6840
-
#3914 Nekem hatred most bejött, pedig nem komálom. -
#3913 hatred vagy emud?? -
#3912 Mi ez a xar mentési rendszer?! Valaki elmondaná/leírná, h miért nem tudok menteni és betölteni, mindig az elejéről kell kezdjem, pedig mikor mentek felülírja azt, de mégsem tölti be:PPPPPPP
Ebből úgy látom hamarosan uninstall lesz. -
#3911 Most volt egy fagyásom, annak a pályának a végén amelyikben a hidat kell megtisztítani! Kinyírtama végén a tigrist és az utána levő videónál beállt a game! Ctrl/alt/del -
#3910 #3854 -
#3909 Visszalovasstam .Nincs bekapcolva a winfos tűzfal,és úgyse megy -
#3908 Az mér van hogy miután felinstalálta 1ből le is szedi???2.jára próbálom feltenni -
#3907 Az engem is érdekelne. -
#3906 nekem az uccsó pályán vagy az uccsó elöttin működött csak :) -
#3905 nem lenne egyszerűbb belenézni az options-be? ha kilehet venni a célkeresztet akkor biztos, hogy ottvan. És létszámleépítés is ott lenne ha lenne.
multi csak eredetivel, és ha a patchben nem lesz lan mód (valaki azt írta, hogy lehet hogy lesz), akkor törtel nem is lehet majd. -
#3904 Sziasztok!
A távcsöves puskánál bal oldalt van egy célzást segitő eszköz ami a training filmben mozog egymás felé. Nekem viszont nem akar megmozdúlni.
Kell még nyomni valami gombot? Ha valaki már kérdezte bocsi. Nektek müködik ez a dolog?
-
priluki #3903 nemlehet valahogy kivenni a célkeresztet? Nagyon rontja a látképet... -
#3902 Srácok mi a helyzet a MUTLI résszel?Lehet már valahogy játszani?
-
#3901 Nah kipróbáltam... a graf az szenzációs, minden csillog-villog, látszik, h esett az eső meg minden, tükörszép minden, de miután leértem és elkezdtem gyepálni őket beszaggatt a gém, de mikor elegendően vaunk akkor stimmel, nem szaggat, de mikor rám/ránk jönnek vagy 10-20 náci, akkor viszont szaggat.
esetleg nem lehetne létszámleépítést csinálni az optionsben????
mert folyamatosan jön az utánpótlás az Axistól és az Alliestól is... -
Fboy #3900 valakinek volt már olyan problémája, hogy telepítés közben content2.cab- vagy content4.cab-nál hibát írt? -
hitman55 #3899 és ez igy műxik? -
#3898 mé mit vársz? A játék még meg sem jelent -
#3897 ctrl+alt+del -el hozd be a feladatkezelőt és lődd
ki a telepítő processzt abban a pillanatban amikor elér a telepítő csík a végére. -
Rainbow15 #3896 Húú de warezos lett a topic
Nem csinál valaki egy OFF topicot? -
hitman55 #3895 hELP! 3872 -
#3894 A nagyobbik(300kb-os) exe-t indítsd el, az már rögtön beadja a cd kulcsos részt.Nálam is újraindult, de így működött. -
#3893 HELP 3884 -
#3892 másnak is szarakszik a wanadoo vagy csak nekem ? :( -
hitman55 #3891 nEKEM TUD SEGITENI VKI? -
#3890 jah meg ban, hüle baok a binariesba -
#3889 na feltettem, de hol kell cracckelni???? :OOO Nem találom a felülirandó filet. -
#3888 HELP 3884&) -
#3887 nektek ezeket a tetves skill izéket megadja? számolja? hiába írj aki játék közben hog ymegvan, a végén minidg 0/5-öt ír ki, és a tab-ot nyomva semmit nem ír ki. -
#3886 Fut SP1 - es windowsal is , sőt az elvileg nem támogatott Geforce7300GT-vel is. Ráadásul 2.4-es procival. Már javában tolom. -
#3885 Tom ez nem valami jó a windowsba, valamelyik programmal a fájlt, és akkor már nem írja ki, hogy milyen kiterjesztés. Pl. ez is, hogy mds meg iso fájlok, és akkor kiírja nekem, hogy winrar arhívum vagy mi. Bár már régóta nincs ilyen problémám, mivel én beállítottam, hogy írja ki mindennek a kiterjesztését is, ne csak a fájlnevet. -
#3884 HY ALL lenne 1 problémám kicsomagoltam a játékot és amikor berakom virtuálisba akár autorunra megyek akér setupra mindig ujraindul a gépem
win rar az meg azt írja ki hogy sérült a féjl ha azzal akarom megynyitni PLS HELP -
#3883 Nagyon rövid volt :( -
#3882 Elmesélek nektek egy történetet (miközben telepítem az airbornet)
mióta letöltöttem a skidrowos (bocs a warezért) graw 2-őt azóta megnézem mindig, h a démon betudja e olvasni a rar-t miután kicsomiztam. és láss csodát, az esetek 80%-ban beolvassa, és most az airbornet is beolvasta...
egyszer póriul jártam a graw2-nél--- miután kicsomiztam, tovább akartam csomizni, de kijött a szokásos hibaüzenet, h nem tudja, erre én mafla letöröltem.... aztán az sg-n érdeklődtem a graw2 közösségénél, és hála nekik felvilágosítottak, h az egyből image file, csak a rarként jelenti mweg -
#3881 sztem az isoba van, csak a winrar is megtudja nyitni, és annak a jele van akkor. Egyébként most hogy így mondod, a rar-t is megtudja nyitni, de iso-ba van az ahonnan telepíteni lehet. -
#3880 lol. az elkeserítő dolgok eddig is már az agyamra mentek. de ez már totál gáz. utolsó elött küldetés. gyárnál dobnak le minket. lövészek mindehol. és a legjobb: faszi lő rám háttal a napnak (egyébként borús az idő) egy helyiségből és csillog a távcső vazz. és az összesnél ugyanez. hát lol!!! legalább erre figyeltek volna oda ... -
hitman55 #3879 Vki nemtudja mitkell csinálni az én problémámra? -
kozitomee #3878 Sziasztok! Eléggé bárgyú kis kérdés lenne a következő: Ezt a játékot nem tudom úgy játszani interneten hogy "tört" verzióm van? Mert nagyon szeretném kipróbálni már ha lehetséges! Mihamarabb választ várok! Előre is köszi:) -
#3877 DE BEOLVASSA a rart!!!! már telepítem is....
nekem a jó bevált daemon 4.0-ás eredetim" van meg
-
#3876 nagyon sokan végigtolták, olvass vissza.
thethunder: mindenképp érdemes felrakni az sp2-t xp-re biztonsági és teljesítményi okokból is, még akor is ha szereted nagyon sűrűn újratelepítgetni :) már nem ez az első játék egyébként aminek kell.
Prince23: rar-t nem olvas be a daemon, vagyis azt még tovább kell bontani.
Egyébként túl sokat ne várj mert annál nagyobbat fogsz csalódni ^^ -
hitman55 #3875 Vki segitsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!