6840
  • Gunner
    Nézd meg training videókat ^^
  • Shield
    Meg van valakinek a magyar verzió?
  • Prince23
    Vagy total commanderrel fájldarabolással.
  • Soldiers
    bazdmeg akkor jó nagy a tréning pálya
  • Ioles
    Tudod létezik olyan hogy Dupla rétegű lemez. Arra kitod írni
  • tugyiti
  • SkylineGTR
    hy. hogy a rákba írjam ki a 6,9gb játékot a 4,7gb dvd-re???
  • Punker
    3 ugrás.....
  • Soldiers
    mondjátok már meg hogy a tréning pálya az hány perces??
  • lammaer
    Nálam sem volt ilyesmi :P
    Egyszer-egyszer voltak falon átlógó puskacsövek, de pl a fedezék az fedezék volt. Amúgy nem tudtam volna kinyirni a sok géppuskásübersoldiert.
  • w77d
    nálam sajnos párszor előfordult, és nagyon illúzióromboló tud lenni :(
    volt olyan, hogy a csávó segge fentakadt a falon, de mivel a teste meg leesett a földre, ezért vagy 2 méteresre nyúlott meg a bőr a seggén :D
  • Leky
    Sok helyen láttam ilyen képeket, de nekem egyszer sem fordult elő ilyen a játékban.
  • Punker
    a 3. gránát fajtával kell.
  • V Carter
    Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy a Market Garden pályán a tankot, mivel lehet kilöni.Nekem nem megy.Előre is köszi
  • Punker
    a többi nem sötét anynira....
  • Bagoly81
    én csak pár percet játszottam vele, de nekem az a problámám, hogy nincs pihenő meg megint csak sötétbe botorkálva kell játszani már az első pályán elegem van a sötét helyekböl doom quake, biosohck, ciöpöm televan, unom már a sok sötét pályát.

nemérdekelnek a fényefektek.
    kikapcsolom az árnyékot alapbol.
    más is igyvan vele?
  • K0bi
    jah vágom :) ... szval ki a game kiszámolja hogy a töltény az adott anyagon hogy halad át, hogy változik a röppálya stb. .. nem semmi :D
  • w77d
    azért sebeznek olyankor, mert rengetegszer van, hogy az ellenfelek lövedékei tudomást sem vesznek az akadályokról, és kiszednek a fedezékből is :)
    nálam nemegyszer volt az is, hogy bebújtam egy láda mögé, és a jóember jött, átnyúlt a ládán és megsorozott :D
    ez a játék nagyon el lett gányolva, ma már kéne lenni egy színvonalnak, amit minimum meg kéne ütni, de ez esetben nem beszélhetünk semmilyen színvonalról sem
  • K0bi
    hát az én kezemben nem pontos de a friccek sebeznek 200m-ről még ha csak a fejem lóg is ki ... amúgy a Panzerfaust a legpontosabb :D:D:D ami szintén vicces
  • lammaer
    Miért, az MP40es olyan pontos itt az Airborneban? Én csak Tommyt, STG-t, Garandot meg a snipert használtam, és azért a sniper volt a legpontosabb ha távoli célpontról volt szó...
  • K0bi
    nem arról beszéltem hogy űberpontos legyen 1 mesterlövészpuska ... de szted tényleg nem volt hatékonyabb 200méterről mint egy MP40es??
  • Prince23
    OK
  • w77d
    nem kellett volna főellenség egy ilyen játékba :)
  • w77d
    ennek a játéknak egyértelműen az ellenfelek a leggyengébb pontja! Ezektől a második világháborús terminátoroktól még mindíg kész vagyok :D
    na meg attól, hogy egyszercsak a semmiből elémteleportálódik egy katona :)
  • lammaer
    Prince: Mondtam én hogy nincsenek benne azok a korlátozások/hibák az Airborne-ban amit öszebaromkodtam? Csak a kollégának világitottam rá arra, hogy olyan dolgokban hasitotta a szőrszálat (miért lehet német fegyverekkel amerikaiként ugrani, miért nem vágják el a németek a kábelt, miért nem überpontos a sniperpuska), amihez hasonló logikátlanságok/irreális dolgok MINDEN EGYES fpsben benne vannak, még az überfasza MoHAA-ban is.
    Hangulat: irtam már nekem mit jelent (grafika, hang, mozgalmas FPS játékmenet). És nem csak rush, a gyáros pályán a sniperek levadászása igazi lopakodós buli volt nekem.
    Mohaa első része: naná hogy nem szarozta senki, mert a maga módján korszakalkotó volt. Stilusteremtő az FPSek területén belül (előtte nem nagyon volt ilyen pergős 2vhs FPS). Ez viszont a 4. rész egy lerágott témában, ráadásul már van konkurrencia is (COD). Ezért nem fikázta senki a MohAA-t és ezért nőttek az igények az Airborneval szemben.

Dante: egyetértünk, nagyon-nagyon rövid, és messze nem ér meg 10 ezer forintot. 5-t se, bár ilyen alapon singleként még az első MoHAA-ért se adtam volna annyit. Az is pár nap volt. Az übersoldier azért a játék nagy részében nem szerepel (csak az utolsó előtti pálya végén jelenik meg), nem arra van kihegyezve az egész. Tény, nem tudtak jobb főellenséget kitalálni (tank már volt :) )...

