720
Star Trek: Legacy
  • Hmuda
    Nem kötelező szeretni azt amit írok, de a tényeken nem változtat: a játék rossz.

Istencsászár: hát igen. Ha nincs demo akkor marad ez. Az Obliviont megvettem warez után, mert tetszett. Ezt nem fogom.
  • Istencsászár
    Nemhát, ha erre pénzt adtam volna ki, akkor már elvágtam volna ereimet, hogy-hogy lehetek ekkora balfasz, persze megértem miért nem adtak ki belőle demot:)
  • TheGOro
    Nem kötelező vele játszani, főleg ha még meg sem vetted...
  • Hmuda
    "Next gen" my ass! :-)
  • Istencsászár
    But it's nextgen:D
  • Borg
    Ugyanmá! Nem volt pénz több textúrára :D
  • Hmuda
    Nos...vannak azért bizonyos határok amiket még képes elviselni egy ember. Bár ez a játék már az első pillanatokban átlépte ezt a határt, mégis rá kellett jönnöm, hogy a negatív csúcs alatt is van élet...

Minden komolyabb kommentár nélkül...
    Nem, ez nem a Föld, hanem egy átlagos idegen világ...
  • lee56
    Te, biztos jó helyre írtál?
  • markastor
    Már rájöttem. A frontális támadás volt a megoldás :)
  • markastor
    #298-ra senki? :)
  • Agamemnon
    Hi!

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de nálam az Armada volt az utolsó.

Valaki meg tudná mondani, hogy mi minek a gyorsbillentyűje? Számora azért ez egy FPS, csak eléggé külső nézőpontból.
    Amúgy jónak tűnik, szerintem szórakozok vele egy darabig...
  • SiSkO76
    Köszi az infót.Amúgy milyen konfig az amin elfut 1280-ban high grafon?
  • lee56
    Igy kapásból csak 2 módot láttam, de szerintem csak annyi is van összesen: wave, meg deathmatch, 4 team variálható csapatokba, illetve a wave-nél egy csomó borg támad hullámokban, és ott mindenki szövetséges, gondolom a cél minél tovább megmaradni, dm-ben pedig hasonló bc-hez, bár azzal se játszottam sokat.
  • SiSkO76
    Nos én is kipróbáltam, és a hibái ellenére tetszik.Nem túl szép, balfasz az irányitás de nekem mégiscsak Trek.Persze ha egy komoly csapat késziti karöltve a rajongókkal biztos mindenkinek jobban tetszene, de most ez jutott.Ha ez se lenne akkor meg azért lenne rinyálás.Sajnos az ilyen jétékokra messze nincs annyi vevő mint egy nfsc-ra, igy talán pénz se jut rá annyi amennyit megérdemelne.Azért eljátszogatok vele amint elfut rendesen a hulladék gépemen.A multi milyen?Azt ilyen fps mellett nem mertem kipróbálni.
  • lee56
    Tegnap este kipróbáltam énis, hát..., játszottam 1-2-t multiban, meg nyomtam 1-2 skirmisht. A modell részletsség alig jobb a BC-nél, a texturák meg egyes helyeken borzasztóan gyengék, pl borg kocka, hát szerintem még a 8éves armadaII-ben is szebb volt a kocka texturája, a nap felvillanás is egy röhej, a kamerát a nap fele irányitod, 2mp-ig fehérebb lesz minden aztán visszaállés, és akkor még az irányitásról nem is beszéltem (bár igy elsőre nem tünt a bc-snél sokkal roszabbnak). Mondom mindezt ugy, hogy 1280x1024-ben full high grafikán próbáltam. Hihetetlen, hogy merték ezt így kiadni
  • ZSOOLT2
    BC már fél éve megvan, de csak 2X toltam végig, az yó volt...
  • Borg
    Szerintem a teljest is tekintheted demonak, amennyit tud :D
  • Braveheart
    Van már demoja? Nem láttam eddig még sehol.
  • markastor
    Az egyik TOS-so küldetésben akadtam el.
    VAlami ismeretlen energiaforrást kell leszkennelni, a föderációs ágyúk lőnek engem. A problémám az, hogy amint beérek a csillagködbe, a hajóim trapára mennek. Valaki tud nekem segíteni benne? Köszi
  • Neton
    Hogy legyen mit nyomkodnod, azért. :) Ennyi erővel persze minek van benne kezelés, csinálhattak volna egy filmet is az engine-nel. :) Amúgy meg tök gáz, ha bemész egy nebulába, mit csinál a hajód burkolata... :) De hát lehet csak mi magyarok vagyunk túl negatívak, a hivatalos fórumon nyalnak mint állat és istenítik a játékot. Sok nerd. :)
  • Istencsászár
    De semminek nemlehet nekimenni, még az aszteroida mezőben sincs veszélyben a hajónk, mivel 1szerűen autómatikusan elkerüli:DD vicc az egész, de engem inkább a célzás és lövés zavar, mivel ennek semmi értelme, ha már ilyen szar és 1szerű akkor a gombot minek nyomjam, miért nem lövi helyettem a gép:).
  • Neton
    Azt hiszem maradok a BC-nél, az Armada2-nél és az Elite Force első részénél. Ezek fain gammák voltak, de röhejes, h mindenki szenved a küldetésekkel a buta irányítás miatt... Nomeg hogy ha közelmész 1 hajóhoz, nincs ám olyan, h ram the ship, neeeem. Szépen kikerülik egymást. Hihető. BC-ben mekkora poén volt lezúzni az ellent úgy, hogy neki mentél... Pl Bug ship-pel. :) Ja, ha valaki nagyon akarja a romalányokat gyepálni de feelingesen, akkor annak ajánlom a "Romulan Wars" c. flash játékot. Azt hiszem a Legacy kicsit nyúlta az 5letet innen. :)
  • torjoz
    Hát ez a game kemény 6 órán át tartott ki nálam, végigvittem :)(vagy inkább :( ).
  • Thanatos
    T-t nyomva tartod
  • shamboy
    Hi ne mtudjátok ha benyomom a Sub-system targetinget és a phaser lockol a hajóra akkor mivel tudok előhozni egy kurzort vagy valamit hogy válassak közzötük?

