6840
  • Punker
    használd a zoom-ot nem véletlenül van a távcső, persze hogy be kell állítani.
  • lammaer
    Hát, egyszer próbáltam, a németek 44-es assault rifléjénél (stg 44 asszem) leveszi a távcsövet :)
    Vagy ha jól rémlik a sniperpuskánál igy lehet átváltani puskagránát módba. Szóval, fejleszd a fegyvereid-
  • Shep
    5020 akart lenni
  • Shep
    #520-ra valaki?
  • romeozor
    készült egy Realism mod a játékhoz, ami itt érhető el http://her.hajas.org/
    . Multiplayer Support!
    . No more Airdrop Protection! You can be killed in the Air!
    . Well balanced and deadly weapons!
    . Balanced and Fair game! You have the SAME health of your enemies!
    . Stars Re-Balanced to Match with Realism
    . If you was shot in the Arms or Legs, you will survive!
    . If you was shot in the Torax, Back or Head, you are dead.
    . Explosions improved! Stay away of nades and charges!
    . Less amount of Granades and Ammo, the same to the packs on the floor.
    . Press F1 to revome all your HUD to make this even more realistic!
    . Press F2 to Remove the Radar!
    . Press F3 to Show the Radar!
  • tugyiti
  • lammaer
    Furcsa, nekem nem tünt fel ilyesmi. Csak a sniperpuskánál, hogy baromi homályosan lehet látni át a távcsövön :)
  • Punker
    aha játsz olyna játékkal amiben lézer fegyverek vannak :)
  • Zs0lt1
    Sziasztok!
    Amikor a puskával lövök, akkor egy kis porfelhő szerű valami füst megy oda a célkeresztbe, ezzel megakadályozva azt, hogy normálisan lehessen látni.
    Van vmi okosság amivel ezt a füstöt le lehetne kapni onnan? Iszonyat idegesitő.

Köszi!
  • lammaer
    A kék sáv ha megtelik, kapod a fejlesztést.
  • lammaer
    Hát igen... a realitás miatt siránkozni egy arcade FPS játék esetén...
  • skeleton01
    Helló!Kettő kérdésem lenne a játékkal kapcsolatosan:- hogy lehet fejlesztenia fegyvereket benne? a képernyőn a fegyver képén megy fel a kék sáv az mit jelent?
    -Valakinek nincsenek meg a magyar felirat fájljai(de szép magyar szó)?
    A válaszokat köszi előre is!
  • DarkSector
    Miért a Medal of honor az mit jelent magyarul?
    Azt hogy 2.világháborús játék?
    Mert az egy dolog, hogy eddig ez volt a téma, de maga a Medal of Honor csak egy FPS....
    Mint a Cod4 a COD1-2-3 is régebbi háborúkat dolgozott fel és nézd meg most....és attól még COD marad....
  • Eagle16
    Normal fokozaton, a legvégén, az is elég ha elfutsz a sok elite storm-os mellett, én megpróbáltam őket lelőni, de elég esélytelen küzdelem így szemtől-szemben, olyan kis helyen...
  • lammaer
    No, én is rávettem magam hogy feltelepitsem (kellett a hely a vinyón, ez meg telepitetlenül is 6 giga :) ), és meg kell mondham nagyon kellemesen csalódtam a játékban.
    Nagyon jó a kötetlen játékmenet, hogy lényegében bárhol kezdhetek a térképen. Tetszik a fegyverek fejlesztése is, igy van értelme többfélét is kipróbálni. Jó pörgős a játékmenet, nagyon hangulatos.