• K0bi
    pár nyelvi hibát nyomok :D sry
  • K0bi
    Dettó! .. mivel tudtam hogy rövid mégis végtoltam (amúgy eredményességből mondom hogy aki haladni akar vele az ne fedezébe búljon hanem Rusholjon folyamatosan mert eredményesebb mint Sniperrel szedni az embereket :P

.. szval végtoltam és már le is van törölve az egész
  • Prince23
    Na ezzel én is így vagyok... mikor játszok... áhhh és felhúzz, már-már gondolkodom megint azon, h levegyem-e mégegyszer. mert egyszerűen játszhatatlan, mikor megdöglök, és megint kezdhetem előlről a fuck gémet. Már azt sajnálom, h kiírtam 2 dvd-re ezt a raklapxart.

Grafika: 9
    Hangok: 9
    Hangulat: 2
    Küldetések felépitése: 0

Mi ezen a hangulat, a társaság fele az sg-n ezzel jön. MAGYARÁZZA már meg valaki nekem, mit ért ezen játékon hangulatot?
  • Dante73
    Sok dologban igazad van, DE! Hiába van benne innováció, ha a mentési rendszerrel, és az übersoldierrel növelték meg a játék hosszát! Ez a játék, ha normális mentést kap, és nemkell 3 heccsát egy ellen kiiktatásához, max 3 óra alatt végigvihető lenne.
    Igazság szerint az zavar, hogy ez, hiába lenne amúgy igényes a játék, igénytelenné teszi. A másik, hogy ez a két dolog annyira zavaró, és annyira idegesítő, hogy az én számomra legalábbis, teljesen megöli a játékélményt. A realítást pedig nem teljesen reálisként értettem, hisz az tényleg játszhatatlanná tenné, hanem olyan dolgokat hiányolok, amik más játékokban meg vannak oldva, itt pedig nagyvonaluan elfelejtkeznek róla...
    És akkor elkérnek érte 10 ropit, a warez miatt sírnak, fenyegetőznek, stb. Biztos van pár ember (jópár) aki megveszi, de komolyan mondom, én azt a pár százast sajnálom, ami egy dl lemez ára lenne...
    Mivel már leszedtem, végigjátszom, apránként, mert max 20 perc, és felbaxa az agyam, de legalább tovább tart...
    A lényeg, én nem ezt vártam, és számomra csalódás volt, nem is kicsi.

Dante.
  • Prince23
    Lammaer!
    Embert nem láttam leszarozni így a Medal of Honor első részét! Ott volt hangulat, és ne feledd, hogy 2003-as játék! Mit vársz 2003-tól?
    Amúgy amilyen negatívumokat leírtál, ez mind (egyes részek) megtalálható az erbórnba is.
  • K0bi
    jólvan én bízok a COD4-ben! ne írjuk le megjelenés előtt :)

mellesleg motor terén meg amikor felrobban a végén a torony vhogy nem láttam a kapcsolatot a robbanások meg az épület között .. sőt olyan volt mintha az csak háttérkép lenne (tudom nem az mielőtt vki elmondja) .. de akkor is 1 fejlett engine-el biztos szebben meg lehetett volna csinálni
  • DarkSector
    Lehet, de nekem itt az Unreal adta lehetőségek jobban tetszenek függetlenül a hibáitól...
    A cod4 az jobb lesz multira, viszont az single terén gyengébb lessz, és ennek köszönhetően a grafikája is gyengébb lesz...
    Legalábbis ennyi effect nem lesz benne...
  • artschiatwork
    egyetértek :)
  • lammaer
    Igen, talán az extrákkal szűken bántak. Mondjuk a sok szabvány megvolt (robbants fel 3 AAA-t, lődd szét a rádiót, intézd el a tankot), 1-1 plusz elfért volna (pl mg34-el henteld szét a rohamozó németeket - hát az itt nem volt, pedig úgyvártam).
    Mondjuk régebben volt egy-két ilyen extra a CoD/MoH sorozatban amikor elzavartam volna az összes developert a francba - ez "a lődd szét a minden irányból támadó német tankokat, miközben a Bazooka lőszer a nyilt terepen a tankok előtt elhelyezett ládában van" a legemlékezetesebb nekem. Na az nem hiányzott :)
  • lammaer
    Kinek a pap, kinek a paplan :)

Speciel nekem mind a CoD-ok, mind a MoH-ok tetszettek amikor kijöttek, kivéve a MohPA-t, de az is csak azért nem jött be mert akkor már tele volt a hócipőm a lineáris FPSekkel. Egy barátom (kétgyerekes, szintén 30 feletti apuka :) ) nagyon oda volt érte, nagyon forszirozta hogy toljam végig én is de nem birtam :)
    (ugye abban van repülős rész is...? mert asszem akkor vett magának joystickot).
  • Punker
    az a gond szerintem leginkább hogy itt csak lőni kell, eddigi 2. vh-s játékokban azért volt 1-2 extra akció minidg, keresgéljél, rohanj menekülj, X ideig tarts ki, itt semmmi, lőjj lőjj lőjj és ennyi.
  • K0bi
    sztem a COD-oknál mégis sikerült eltalálni etéren az aranyutat
  • DarkSector
    Mindenki azt várja, hogy valósághű legyen, de meg kéne érteni, ha megcsinálnák valóban....(mert megtudnák)....akkor lószart nem érne a játék, mert nem tudnál végigmenni rajta...
    Egy játék mindig is csak játék marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nem lehet érdekes vagy izgalmas egy játék, ha a valóságot mutatja...
    Gondold csak el...
    Mennél mennél és headshot-ot kapnál...
    És kiírná a gép, hogy GAME OVER meghaltál és mivel meghaltál, ezért nem is tudsz többet már játszani és jöhet a következő.....
  • K0bi
    oksa akkor etéren elnézést kérek :)
  • K0bi
    jah és hülye vagy! :D:D:D