6840
-
pries #3794 Sziasztok, Nincs rá valami mód, hogy gyengébb videokártyával is ellehessen inditani? (NVidia 6400) -
#3793 Tegyél vga frissítést... tedd fel ageiat is (mondom ezt, úgy hogy még nincs meg a gém:)) -
adammmmmmm #3792 Bisztos nem tud valaki valamilyen megoldást? #3689 -
ricsa008 #3791 üdv
ezt nem lehet vhogy megoldani úgy mint a Colin Dirt-t? nem lehet vhogy kiírni 2 dvd-re? -
#3790 Vedd le a microsoft visual C-t, és tegyél fel egy régebbit.
-
#3789 igen, ddr3 as, és tudom, hogy sokkal jobb...
Csak nekem pl. a demo felrakásánál is megakadt a physx szarságnál... Nem írt ki semmit, csak megállt. Írta, hogy 0 másodperc van hátra, de fél óra mulva is 0 mp volt, aztán fosok, hogy a vga miatt. Bár ez valszeg hülyeség xD
Namajd leszedem... -
#3788 mer szar a játék? -
#3787 Miért van az, hogy játszok, és egyszer csak elsötétül a kép, és kiírja, hogy a moha.exe hibát észlelt ezért leáll, aztán ez a hibaüzenet jelenik meg?
Gondolom mindenki pont leszarja az én problémámat, de azért bízok benne, hogy lesz valaki, aki segít! -
priluki #3786 Nem lehet valahogy kivenni azt a nagy gusztustalan célkeresztet?? -
ellington #3785 pontosan tudod hány pálya van, ha megnézed a statot.. minden pálya végén ki van írva. amúgy a leszakadós már a vége. -
#3784 7300GT sokkal jobb kari mint az x1300 /pláne ha ddr3-as/, szóval töltsd nyugidtan szerintem. -
#3783 Most ott vagyok ahol leszakad a repülő háta .. az a vége? -
#3782 az szép..na akkor delete.. -
#3781 De basszus, egy x1300 100x gyengébb a 7300gt nél, vagy pl. 6800 nál, amit elvileg szintén nem támogat a game... -
#3780 Hát...szarul van optimalizálva:( -
#3779 sztem nem fog menni.
HA menne is iszonyat alacsony FPS szám mellet ami élveszhetetlenné tenné a játékot. -
#3778 érthetetlen módon nekem néha ugy beakad mint az állat.. 7950gt 2 giga ram dualcore...érdekes..ja és ha leveszem csutkára akkor is :S -
#3777 kb 2 óra múlva meg tudom mondani megy-e 7300gt-vel -
#3776 Nekem 1 kérdésem lenne.
Readmeben benne van, hogy 7300gt-t nem támogatja, de x1300 at igen.
+ mások aztmondták, hogy minden sm3 as vga-n fut...
Akkor most töltsem le, vagy ugysem fog menni?
Fikázást nem kérek, és nem, nem veszek új vga-t sem, de azért köszi ;] -
liszike #3775 3 és giga(nekem legalább is)(feltelepítve!) -
#3774 Arra lennék kiváncsi, h mennyi gigát foglal, miután feltettétek?
Én még sokára tudom meg, de fontos lenne nagyon! -
#3773 Tudom, hogy sokakat nem érdekel/érint, az még csak oké,hogy ez kb. a 200.-dik 2.VH-s játék,hangulatra a missziók 90%-a lapos, és igazából azt sem értem, hogy az EPIC-en kívül miért nem tud "bánni" normálisan az U3-as motorral senki, mert a grafika éppen csak üti alábbi konfigon a CoD2-t, néhány "csillogó" részleten kívül(talaj, miegymás...)??!
Anno gyönyörű Pshop-os képek jöttek ki a játékról, de ez sajnos nekem csalódás lett.Remélem a Brothers3-ban valóban azt kapjuk/látjuk, ami az előzetes videókon,képeken is látható volt(átlőhető pályaelemek, szép grafika, és hangulat)!
