6840
-
#5079 Szerintem azért nem annyira rossz!
Azért mert Singleben nem tetszik, ezért nem kell elítélni, nekem singleben a Cod2 sem nagyon tetszett.
ha ennek jó a multija, akkor ez is lehet jó játék. -
lammaer #5078 Na, hát ha csak az elit náci zombikatonákkal van baj akkor az nem egy nagy ügy :) Igaz, az utolsó pályán elég sokan vannak és nekem is tele van velük a hócipőm, de ennyi még belefér... -
#5077 ezt is kipróbálom, köszi! :) -
#5076 köszi, kipróbálom! -
#5075 Nem lenne jobb de nem is azt mondtam.Egyedül az Elite Náci katonáknak szar a fegyvere a többinek reális.Mert a többi német mp44,kar98,kar98 távcsőves,ezekkel lőnek és ez normális de azok a hiper mega giga katonák hát nem tudom :D Én forgotáras fegyvernek néztem de komolyan minimum 500as tárral. -
#5074 Az emberekre a kinézetet értettem, nem azt hogy milyen végtelen lőszeres fegyverrel vannak felszerelve...
Gondolod, ha mindenki egy kis pisztollyal rohangálna, akkor jobb lenne a játék...
Engem ez nem zavar... -
tpM #5073 Ez jó is lenne csakhát az AI-nak megvan az a fantasztikus képessége, hogy átlő a falakon :) -
#5072 Semennyire háát pont ezt mondom, hogy a realitás csak grafika terén legyen!!!!!! -
pinterto #5071 Mielőtt földet érnél nyomd meg a space-t!!!
-
#5070 Pont ez enm valós én is Cod2-zök pár éve és nagyon láma a lövés és rebzés rendszere de ez van ezt kell szeretni.CODUO sokkal jobb volt mint a COD2 no nem grafikában hanme lővésekben.COD2 lövöm a lábát és fejes.
"Jáccotá mán a COD2-vel multiban....
Na ott 200m-ről a légyszart is kilövöm 1-2 másodpercen bellül..."
Szerinted ez mennyire reális? :D
Trident: nem szivesen találkozom olyan "trendkövető fícsörökkel", amit soroltam, számomra azok csak "elbutításra" jók.
Na ez pont a COD2-re igaz van gránátjelző amihez már hozzászoktam de marhaság mert csak a lámáknak lesz könnyű a game akkor ott van a találat jelző az is lol mert ha vki vaksi a terepen még akkor is tudja merről jött a lővés.
Persze mindezek ellenére én is COD2-zök mert sajnos COD,CODUO-t már alig nyomják :( de előtte az ment és nagyobb élvezet volt mint a COD2.(Mióta COD létezik azóta én játszok vele neten) -
#5069 "előrét" nyomod landoláskor -
#5068 Hamacin nem lehet mivel nincs LAN mód benne.
U98Mauser: Véletlen nem k98-at akartál írni mert u98 nem létezik.Ennek ellenére Darksector jól mondta német puska volt mégpedig elég jó :) volt egy távcsőves változata is.Codban alap fegyver de az Airborne-ban is benne van. -
lammaer #5067 Höhö, nekem összesen kétszer sikerült, még nem jöttem rá mitől :) -
#5066 Környezet az stímmel a fegyverek félig mert ezekkel a fegyvertuningokkal köze nincs az eredetihez az emberek sem mikor hallodtál te Elite Nazi katonákrók akiknek a fegyvere sose fogy ki és egy tár bele,hogy meghaljanak? -
#5065 lehet, hogy hülye kérdés, de hogy lehet úgy érkezni az ejtőernyővel, hogy ne "pofára" essek, azaz ne "botched landing" legyen? -
#5064 Jah és ahhogy végigtolja mindenki a single-t utána uninstall lesz, és a játék egy szép emlék marad...!!
És mindenki nekiugrik a COD4-nek... -
#5063 Mi a sületlenség ember?
Jáccotá mán a COD2-vel multiban....
Na ott 200m-ről a légyszart is kilövöm 1-2 másodpercen bellül...
