6840
  • pries
    Sziasztok, Nincs rá valami mód, hogy gyengébb videokártyával is ellehessen inditani? (NVidia 6400)
  • Prince23
    Tegyél vga frissítést... tedd fel ageiat is (mondom ezt, úgy hogy még nincs meg a gém:))
  • adammmmmmm
    Bisztos nem tud valaki valamilyen megoldást? #3689
  • ricsa008
    üdv
    ezt nem lehet vhogy megoldani úgy mint a Colin Dirt-t? nem lehet vhogy kiírni 2 dvd-re?
  • Prince23
    Vedd le a microsoft visual C-t, és tegyél fel egy régebbit.
  • Nightwish006
    igen, ddr3 as, és tudom, hogy sokkal jobb...
    Csak nekem pl. a demo felrakásánál is megakadt a physx szarságnál... Nem írt ki semmit, csak megállt. Írta, hogy 0 másodperc van hátra, de fél óra mulva is 0 mp volt, aztán fosok, hogy a vga miatt. Bár ez valszeg hülyeség xD
    Namajd leszedem...
  • AntiHero
    mer szar a játék?
  • Prince of Máté
    Miért van az, hogy játszok, és egyszer csak elsötétül a kép, és kiírja, hogy a moha.exe hibát észlelt ezért leáll, aztán ez a hibaüzenet jelenik meg?

Gondolom mindenki pont leszarja az én problémámat, de azért bízok benne, hogy lesz valaki, aki segít!
  • priluki
    Nem lehet valahogy kivenni azt a nagy gusztustalan célkeresztet??
  • ellington
    pontosan tudod hány pálya van, ha megnézed a statot.. minden pálya végén ki van írva. amúgy a leszakadós már a vége.
  • NeoMaN
    7300GT sokkal jobb kari mint az x1300 /pláne ha ddr3-as/, szóval töltsd nyugidtan szerintem.
  • zeus89
    Most ott vagyok ahol leszakad a repülő háta .. az a vége?
  • Sly06
    az szép..na akkor delete..
  • Nightwish006
    De basszus, egy x1300 100x gyengébb a 7300gt nél, vagy pl. 6800 nál, amit elvileg szintén nem támogat a game...
  • AntiHero
    Hát...szarul van optimalizálva:(
  • AntiHero
    sztem nem fog menni.

HA menne is iszonyat alacsony FPS szám mellet ami élveszhetetlenné tenné a játékot.
  • Sly06
    érthetetlen módon nekem néha ugy beakad mint az állat.. 7950gt 2 giga ram dualcore...érdekes..ja és ha leveszem csutkára akkor is :S
  • bakvarnyu
    kb 2 óra múlva meg tudom mondani megy-e 7300gt-vel
  • Nightwish006
    Nekem 1 kérdésem lenne.
    Readmeben benne van, hogy 7300gt-t nem támogatja, de x1300 at igen.
    + mások aztmondták, hogy minden sm3 as vga-n fut...
    Akkor most töltsem le, vagy ugysem fog menni?
    Fikázást nem kérek, és nem, nem veszek új vga-t sem, de azért köszi ;]
  • liszike
    3 és giga(nekem legalább is)(feltelepítve!)
  • Prince23
    Arra lennék kiváncsi, h mennyi gigát foglal, miután feltettétek?
    Én még sokára tudom meg, de fontos lenne nagyon!
  • minimize
    Tudom, hogy sokakat nem érdekel/érint, az még csak oké,hogy ez kb. a 200.-dik 2.VH-s játék,hangulatra a missziók 90%-a lapos, és igazából azt sem értem, hogy az EPIC-en kívül miért nem tud "bánni" normálisan az U3-as motorral senki, mert a grafika éppen csak üti alábbi konfigon a CoD2-t, néhány "csillogó" részleten kívül(talaj, miegymás...)??!
    Anno gyönyörű Pshop-os képek jöttek ki a játékról, de ez sajnos nekem csalódás lett.Remélem a Brothers3-ban valóban azt kapjuk/látjuk, ami az előzetes videókon,képeken is látható volt(átlőhető pályaelemek, szép grafika, és hangulat)!
    Elnézést,ha hosszú voltam, vagy ha valaki kedvét elvettem volna a játéktól,ez only egy magánvélemény!!
  • highlander15
    Meg lehet oldani.Azzal tudod megoldani,hogy veszel egy új videokártyát,az ATI-t meg fogod,és jó messzire elhajítod a 'csába.
    A német küldetés már a vége?
  • Prince of Máté
    Sztem az lett volna a legjobb, ha jövő nyáron jelent volna meg, mert akkor mindent kijavítotak volna :S
    Most komolyan, te azért nem játszanál vele, mert van benne egy "kéznyúlós" bug?(amit én még a teljesben egyszer sem láttam)
  • heringer
    Hy olyan kérdésem lenne hogy ati 9600Xt-n mér nem megy a game vagy nem lehet megoldani hogy menjen.
  • ellington
    nem fog sokáig tartani a magyarosítás, ha 100 mondat van a játékban, azzal már sokat mondtam.
  • Dante73
    Azt, hogy átszabva, úgy értettem, hogy FPS-ben, általában a c re van rakva a guggolás, itt a ctrl-en. nem nagy baj, csak kerestem egy darabig, aztán meg mellényultam, win, amitöl meg lefagyott.