• Thanatos
    örülök...., idiota...
  • Tutilevi
    ismételten én kérek elnézést...
  • Thanatos
    várd már el hogy két perc alatt mindenki rögtön azért rohanjon hogy neked válaszolhasson... most akartam válaszolni de utálom ezt a stilust..., további sok szerencsét...
  • Tutilevi
    ezek zserint nincs olyan...
  • Tutilevi
    elhatároztam h megpróbálom csak azértis végigvinni, kíváncsi vagyok legalább a cselekményre:D
    azé kéne egykis help (már ha van olyan fanatic aki rajtam kívül is azé jáccik vele): 4. mission végén hogy lehet megállítani h a romulanok összeszedjenek 2000 mérget? nekem alig volt időm szétkapni 2 állomást és addigra ők már kész is voltak vele...
  • Thanatos
    és ez a játékok 99%-ra igaz :(
  • Thanatos
    szivemből szóltál :) azért azt tegyük hozzá hogy ha aze égsz univerzumot nem is de a játék ágat simán kitudja végezni egy game kiado is..., megintcsak lásd m$ esete a btech-el ..., én azóta haragudok rájuk kurvául pedig pont m$ gamekkal nem volt soha semmi bajom ezen kivül... :) (jó náluk még bejátszik az is hogy ha már nem cisnálnak miért basznak eladni a jogokat valaki másnak...)
  • Thanatos
    ha ez emgnyugtat akkor ez nem csak trek gameknél van hogy nem trek rajongok csinálják hanem gyk mindennél aminek kicsit komolyabb világa van..., erre élő példa pl a battletech univerzum ami olyanyira nem ment msn-nek hogy már inkább nem is porbálkozik mc2 és mw4 után... :P
  • Borg
    A BC-vel kapcsolatban plz ne irogassatok priviket.

