6840
  • grebber
    Én is ugy toltam mert easy-n nevetséges.Nekem sose voltak lőszer gondjaim!
  • Punker
    én a gamma gránátot dobáltam rájuk :)
  • Gascan #4072
    voltam olyan bátor és elkezdtem normalon :) szóval, a kinyirom őket nemhiszem hogy menni fog, mivel csak 20 golyóm maradt a bar -ban :)
  • Balumann
    nincs sok értelme próbálkozni
  • sopi
    nah csak sikerült csak nem vettem észre a teremben a kisliftet :D
  • SzlobiG
    Multi nem megy csak eredetivel mi? Vagy is ne is próbálkozzak?:D
  • retek683
    tökéletesen igazad van !! na de nem is baj nekem csak a mozgás teccik benne de naon az irányítást azt eltalálták na hátha bele modolják a cod2 multiba:D:D:D remélemD:D:D
  • grebber
    Nemtudom hogy lehet ebben a toronyban eltévedni full egyszerű!
    Ez a game nem ér 11990Ft-ot amiért árulják sőt én a 2 dvd árát se fizetem ki érte hogy kiirjam 2 dvd-re.

• sopi
    egy kérdés :D..mi volt ebbe a gameba majdnem 7 GB? (telepitöje)? :D

AMugy nics vele semmi bajom nagyon bejött a game hangulatilag is meg minden...hü maradt az utodokhoz...csak hát eléggé kiábrándito hogy csak 6 pálya volt :S
  • sopi
    aham...szoval a gyujtozsinort kell követni? :D...és honnan hová vagy nem tudom....mutatja a nyil de ha nem azon a szinten vagyo kakkor halvány..és eddig mindig halvány volt...szinte sehol senki tényleg már ölni se lehet...azt a fötermet kitakaritotam amikor a falon felnyiltak a vasablakok...nah ez sztem egy észrevehetö dolog volt mindnki számára...nah és ezután jött ez a feladat hogy valami engineers meg amunition vagy mi... :)
  • grebber
    Azt neked kell felrobantani az a vége! :D
    Elmenekülni ugy tudsz hogy kinyirod őket és követed a gyujtózsínort!
  • grebber
    Hát az én gépemmel kb ugyanugy fut a Bioshock is és ez is.
    30-3x fps az átlag kb. Mindkettő simán játszható minden maximumon!
  • sopi
    ha töllem kérded akkor 1024x768 minden fullon semmi akadás fpst nem néztem még ...de nem volt eddig semmi gond vele.
  • Gascan #4061
    persze, a demo is fullon simán ment... csak ugye azért mint pl. a market garden, elég sok mindent kéne megjeleniteni és szerintem ezért akadozik még 1024*768-on mediumon is. remélem az új konfigommal már nem lesznek ilyen gondok, mert igy elég ratyi ez a játék.... (e6550, 2gigaram, x1950pro marad)

