6840
  • Gerbill
    Bizony 65 éves korban már jelentkezhet az agyérelmeszesedés:P Nyilvánvalóan nem csak programozók és grafikusok csinálják a játékokat a fahrenheit forgatókönyvét pl egy nagystílű író írta, nemvéletlenül lett mesteri. Nem értem filmrendező minek kellene játékba, gondolom a jelenetekre gondolsz, hogy ő rendezné, de ez egy faszság, itt nem színészek vannak mindenkinek meg van a maga dolga, a karakterek sem magktól mozognak úgy ahogy, itt a filmrendező dolgát más látja el.
  • Nevem senki
    Annyi játékkal játszottam már, hogy nem is emlékszem jónéhányra. Szerintem nem érted amit mondok.
  • Nevem senki
    Összességében nekem tetszik a játék, de ennyi felhajtás után, ami a "fejlesztés" körül zajlott (tanulmányutak - gondolom esténként bebaszással végződő sörözéssel-, történelmi "dokumentumok" tanulmányozása, stb. marhaség amiről hírt adtak) semmit nem látok. De amugy jó az egész, ha csendben kijött volna nagyobb lenne a visszhang. A multi jó lesz.
  • Balumann
    Reméljük, hogy a motor alapjában véve nem ilyen bugos. De a Rainbow six vegas is azzal a motorral készült, és az nagyon jó lett, nem nagyon találtam benne bugot. Reméljük, hogy későbbi játékokban nem lesz ennyire bugos, mint az eddigiekbe (mint pl. double agent ^^).
  • Gerbill
    Mert szerinted minden koncepció nélkül csak úgy összedob néhány programozó egy játékot? Te már játszottál mással s vagy csak EA játékokkal? Ajánlom figyelmedbe a Fahrenheit, vagy amerikai nevén Indigo Prohecy játékot.
  • Nevem senki
    Aha, ezt észrevettem és tök jó -tetszik
  • Nevem senki
    Szerintem -bár csak a demót próbáltam- ennek van hangulata. Nagyobb kontrasztot kellett volna tenni a nyugis, sniperkedős részek és a lerohanós, mindent bele részek közé (jah, kellene egy dramaturg, filmrendező, egy jó író is a játékokhoz, nem csak programozók, megy egy két grafikus)
  • Balumann
    hát valami hasonló van. Gugolj le, nyomd le a célzás gombot, és utána hátrát, és lehúzza magát.
  • Nevem senki
    MODDEREK FIGYELEM

Jó lenne egy hátrafelé sprint, plusz egy torkolattűz visszafogás.

Meg lehetne oldani?
    Baró lenne a hasalás is, de ez az ami ugye nem megy..
  • Balumann
    Hát, sok mindenbe nem értek egyet.
    Nekem a MoHAA -ban is az volt a gondom, hogy "rólam szól a háború", legtöbb részen egyedül kell menni. Pacific Assault az nagyon nem tetszett, ott az élet rendszer miatt utáltam meg főképp a játékot már az elején. De a hangulata se túl jó.
  • Prince23
    Nekem mondhat bárki bármit... mely szerint a MoH legjobb sorozata:
    a MoHAA + Spearhead + Breaktrough!!!! Ez a legkirályabb részek. Olyan hangulata volt mint állat, az igaz, h akkor kis "nyálas" is voltam, lehet közre játszott az is (amúgy nem 23 vaok csak mellékesen, csak a kedvenc számom)
    Már a PA-val is beköszöntek a hangulat lerombolásával... lásd eredményét: jött kiegészítő hozzá? NEM! És miért? Egy részt: mert sokan xarnak találták, és legrosszabb controllja volt! xar irányítással

És mos pedig az Airborne: bár még mindig az elsőnél tartok, de ekkora ARCADE szagú játékot életemben nem láttam, na jó túloztam, erre ott van a BATTLEFIELD!
    Szal ez a 2007-es év igen galád játékokat adott: egyedül a Graw2, meg a JE mondhatja magáról, h megérdemeltük. meg a tdu, BioS na és CRYSIS!!!!
    a 2006-os év utolsó minőségi játéka a SCDA volt és a VEGAS.
    Tavalyról tudnék mondani sok-sok hírneves, de ugyanakkor minőségi játékot, mint ellenben most, és már mingyá vége ez évnek is. márcsak a cod4 van meg a BiaHH, és a Witcher. Számomra nagyon kevés lesz az amit az év játékának mernék nevezni, talán a BiAHH-ban bízok... és talán neki is szánom. És bízok benne, h jól optimalizált lesz, nem mint ez!!
    pedig nekem is 7300-as karim van, 1GB DDR ram, amd sempron 3000+
    szal kész röhej, h mennyire is látszik a játékfejlesztőktől, h arra ösztönzik az embereket, h már lassan 4 GB ramot vegyenek...:PPPPP qrvára idegesítő ez!
  • Eagle16
    Végigtoltam én is. Ezeket a storm elit-eket nemtom honnan szalajtották, de azért az durva hogy 3 fejlövés után halnak meg csak...nem volt rossz játék, de lehetett volna jobb is, és hosszabb is...
  • GregMaui
    Sziasztok!