Ami nem igazán szimpatikus a mentési lehetőségek hiánya. Mondjuk alapvetően ezzel sem volt bajom egészen addig amig el nem jutottam a nagy berlini toronyig (ez tán az utolsó pálya?). Nagynehezen sikerült bejutnom a torony közepébe, kinyirnak, és megint kezdhetem az egészet elölről - miközben a komplett német hadsereg újraspawnolt, beleértve az mg34-es 4xfejbekellőni katonákat is.
    Ha meg trükközök és beejtőernyőzök valahova a torony közepéhez, akkor ugyan nem kell végigharcolnom a tornyot, cserébe viszont nincs lőszerem. Grrr...
    Két órámba került amig sikerült a pincéig eljutnom, itt végre lett autosave, de jó sok "zombigéppuskás" van, úgyhogy miután zsinórban a 4. jött és megfeküdtem, úgy döntöttem majd holnap (ma) folytatom.
  • gabi89
    Hát akkor nem egy játékot néztünk nem mondom,hogy nagyon rossz csak épp köze nincs a II.Vh-hoz.Elég sok játékkal játszodtam és rengetg második világháborús könyvet olvastam ill. filmet néztem,hogy tudjam ennek nem sok köze van hozzá.Ezek a fegyver tuningok hát tiszta röhej.Most akkor II.Vh vagy mégse.Aki játszott a nagysikerű részekkel(Alied Assault,Spearhead,breakthrough) azt tudja miről beszélek.
    A hangulat jó lenne meg a grafika is de a többi gáz.Rövid is a gép hüje gránát robbanás is ház :D
    A hallgatatlan Elite Nazi katonák meg hát vicces tiszta RtCW (Return to Caste Wolfenstain) de még az is jobb volt a maga idejében.
  • DarkSector
    Nagyon király a játék....és igen ez nem medal of honor ez valami annál JOBB....
    Bár rövidke és ezért csak letölteni érdemes megvenni már nem....
    Nézd meg...
  • Tifar
    Letöltöttem a játékot és játszottam vele pár órát.Véleményem szerint nem rossz,bár a 12ezret nem adnám ki érte..
  • trident
    Érdemes elsőnek "kötöttség nélkül" kipróbálnod, illetve ha minden jól megy, jövő héttől lehet számolni a multiplayer lehetőségére. Őszintén szólva szép is jó is, de erősen arcade szaga van. Az első patchban elég nagy a javított bugok száma, ez azt is jelöli, hogy összecsapták, nekem kissé fura volt és szoknom kellett az irányítást, de az is belefér. A motor és a rendszer nem rossz, remélem a netkódot is jól csinálták meg. Összességében még nem hinném, hogy megér 12 ezret, de ha egy multiban hangulatos és jó játékot raktak össze akkor az első árcsökkentésnél (9.999) már megérheti befektetni. Ha így lesz, akkor viszont nem feltétlen érdemes magyar szerveren játszani majd, de ezt nem hinném hogy kell ecsetelni.

Személy szerint én fps-ek közzül mást preferálok, de ha kiírtják az ellenfél, találat, gránátjelzés, találati esély jelölését, nem lesz bunnyhop akkor érdemes lehet belevágni. Márpedig ez nemsokára kiderül.

Még amit szivesen láttam volna az a fizika, de nem csak ragdoll effekt. Jó-jó aegia kártyával elérhető, de egy 50.000 kártya tán túlzás...
  • Shep
    Van az alternate fire gomb, na az mire jó, mert nekem semmit nem csinál.
  • Soldiers
    ha te megveszed én kinyírlak nem ér meg 12 ezret inkább töltsd le és csak egyszer vidd végig mert utána rémálmod lesz
  • Prince23
    Telepitője több mint 6 giga!
    NE VEDD MEG! (ez csak jó tanács, ez nem medal of honor, téves a címe!)
    sőt, még az időt se érdemes rá pazarolnod... de te tudod.
  • Wreck86
    sziasztok!
    fontos kérdés: megéri megvenni,vagy töltsem le?
    ui:kb mekkora felrakás előtt a mérete(alapméret 1dvd,2dvd ...stb) illetve a gépen mekkora helyett foglal?
    köszi!
  • DarkSector
    Honnan vetted, hogy lehet állítani?
  • DONGUBA
    hello celkeresztet hol tudok allitani?
  • Prince23
    Legalább Crysisen kitudod használni a gépedet... ne is törödj vele, h nem tudsz játszani, mert ez nem medal of honor. ez erbórn.
    milyen konfigod van?
  • geforceatti
    Nem tud segíteni valaki, hogy miért íja ki a hibajelentést a játéknál?
  • Prince of Máté
    a teljes képernyős effekteket kell kikapcsolni, vagy egyszerűre tenni, és kapsz 20 fps-t, + látsz is valamit.
  • Rage47
    spinerezés közben az a homályosítás nagyon rosszul van beállítva sztem, sosem ott éles, ahol akarom:S nem is néztem h ki lehet-e venni:)
  • Gerbill
    A speciális effekttől lesz bluros, azaz elmosott a kép, meg amikor sniperrel közelítesz mindig csak az éles amire nézelminden más teljesen elmosódott(ez szvsz rohadt idegesítő)
  • Yoda001
    omg.. :D nekem nincs meg a játék, ezért kérdezem...azt se tudom az mit csinél,szoval..
  • DarkSector
    Full Screen Effekt
    asszem, ami mellől szedd ki a pipát...
  • Yoda001
    aha, kösz.. és milyen spec. effektek vannak? ha szabad kérdznem, és nem nagyon off
  • Gerbill
    A speciális effekteket kikapcsolod és akár maxon is elfut 1024-ben.
  • Yoda001
    lowon elfutna majd a játék? 7600GT,3200+,1 giga ddr2 ram
  • Gerbill
    Simán.
  • martin1992
    hy szerintetek elindul ati "x1600xt 256mb" vidikártyával
  • reger
    #4986 -ra valaki ?? thx
  • geforceatti
    Ugyan ez volt a tiberium wars-nál is.
  • geforceatti
    A rosz crack miatt írjí ki a hiba jelentést.