6840
-
tpM #3754 Ezt a látótáv dolgot nemtom mér erőltették ha nem tudja kezelni a motor...
Normandiában ugrok szép a táj, de 2fps :) -
#3753 Hát ja...aki csak átszalad easy-n az egész játékon...biztos nagyon élvezetes lehet...ezt hard-on kel tolni, és 3-szor is meggondolja az ember, hogy kisétáljon-e az mg42-k elé... -
#3752 1-etértek!
Warezhoz annyit, hogy soxor télleg idegesitő, hogy valaki megkérdi melyiket, fölötte válasz, fölötte valaki más ugyanazt kérdi...
4 óra? Hová sietsz? Én 4 órája játszom, és még a 'Demo' résznél tartok...
1ébként, tökéletes játék nincs, ez sem az. Grafika ütős, irányitás sajnos át van szabva, guggolás pl a ctrl, sikerúlt is miatta wint nyomnom, amitől meg kifagyott... hangulatos, nem túl könnyü eltalálni az ellent, stb.
Dante. -
#3751 Nah elkezdtem én is, hát a demoval ellentétbe ez már nem annyira jön be. Nagyon zavar az, hogy szinte mindig csak engem lőnek, társaimat ritkán. Első pályán például felmegyek a házba, és ott kb. 6 ellenség a kamion mögött, 4 fedezék mögött, társaim meg ott jönnek. Elbújok, semmi lövés, meg semmi nem történik. Kinézek, erre mindjárt vagy 20-an elkezdenek sorozni mint az állat. Ugyan ez többi pályán is, társaim mintha csak dísznek lennének, meg hogy ne érezzem magam egyedül...
A töltény iszonyat hamar elfogy, jólett volna ha ellenségtől fellehet szedni, és nem csak mikor véletlen elejt egy lőszeres dobozt...
Mindenesetre megpróbálom végigvinni, de őszintén szólva a Call of Duty 2 szerintem sokkal jobb. :S -
ellington #3750 annál lejjebb már nem találok liftet az épületen belül. egyszerűen végignéztem már mindent. kívülről ugye nem tudom megkerülni, mert véges a játéktér, a földszinten egy bejárat van kívülről, azon bemegyek, ott egy lift van, ami felfele visz, viszont ugye nekem nem felmennem kéne, hanem azon a szinten megtalálni az engineereket. ha felmegyek egy szintet, (ami max két méter magasan van, az mg42-es katonákkal) ott meg sehova nem lehet menni, max fel, ha a fenti lift lent van.. nem értem. -
#3749 Nekem is megvan a game már, viszont felraktem elinditottam. Jó indul, kiléptem azóta nem is léptem be. Valahogy nincs kedvem játszani inkább pókerezek meg olvasom a fórumot. Főleg hogy olvasom hogy min rövid mien hibás stb.. el is ment a kedvem. Majd meg jön egyszer és kipróbálom, de ez meg majd a magyaritás körül lesz:D -
#3748 ez még mindig szar, nem tom mi a picsa van ezzel ha vki tudja az lécci írja meg. #3695 -
#3747 Majdnem mindenben egyet értünk. Egyet viszont kifelejtettél: nem túl nagy élmény minimumom (számomra szaggatva) játszani :) Először azt hiszem véginomyom a Bioshock-ot, majd jön ez! -
#3746 lifttel kell menni. -
ellington #3745 hohó, végre valami. bár már ez idegesít. nem találom az utolsó pályán az ammunition storaget, ahol az engineerekkel kéne találkozni. valaki meg tudná mondani merre van? lent vagyok a földszinten, de nem vezet arrafele semmi. ha eggye lfeljebb megyek, akkor ott a két mg42-es,a zokat lelövöm, de szintén semmi, ott azt mutatja, hogy alattam van... -
#3744 "- Kétszer meglövöm a kulacsukat meghalnak. Érdekes."
Szerintem nem 2cm-es páncélból készültek a kulacsok akkor, szóval ez reális hogy ha meglövöd, akkor átmegy rajta...és meghal az ember...vagy nem így gondoltad? -
#3743 A BF2142-höz hasonló vegyes érzelmeket kiváltó játék.
Pozitívum: játékélmény, grafika (ez egyben negatívum is [persze minden fullon]), csapattársak. Sakkban tartható tűzeléssel az ellen (nem rohannak azonnal a script általá meghatározott helyükre).
Negatívum:
- Még mindig átlát a gép a higanyéval megyező sűrűségű bokrokon (én nem
látok semmit, de ők gond nélkül szitává lőnek).
- Földön távcsöves puska .. felveszem nincs rajta semmi távcső. Oké!
- Csapattársam elkiáltja magát, hogy gránát .. majd egyenesen beleszalad. Rendben.