nem tetszik, olyan mintha steril lenne, az AI egy kalap sza..r, olyan mintha a csapattársaim előre betáblázott waypointokon közlekednének, egyáltalán semmi hasznukat nem veszem
  • Prince23
    Miért neked mien géped van?
    nekem 7300, 1 gb ram, de úgylátszik ide 2 giga kén, már mint nekem.
    Szinte játszhatatlan mikor dögivel vaunk a pályán. én ezt azért nem értem... pl. a cod2 fullon tökéletesen ment...
    a fejlesztőknek kén optimalizálni
  • retek683
    Neked hogy megy a játék?
  • retek683
    hát lehet NÁlam van a bibí de más játk pl Stalker fullon megy vagy Oblivion vagy a BIoshock vagy .... szinte mind szal nem hiszem hogy itt lene a bibi.. vki tipp mi lehet a baj? esetleg a proci a kevés? csak mer ajánlotba is benne van bőven nem hogy méga minimumba.... nem értem de ezt most komolyan mondom nem értem iet hogy min grafon leesik 8 fps-re azért túlzás sok fórumon olvastam felle ien gépeken ment szépen fullon...
  • sopi
    az ezelötti küldi az volt hogy be kellet menjek a main control roomba asszem ez volt a neve..és ezután kaptam ezt a feladatot...
  • DarkLyrics
    ez a 6 pálya van.. most toltam végig elég kiábrándító, még 3x ennyire számítottam -.-
    vki tudja hogy lehet online tolni? (vásárláson kívül, mert előtte ki kéne próbálni... elég bugos a játék sajnos)
    thx
  • Gascan #4055
    az eléggé durvára sikerült, a toronyban is rengeteg minden van amit meg kell csinálni, és ha befejezed sincs vége. Én ott akadtam el, hogy már csak ki kéne menekülni a toronyból? Valaki aki már végigtolta, el tudná mondani, hogy lógott meg a rengeteg nazi elite storm katona elől amikor a tűzszerészek fel szeretnék robbantani a kecót?
  • sopi
    HI all...
    Mondjátok azt hogy nem abbol a hat pályábol áll majd a game amiknek a fedönevei vagy micsodái ott vannak minden pálya végén :S....a tornyos pályán valami municios raktárat kell megtaláljka vagy mit...körbejártam egy párszor a tornyot de ne mtudom hol van...valaki kisegitene? :)
  • gpn
    Sziasztok!
    Lenne egy kissebb problémám a játékkal. A 2.pálya elején bejön egy kékhalál szerű. Tanácsolja, hogy újvideokártyát kellene venni, vagy a driverét frissíteni, de a driver friss, a kártya pedig 3 hónapos. Egy MSI RX1650XTről lenne szó. Kösszi a válaszokat.
  • Balumann
    1. hát én azért tudok élvezni fps-t 30 és 40 fps között, nem kell állandóan azt figyelni.
    2. MoH A-ban nagy a játék tér, több az objektum a pályán, több dolog történik egyszerre, komplikáltabb vagy hogy mondjam.
  • Prince of Máté
    1. A játéknak semmi köze az optimizáltsághoz :/
    2. FPS játékot, 40 fps alatt nehéz játszani.
    3. a Bioshock kb dupla annnyi fps-sel emgy mint a moha, pedig még a grafikája is sokkal szebb.
  • strebacom
  • Prince23
    Esc - és a Save menüre katt és írd felül... de amúgy checkpointos mentése van
  • strebacom
    Van ebben gyormentés vagy ilyesmi, hogyan kell menteni egyáltalán???
  • Hardstyl3r
    ezek a Nazi Storm soldierek a végén fekete ruhában elég kemények:))
  • Gascan #4046
    Nemtudom, nekem a közepétől de inkább a végefele már akadozik mint az állat, mintha a procim nem birná, pedig csak 1024*768 mediumon tolom de annyira szaggat ha sokan lőnek össze vissza, hogy játszhatatlan. Két alkalommal ki is dobott, hogy valami renderelési hiba... lehet ez azért van mert két magos proci kéne?
  • DarkSector
    Mindegy, csak crack-eld meg a Hatred .exe-jével!!!!!!!!!!!
  • Gideon Wieth
    basszus...mi lenne ha nem az fps-el dobálóznánk ? Megy a játék játszhatóan ? IGEN ??akkor meg? ha meg nem akkor vegyél Xbox-ot.én isvettem, és használom is..MOHA-t mindkettőn játszottam/a demot/ és mindkettőn nagyon jó élmény volt vele játszani... Box 360 on bugos valami vagy lassan megy és azért ugráltok...akkor azt mondom ok..
    DE pc-n hozzá lehetne szokni hogy nincs olyan hogy valami rezzenés nélkül menjen fullon...///havi játékoknál amik a jelenlegi időszámításná hó/nap tól 1n hónapra vannak vissza.../ folyamatosan fejlődik minden.és gyorsan..nem lehet mindig napra kész lenni....
    NAH ezt jól megaszondtam nem akartam senkit bántani :Dcsak így kiadtam magamból :D
  • Gideon Wieth
    én soha nem is mondtam hogy az...ezért veszekszek apámmal mindig..rá néz egy játékra és ,,NÉZD már meg hogy néz ki " felkiáltással otthagyja...
    Az ADVENT RISING-et is a Story-ért és a hangulatért imádtam, meg Hollywood-ot alázó zenéért.
  • k3nGu
    nekem mien hibám volt: shotival közelről fejbe küldtem egy nácit, azt úgy halt meg h a feje megfordult, mármint a feje teteje a nyakába votl, a nyaki része meg a feje búbjánál, komoly volt:D
  • tommyg
    nagyon nagy csalódás számomra a játék...multiból nem lesz semmi single-be végignyomon 1x aztán kész...cod2-t már vagy 20x végigvittem de 21x-re is szivesebben vinném mint ezt másodszor!!!
  • Prince23
    Csak hiszed:DD
    Most minek kell fikáznod? mert felhoztam a fájldarabolást, ezért wazz? Mindenben nem lehetünk okosak, mint te!
  • NeoMaN
    valami kúvanagy gond lehet nálad, mert fullon kellene szaladgálnia...
  • NeoMaN
    Nagyon örülünk.
    Több napos nyafogás után végre eltünsz!
  • Prince23
    Uninstall, szal idegesítő egy játék tud lenni. Én mondjuk nem casualon vittem... de akkor is. Azért az első pályán kétszer ugyanazon helyen lenni, azért ez CIKI egy 2007-es játéktól:PPPPPPPPP má nem azért:P
    Inkább lett volna lineáris a játékmenete mint a dutynak, az sokkal jobb.
    A mostani friss vháborús játékok közül egyedül a duty 2-nek van jó küldetésfelépítése.
    Visszasírom én még azokat a szép MoH-os éveket, mikor játszottam először vele ill. a két kiegészitőjével:(
    Erre a játékra tucattermékként tekintek, sajnos nálam ez van, nem szarozom le, mert valamiben jó játék. DE az optimalizálása qrvára idegesítő!!! Lehet, emiatt is vettem le a gépről.
    Az eleje, vagy is a tréning hatásosan kezdődik, igaz rövíd, de nem baj, ennek nagyon örültem, h nem lett olyan hosszú mint PA oktatója.
    Majd fogok szánni rá időt, de az ELSŐ BENYOMÁS nálam sajnos nem sikerült. Amilyen izgulva vártam rá...áhh mind1, nem is folytatom.
    Egy tucattermék, amire én még 4990 HUF-ot sem adnék! Szerencsére nem vettem meg... így marad a Conviction-re a zsém -hamarosan megjelenik az is-, mert az nálam kötelező darab lesz:D
    Ezt a játékot majd jövőre kikáózom.

• NeBby
    Ezért kéne a multi , ott nemlesz ilyen gond
  • NeBby
    Nemkell újra letölteni lol Ott az svf file , aki nemtudná arra van , hogy kijavítsa a crc hibákat , mégpedig úgy , hogy megnyitod total cmd el az svf filet , végigmegy az ellenőrzés és ami hibás azt megnyitod winraral és javításra katt!