6840
  • Punker
    igen végig toltuk 6 van.....
  • mikiking
    Nem akarok az előző üzikbe bele szólni,de úgy tudom,hogy 7 pálya wan a gameban :) vmi fantázia pálya a last vagy mi...amugy van aki végigtolta má ?
  • hitman55
    Csá all! megcsináltam amit irtál mert nekem is ez a baja de még mindig nemjó van egy másik tűzfalam aból lépjek ki vagy mit kell? előre kössz
  • Prince23
    Na fiókák... most csomagolom hatredet!!!!!
    ezt a 6.7 gb-nyi rart beolvassa a daemon? vagy még ezt is továbbiakban ki kell csomizzam?
    ájjjj már naon várom.... több mint 2 éve nem nyúltam medalhoz, medalgörcsöm van XD
  • thethunder
    Elképzelhető hogy sp1 es xp-n nem fut?
  • Prince23
    Köszönöm mindenkinek
    Fenébe lehet még kén 1 Gb szabad. mingyárt én is kipróbálom, csak először ki kell csomizzam... és remélem épp, h kitudom:PPP mert nagyon úgy nézki, h 1 giga kéne még szabadnak:PP
  • tugyiti
    7418M
  • Nagylaci
  • jofer
    Pontosan 7.22 GB!
  • Punker
    7760 total commander szerint.
  • Prince23
    Megnézné valaki, h a mappára rááll és megnézi, h mennyi helyet foglal miután feltelepítettétek?
    Már egyszer kérdeztem, de valaki azt írta, h 3.5 gigát foglal... ez kissé irreélis...szal a mappában mennyi helyet foglal?
    mondjuk ilyen a tdu is, több mint 7 giga feltelepítve, de a programok telepítésénél csak 3 gigát ír/foglal.
    sztem ez a játék min. 6 giga, de ezért kérdem, mert nekem sürgős lenne, alig van hely a gépemen:(
  • kigyi
    6 rövid pályácska van
  • Punker
    6
  • w77d
    hány pálya van összesen??
  • grebber
    Vele se találkoznék a háborúban ha felnőtt!
  • Nevem senki
    HAHÓ MINDENKI! A 8 éves kisfiam megbízásából írok, aki most próbálta ki a demót. "Szakértő" szinten végignyomta első próbára. LOL LOL LOL LOL dddddddddxdddddddd
  • grebber
    Ez rövidebb volt mint a Cod 2 :(
  • Dj Toto
    hogy lehet elöhozni azt a képernyöt ami elsö inditásnál elöjött? ahol a grafikát lehet állitani
  • gudman
    Egyedül mindenki ellen!:)
  • Balumann
    Nah továbbvittem a játékot, és hát szerintem amennyivel szebb a grafika, annyival bugosabb is... Gumiemberekkel mostmár én is találkoztam. Ami nagyon feltűnt, hogy a falak nem okoznak gondot a töltény grafikáknak. Bementek homokzsákok mögé, én meg fal mögül kinéztem de alacsonyan. Lőttek a homok zsákok mögül, persze nem láttak, de a töltények így potyognak át a falon ilyen egyenes sorozatba. Meg azt már írtam, hogy nagyon zavaró, bemegyek fedezékbe, és így mintha arról az oldalról lőnék a falat, még jó hogy a lövedékek nem potyognak le.

De ahogy az ellenségek megvannak csinálva, szinte hihetetlen számomra, ilyen a cod 2-ben sem volt. Elindulok ki a fedezékből, ott van egy mg42-es szintén ilyen géppuska fészekbe, erre azonnal elkezd lőni. Társaim ott rohangásznak össze-vissza és így lövik a sztem semmit. De ahogy kimegyek, engem kezd el lőni mindenki, mg-s is. Kiszedni csak azzal a robbanótöltettel tudtam.
    Úgyhogy nem tudom, csalódtam nagyon ebben a játékban, mostmár azon is gondolkodok, hogy végigvigyem-e.
  • Varga10
    Nyomd meg a Space-t!
  • zeus89
    nekem is az a vista sp1 van a gépen, tökéletesen működik ...
  • Csavez
    Nekem is ez volt a gond!
    Ha kicsit vissza olvasnál...