Vagy nem vágod, hogy miről beszélek...
Ez nem megszokás kérdése...
Pontatlan a célzás, és akkor sem mindig talál célba, mikor kéne és nem kicsit elnagyolt....
Plussz még a torkolattüzek is bezavarnak...
Lehet multizni vele, de nem JÓ...és semmi esélye, hogy nagyobb tábor alakuljon ki a multira...
Még valami, ami szerinted sületlenség?
Amúgyis ki mondta, hogy higgy nekem !
Ez nem erőszak...
Megvan mindenkinek a véleménye....
Én szeretem, ha egy játék full kezelhető és pontos...ennyi... -
#5062 Írod mindig a sületlenségeket ész nélkül. Visszaolvasva össze vissza csak hupákolsz, én nem adok a szavadra, mert nem érdemes. Sacc per kábé a jövő héten várható az előzetes információk alapján.
(be is volt linkelve, másolva)
Az hogy most a warez verzióval mi van egy dolog.
Az irányítás és célzás inkább szokatlannak minősíthető mint szarnak.
(a fedezék használat szerintem pofásan eltalált, jól megoldott a célzás-lépés is, megfelelő a kilengés is, a fegyverek visszarugása határeset, a sebzés ki fog derülni, a kifáradás nélküli sprint határozottan nem jó, az irányítást szerintem feleslegesen bonyolították, gondolok itt a célzás/ironsight-ra).
Mindenesetre várakozom, nem írom le és savazom, de a single-ből lehet néhány dologra következtetni és ezen felül számos multiplayer, ingame videó jelent már meg a konzolos verzióról. -
#5061 Multiplayer szekciót el lehet felejteni!
Ez már akkor biztos volt, mikor először kezdtem bele a multiba....
Még akkor is, ha eredeti szerverekre fel tud menni valaki...
Az irányítás és célzás miatt kegyetlen szar net-es vonatkozásban!!!!!!!!
Ezt az töltse le csak, aki egy faxa single háborúban szeretne részt venni.... -
#5060 Való igaz, hogy nem szimulátor és taktikai programot várt itt volna bárki (én sem). A kár erről beszélni taktus is jogos, ez valóban nem így van. Nem is savazni akarok én, csupán arra hívtam fel több alkalommal is a figyelmet, hogy valóban kár beállni a trendkövetők közzé.
Ezt nem boncolgatnám, több alkalommal is röviden írtam erről.
Te itt többször is írod a single playert, nos én azzal különösebben nem is foglalkoznék, mert ugye én pedig a multi részében lennék érdekelt, arra vagyok igazán kíváncsi (Válasz 'Wreck86' üzenetére (#5017) ).
A korábbi moha részek agyon voltak scriptelve, őszintén szólva szerintem az airborne is. Az airborne tartalmaz valóban újdonságokat a single player szekcióban, nem volt rossz valóban (szintén utalnék amit wrecknek írtam).
Ha a te szemszögödből nézem, akkor az airborne valóban megfelel a célnak. Ahogy írtad.
Ha az én szemszögömből nézem, akkor tartózkodó vagyok a multit illetően, mindenképen kipróbálom, tesztelem, érdekel. Csupán ha multizom, akkor nem szivesen találkozom olyan "trendkövető fícsörökkel", amit soroltam, számomra azok csak "elbutításra" jók. Nem is sorolok más, vagy más multis játékból példát.
Számomra a multiplayer adta lehetőségek fontosak, annak ellenére hogy abszolút átlag szabadidős, fun játékosnak tartom magam, aki néha kikapcsolódás céljából csatlakozik egy-egy szerverre. A codot is azért hagytam abba, mert mindenről szólt már, csak nem a kikapcsolódásról, nem volt élvezetes (volt helyette hupákolás, csalózás és csalás, szenesre baszkurált konfigolás, elöregedett motor, bugkihasználás, és minden más ami kielégíti a lapos játék fogalmát. Helyette más találtam, ahol inkább jellemző a valósághűség, realizmus, európai stílus a balkán helyett, van ballisztika, penetráció, hitbox).