- Sprint effekt (azonnal kikapcs., de a demóban volt hozzá "szerencsém" sajnos). Szánalom.
- Játék közben azonnal megkapom a fejlesztéseket. (Nálam volt eddig. Akkor miért nem használtam?).
- MÉG MINDIG ÉN VAGYOK A LEGFONTOSABB EMBER AZ EGÉSZ HÁBORÚBAN.
Ahogy meglát az ellenfél már nem is számít, hogy 5 ember van elöttem. Csak engem lőnek. Köszönjük.
- Kétszer meglövöm a kulacsukat meghalnak. Érdekes.
"négy óra alatt végig lehet futni az egészen...": hát hogyne.
akinek túl könnyű az expert fokozat az töltse le a HAJAS EXTREM REALITY MOD-ot. Demóhoz volt, de mivel csak konfig fájlok voltak benne ha jól emléxem ezért kétlem, hogy a teljeshez ne menne.
"Ehelyett sok majom, warezzel kapcsolatos idiótaságait olvashatjuk.
Hogy indúúúúúl? Jóóó a kreeekkk? Linket plííííz! Minygyááááá lennvan..."
Talán ha nem szólnátok be minden warez kérdés után akkor tényleg kevésbé lenne szemetes a fórum.
-
#3742 nagyon töki game :) Tetszik benne, hogy nem mindig oda lősz ahova célzol, hanem van benne némi pontatlanság (sok vérpisti rábaszhat :P)..
experten kezdtem, és hát ott nincs az az eszement rohangálás.. minden lépést meg kell gondolni! király :) -
#3741 5-6 óra a játék idő, ez a 6 pálya nagyon kevés :( -
#3740 akkor nem láttad maxon futkározni, szerintem döbbenetesen brutális a grafika. az árnyékok egyszereüen döbbenetesek, meg ugy az egész ahogy van :) joval többet hoztak ki az engine-böl mint az R6 vegas-nál. -
#3739 NA legalább akkor hamarabb lesz magyaritás:D -
#3738 Azzal én is találkoztam :)
Tiszta fantasztikus négyes :)
-
ellington #3737 a single player mód egy vicc. négy óra alatt végig lehet futni az egészen. nem is értem. -
aaaaaa10 #3736 x2-es amd -
aaaaaa10 #3735 AMD 3800+ , PQI 2gb ddr2, ASUS 7900GS a gépem, szerintem ez nem szar gép amúgy fullon van minden nem a beállítás a baj hanem az egész egy rakat de ezcsak magán vélemény, de sokan ezt mondják nem akartalak megsérteni
-
#3734 XD -
#3733 boingot akajok -
#3732 Kijössz Sármellékre és lopsz egyet akkor lehet:-DDDD -
tom235 #3731 azért ez elég gáz, hogy ekkora gépigénye van, de ahogy elnézem a képet nem jobb a grafikája a ps2-es medal of honor vanguardnál. -
alfi95 #3730 köszi, ott nem is néztem!! :):) -
#3729 lehet repcsit vezetni?:D:D:D:D: -
#3728 Start/minden program/ea games... -
priluki #3727 Hát nem tudom,, legalacsonyabb meg legmagasabb grafon is ugyanannyi az fps... elég furi.. -
alfi95 #3726 a felbontást hol tudom ujra beállitani mert egy picit akad és nem találom sehol??!! -
#3725 Viszont én még nem találkoztam ilyen buggal hogy megnyúlik az ember végtagja :D -
Rainbow15 #3724
JA van olyan bug, nem mintha idegesítene: A földön van egy eldobott sniper, felveszem, és az nem is egy sniper, hanem az a német puska (nem a K98) -
#3723 Lehet olyan 10 év múlva kiadnak egy olyan játékot ami neki is tetszeni fog... -
#3722 Neked a Bioshock se tetszett, szóval ha ez se jön be, akkor inkább menj vissza a Sims 2 topicba :) -
#3721 nekem is az a problémám hogy lefagy az első pálya eligazítása után a gém és reset. ha vki tud megoldást akkor pls help
-
Cartman77 #3720 az a baj,ha bemountolom,akkor egyböl indul az autorun,az lehet a megoldás,ha kikapcsolom az automatikus indulást,de így akkor nem érdemes kiírni lemezre! Tényleg csak 4 óra a tiszta játékidő! -
#3719 jó szar ez a game -
#3718 Próbáltad csak a setup.exe-t elindítani? -
Cartman77 #3717 Hali! Azt szeretném megtudni,hogy mit lehet csinálni az AUTORUN.exe file-al,mert ha elindul akkor ujraindítja a gépemet,ugyan ez volt a baj a demo-val is! -
adammmmmmm #3716 Valakinek van valami ötlete? -
#3715 Hello!
milyen a játék multija?