Felraktam a demot haveromnál,a konfig bőven elég volt hozzá,
    felinstalláltuk a physix-et,játékot elinditottuk,és a küldetés
    előtt lefagyott,le lett törölve,azután visszaraktuk megint nem
    indult,a lényeg hogy mikor levettük másodszorra is a játékot,
    gondoltam leszedem a physix-et is,de nem lehetett uninstallálni,
    letöltöttem,egy uninstaller programot,az se tudta letörölni..
    Manuálba kitöröltem a könyvtárat és minden fájlt.. \hiba volt\
    De viszont megvan a teljes verzió,megint fel lett rakva a gépre,
    de most meg physix hibája van,és megint nem indul..
    Gondolom a manual törlés miatt,de a kérdés hogy hogyan tudnám
    eltávolitani A rendszerből, a physix-et? A registry-ből is kellene
    kitörölni valamit? Vagy kellene vmi spéci uninstall program?
    Segitsetek légyszives! Előre is köszi!
  • Nevem senki
    Ha kilősz nehányat, máris kész a létszámleépítés DDDDD
  • Winz
    Az tény hogy eddig nem sok ütős game jött ki rá,mondjuk 10-ből 2 ami faxa (F1,Virtua tenis3)
    De van egy 10-es listám ami a közeljövőben jön ki,és biztos rámegyek:
    -Call of Duty 4
    -Resident Evil 5
    -Killzone 2
    -Brothers in arms:HH
    -Eight Days
    -Uncharted
    -Need for speed:Pro street
    -Kane & Lynch:Dead Man
    -Battlefield:Bad company
    -Ultimate fighting
    és majd a Black 2

• Djemba
    szebb a grafika mint a Bioshocknak félelmetes és milyen lesz akor a CRYSIS bele sem merek gondolni
  • dienesoft
    és a teljesítményét se használják ki.
  • gyuri12
    és nincs rá jó játék
  • Neuman
    Szóval kell az sp2, ahoz hogy tudjak játszani??
    Valahonnan letölthető külön?
  • bladex
    Na végigtóltam nehéz fokozaton. Így sem volt túl nehéz. Túl rövid lett.
    De a grafika nagyon szép szerintem. Most késsel és villával nyomom végig.:)Remélem kiadnak hibajavitást meg pár új küldetést.
  • hitman55
    oksa
  • Nagylaci
    Az SP2 telepítése után természetesen minden marad úgy ahogy volt csupán néhány újdonságot fogsz tapasztalni. Főleg a biztonsági központot...
  • hitman55
    na jóvan akkor feltolom az sp 2 őt
  • norbi56
    HELP 3935!!!
  • Nagylaci
    Az SP2 feltelepítésével általánosságban is nagy jót követsz el önmagad ellen mivel egy lényegesen kevésbé idióta operációs rendszer frusztrált tulajdonosa leszel általa.
  • hitman55
    ha felrakom akor minden letörlődik a C: ről vagy minden marad a régi?
  • Punker
    de értelmes ember felrakja hogy ne legyen szar az XP
  • hitman55
    Nincs a követelménybe hogy sp 2 kell...........
  • Evogordon
    Na már csak az utólsó pálya van hátra de azt majd estére meghagyon :)
  • lee56
    jah, akkor bocs :)
  • Nagylaci
    :D
    Igen.
    Mindig így szoktam mondani!
    Naés?!
    :D
  • lee56
    lakás? :D
  • Nagylaci
    Win XP SP2 nélkül = szép nagy lakás lósz@r...
  • lee56
    Já, már a MOH sem a régi
  • hitman55
    csá
    nekem is az a problémám és bekapcsoltam de ugyanaz nekem sp 1 em van-.
  • Nagylaci
    Bakker... Ha a "g" billentyűt nyomogatod akkor váltogat a nálad levő gránátok között! Lesz egy olyan mint valami gömb alakú fűszertartó. Na az kell a tankok ellen persze egy tankra olyan négy-öt simán elmegy.
    Hihetetlen, hogy a MoH nevet egy ilyen iszonyat silány játékkal alázzák. :(
  • thethunder
    Pont hogy a leírtak alapján kapcsold be, sp2-es xp-d van?
  • Neoncsoves
    és drága.
  • gyuri12
    de a ps3 szar...:/
  • Winz
    Gyerekek ezért jó ha van otthon egy "fölös"PS3,az nem szaggat,nem kell gombozni,csak tolni