Valóban korszakalkotó az első megjelent moha, sokat lanoztunk is, talán ezért is szeretném, ha olyan dolgot kapok, ami valóban megfelelő.
(és itt a multira gondolok, a single playeren nem vészünk össze) -
#5059 Max a grafika egy cseppet szebb lenne, de az animációk és az effectek nem változnának...
Szerintem iszonyatkirály az airborne, ahhogy rejtőzködik az ember...
Meg őszintén én a Spintelésért vagyok oda igazából...
Végre nem lassú a játék mint a dög... -
#5058 Én is erre várok, de a netes rész még csak meg sem nyílik nekem, nemhogy a lan nem megy....
Ehhez nagy átalakítások kellenek, hogy menjen...
Még szervert sem lehet csinálni.... -
#5057 Há mer lehet, h vagy éve ismerted meg, h milyen játék...
amúgy akkor játszottál vele, mikor megjelent??
Igaz én rá 2 évre imertem meg a játékot, még 2005-ben (!!!) -
gstup #5056 Thx.Hamachin sem lehet neten játszani? -
#5055 Német pisztoly.
tudtommal.... -
#5054 Na azért szögezzük le azt is, hogy vigyázni kell azzal a realizmussal, mert sokszor ez öli meg a játékokat...
Meg játék lévén pont az a lényeg, hogy játszon az ember vele és olyan dolgokat tehessen a játékban, amit valójában nem.....
A másik meg a szimulátor.... -
gstup #5053 Hamachin sem lehet játszani?U98Mauser az milyen puska? -
#5052 Ne haragudj, de a régi medal of honor nekem egyeltalán nem tetszett....
És hogy feelingje van az Airborne-nak, az is biztos....
Szerintem ha rövid is, de sirályabb az akció, mint a régi gagyi megyek azt ölök...moh-ok....
Én imádtam a RBS-V-t is, ami szerintem ugyanekkora fordulatot vett... annál is a régi részeket még csak fél órát sem nyomtam mert szarok voltak...
És asszem az utolsó előtti pálya ahol a vonatok vannak, na az király RBS-V érzést adott vissza...
És nekem nagyon begyün...Főleg most a vége...
De szerintem minden egyes pálya kegyetlen jó.... -
lammaer #5051 Én nem szeretem ezt a "kár erről beszélni, úgyse érted meg" szöveget. Akkor ne fórumozzunk, minek.
Nos, az első Moha(a) emlékszem nagy élmény volt, mivel nem sokkal előtte néztem meg a Ryan közlegényt, és nagyon-nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel a film és a játék között. Tetszettek az átvezető jelenetek, szóval fun volt. De, akkor is csak egy jó hangulatú single player FPSt találtam benne, ha komplexitásra vágytam akkor a már emlegetett Operation Flashpointot nyomtam.
Realitás: hát, azon kivül hogy a pályákat történelmi helyekről nevezték el (talán egyes objektumokat le is modelleztek korrektül) én sok realizmust nem találtam benne. A kiegészitőket szintén végigvittem, de tény, nem tudnám felsorolni hogy melyikben milyen pályák vannak. Az rémlik, hogy voltak valamelyikben ARCADE tankcsaták, itt megint maximum a hangulatot tudom visszaidézni (remélem nem keverem a COD-dal).
A MohPA egy érdekes eset - azzal szerintem csak néhány pályát toltam (ugye ott kell rohangálni a kikőtőben meg a hajókon bombázás közben), de ott már nagyon zavart a pályák linearitása, a túlságosan szkriptelt játékmenet, ezért félbehagytam és nem is fejeztem be soha. És pont emiatt tetszik most az Airborne :)
Ezek után tényleg csak ismételni tudom magam: a MoH sorozat részei/kiegészitői NEKEM jó hangulatú arcade FPSek voltak (singlében, neten sohase toltam).Azt vártam elő tőlük hogy ráfeküdjek a WSAD-re, kézbekapjak egy puskét, aztán durr bele, vérpezsditő zenére látványosan agyalhassam a németeket a világháború helyszinein. Ezt spékelte meg kicsit az Airborne pár újitása, továbbra is jó hangulattal ámde szabadabb mozgástérrel. -
pinterto #5050 Valakinek megvannak a magyar nyelvi fájlok?? -
#5049 Erről kár is ecsetelni, aki játszott vele az tudja, h miről beszélek...
