720
Star Trek: Legacy
  • Borg
    Ez mind szép és jó, csak minek kínozza magát vele az ember, ha ugyanebben a stílusban létezik évek óta egy sokkal igényesebb ST játék?
  • Zsolo007
    Mi ez az FC?
  • Tutilevi
    na én azért mégsem dobom a szemétbe. sikerült megcsinálnom a 2. küldit és amikor 3 hajóval védelmeztem az állomást v 10 romulan ellen tök kilátástalan esélyekkel megcsapott a feeling egy (naon naon kicsike) szikrája:D
    arcadenak valóban elmegy, azé ellehet vele lenni
    csakhát az irányítás...
  • Borg
    Az SFC-k sem éppen arról híresek, hogy minden canon...
  • TheGOro
    Mintha SFCIII-ban is Destroyerként szerepelt volna...
  • Borg

Mindezek ellenére ugye a Norway class sosem volt harci hajó (főleg nem romboló mint a Legacy-ban). Azon kívül hogy diplomáciai, és kutatóhajó, kizárólag a Borg ellen szerepelt harc közben.
  • Neton
    Amúgy a USS Budapest harcolt a Borg ellen az FC-ben. Lehet is látni amúgy pár helyen. :)
  • Neton
    Én a második küldit képtelen vagyok megcsinálni. Miért nem lehet minden hajómat egy romalány ellen uszítani 1 kattintással? Meg az űrálomásnál miért nem javítják meg a hajót? Remélem jön hozzá egy olyan patch, ami az engine-t is optimalizálja meg kicsit a játszahtóságon és a kezelésen is változtat, mert ez így gáz. No meg persze az is, h baromira nem cannon a játék... Ráadásul ha már csinálunk mindegyik sorozatból kapitányt, esetleg lehetett volna vendégszerepeltetni pár egyéb főszereplőt. Miért van az mindig, hogy egy Trek játékot sosem Trek rajongók csinálnak? Ez olyan, mintha én hirtelen elkezdenék mondjuk kiadni BSG vagy B5 játékokat, pedig marhára nem ismerem a story-t, sem a hajókat, sem a fajokat, csak úgy nagyjából, de tökmind1, mert a neve eladja. Szánalom. Még jó, hogy nem vettem meg eredetiben, nagy csalódás lett volna. Így is az, de legalább nem bánja 12k-m. :S
  • hippy
    Ez a szemét meteoros küldi jól megizzasztott.Nem szeretem az ilyen kapkodós dolgokat.Főleg nem ilyen irányítással.

Ezt a hajót most találtam.Jó a neve.

• torjoz
    Retek Arcade stílusú lett a legacy, ötletem sincs, hogy ebben mi a taktikai szimuláció!?
  • [Walaki]D`Lair
    Meglátjuk...:)
  • [Walaki]D`Lair
    Ez baromira nem így van, a Wolf359 után fejlesztették ki, a borg ellen...sisko is benne volt a fejlesztő gárdában, ezért hozta magával a DS9-re...;))
  • Hmuda
    Akkor ezt utálni fogod. :-)
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem a starfleet command játékok is nagyon bejöttek, mai napig megvan a II és a III :) Ja meg a BC-t is imádtam :)
  • Thanatos
    ne reménykedj sokban ha nem akarsz csalódni :)
  • [Walaki]D`Lair
    Na most szedem, holnap próba :DDD

