv stb.. minjdárt megnézem melyik rpgoram is ez
remélem ehez lesz fordítás nem ugy mint a sfc 3-hoz:(