6840
  • kigyi
    én max arra kérnék meg valakit, hogy küldje el a mininovas torrent filet mert nekem időtúllépéssel elszáll az oldal és nemtudom leszedni a torrentet. (PC verzsön kellene).
  • Nevem senki
    Nem érdemes hülyeségeken vitatkozni, inkább segítsetek nekem egy kicsit lsz.

A fasz szolgáltatómnál ketten vagyunk 500 kilón, így ebben az életemben nem tom mikor fog lejönni a cucc.
    Itt már olyan warez minden, hogy hadd kérjek meg vkit, tegye meg nekem, hogy lemásolja -ui. ez a kedvenc játékocskám - dehát.. (persze adom a lemezeket) thx
  • zeus89
    Tehát a kis csávó aki nyomatta a crysis-t az nem tudott tört szerveren játszani mivel kell erdeti kulcs sajnoks a net játékhoz, és ahogy láttom LAN nincs benne, így nem lehet majd hamachizni sem...
  • zeus89
    Egy kis nforce ismét ...

I just readed few min ago from one who got the game.. there isnt any LAN mode and for play on pubblic server need legit CDKEY.. ./cry
    SP sucks compared to MP mode
    Here some pics:

http://www.gamers.ie/moha/MOHA%202007-09-04%2021-43-34-00.jpg
    http://www.gamers.ie/moha/MOHA%202007-09-04%2021-43-59-12.jpg
  • tibi206
    nemtom lehet
  • koandras
    Nálam a "Medal of honor Airborne" nevű fájl 0-val jön!!!! Nincs valami gyorsabb????
  • zeus89
    Bitcomet 0,91 -el :) ez lényeges? 46,8% 200 kb/s
  • zeus89
    Ez egy idézet Nforce -ról

the game is out on stores, theres only a homemade rls out that is working but its a public torrent so its fucking slow...

A játék már kijött, bár van már egy házilag feldobott verzió ami működik, de csak publikus torrenteken van, így kibaszott lassú

erről beszélek én is ---
  • tibi206
    te mivel töltöd mert nekem csak 10-30 kb-val jön
  • zeus89
    Ezt a hozzászólást hagyjátok meg a többi del.

• troyz
    Úgy legyen!!!
  • koandras
    Melyik változet jön a legjobban?
  • zeus89
    Úgyis menni fog, hogy úgy csináljátok ahogy lentebb említettem, és még angol is lesz
  • k3nGu
    kinn van nforce-n?nincs, lehet kicsit késik, de azé na...
  • Newfronter
    Támogatom az ötletet, reggeltől számítva kb van 1-2 értelmes hozzászólás a többi del.
  • troyz
    egyszer mindent el kell, hogy kezdj! :-)
  • AntiHero
  • zeus89
    Én eddig soha nem szedtem le FAKE cuccot :P ... remelem nem most hibáztam rá ...
  • k3nGu
    tuti fake nemde?!
  • Frank99
    Lehetek itt is moderátor?
    lerendezem én hamar..
  • zeus89
    Akkor bannoljátok már az Ápolóval eggyütt
  • mikiking
    És ez tuti,hogy nem fake ?
  • zeus89
    45,7 % vaok és 220 kb/s -el szedem ... olyan 5 óra így, de bizti leesik majd a sebesség ...
  • k3nGu
    ez a timantes kölök asszem a BioShock topicba is írt ieneket, 10 éves f@sz
    bannolja má vki!
  • timantes
    Bocsi srácok, Albika ma rossz hangulatba volt. Igérem nem fog több gondot okozni, már viszem is az elfekvőbe, kicsit megkattant a srác. - Az ápoló
  • zeus89
    Igazad van Kirol mostmár kussba állok ...
  • mikiking
    Verem a faszt,micsoda hackereke vannak itt crysis , pro street,nem semmi focko .... egy ilyet vmi gyüjtőhelyre kell winnii :) na ilyet jó rég nevettem !!! XD
  • zeus89
    Miért nem mész inkább már Crysis-ezni, senki sem kiváncsi rád , remélem mihamarabb bann-olnak :)
  • kirol
    Egyátalán minek reagáltok a hsz-eire??
  • lolman
    ban-t fog kapni én meg csak röhögök:DDDD
  • timantes
    hátra van kötözve a kezem és egy fehér ruhában vagyok egyedül egy kis szobában. Ezt is a számban lévő ceruzával pötyögöm be. sajna igy nemtudom megnézni hoyg vannak e füleim
  • zeus89
    Valaki intézkedhetne :) .... Most biztos örül , mert van két füle és mégse szatyor
  • hitch
    Te MEgérdemelnél egy bann-ot.(Meg egy jó nagy segberúgást)
  • timantes
    küldjek a gyüjteményemből bébi ?
  • dante3
    Azért őrűlt meg, agyára ment a sok fitymacsattogás!
  • zeus89
    estére meg lejön a Need for Speed: Pro Street ... mennyi fake cuccot szedhet le a csaávó :) tele lehet gay filmekkel
  • zeus89
    Ha erre nem jár bann akkor semmire ...
  • Neoncsoves
    -.-
    Az Electronic Arts jelentése szerint megérkeztek az amerikai és az angliai boltokba az első Medal of Honor Airborne szállítmányok, így nincs akadálya annak, hogy szeptember 7-től ismét a német haderő leamortizálásával töltsük mindennapjainkat. A demó már pár hete elérhető az oldalunkon, így ha lemaradtál róla, akkor gyorsan kattanj lentebb és pótold a lemaradást :).

playware.hu
  • timantes
    Na jóvan má látom zavarok , akkor megyek Crysisozni , mert már nekem az is megvan estére meg lejön a Need for Speed: Pro Street