Csak dícsérni tudom, és az volt az a játék, ami megszerettete velem a 2. világháború történelmét. A Spearhead meg a Breaktrough pedig hab a tortán volt. Egyedül a Spearhead (Bastogne...csak bele kell gondolni)hangulatilag agyon üti ezt a teljes játékot, az erbórnt. A Breaktrough pedig hihetetlenül hosszúra sikeredett (afrika hadszintér).
Azt kell hogy mondjam, h a MoHPA igenis jóra sikerült, eddig szaroztam... de így, hogy most már megjelent az Airborne, azt kell hogy mondjam, inkább hallgatok a PA-val kapcs.
És NEKED mit jelent a MoH?? -
lammaer #5048 Mesélj akkor a Mohaa-ról, neked mit jelent? -
#5047 Pedig hidd el... ez a játék 14-18 éveseknek való! És az olyanoknak, akik egyáltalán nem ismerik a MoH-t, kortól függetlenül! -
#5046 Változik az idő változnak az elvárások és ezeket követik a játékok...Ennyi....
Tudom hogy hülye példa, mert mégcsak nem is fps...
De én is nehezen fogadtam el, mikor a RE 1-2-3 után nekiültem a RE 4 nek....
De azóta már megszerettem, és megértettem, hogy ez kell a népnek....
Na ez van most is és lesz a COD4-nél is....
És minden más területen....
Kell az újjítás, mert különben unalmas lenne, viszont ezzel nehéz bánni, mert el is ronthatja az alapjátékot....
Itt most így sikerült összehozni.
Bár azért hozzátenném, hogy ezt saját véleményem szerint az U3-as motor hibája, mert igaz hogy szebb, de annyira effectes már, hogy kezdi elveszíteni a "valósághűségét" a játék....
Ja és a fegyverek kialakítása is kicsikét buta....
Eredeti 1280-as felbontásnál eléggé tömzsik....
Nekem csakis a 2 távcsöves fegyver jön be és én csak azokat használom...
Jah és a célzás szerintem a leggyengébb pontja, ami össze sem hasonlítható a COD2-vel pl...
Itt nincs másodperc alatt headshot.... -
lammaer #5045 "Nem emlékszem hogy arcade fps-nek volt(van) reklámozva netán feltüntetve."
Hát minek? Tactical Shootert vártál? Egyik medal of honor sem volt az. Miondegyik sima FPS volt.
"Volt, van előzménye, van egy kialakult közege a moha(a)-nak"
Mindet toltam, nekem speciel unalmas lett volna ha nem tesznek bele újitást és kapok megint egy lineáris, scriptelt, menj végig a csövön mozit.
"Két célközönség uralja a piacot. Miért csodálkozol, ha nem felel meg a nem tizenéveseknek?"
Nekem 32 éves fejjel megfelelt. Ne kezdjük el ezt a "csak hülyekisgyerekeknekjönbe" játékot.
"Amúgy ha jobban belegondosz..."
De most komolyan. Mit vártál egy Moha-tól? Csapatalapú BF2 FPSt? Armed assaultot?
"csupán nem érdemes akkor így beszólni, lesajnálni olyat ami nem sajnálatra való".
Szerintem a Moha soha sem volt több egy szimpla, jó hangulatú második világháborús FPSnél. Egyik részben sem emlékszem olyanra, hogy ultraprecizen modellezték az egyes fegyverek karakterisztikáját, bonyolult sebzésrendszer alapján kalkulálták volna ki egy találat hatását az ellenségen, esetleg bonyolult taktikai manőverekkel az ellenfél hátába kerülni. Ergó továbbra sem világos, mi alapján várt bárki is többet annál mint amit most kapott.
