6840
  • HápHáp
    akkor jó te tudod
  • Neoncsoves
    a Bioshock nálam sm2 hack-kel gyöngyörű, és a textura hibák nem zavarnak.
  • zeus89
    Ja ... mivel lentebb már linkeltem ..
  • Nyufeee
    Te minivoáról szeded? mert nekem nemakar jönni csak 0.1kb el!
  • zeus89
    Én még nem nyomom a játékot, csak töltöm, de már 42% és stabil töltés ... a verzió jó csak aki felvette az kínai volt, igy természetesen ő a kínai nyelvet választotta és igy tette fel a képeket, de ha végig nézztétek a képeket amiket linkeltem a túloldalon ... akkor láthatjátok, hogy van két valasztható nyelv, és ez a KÍNAI és az ANGÓL .. tehát ha az angólra rakod akkor NEM KÍNAI LESZ SZVSZ ...
  • Nyufeee
    Ez a mininovas torrent angol vagy kinai verzsön?
  • HápHáp
    ezen már csak nevetni tudok
  • Winz
    Papíron szept.7....de ezektől kitellik,hogy novemberig tolják :(
    Vajh a fifa08 mennyit csúszik?az meg szept.28 lenne.
  • HápHáp
    értem én de amelyik kártya csak az sm2-t tudja annak édes kevés ez a game még hackel is +még grafikai hibák is jelentkezhetnek
  • Nyufeee
    Szeretem az ilyen mebereket mint te akik nem azt mondják hogy: omfg... fasznoob olavss vissza hanem segitenek!
    Köszönöm hogy segitesz, megsasolom!
  • Neoncsoves
    annak akinek van hozzá kártyája annak az, de akinek nincs pénze uj kártyára, annak értelmes dolog...
  • lolman
    zeus nagyon jó neked hogy te már játszol, játszál csak minket(engem legalább is nagyon)nem érdekel! remélem szar lesz és akkor kiröhöghetünk én akkor is várok egy eredeti release-re és mostmár amugy se kell sokat várni:)
  • Nyufeee
    koandras amit linkeltél (http://isohunt.com/torrents/Medal+of+Honor?iht=) ez a torrent verzió angol vagy japán/kínai?
  • zeus89
    Semmi harag, most mindenki feszült, dejavu (Bioshock)

Nyufeee, ez pedig neked szól:

http://www.mininova.org/tor/871266

én szeretek segíteni másoknak és nem pedig hozzávágni, hogy olvass vissza ..

bár ehez még szükséged lesz egy MDS file-hez ami itt van:

http://game.ali213.net/viewthread.php?tid=1642060&extra=&page=1

és egy CD kulcsra:

WF8Q-FGAB-UH46-UX84-RE59

De mostmár nem írom le többször !!! Ez szolgalhat FAQ -nak is ...
  • HápHáp
    az sm2 hack egy értelmetlenj dolog
  • AntiHero
    nekem 8:) csak megjegyeztem:) Bocsi hogy így lebasztalak:)
  • Nyufeee
    Légysi vlaaki irja le honnan lehet szedni normális letöltéssel, mert sajna most érkeztem haza suliból és most nemtudok átolvasni 600 hozzászólást
  • zeus89
    Egészségedre ... bár szerintem amit te írsz az OFF, amit meg én az nem !!
  • zeus89
    Juj de rég láttam ... nagyon állat :) kiváló hungarikum :)
  • AntiHero
    Dugd fel a játékodat. KOCKA. ki nem szarja le hogy te már ma játszol, na én meg ma dugok bleee van ez így. Ki ezt kiazt csinál:)
  • Neoncsoves
    remélem ehhez is lesz SM2 hack és hamarosan működő warez verzio is :P
  • kirol
    Nem láttad a The malac videót?
    Pótold sürgősen!!!
    The malac
  • zeus89
    40 % és még nem halt be a töltésem ... ezt, hogy magyarázzátok meg ? , tán mégis hamarabb fogok játszani mint ti??????
  • zeus89
    , nem toom, hogy esett ide ez a ... :) biztos magyar, csak hát villogtatja az angól tudását ...
  • kirol
    Engem is érdekelne, mert rendes oldalakon nincs semmi. Pedig ha ott nincs, akkor nem nagyon van máshol se.
  • kirol
    Szerintem meg: "Why this létra fekszik here, and why nem áll?"
  • szapor
    warez van már?
  • AntiHero
    oszt mi megoldás mit kell írni a gépbe?
  • zeus89
    Why you are here if you don't know what we are writing?
  • zeus89
    jaja megvan köszi frankó

WF8Q-FGAB-UH46-UX84-RE59

38 nál waok és meg nem állt le a töltés ...

és a MDS is már megvan ...

tehát müködni fog ... és lásd a képen china és English-t is lehet választani ....

tehát érdemes szedni, aki meg nem akar ma játszani vagy maximum holnap reggel az meg varjon scene release re
  • Soldiers
    lehet nyerni
  • DarkSector
    Na erről beszéltem...
  • swc777
    hi ! if you have played the full version, please send the link where we can finde it ! englishh version even better ! thanks !
  • koandras
    http://isohunt.com/torrents/Medal+of+Honor?iht= Má nem jön mondjuk semmivel!
  • gduck
    [URL=http://game.ali213.net/viewthread.php?tid=1642060&extra=&page=1]AZ #1 hozzászólás alja[/URL]

MDS+SERIAL
  • DarkSector
    linket kérünk
  • Eagle16
    Én a demo-t hardon játszottam, és nagyon tetszett, hogy nem szabad csak úgy berohanni az ellenség közé, taktikázni kell, meg kell kerülni az ellent.A teljes verziót is hard-on kezdem majd el.
  • koandras
    Hy van a torrenten egy "Medal of honor Airborne" nevű 65*96mb-os fájlokbál álló mappa. Ez a változat nem fake? Mellesleg most jól jön.
  • BlackShadow
    demó alapján nem tűnik bénázásnak.. persze az ember ilyenkor ne easy-n kezdje
  • Shep
    Ez az átvittem/túlvittem tényleg nagy idiótaság. Fogtad és átvitted a szomszédba? :)