Itt kitárgyalhatjuk, hogy a mod folytatása miként lesz, és hogy juttok hozzá.
  • Borg
    Én pl egyszersem vittem végig BC-t, mert az alapsztori az alap hajókkal sosem érdekelt.
    Cserébe mostanra kb 20 custom single missionom van benne, amiket én csináltam, csupa canon csatáról mintázva.
    Ma délelőtt pl nekiálltam a moddolásnak egy kicsit újra, és tettem be Kazon fightert, amivel a Voyager bizonyos epizódjait tudom majd megvalósítani :)
  • Istencsászár
    Amíg konzolra is csinálják párhuzamosan, addig ne várj túl nagy áttörtrést.
  • Lord Zax
    Sajna igazat kell adjak. Sztem nagyon gyenge lett, kár hogy a star trek nevet rárakták. Ez egy sima arcade játék. Fél órát volt a gépemen. Kár hogy egy ilyen kultuszfilmre ilyen szemetet készitenek. Nem hiszem el hogy nelenne egy szinvonalas játékra pénz+igény. Értem már h miért nem hallottam erröl, miért nem voltak hype-k. Remélem nem akarják ezt a tendenciát folytatni. Valami normális játék nem lesz kilátásban? Régi elite force pl jo volt,vagy valami startégia?
  • Petko
    hát ahogy elnéztem a nemzetközi visszhangot (forumok, fan siteok) hatalmas a kiakadás... a játékipar egyik legnagyobb botránya keveredett ebből
    a disztribuciót is elcseszték mert csomó boltba nem jutott el, és utánna meg felrakták a direct2drive-ra, és mindenki visszamonta az előrendelését, szóval ott is nagy gáz volt...
    maga a játékot meg 90% ban minden PC-s játékos fikázza hogy totálisan elk**tak az xboxra fejlesztés miatt... legalább is a PC-re ez totál szemét így, buta lett, és irányíthatatlan, a grafika alulmarad az elvárttól, nem passzol a canonba stb. szóval teljes katasztrófa

Én személy szerint ennyire nem akadok ki mert 100%-ban erre számítottam. Meg azért a grafika szerintem annyira nem vészes, hanem pl amikor szétrobban egy bázis akkor vannak nagyon gyenge pontjai. Ami viszont 100% os tény hogy nagyon buta, egyszerű játék amiben semmi olyan cselekvésvariálási lehetőség nincs ami kimeríti a "játék" fogalmát. Meg még a kiakadásról annyit, hogy megértem azt aki teljesen várta mint a messiást a gamet és rájön hogy a világ nem teljesen úgy működik ahogy ő képzelte, de magát az ST univerzumot legalább nem lehet egy játékkal kivégezni, attól még van ST, lehet jó játékot is később csinálni vagy újabb jó filmet (na ettől viszont már jobban rettegek hogy a 11. film az tényleg KO lesz a Trek univerzumnak), sorozatot.
    Viszont amitől nekem is kinyílhat a bicskám egy játék esetében akkor van amikor egy játék eredetű univerzumot kivégeznek egy szar folytatással. Pl. Deus Ex esetében volt ilyen, arra kurvára haragudtam, és rágyujtottam volna az irodájukat a mocskokra akik azt csinálták. És a Bethesdat akkor fogom felgyújtani amikor a Fallout 3 at elbasszák (mert tuti el fogják), mert annak esélye sincs utánna rendbejönni.
  • Tutilevi
    erre elég egyszerű a válasz (legalábbis nekem): mert ez új. a BT-t én speciel végigvittem és akkor már inkább jáccok egy új sztorit mint azt végig újra
  • Borg
    First Contact