Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan gondom van hogy felment a játék de mikor indítom kiírja h nem támogatott videokártya pedig az x1200-at elvileg támogatja. Valaki tudna segíteni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pár nap kihagyás után itt a fórumon és pár napos játék után, nincs idõm, de kedvem visszaolvasni most régebbi hozzászólásokat, de szerintem teljesen elégedettek lehetünk ezzel a gammával. Olvastam olyat, aki végigtolta és törölte :o
Én kezdettõl fogva expert-ben nyomom, most az uccsó pályán vagyok. Náha eszem-f*szom elállt a játéktól, a grafikától és attól az új megoldástól, hogy bárhol leesve el lehet kezdeni a gammát egy chackpoint után. Ha nem az alsó bejárat, majd fölülrõl 😊 stb... Sorolni lehetne az újdonságokat, amiket ez az új rész hozott.
A túl kevés pályáról, meg annyit, hogy remélem ez a MOHA sem lesz kivétel azon MOHA játékok alól, amikhez ne jelenne meg újabb pálya, újabb pályák... (remélem, hogy vannak küldik, amik ott vannak már a mikulás zsákjában, csak még nem vették elõ 😊
Összességében szerintem nem lehet okunk panaszra.
Ami Nekem nem tetszik és nem tudom minek kellene ahhoz történnie, hogy egy háborús játékban legyen vér. Nem csak egy piros pötty, hanem vérben úszó pályarészek és szakadó testek, nem csak egészben repülõ babák 😞
Pöcsöm kivan a cenzúrával és azzal, hogy így nagyobb tömegeknek lehet eladni a gammát. Jó lenne ha úgy kezdõdne, hogy:
- Blood
- Violence
- stb....
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Konzolra áttérni sosem fogok, úgyhogy lassan lemondhatok (lemondhatunk?) a játékról.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Na de: ha nem ez lenne a címe a gémnek, akkor még elfogadnánk, de a medal of honor az medal of honor HAGYATÉKKAL rendelkezik, tudván azzal, h medal of honor címmel jött ki... azért jóval többet várunk...überterminátottól nem is beszélve:SS
Ez a játék NEM követte hûen a medal of honor színvonalát, helyette csak tovább rontotta a moh DÍCSÕ színvonalát! Én nem is tekintem moh hagyatéknak" ezt a névtelen játékot.
Ki kén találni egy címet ennek a játéknak, na úgy jó vón XD
Sry, h csak rooszat tudok írni még mindig róla... de ez NEM moh!!!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
a 4-rõl má ne beszéljünk
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nem vártam sokat a játéktól, mivel EA-játék, meg amúgy is MOH-sorozat
(szóval arcade, bugos stb)
a grafika jó, de semmiképp sem kiemelkedõ-néhol gyönyörû, néhol ronda
a fegyverfejlesztésnek nemtom mi értelme volt, ebben a formában elég dedós ötlet-az überkatonákról nem is mondok semmit😊
az AI néha jó, de inkább bugos és nevetséges (meg azok a mozgások..)
ami miatt viszont érdemes végigjátszani, azok a hangok
ez egyszerûen elképesztõ ami a hangszórókból jön...ilyen még tényleg nem volt játékban
szóval szerintem egy elég gagyi játék, de a hangulata mégis megvan valahogy
nekem azért tetszett így is😊
bár én kb ezt vártam
GOOBY, pls
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Voltak benne jo reszek is..
Na majd a COD4!<#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
egyszer mohába elhajintottam egy gránátot megáltam várom hogy robbanjon sehol semmi elindulok bámmm oszt én haltam meg pedig kurvára nem oda dobtam ahol robbant 😄😄😄 fos
A gránát eleve olyan értelmes a játékba, 2 méterre van, meg se sebez senkit. Ráadásul többször is észrevettem, hogy belerohannak és semmi bajuk nem lesz :S
egy láma kérdés:
a setupban a mintázat megjelenítése mit takar pontosan?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ha meg messzirõl jól célzol 5-6 fejlövés azt megis feküdtek
6 pályán a kontrol teremnél mind 2-õt úgy nyírtam ki hogy nem is lõtt rám 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az oszlop betakart.
Egyébként németül Flakturm. :-)
Ha valaki végigjátzotta segítsen legyen szíves!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõre is kösz a segítséget.
Az meg már más téma, hogy a Battlefield csak annyiban hasonlít ehhez, hogy FPS.
A két játék tök más.
nincs kedvem medgmagyarázni se...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ami tetszik az a hangulat engem megfogott a sok marhaság ellenére is 😊 meg a grafika se rosz.Ami nem tetszik az a fegyver upgrade hát az kész 😞 mp44-en távcsõ 😞 dobtáras Thompson extra zoom a Bar-on hát ezek nagyon nem valós dolgok amik rontják a játékot rendesen na meg úgye marha rövid és az AI b*lfasz még a legnehezebb szinten azért nehéz mert golyóálló mellény van rajtuk 😄