Csalódás a Sharp GX 40

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég gagyi
nekem GX15 van az sokkal kisseb és jobb meg úgyis utálom a szétnyitható mobilokat még a Sharp GX 17 is sokkal jobb ennél.összecsukva is rossz de még kinyitva<#bdead>
Nem értem miért vesznek az emberek 3G-s mobilokat, ha valakinek kell a munkájához, akkor vesz egy pda-t, vagy laptopot. Nem???
Legalábbis szerintem feleslegesek ezek a mobilok. Mp3 lejátszója és dig. fényképezõje már mindenkinek van. Az emberek nagyrésze a telefon funkcióinak nagy részét nem használja.
<#mf3>
De sima usb csatival rendelkezik ami gyorsabb mint a bluetusz,vaghy kártyaolvasóba az sd-t és már kész is:)

Én nekem meg van egy T630 kb 2 éve nem cserélgetem a telelfonjaimat, cserébe viszont minden évben marad bármire 60-100 E ft-om:D
Csatlakozom az MPX-200-at favorizálók táborához. Ha lenne az oldalán egy olyan gombhármas, mint ennek a GX40-nek a külsõ kijelzõje alatt, akkor szinte tökéletes zenefon lenne. :)
SuperCow
Épp tegnap vettem egy mpx200 at. mp3 wma tökéletesen fut rajta. A normálisan tömörített videók is. Még Divx és Xvid es dolgok is.

Arról nem is beszélve hogy mennyi lehetõség rejlik benne.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

maestro85
engem nem is zavarna ha kisebb lenne, mert GX30 eléggé nagyocska volt sztem... cáfoljatok <#rinya>

maestro85
Egy ilyen telefon nyílván nem nettó 90 lesz. Azt a sharposok is tudnák hogy kész önygyilkosság lenne. <#hamm> Nyílván költséghatékonyság miatt van kívül szürke kijelzõ, és 1,3 mp kamera, mert szerintem az mp3 lejátszásra gyúrtak. A méretcsökkentés is látszódik, és a súlycsökkenés is "olvasható" <#wink> Szerintem egyértelmû a zenelájátszásra erõsítettek, és költséget faragtak hogy mi megtudjuk majd venni. <#wink>

Na, ja! Nekem is az van!<#integet2>
vgez
SAMSUNG SGH-ZM60 és még 3G is<#eljen>

fúúúj
<#dumcsi>
szacsi
igen, ebszteszt (Y)
telepítesz rá egy betaplayert és minden megy

:-O http://www.ashes.hu O-:

asysoft
Motorola V360 is kagylótelefon, képes lejátszani az mp3-at, memóriája bõvíthetõ...

/*WTF?!*/

Igaz:) de BlueTooth pl a Nokia6101, 6170-ben sincs pedig ezek az MPX200 hoz képest újnak számítanak és kb 2x annyiba is kerülnek.

és Bluetooth

PSN: berghold

Csak egy példa :) Motorola MPX200, ez is szétnyitható, kb 2,5 évvel ezelõtt jelent meg, a memóriája 1GB-ig bõvíthetõ SD/MMC kártyával (állítólag 2GB-sel is megy), a lényegesebb zene/video formátumokat ismeri (nem csak agyon tömörített 3gp-t képes lejátszani), manapság 20ezer forint körül hozzá lehet jutni. A mai ûberjó samsung stb. mobilokhoz képest egyetlen hátránya hogy nincs beépített kamera.

Jah csak az nem bõvíthetõ memóriás(szólj ha tévedek).

Gladiator
"Mégis egy jókora lyukat foltoz be a piacon, hiszen nem volt eddig kagylóhéj kialakítású zenelejátszó mobil forgalomban"

de volt/van. Samsung SGH-E720