Dante.
  • Eagle16
    Ok, már meg is oldottam...szóval ha újraindul a gép setupra kattolva:
    Ne a 115kb-os exe-re kattintsatok, hanem a nagyobbik, 382kb-osra, és gond nélkül települ...mégilyet...:D
  • Prince of Máté
    azért mert a teljes képernyős effekteket teljesre kell rakni.
    AMúgy ezeknek az effekteknek SEMMI értelme, csak homályosít=nehezebb célzás, és 20-30 fps-t vesz le.
    Nálam ki van kapcsolva.
  • Eagle16
    Nekem meg setupra kattolva lazán újraindul a gép...hát mégilyet...SP2 Xp hmm
  • bakvarnyu
  • Prince23
    Ahogy olvasgattam a kommenteket ill. nézegettem a képeket: F4 nyúlásait, azon filózok, h miért nem vártam én meg a rld-t?! na mind1.

Mindenesetre így kiadni egy játékot:SSS Akkor inkább jelent volna meg október végén:PPP
    Olvastam, h Ageia physices a játék: mondom minek az neki, de ez is mind1
  • adammmmmmm
    Valakinek van valami ötlete? #3689
  • pIIrash
    magyaritasok.hu-n azt írták itt csinálják.
  • pIIrash
    Az sajnos azért van, hogy ne 4 GB RAM, 4 GHz-es proci és 8800 GTS kelljen hozzá. Erre tökéletes péda, amit valaki írt nemrég, hogy lövi a figurát de az csak röhög. Én is löttem távolról egy fazont. Láttam, hogy valami mögött gugol, de a láda nem volt ott csak amikor közelebb mentem. Őszintén szólva még mindig jobb így, mint ha FOG lenne, mert az egy rémálom.
  • Soldiers
    Magyarosítás lesz majd?
  • pIIrash
    Igen igazad lenne, de én oldalról lövöm meg a tsókát úgy, hogy estet biztos nem érne a golyó.

"irányitás sajnos át van szabva": ennél jobb irányításal még életemben nem találkoztam. CTRL-t nyomva felemelkedhetek illetve oldalra kinézhetek és ha elengedem akkor vissza. Nem kell erre még három gombot beállítani, amivel amúgy is egy &¢#¢¢#!!#!## lenne és épp ezért sosem használnám.

Ha a realisztikára akartak rámenni, mert egy ilyen játék csak úgy élvezetes. Épp ezért abszolút ballépés hogy a tsóka tolja a Red Bullt magába, mert fél óra futás után is tökéletesen edzett és úgy céloz, mint a legjobb mesterlővészek.
    A másik a gránát. Minek van kettő? Mind a kettő ugyanúgy robban fel és ugyanaz a hatás. De hát lássuk be ez valóságban a kettő teljesen más. A nyelesnek a robbanóereje a lényeg a másiknak pedig a szanaszétszórt repeszek.

Mind1. Ezt kell szeretni. Nem lehet tökéletes játékot csinálni, mert akkor utánna mit adnának el!
  • Balumann
    na jah, mindenben egyet értek.

Még annyit, hogy kiugráskor nagyon zavar az is, hogy minden látszik tisztán szinte, de ahog megyek, leérkezés előtt így hirtelen feltűnnek dolgok, amiknek addig nyoma se volt, + még beakad egy pillanatra akkor. :-S
    A sprint effektet meg a demohoz hasonlóan hiába kapcsolom be, nincs. Demo-ban első indításkor volt, aztán utána teljesen eltűnt, és itt teljesbe se tudom bekapcsolni.
  • ellington
    megvan, megoldottam.