6840
-
Cefre #4959 Nem .
Ezeket hol találom?? -
#4958 Pff.. pedig jó konfigod van... nekem 3000+, meg 7300GT-ém van és még is megyen eléggé türhetően magas garffal.
Ui: feltettél te minden kiegészítő progikat az Erbórnról? ha nem, ezeket rakd föl: mic. vis. 2005 c+++, ill. ageia physic drivert -
Cefre #4957 Hello
Van 1 nagy problémám ,tölti be az első pályát és lefagy. a tanuló pályát megcsináltam utánna még az eligazitásnál megy aztán lefagy .
4400+proci 1 Gb ram 8600GT grafika
Volt már másnak is ilyen problémája?? -
#4956 Sziasztok celkeresztet hol tudok allitani? -
#4955 a ram jóhogy számít... bár csak 2 gigám lenne, akkor nekem se szaggatna -
Gascan #4954 Csak azért mert a régi P4esemen nem igazán akart menni még mediumon se, akadozot-szakadozott össze-vissza..... gondoljátok, hogy az új proci plussz ram ennyit dobna a helyzeten? -
qaíwsyedxrfctgv #4953 Akinek meg van magyarul, légy szi' tegye fel a nyelvi fájlokat! Persze ha nem nagy kérés. -
xido #4952 sose spóroltak egyik rész zenéjével sem..meg a CoD-ével sem..profi film/sorozat-zeneszerzők komponálták:)) -
#4951 Dehogy is 1.3GB környékén. -
#4950 figyuzzatok má 70MB a demó -
spae #4949 -ű -
spae #4948 Hi!
Az egyik töltőképernyőn azt írja a játék, hogy mindne páűlyán van secret weapon, milyen fegyver és hol vannak elrejtve? -
#4947 Milyen EXTRA? -
#4946 Én a RE:Extinction zenéjét halgatom...:D -
#4945 Simán! -
Gascan #4944 Mit gondoltok, az alábbi konfigon elfog menni a játék fullon 1280x1024? (konkrétan a grafikus kari végett aggódom)
Gigabyt P35 DS3
E6550
2x1GB DDR2800 4-4-4-12
x1950pro 256 -
#4943 miért nem engedi bekapcsolni a tűzfalat????????????????a service.msc-ben is engedélyezve van PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4942 6os gomb a spec gránát -
#4941 letöltöttem az Airborne zenéjét nem spóroltak vele -
#4940 nemtuom, de ha ráváltasz a G-vel, akkor utána ball egérbill.-ű -
litlebubu #4939 De hiába veszem fel a spéci gránátot,utánna nyomigatom a "G"-t és csak a sima gránátokat váltogatom. Hol a megmerevedett f@szban van, amit felvettem , az a szatyor alakú valami? -
kokos #4938 Olyan fegyó kéne mint az elit náciknak van!
-
#4937 Ja nagyon komoly minden gépi katonának 3fejes kell a megdögléshez :D
Amúgy én normal szinten nyomtam szóval a legnehezebbtől egyel könyebben és még ott is ezeknek a Elite Nazi katonákba egy egész tárat bele kellett lőni tiszta rőhej :D
Ha a fejét célzot csipával (távcsőves puska) akkor 2fejes kell neki,hogy megdögöljön.A legjobb,hogy jelzi is a játék,hogy fejes volt de még él :D -
kokos #4936 Az EXTRA végigvitel komoly nagyon!!!!!!!!
-
kokos #4935 Istenem mekkora ez a játék........Full fasza
-
#4934 innen a M Visual C++, az ageia driver meg rajta van a MoH A lemezén. Egyébként google. -
#4933 Hát az airborne-ról, azon kell lennie!
tuti, h mic. vis. 2005 a problémád. -
atkaq #4932 Köszi a tippet de ezeket a progikat honnan tudom beszerezni? -
#4931 lol lol lol :) -
eN00 Begger #4930 Valaki pls cheatet. Ha vkinek eredeti a gém de nem tetszik a multi attól megvenném/elcserélném a cd kulcsát -
#4929 Tök vicces, ez a system requirementslab szerint nem éri el a gépem az ajánlott konfigot, mégpedig ez miatt:
Operating System
Recommended: Windows Vista
You Have: Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 2 (Build 2600)
FAIL: Sorry, your operating system does not meet this recommended requirement. Want to Upgrade? If so click the 'We Recommend'. -
#4928 Itt is meglehet nézni, hogy elég-e a gép hozzá: systemrequirementslab.com -
#4927 Nem hiszem, hogy a Home editionnal lenne problémája, minden szolgáltatás megvan a home editionba ami a játéknak kell. A hardver detection nem rakott piros X-et sehova, mikor tesztelte a gépedet? -
#4926 Miért ne működne Ati kártyákkal a játék, ezt honnan vetted? Shadermodel támogatásu videokártya kell a játéknak (Ati Radeon X****, HD****, illetve Nvidia 6***, 7***, 8*** szériákon megy). -
#4925 microsoft visual 2005 c+++ progit tedd föl, + ageia driver -
#4924 Nincs mit:)
Furcsaságot vettem észre a mai napon a graf beállításnál:
Tök mindegy, hogy alacsonyan van e vagy magas grafikán, mert a gém tökre ugyanúgy szaggat, ahol szokott. Ezt azért nem értem... szal fullon játszom... ezzel az átlagraklaptucatgémmel.
ui:
Azzal a tudattal játszom, h ez nem Medal of Honor sorozata:DD, hanem csak erbórn. -
#4923 Letudod menteni a dokumentumokból a mentésed. Lemented, utána visszatudod rakni, ha netán újra elkezdesz egy korábbi küldetést. -
atkaq #4922 Segítsetek légyszives mert nem akar indulni a képen láthatót írja ki.Átt másoltam a cracket is.Ha az aztalról indítom akkor meg kéri az eredeti cd-t.Mi lehet a gond?A gépem AMD64 3000+ ,1GB ram, Geforce 7600GT 256MB ezen elméletelig el kéne ildulni. -
geforceatti #4921 Nem indul a játék így sem, de azért kösz a segítséget Prince23. -
Hunzerkampf #4920 Okés!
Köszönöm az infót!!!
Bár meg kell mondanom nem erre számítottam. majd elteszema gamét hátha 1 év mulva lesz uj videó karim..
Azért köszi még egyszer.