Start -> Futtatás -> services.msc
    Megkeresed a Windows Tűzfal/Internetlapcsolat megosztás (ICS) sort.
    Jobb egér -> Tulajdonságok -> Indítás típusa -> Automatikus.
    Ez elvileg le van tiltva, ezért szól be.
    Ha ezzel készen vagy, akkor Alkalmaz -> Ok
    Majd megint jobb egér arra a sorra (Windows Tűzfal...) -> Indítás.
  • rambuu
    Csa all!
    Nem tudom hogy ez itt OFF-e, de hogy kell ki írni ezeket a PC-s DVD9-eket, me irom a progivan (IMGBUrn) és amikor meg kellene hogy forduljon az írás akkor ki vág egy hibát és elcseszi az írást.

Me én x360on játszok DL lemezes játékokat, de azokat pofon egyszerű kiírni, me ott be kellet állitani egy Layerbreak számot ami meg adja hogy mikor kell neki vissza fel írni.
  • romeozor
    - Install won’t complete. It rolls back at the end –

PLEASE NOTE: During the install, the installer attempts to add MOHA to the firewall exception list regardless if the firewall is enabled or not. This depends on the firewall service being available to windows. This service is enabled by default on XP and continues to run, even if the user sets the firewall status to off. If it is disabled completely in the services list, then we see the failure.

ergó kapcsold be a windows tűzfalat
  • AntiHero
    Nekm is HATRED van. Semmi hiba nem volt vele.
  • Doki17
    Elkezdem felpakolni a játékot fel is rakja de amint a végére ér a telepítésnek kijön egy ablak hogy nem sikerült feltelepíteni és letöröl minden eddigi dolgot amit felrakott, ez miért van? A játék a HATRED-es verzió.
  • keepernext
    És megint háború van!!!Jó ez a game.
  • keepernext
    Megy 7300 gt-vel legalábbis a demó az biztos.Ja és Vista 64bit-en is megy...
  • L2Goku
    Jovolt kb 2 eve de mostmar nemoan jo. Erted a ladais jovolt amikor csinaltak de mostmar nemjo :D de ha szarakodni akkarsz a SM el akkor hajra de jobban jarsz ha ujitasz :D
  • KossuthLajos
    Köszi. Azért még várok. Most nem cserélnék kártyát, mert ez igen jó kari.
  • gerro
    ez pontosan mit jelent?
  • Balumann
    A motor csak DX10-ben fogja engedni az élsimítást, vagyis ez a játék sehogysem, mivel nem dx10-es.
  • Balumann
    egyenlőre nincs, és szerintem nem is lesz. Unreal 3-as motorú játékhoz nem nagyon csinálnak ilyen módot, hogy elinduljon shadermodel3 nélkül is, kivéve a bioshock.
  • KossuthLajos
    Sziasztok!
    ATI X800XT kártyám van. Van-e valami megoldás (eldobás, feldarabolás, kártya vásárlás és hasonlók kivételével), hogy elinduljon rajta a játék? Köszi előre is.
  • bladex
    Sziasztok!

A távcsöves puskánál bal oldalt van egy célzást segitő eszköz ami a training filmben mozog egymás felé. Nekem viszont nem akar megmozdúlni.
    Kell még nyomni valami gombot? Ha valaki már kérdezte bocsi.
  • w77d
    csak 1280-ig támogatja a monitorom :(
  • wedge31
    8800GTX mellé minek neked élsimitás játszál 1600-os felbontásban azt annyi.
  • Rage47
    nekem is tetszik a game:) pont egy ilyen game-re vágytam. nem kell túl sokat gondolkodni, ki lehet közben kapcsolódni... a látvány is megfelelő, kellemes
  • David2
    senki többet?