Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
NEM! Van 3 féle gránát , az amelyik mintha ilyen zacsi lenne és egy régi kenyérpirító idõzítõje lenne rajta <#nyes>

AntiHero: PFFFFFFFFF!!!!!
Cod4 jó , addig igaz , de Crysis mégjobb (remélem , majd kiderül)<#vigyor2>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Punker
felveszed a ládából a gamma gránátot a 6-os gomb hozza elõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nagylaci
Ezt nézzétek!!!
Kiderült, hogy a program eredetileg a "Medal of Honor - Secret Idiot Weapons of the Nazis" (MoHSIWotN) címre hallgatott volna, csak aztán rájöttek, hogy ez rövidítve nagyon hülyén néz ki. De sikerült találni egy képet az eredeti játékból! Csak így történhetett, hogy egy ennyire fullhülye ellenfél került bele... Aztamindenit! 😄 😄 😄

UI:
Bocsánat de ez a játék totálisan kiakasztott. Ilyen névvel kiadni egy ilyen sz@rt...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

LackoMester
amit a Grand puskára kell felrakni?

élet a legjobb méreg

AntiHero
Cod 4 jó. Crysis szar😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

NeBby
Akkor gondolom CoD4 , meg Crysis se érdekel<#vigyor>

Lui76
Most próbáltam egy nemGT 6600-os karival 3000+-os A64-el 1Gb rammal,
hát 800x600 minden min-el elfut.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

tommyg
hm semmi értelme hard-on nyomni ha több játék idõt akarsz...abba mi a jó hogy többször meghalsz a pályán??? új élményeket úgyse szerzel csak jól felidegesíted magad oszt a végén unistall

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabi89
Köszi nem kell mert nem sok köze van a II. vh.-hoz...
Csilli villi tunkolós fps (inkáb nem kell...) Mondjuk ha már Quake-nél járunk akkor Quake 3 a favorit az letudott kötni pedig az se II. vh. de az nagyon jó volt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tommyg
nem vicceltem, az unikum alakú gránáttal kell felrobbantani hozzávágsz vagy 3mat és annyi neki

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

AntiHero
pfff nem tom mivan veled:S
Ott a videóm is mutatja hogy semmi gond a célzással tökéletesen lehet célozni!

grebber
Éppen ez az nem akkor villam be a piros ha eltalálom hanem csak akkor tudom eltalálni hogyha megjelenik az a piros baszás pedig fullra rá célzok és nemtalálja el csakha bejön az a szar!

Next PC upgrade: 2022

NeBby
OFF
Szedjétek télleg a Quake Wars demót , mer lehet multizni vele , míg ki nem jön az airborne patch(lan állítólag) , azzal addig el lehet lenni , má 50% lennvan ,de nagyon terhelt az összes szerver!

Punker
qrvára nem nõ, 3-4 megtalálásánál is 0-t ír a végén.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

alma2
Ja a gyengebbek kedveert 😊 a statisztikanal 0 of 5 stb resz minden palyan szet van szorva 5 ejtoernyo, ha a kozelebe mesz kiirja, hogy ha itt landolsz, balkon, torony stb, akkor fasza gyerek vagy es noni fog az eredmenyed.

szerintem

NeBby
"talan a legidegesitobb ez a kihajolos megoldas"
Nekem nagyon bejött , sztem nagyon el lett találva , eleinte nagyon furcsa volt nekemis , de pár óra után már sokkal jobb volt mint a Q,E,C,Space módszer<#vigyor> Mer ha le vagy guggolva és fedezék mögött vagy , csak megnyomod a W-t és feláll , ha elengeded akkor meg azonnal vissza , sztem király<#eljen>

AntiHero
gránáttal.

alma2
-Jatszal hard fokozaton, egybol nem lesz 5 ora a jatek
-Az a.i neha tenyleg idegesitoen buta, tenyleg nem lehet szetloni az asztalon semmit, de regota az elso fps jatek ami lekotott.
-a tankot vagy a piros feju granattal vagy panceltorovel lehet szetloni.
- Grebber nem tudom mit beszelsz ossze-vissza a piros celkereszttel kapcsolatban, minden harmadik jatek igy van megcsinalva.. ha talalatot ersz el, akkor bevillan a piros kereszt ennyi.
- talan a legidegesitobb ez a kihajolos megoldas, de biztos talan at lehet allitani valahogy, ha nekifekszik az ember, bar meg lehet szokni.
- De kit erdekel az egesz most jott ki a quake wars demo 😊

Szerintem nagyon el lett talalva sok minden benne, pl a futas... ahogy atugrik a falon, ahogy leesel stb...

szerintem

LackoMester
vicces gyerek vagy Te látom...

élet a legjobb méreg

tommyg
unikummal

LackoMester
szevasztook-segitség kellene,a market garden pályán(az elején)ahol a Tigris tank járkál mi a fenét kell csináni,hogy robbantom fel stb...

