6840
-
#2913 Már szóltam a modiknak ;) -
#2912 proxyra gondol -
#2911 Nekem szuaheli, vagy azerbajdzsáni verzió kell, remélem hamarabb kijön, mint az angol! -
#2910 Bannonlja már valaki ezt a 10 éves beteg gyermeket ... -
timantes #2909 ál IPt használok , megtévesztésnek , hogy magyarnak tűnjek -
#2908 -
#2907 szolgáltatód: prtelecom.hu -
#2906 Sürün sörföznek az SG-n Japán-ba élő magyar emberek .. akiknek az utcán pont egy Airborne-t adnak ... továbbá a kollégiumba játszák, és persze nem tudnak képet feltölteni ..... -
timantes #2905 Mé zavar az ha valaki Japánban lakik ? -
#2904 Érthető ... ki kérdőjelenzné ezt meg? , szegény, már beteg ... -
#2903 pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff -
timantes #2902 Kollégiumban toltuk , most itthon vok azé nem tudok képet csinálni. Amúgy Tokióban lakom és egy mezei bolti árustól kaptuk feketén -
#2901 nekem nem kéne tök béna... -
#2900 mi ez? collectors edition?? ebből is lessz?? :D -
#2899 Aszem a multkor is a csúnya szád miatt kaptál büntipontot, megint arra hajtasz? -
#2898 van egy stílusod..., kerüld már az alpári hangnemet a fórumon, htxvm -
csemege:D -
#2896 Ne is figyeljetek rá, én reggel 11 óra szedem, és 44,4% -nál vagyok ... tehát, lehetetlen, hogy ő már egész napja tólja a 3 hawerjával, bár ha ekkora a szálya, és büntipont nélkül akarja megúszni ez a tizenéves srác, akkor jöjön csak a képekel :P SZVSZ -
timantes #2895 ha csinálok képet és felteszem ide akkor hivatalosan is bejelented hogy leszopsz ??? -
#2894 Na akkor, lepj meg minket egy-két multis képpel -
#2893 haggyad már a srácot, a múltkor sem fért a bőrébe és kapott büntetőpontot, most megint hiányolja ... :) -
Gundark1234 #2892 Ha ennyire profi vagy akkor mond meg nekem hány náci katona van a gémben, lehetőleg pályánkénti bontásban, mindegyiknek a helyzetét pixelpontosan leírva. Ha ezt megteszed akkor elhiszem hogy megvan a játék és te vagy a király. ha nem megy akkor KUSSOLJ és inkább menj házi feladatot írni "gyökéralma" fiam. Remélem érthető voltam kisfiam. (Még egy ilyen gyökeret). -
kulturattase #2891 nem kamuzik a pitypangka,én is 2 napja játszok az Airborne 2-vel.
már saját mappot is csinyáltam...
el is hivott z EA teszternek....
mouhahhhaaaa :DDDDDD -
#2890 a multiból kérünk képeket -
#2889 Miért nem raksz nekünk valami jó kis képeket, persze nem a demoról, sem pedig a mai napviágott látott képekről -
Newfronter #2888 Jaja szerintem is kamu. De ettől függetlenül ez jó verzió. -
#2887 Hülye kamuzós... -
#2886 haggyad má hol van meg neki csak világol itt de közbe a világát se tudja :D xD -
Neoncsoves #2885 szvsz kamuzik -
#2884 Hamar lejöhetett, hogy ha ti már egész nap nyomjátok .., nálunk csak pár kb/s jön :P ... feltennéd nekünk valami jó helyre? pl. majom vagy hasonló? mert eddig csak ti 3-an játszottok... -
Newfronter #2883 a NETSHOW-s verziót szedte ő is. (taiwan/angol) -
timantes #2882 A kínai/japán/tajvan nyelvűt -
#2881 És gyökéralma, meik verzióval játszottok? amit én szedek a mininováról? az a kétnyelvű? vagy a Reloaded -el? -
timantes #2880 Operation Neptune mapon nyomtuk gyökéralma. Szóval mire jöttök addigra mi minden mapot profin betanulunk és mi leszünk a királyok! -
#2879 Na itt a másik :), ő már le is szedte, sőt már rég a tört szerverükön játszanak, hárman párban ... -
timantes #2878 Van már 1 db magyar tört szerver , 3an vagyunk rajta , sőt egész nap annyian voltunk , de azért jól elvoltunk. Ti mé nem jöttök játszani ???? -
#2877 többek között:D -
#2876 Az azért durva, hogy 14 hozzászólást nem tudsz visszaolvasni ... , és még én mondom, hogy szeretek embereken segíteni :)))) -
#2875 netről;) -
JackSparrow #2874 Honnan lehet leszedni a gamet??