6840
  • Cefre
    Nem .
    Ezeket hol találom??
  • Prince23
    Pff.. pedig jó konfigod van... nekem 3000+, meg 7300GT-ém van és még is megyen eléggé türhetően magas garffal.
    Ui: feltettél te minden kiegészítő progikat az Erbórnról? ha nem, ezeket rakd föl: mic. vis. 2005 c+++, ill. ageia physic drivert
  • Cefre
    Hello
    Van 1 nagy problémám ,tölti be az első pályát és lefagy. a tanuló pályát megcsináltam utánna még az eligazitásnál megy aztán lefagy .
    4400+proci 1 Gb ram 8600GT grafika

Volt már másnak is ilyen problémája??
  • DONGUBA
    Sziasztok celkeresztet hol tudok allitani?
  • Prince23
    a ram jóhogy számít... bár csak 2 gigám lenne, akkor nekem se szaggatna
  • Gascan #4954
    Csak azért mert a régi P4esemen nem igazán akart menni még mediumon se, akadozot-szakadozott össze-vissza..... gondoljátok, hogy az új proci plussz ram ennyit dobna a helyzeten?
  • qaíwsyedxrfctgv
    Akinek meg van magyarul, légy szi' tegye fel a nyelvi fájlokat! Persze ha nem nagy kérés.
  • xido
    sose spóroltak egyik rész zenéjével sem..meg a CoD-ével sem..profi film/sorozat-zeneszerzők komponálták:))
  • DarkSector
    Dehogy is 1.3GB környékén.
  • schrank
    figyuzzatok má 70MB a demó
  • spae
  • spae
    Hi!
    Az egyik töltőképernyőn azt írja a játék, hogy mindne páűlyán van secret weapon, milyen fegyver és hol vannak elrejtve?
  • DarkSector
    Milyen EXTRA?
  • DarkSector
    Én a RE:Extinction zenéjét halgatom...:D
  • DarkSector
    Simán!
  • Gascan #4944
    Mit gondoltok, az alábbi konfigon elfog menni a játék fullon 1280x1024? (konkrétan a grafikus kari végett aggódom)

Gigabyt P35 DS3
    E6550
    2x1GB DDR2800 4-4-4-12
    x1950pro 256
  • norbi56
    miért nem engedi bekapcsolni a tűzfalat????????????????a service.msc-ben is engedélyezve van PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • PhantomAss
    6os gomb a spec gránát
  • Soldiers
    letöltöttem az Airborne zenéjét nem spóroltak vele
  • DarkSector
    nemtuom, de ha ráváltasz a G-vel, akkor utána ball egérbill.-ű
  • litlebubu
    De hiába veszem fel a spéci gránátot,utánna nyomigatom a "G"-t és csak a sima gránátokat váltogatom. Hol a megmerevedett f@szban van, amit felvettem , az a szatyor alakú valami?
  • kokos
    Olyan fegyó kéne mint az elit náciknak van!
  • gabi89
    Ja nagyon komoly minden gépi katonának 3fejes kell a megdögléshez :D
    Amúgy én normal szinten nyomtam szóval a legnehezebbtől egyel könyebben és még ott is ezeknek a Elite Nazi katonákba egy egész tárat bele kellett lőni tiszta rőhej :D
    Ha a fejét célzot csipával (távcsőves puska) akkor 2fejes kell neki,hogy megdögöljön.A legjobb,hogy jelzi is a játék,hogy fejes volt de még él :D
  • kokos
    Az EXTRA végigvitel komoly nagyon!!!!!!!!
  • kokos
    Istenem mekkora ez a játék........Full fasza
  • Balumann
    innen a M Visual C++, az ageia driver meg rajta van a MoH A lemezén. Egyébként google.
  • Prince23
    Hát az airborne-ról, azon kell lennie!
    tuti, h mic. vis. 2005 a problémád.
  • atkaq
    Köszi a tippet de ezeket a progikat honnan tudom beszerezni?
  • Punker
    lol lol lol :)
  • eN00 Begger
    Valaki pls cheatet. Ha vkinek eredeti a gém de nem tetszik a multi attól megvenném/elcserélném a cd kulcsát
  • Balumann
    Tök vicces, ez a system requirementslab szerint nem éri el a gépem az ajánlott konfigot, mégpedig ez miatt:
    Operating System
    Recommended: Windows Vista
    You Have: Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 2 (Build 2600)
    FAIL: Sorry, your operating system does not meet this recommended requirement. Want to Upgrade? If so click the 'We Recommend'.
  • Balumann
    Itt is meglehet nézni, hogy elég-e a gép hozzá: systemrequirementslab.com
  • Balumann
    Nem hiszem, hogy a Home editionnal lenne problémája, minden szolgáltatás megvan a home editionba ami a játéknak kell. A hardver detection nem rakott piros X-et sehova, mikor tesztelte a gépedet?
  • Balumann
    Miért ne működne Ati kártyákkal a játék, ezt honnan vetted? Shadermodel támogatásu videokártya kell a játéknak (Ati Radeon X****, HD****, illetve Nvidia 6***, 7***, 8*** szériákon megy).
  • Prince23
    microsoft visual 2005 c+++ progit tedd föl, + ageia driver
  • Prince23
    Nincs mit:)

Furcsaságot vettem észre a mai napon a graf beállításnál:
    Tök mindegy, hogy alacsonyan van e vagy magas grafikán, mert a gém tökre ugyanúgy szaggat, ahol szokott. Ezt azért nem értem... szal fullon játszom... ezzel az átlagraklaptucatgémmel.

ui:
    Azzal a tudattal játszom, h ez nem Medal of Honor sorozata:DD, hanem csak erbórn.
  • Balumann
    Letudod menteni a dokumentumokból a mentésed. Lemented, utána visszatudod rakni, ha netán újra elkezdesz egy korábbi küldetést.
  • atkaq
    Segítsetek légyszives mert nem akar indulni a képen láthatót írja ki.Átt másoltam a cracket is.Ha az aztalról indítom akkor meg kéri az eredeti cd-t.Mi lehet a gond?A gépem AMD64 3000+ ,1GB ram, Geforce 7600GT 256MB ezen elméletelig el kéne ildulni.
  • geforceatti
    Nem indul a játék így sem, de azért kösz a segítséget Prince23.
  • Hunzerkampf
    Okés!

Köszönöm az infót!!!
    Bár meg kell mondanom nem erre számítottam. majd elteszema gamét hátha 1 év mulva lesz uj videó karim..

Azért köszi még egyszer.