élet a legjobb méreg

NeBby
2. kérdésre:
Úgy , hogy oda ugrasz , ahol látsz ilyen ejtõernyõket lelógni , stb... ,vagy csak simán megkeresed õket!

L2Goku
5óra és simán kilehet jatszani ..... Miert nem tudnak valami 40-50 Orás játékot csinálni.. No Comment.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Szánom bánom bûneim és nyugodtan törölhetõ, ha tilos ilyet kérdezni, de a Hatred verziót (1 iso file) nyugodtan felírhatom DL lemezre Imgburnnel, vagy ez így nem mûködik és csak simán írjam fel az isot adatként? Soha nem csináltam még ilyet és nemtom, DL lemezt nem szívesen kukáznék😊

TSW: Tunderke

bladex
Srácok két kérdésem lenne.

1.Mitõl függ hogy hány csillagot kapsz értékelésnél?
2.A csillagok utáni ejtöernyõs jel alatti pontokat /0-5/ mivel lehet megszerezni? Ha már volt errõl szó bocsi.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

gabi89
Ne itt reklámozz

<#banplz>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Smartshader3.0?A FAQ-ban Shader Model3.0 van írva.Ezt tuti tudja.

Balumann
Én úgy hallottam, hogy 70ezer körül van a kártya, bár én még boltba nem láttam sehol. És értelme sincs állítólag már, mert a többmagos processzorok nagyon jól tudják már vezérelni a fizikát is, meg minden mást egyszerre.

Azért, mert az engine támogatja és ha van ilyen kártyád, akkor alapból tudna csomó mindent a játék. Mondjuk már nem olyan drága a cucc, 30k körül van, de kb ha 3-4 játék ha használja, szóval még nincs értelme venni ez tény. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

egyébként jó játék,csak lesz hozzá majd egy csomó patch,mint azt már megszokhattuk.emlékezzünk pl a BF2-õre,mekkora szarvashibák voltak benne eleinte.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

nem ismerem ezt a videókártyát,de smartshader 3.0-ás kártya kell hozzá.amúgy nekem is hasonló a konfigom,és ment rajta.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

jóaz pl thompsonnál akkora a torkolattûz, hogy csak a piros jelzésbõl látom eltaláltam-e 😊

Prince of Máté
Velem is ez van valamikor, nekem egy idõ után abbahagyta.

tommyg

Nekem minden gond nélkül felment. A Windows-om erdeti Home verzió SP2-vel. A gépemen fent van a GRAW2 is, és nem okozott gondot az Ageia PhysX. Vírusirtó: Nod32, Spyware Terminator Zone Alarm.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

bakvarnyu
Nincs semmi buktató, menni fog.

Punker
lassan ide ggörcöst kapok, 6. pálya expert fokozat a német stukkert akarom maxra fejleszteni
és már 15x halok meg a mentési pont elött 😞

Szasztok.Most lenne lehetõségem megszerezni ezt a játékot.Az érdekelne,mire számíthatok ezzel a konfiggal:AMD2500+-os proci,1.5giga RAM,Galaxy GeForce 7600GT?Meg itt nincs olyan buktató,mint a Colin McRae😄irt-nél,hogy régebbi procikkal(amik nem tudják az SSE2-õt),nem hajlandó menni.Hmm?

Balumann
Az Ageia physX-et nem az EA csinálta, hanem az egy marhadrága PCI-os kártya, ami arra lenne jó, hogy a fizikát meg bizonyos dolgokat vezérelje, és mentesítse a processzort ezalól, de gyakorlatilag szinte semmi értelme. Azt nem tudom, hogy miért kell feltelepíteni akkor is, amikor nincs a gépbe ilyen...

MaxPayne
az AGEIA Physx-et szerintem is az EA készítette <#mf1>

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

bakvarnyu
kérdezd meg az EA tól <#vigyor1>

tommyg
Engem gyakran ezzel a hibával dob ki a game...mi lehet a gond???

MaxPayne
De ilyen nincs valaki mondjon már valamit a problémámra mert idegesít hogy senki semmit nem mond csak anyit hogy cseréljek xp-t de azt biztos nem fogok mikor lehet van másik megoldás is.

DarkSector
Mirõl van szó?
Milyen program....Fotoshop vagy mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

romeozor
felétek elég furcsa kiszerelésben adják az unikumot, nekem inkább jobban hasonlít egy vizespalackra vagy egy porzsákra 😊

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

bakvarnyu
te mér jó közelharcban sniper fegyverrel menni?<#vigyor1>

MaxPayne
De akkor csak azt mondjátok el hogy kell a játéknak ez a prog hogy mûködjön vagy nem?

fireball
jah azzal irtottam ki😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
na mek motorozni,maj este fojtatom😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

DarkSector
Jah ezt még nem is néztem...
de majd megfigyelem ha legközelebb játszok vele.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"