Elnézést,ha hosszú voltam, vagy ha valaki kedvét elvettem volna a játéktól,ez only egy magánvélemény!! -
#3772 Meg lehet oldani.Azzal tudod megoldani,hogy veszel egy új videokártyát,az ATI-t meg fogod,és jó messzire elhajítod a 'csába. -
#3771 A német küldetés már a vége? -
#3770 Sztem az lett volna a legjobb, ha jövő nyáron jelent volna meg, mert akkor mindent kijavítotak volna :S
Most komolyan, te azért nem játszanál vele, mert van benne egy "kéznyúlós" bug?(amit én még a teljesben egyszer sem láttam)
-
heringer #3769 Hy olyan kérdésem lenne hogy ati 9600Xt-n mér nem megy a game vagy nem lehet megoldani hogy menjen. -
ellington #3768 nem fog sokáig tartani a magyarosítás, ha 100 mondat van a játékban, azzal már sokat mondtam. -
#3767 Azt, hogy átszabva, úgy értettem, hogy FPS-ben, általában a c re van rakva a guggolás, itt a ctrl-en. nem nagy baj, csak kerestem egy darabig, aztán meg mellényultam, win, amitöl meg lefagyott.
Dante. -
#3766 Ok, már meg is oldottam...szóval ha újraindul a gép setupra kattolva:
Ne a 115kb-os exe-re kattintsatok, hanem a nagyobbik, 382kb-osra, és gond nélkül települ...mégilyet...:D -
#3765 azért mert a teljes képernyős effekteket teljesre kell rakni.
AMúgy ezeknek az effekteknek SEMMI értelme, csak homályosít=nehezebb célzás, és 20-30 fps-t vesz le.
Nálam ki van kapcsolva. -
#3764 Nekem meg setupra kattolva lazán újraindul a gép...hát mégilyet...SP2 Xp hmm -
#3763 -
#3762 Ahogy olvasgattam a kommenteket ill. nézegettem a képeket: F4 nyúlásait, azon filózok, h miért nem vártam én meg a rld-t?! na mind1.
Mindenesetre így kiadni egy játékot:SSS Akkor inkább jelent volna meg október végén:PPP
Olvastam, h Ageia physices a játék: mondom minek az neki, de ez is mind1 -
adammmmmmm #3761 Valakinek van valami ötlete? #3689 -
#3760 magyaritasok.hu-n azt írták itt csinálják. -
#3759 Az sajnos azért van, hogy ne 4 GB RAM, 4 GHz-es proci és 8800 GTS kelljen hozzá. Erre tökéletes péda, amit valaki írt nemrég, hogy lövi a figurát de az csak röhög. Én is löttem távolról egy fazont. Láttam, hogy valami mögött gugol, de a láda nem volt ott csak amikor közelebb mentem. Őszintén szólva még mindig jobb így, mint ha FOG lenne, mert az egy rémálom. -
#3758 Magyarosítás lesz majd? -
#3757 Igen igazad lenne, de én oldalról lövöm meg a tsókát úgy, hogy estet biztos nem érne a golyó.
"irányitás sajnos át van szabva": ennél jobb irányításal még életemben nem találkoztam. CTRL-t nyomva felemelkedhetek illetve oldalra kinézhetek és ha elengedem akkor vissza. Nem kell erre még három gombot beállítani, amivel amúgy is egy &¢#¢¢#!!#!## lenne és épp ezért sosem használnám.
Ha a realisztikára akartak rámenni, mert egy ilyen játék csak úgy élvezetes. Épp ezért abszolút ballépés hogy a tsóka tolja a Red Bullt magába, mert fél óra futás után is tökéletesen edzett és úgy céloz, mint a legjobb mesterlővészek.
A másik a gránát. Minek van kettő? Mind a kettő ugyanúgy robban fel és ugyanaz a hatás. De hát lássuk be ez valóságban a kettő teljesen más. A nyelesnek a robbanóereje a lényeg a másiknak pedig a szanaszétszórt repeszek.
Mind1. Ezt kell szeretni. Nem lehet tökéletes játékot csinálni, mert akkor utánna mit adnának el! -
#3756 na jah, mindenben egyet értek.
Még annyit, hogy kiugráskor nagyon zavar az is, hogy minden látszik tisztán szinte, de ahog megyek, leérkezés előtt így hirtelen feltűnnek dolgok, amiknek addig nyoma se volt, + még beakad egy pillanatra akkor. :-S
A sprint effektet meg a demohoz hasonlóan hiába kapcsolom be, nincs. Demo-ban első indításkor volt, aztán utána teljesen eltűnt, és itt teljesbe se tudom bekapcsolni. -
ellington #3755 megvan, megoldottam.