6840
-
#2953 én max arra kérnék meg valakit, hogy küldje el a mininovas torrent filet mert nekem időtúllépéssel elszáll az oldal és nemtudom leszedni a torrentet. (PC verzsön kellene). -
#2952 Nem érdemes hülyeségeken vitatkozni, inkább segítsetek nekem egy kicsit lsz.
A fasz szolgáltatómnál ketten vagyunk 500 kilón, így ebben az életemben nem tom mikor fog lejönni a cucc.
Itt már olyan warez minden, hogy hadd kérjek meg vkit, tegye meg nekem, hogy lemásolja -ui. ez a kedvenc játékocskám - dehát.. (persze adom a lemezeket) thx -
#2951 Tehát a kis csávó aki nyomatta a crysis-t az nem tudott tört szerveren játszani mivel kell erdeti kulcs sajnoks a net játékhoz, és ahogy láttom LAN nincs benne, így nem lehet majd hamachizni sem... -
#2950 Egy kis nforce ismét ...
I just readed few min ago from one who got the game.. there isnt any LAN mode and for play on pubblic server need legit CDKEY.. ./cry
SP sucks compared to MP mode
Here some pics:
http://www.gamers.ie/moha/MOHA%202007-09-04%2021-43-34-00.jpg
http://www.gamers.ie/moha/MOHA%202007-09-04%2021-43-59-12.jpg -
tibi206 #2949 nemtom lehet -
koandras #2948 Nálam a "Medal of honor Airborne" nevű fájl 0-val jön!!!! Nincs valami gyorsabb???? -
#2947 Bitcomet 0,91 -el :) ez lényeges? 46,8% 200 kb/s -
#2946 Ez egy idézet Nforce -ról
the game is out on stores, theres only a homemade rls out that is working but its a public torrent so its fucking slow...
A játék már kijött, bár van már egy házilag feldobott verzió ami működik, de csak publikus torrenteken van, így kibaszott lassú
erről beszélek én is --- -
tibi206 #2945 te mivel töltöd mert nekem csak 10-30 kb-val jön -
#2944 Ezt a hozzászólást hagyjátok meg a többi del.
-
troyz #2943 Úgy legyen!!! -
koandras #2942 Melyik változet jön a legjobban? -
#2941 Úgyis menni fog, hogy úgy csináljátok ahogy lentebb említettem, és még angol is lesz -
#2940 kinn van nforce-n?nincs, lehet kicsit késik, de azé na... -
Newfronter #2939 Támogatom az ötletet, reggeltől számítva kb van 1-2 értelmes hozzászólás a többi del. -
troyz #2938 egyszer mindent el kell, hogy kezdj! :-) -
#2937 -
#2936 Én eddig soha nem szedtem le FAKE cuccot :P ... remelem nem most hibáztam rá ... -
#2935 tuti fake nemde?! -
#2934 Lehetek itt is moderátor?
lerendezem én hamar..
-
#2933 Akkor bannoljátok már az Ápolóval eggyütt -
mikiking #2932 És ez tuti,hogy nem fake ? -
#2931 45,7 % vaok és 220 kb/s -el szedem ... olyan 5 óra így, de bizti leesik majd a sebesség ... -
#2930 ez a timantes kölök asszem a BioShock topicba is írt ieneket, 10 éves f@sz
bannolja má vki! -
timantes #2929 Bocsi srácok, Albika ma rossz hangulatba volt. Igérem nem fog több gondot okozni, már viszem is az elfekvőbe, kicsit megkattant a srác. - Az ápoló -
#2928 Igazad van Kirol mostmár kussba állok ... -
mikiking #2927 Verem a faszt,micsoda hackereke vannak itt crysis , pro street,nem semmi focko .... egy ilyet vmi gyüjtőhelyre kell winnii :) na ilyet jó rég nevettem !!! XD -
#2926 Miért nem mész inkább már Crysis-ezni, senki sem kiváncsi rád , remélem mihamarabb bann-olnak :) -
#2925 Egyátalán minek reagáltok a hsz-eire?? -
#2924 ban-t fog kapni én meg csak röhögök:DDDD -
timantes #2923 hátra van kötözve a kezem és egy fehér ruhában vagyok egyedül egy kis szobában. Ezt is a számban lévő ceruzával pötyögöm be. sajna igy nemtudom megnézni hoyg vannak e füleim -
#2922 Valaki intézkedhetne :) .... Most biztos örül , mert van két füle és mégse szatyor -
hitch #2921 Te MEgérdemelnél egy bann-ot.(Meg egy jó nagy segberúgást) -
timantes #2920 küldjek a gyüjteményemből bébi ? -
#2919 Azért őrűlt meg, agyára ment a sok fitymacsattogás! -
#2918 estére meg lejön a Need for Speed: Pro Street ... mennyi fake cuccot szedhet le a csaávó :) tele lehet gay filmekkel -
#2917 Ha erre nem jár bann akkor semmire ... -
Neoncsoves #2916 -.- -
#2915 Az Electronic Arts jelentése szerint megérkeztek az amerikai és az angliai boltokba az első Medal of Honor Airborne szállítmányok, így nincs akadálya annak, hogy szeptember 7-től ismét a német haderő leamortizálásával töltsük mindennapjainkat. A demó már pár hete elérhető az oldalunkon, így ha lemaradtál róla, akkor gyorsan kattanj lentebb és pótold a lemaradást :).
playware.hu -
timantes #2914 Na jóvan má látom zavarok , akkor megyek Crysisozni , mert már nekem az is megvan estére meg lejön a Need for Speed: Pro Street