6840
-
#4034 végülis igazad van, az összes hiba ellenére játszható a játék, ha úgy nézzük. De mint írtam, engem hihetetlenül zavar, hogy csak engem lőnek, hiába rohangásznak előttem a társaim. Legalább annyit lehetne taktikázni, hogy ha engem lőnek elbújok egy kicsit, hogy elnézzen, és társaimat lőjjék. De nem, egyből mindenki :S Demoba, illetve első pályán még nem tűnt fel annyira, de ahogy haladok egyre inkább elveszi a kedvem a játékból :(
-
#4033 még mindig nem tom mi alapján értékeli ki a kis csillagokat. :( -
#4032 Pedig ha nem tudja kitömöríteni a winrar sem, akkor valami baja van. -
willis #4031 Kitömörítésnél crc hibát ír, viszont ha TC-ben lefuttatok egy ellenőrzést akkor semmi bajt nem mutat!
-
#4030 Letöltöd mégegyszer... -
willis #4029 CRC hibás a game amit letöltöttem. Mi ilyenkor a teendő? -
kokos #4028 A multival mi a helyzet valaki tud róla valamit???
-
kokos #4027 Picit lehetett volna hoszabb a játékmenet de igy is jó volt.Élveztem minden percét!!!Meg is nyugodtam a duty 4 ig!
-
#4026 Szerintem is nálad lehet a bibi, mert gyegébb géppel nekem is simán megy akció közben 8-17 FPS-t. -
kokos #4025 Szerintem meg full fasza a játék!!!Egész nyáron nem volt semmi....ez kellett már nagyon! -
#4024 szarok az fps-re én játszok bmeg , nektek is inkább azt kéne mint itt dobálni a szart a játékra minden apróság miatt. -
retek683 #4023 néézzeg csak hogy hány fps-el is sírj!! -
#4022 Már végigvittem mind a kettőt, egyszer elég is volt... -
kokos #4021 Akkor játsz a pacific assaultal! -
#4020 Valamit igen elrontottál mert nekem fele ilyen jó géppel jobban megy.
Sztem geci jó játék meg szép is. -
#4019 Volt egy jó kis panzershrek-es akcióm is a market garden-es pályán...
A végén, ott volt a Tigris, lőnék a fal mögül, célkereszt a tankon, erre belelő a falba, én meg meghalok...nekem is volt egy párszor hogy 3 métert repült a német katona, mikor közelről megsoroztam.Nekem a Pacific Assault jobban tetszett mint ez. -
gettobuxa #4018 ajaj...
a fakkban akkor hülyeség a minimum rencerköv? -
heringer #4017 De a proci húzva van de egész gyáron igy ment és nem csinált ilyenelet. -
retek683 #4016 optimizált persze!!! vmire optimizálták végülis de hogy mire.... -
retek683 #4015 hát nézzük csak nem rég megmértem még is mennyivel megy ez a játék nekem na 800*600-ba minimum minden ki is nagyobb harcokba ígyis 8-17 fps ha nincs harc akkor oan 30-40 átlag 23 fps a következő gépen: 3700+ sandiego @3000mhz, 2 giga ram, asus x1950 pro 256 mb . Na még megérteném ha vmi esznéletlen kurva szép lenne kurva jó fizikával is AI val de eggyszerűen vmi szörnyű bugos az AI, van mikor fullra becélzom a srácot is beikszel hogy a csapattársam majd utána lelő!! persze van oan is mikor becélzom fullra lövök is semmi!! van mikor beülök melé néz engem oszt várni kell hogy lőjjön már le!! Az arcot eltalálom csipával repül vagy 3 métert gugoló helyzetből!! szal tragikus!! a mozgá meg a grafika étnyleg teccik ennyi semmi más!! na meg ezek a küldetések.... -
#4014 Nm. -
peter31 #4013 köszi! -
#4012 Hát ha nem hardver hiba, akkor csak szoftveres lehet! -
netuddki #4011 hujj de nincs kedvem hozzá!!!!!!!!
csak az a megoldás?,
tul sok cuccot kellene mentenem aaarrgghh -
#4010 Mindegyik jó, de a hatred tartalmazza a cracket is! -
#4009 Akkor sztem a rendszereddel lesz a hiba! Húzd újra az xp-t! -
peter31 #4008 Sziasztok,
Melyik a jobb verzió ez Medal.Of.Honor.Airborne.EMUDVD9-Unleashed vagy ez Medal_of_Honor_Airborne-HATRED?
köszi
p -
netuddki #4007 nem bántottam semmit benne
még garanciális az egész -
#4006 Nincs húzva valamelyik alkatrész /cpu, vga/ ? -
heringer #4005 Nekem volt olyan is hogy elinditom a gamét és ujbol indula gép és nem csak ennél hanem bioshock-nál is.Nem tom mi lehet a hiba.Lehet vmi alkatrész tönkre fog menni vagy nem tom.Eddig nem volt ilyen és csak akkor csinálja ha elinditom vmelyik játékot. -
#4004 Kétszere nálam is volt ilyen :( -
netuddki #4003 fijjug
az mitől van hogy elindítom a gémet és 1 laza kék halált produkál a gép?
amd 3500+
ati x1600 pro 128 mb
1 g ram
hely bőven a vinyón dx 9c stb
humm? -
#4002 és tökéletes példa arra, hogy a graf nem elsődleges szempont ahhoz, hogy élvezz egy játékot:) -
#4001 Há most már az első küldi végénél vaok... amúgy normálon viszem a gémet. Mire robbantani akartam a végénél, pont akkor hirtelen előjött 4 axis katona, azt leütött, meg volt ott fejlövés is. Hirtelen kapott el...
ok, betöltöm, ahol elmentettem a játék állásait, erre mennék ugyanoda, erre mi van bazz meg?! Megint axisok jöttek, a fenébe is ezzel a játékkal:PPPPP
Xarnak nem nevezném, de ez már szemtelenség részüktől, viszont a PA-tól egy fokkal jobb.:PPP -
#4000 igen
A FAHRENHEIT-et én néhány hónapja ismertem meg.tavasz környékén amikor kijött rá a honosítás...és fantasztikus élmény volt vele játszani...az hogy mit mondok mit csinálok mit beszélek mind az én kezemben volt az vvalami fantasztikus, a storyja fergeteges..olyan mint egy interaktiv film...nagyszerű -
#3999 Igen ezzel valahogy én is így vagyok -
#3998 nem ,nem halok meg minden második sarkon... -
#3997 Egy kis OFF:
A Fahrenheit az eddigi leginteraktívabb játék PC-re, ami valaha is kijött. Egyszerűen imádom azt a játékot. Szívvel-lélekkel teli anyag, az tette őt olyan mesterivé. Azon a játékon lehetett borzongani, akciózni, gondolkodni, és csak és kizárólag TE döntötted el, mit is akarsz. Ez hiányzik a mai játékokból, a BELEÉLÉS. Legalább is szerintem. -
#3996 Jó de most az, hogy te minden második sarkon meghalsz nem azt jelenti, hogy hosszú a játék. -
#3995 jön itt mindenki hogy milyen ,rövid a BioShockot kb. 20 óra alatt vittem végig,ugy hogy egyszer döglöttem meg ,itt meg már jópárszor elpatkoltam,pedig toltam pár órát és még mindig a második küldinél járok...
ugyhogy ennyit arrol hogy mi rövid...