(Ultimate Star Trek fanatic)
  • Neoncsoves
    hú régen a BC demojával nyomtam, aztán megszereztem pénzért, és naon teccik. csak már az alaphajók meg a hidak már uncsik voltak amik játszhatók voltak és hát... néztem modokat dee
  • Petko
    hát gondolom nem commanderként született, hanem szépen felment a létrán... ugye ezt úgy akarták beleakni hogy a múltban van mielőtt a ds9 ben megismertül
  • Istencsászár
    Najó, akárhogyis, de nekem ez az irányítás totál katasztrófa, élvezhetetlen és szenvedés... egyenlőre del, iso még marad, majd egy hideg ( hós^^ ) téli éjszakán talán előveszem újra.
  • LegionarR
    Áhh... Milyen szomorú, hogy a BC-t kell dícsérnem egy másik Trekes játék topikjában... Bár sejtettem hogy felűlmúlni nem fogja a Legacy a BC-t... Hát alúlmúlnia sikerült sajnos...
    De azért szerintem arcade játéknak egyáltalán nem olyan rossz... A BC teljesen más kategória... Sztem az az isten a Trekes játékok közt...
  • LegionarR
    Van már olyan mod a BC-hez, hogy a fénysebesség alatt is látod a hajót, mint a sorozatokban... Sőt még harcolhatsz is, ha követ egy ellenség a hipertérbe...
  • TheGOro
    warp
  • TheGOro
    Rühelltem BC-ben hogy warb abból állt hogy egyik rendszerből a másikba... azt loading....
  • akyyy
    nekem 8, hogy az alap, vagy vmi moddal. de előtte úgyis gyakorolnom kell egy kicsit.
  • Borg
    Nemtom, talán az alappal multiztam. A moddal sosem próbáltam.
    Ez a custom missionokhoz való :)
  • akyyy
    hm mingyá felteszem én is:D multizzunk?:D
  • Zsolo007
    KI beszélt itt 4M-es modellekről?
  • Borg
    Pl ilyenre gondolsz?

9of9 féle Defiant, highpoly, highres textúrákkal, über részletességgel.

+ a csatában 10 dominion fighter, 2 battleship, valamint a föderáció oldalán akira, galaxy, excelsior, steamrunner... Mind-mind highdef hajók, canon felfegyverezve by me...

Jah, 1280x1024-ben minden maxon, röccenés nélkül... mondjuk amikor quantum torpedo találja el a fightert, és már nincs ablativ armorja, akkor valamiért szétesik a kép egy-egy mp-re :D Ennyit tud az engine. De még mindig 1000x jobb mint a Legacy.
  • TheGOro
    Az nem tudás hogy 4M polygonos modelleket csinálsz... Valamilyen kompromisszum szükséges hogy játszható legyen egy játék nagyobb multi party közben is...
  • Borg
    Vákicsit:) Mekkorát gameltem, állat volt.

Persze Bridge Commanderrel :P

Rájöttem, hogy a fekete képernyőn úgy jutok túl, ha ESC-et nyomok :DD
  • Zsolo007
    Jah, az még Gef2-es-eken is tök jól elmegy, és mégis milyen jól néz ki! A mieink tudnak! :) (sajnos mostanában nálunk is szemét tömegjátékok készülnek, dehát ez van, ezt veszi a nép :'( )
  • Istencsászár
    Hájja, távolról nem vészes, de amikor a kamera ráközelít, bitang nagy téglatestekből van összerakva, a robbanás meg poén, meg ahogy szétesik valami, mint 10 éve :DD inkább liszenszeltek volna valami pöpec graf motort pl a Haegemonia-ét...
  • Zsolo007
    Sajnos egyet kell értsek veled
  • Tutilevi
    összefoglalnám énis a véleményem: ez vicc ez kabaré...
  • Zsolo007
    Egyébként nem akarok nagyképű lenni, da ha nagyon akarok ennél talán még én is szebb modellt tudok csinálni 5k poliból, (ami valójában csak 2,5 valószínüleg).
  • Tutilevi
    én kérek elnézést...:D
  • Thanatos
    konzolátiratnál? hol élsz te? :D
  • Zsolo007
    Ezt nem a Bethesda csinálta, ők csak kiadók. Azok csinálták akik az armada2-t elkövették.
  • Tutilevi
    keymappingre sehogy nincs is módozat?
  • Tutilevi
    szal akkor nemcsak én érzem úgy h okádás az irányítás. ehhez jön nekem pluszba hogy egy csomó gomb nemis reagál:+/-, csoportos kijelöléás etc etc
    hát ennél pöppet töbet vártam a bethesdától...