Ilyen realitás kritikák elfogadhatóak szerintem egy Operation Flashpoint (Armed Assault), esetleg egy tank/helikopter/repülőgép szimulátor esetében, vagy valamilyen komolyabb stratégiai játéknál,
de nincs alapjuk a Moha esetében.
-
#5044 Szerintem a fejlesztők tudata a BiAHH-ra gondolt... hülyék az EA fejlesztők... ugyan már, mit élhetek át ezen a játékon, semmi a hangulata nincs...
Még mikor kezdődött a tréning, na akkor azt mondtam...EZ IGEN!!! DE utána 100-ról 0-ra ment a hangulat. Minden jól kezdődött, az eligazítás is hozta a 2. vh stílust.
de utána, ahogy az első pályán játszottam egyre csak egyre kiábrándultam... pedig én MoH hívő vagyok, aztán CoD.
A második pályáról meg nem is beszélve...
Ez a játék -mint soxor említettem- nem medal of honor. Ez sokkal más, ez keveredik a Battlefield és az ÜBERSOLDIER-ral. Mindezt kész röhejjel tesziik!!!!!!
Inkább lett volna egy lineáris történetszála, így Traversnek lett volna karaktere, áhh de így a single, úgy néz ki mint egy MULTY-s játék, baxxa meg őket, a qrva EA-seket. Hoppá, úgy írok mintha megvettem volna eredetiben, de nem amúgy.
Fúúú wazze, annyira felvagyok húzva az EA games miatt, áhhhhh, jön h felrobbanszam őket, h így levitték a híres MoH sorozat hangulatát. Ez kérem szépen nem MoH, a játékcím első 3 szavát felejtsétek el... ennek a címe: Airborne. És a tököm tele van, h állandóan csak _ha meghalunk -, akkkor mindig a levegőből kezdünk, és minden kezdődik előlről, csak a nagy részfeladatok mentődik el... de a axisok létszámilag megint le kell számolni velük.
Egyedül a garfika jó...ennyi. az szép... és mostanság elegem van az olyan fejlesztőkből, akik csak a grafra mennek, nem pedig a MÍNŐSÉGRE.
bocs ez hosszúra sikeredett. de az erbórn kiváltotta a dühömet mégjobban -
#5043 -Nem emlékszem hogy arcade fps-nek volt(van) reklámozva netán feltüntetve.
-Volt, van előzménye, van egy kialakult közege a moha(a)-nak, ez hasonlít a cod/uo és a cod2 viszonyára. (lásd trendkövetés)
-Két célközönség uralja a piacot. Miért csodálkozol, ha nem felel meg a nem tizenéveseknek?
-Amúgy ha jobban belegondolsz, akkor akik többet várnak egy lebutított fps-nél azok nem siránkoznak, mert van egy kialakult ízlésük, elvárásuk. Akiknek nincs és a fejlesztők és menedzserek irányítják, alakítják, azok szépen sorba fognak állni. Akik pedig nem, azok tudják mit akarnak vagy nem akarnak választani.
-Nem gond az, ha nem érted meg, hiszen többféle az elvárás, csupán nem érdemes akkor így beszólni, lesajnálni olyat ami nem sajnálatra való. -
#5042 De mi nem 2.vháborús benne?
Mert a környezet a fegyverek az emberek azok... -
#5041 Nem lenne baj,hogy nem II Vh.-s de van egy kis baj.Míg a COD4-nél bejelentették,hogy nem lesz IIVh.-s és jelen korba játszodik egy kitalált történettel addig at Airborne-t (már a neve is IIVh-s vonatkozásu :D ) úgy reklámozták,hogy átélheted azt amit IIVh-s ejtőernyősők éltek át..Meg alapból egy IIVh-s fps-nek promozták be ami részben igaz is csak kicsit elferdítve. -
lammaer #5040 Húvazze, mindjárt vége a játéknak és nem jöttem rá erre? Asszem megyek fakockázni :)
Igaz, még igy is osztottam a heccsotokat...