6840
-
#5319 Igazad van! -
#5318 Nem tudom mennyire rövid, mert most kezdtem el játszani vele,de az biztos hogy nem könnyü. Egyesek 4 óra játék időt írnak, ezaz amit nem hiszek, ha nem a könnyü szinten nyomják és kód nélkül. A grafika sokkal jobb mint a régieké, kicsit még szokni kell a játék menetet. Szerintem pedig elég jó. Az hogy mennyire hasonlít a régihez az más kérdés. Szerintetek a COD 4 mennyire fog hasonlítani a régiekhez? Semennyire. Az hogy egyeseknek sír a szájuk hogy, ilyen szar meg olyan szar. Szerintem a 98%-uk nem vette meg, letöltötte torrent oldalról, esetleg pár száz forintért leszedte sms letöltőről. Akkor mi ez a rinyálás. Ajándék lónak ne nézd a fogát! A másik ami szemet szúrt, a sok lúzer ide talált. A sok hülye és idióta kérdések. Nem tudnak feltelepíteni egy rohadt játékot sem kérdések nélkül (kivétel a speciális esetek), hogy kell krekkelni, hova másoljam a magyarítást, miért indul újra a gépem, miért nem megy a játék az 1700+ AMD-n? stb. stb.... Tele szemetelik a topikokat, mint hogy venné a fáradtságot és visszaolvasna vagy elolvasná a torrent hozzászólásokat ahonnét letöltötte. Ezek a "játszani akarok" figurák égetik itt magukat. Amúgy pedig ki a francot érdekel hogy nem teszik a játék, lehet menni panaszkodni az EA-nak vagy elsírni a bánatot anyukának. Amúgy pedig egyik játékkal sem kötelező játszani, ki lehet menni a homokozóba. -
Hardstyl3r #5317 a grafika a zenéje(hangok) és a fegyverfejlesztés, több jót énse tudok elmondani az airborneról:) -
#5316 bocs, nem akartam senki érzékeny lelkébe gázolni, de aki játszott korábban a MoH sorozattal, az tudja, hogy EZ a játék csak a nevében az. mintha hülye botokkal játszanék egy multis játékban. KLASSZIKUS ELECTRONIC ARTS-OS HÚZÁS. amíg egy brand-ben van potenciál, addig sajtolja ki belőle a pénzt, mert tudja, hogy a vásárlók nagy része csak a név miatt már megveszi a játékot(lásd need for speed legutóbbi részei, sims kiegészítők). ezért volt szemétség Medal of Honor-ként kiadni ezt a ....nem is tudom mihez hasonlítsam. single-nek szánalmasan rövid és nincs is igazi "játékmenet", multiként meg egyszerűen nincs esélye. meglátod kb. 3 hónap múlva senki nem fog vele játszani multiban.
pozitívumnak csak annyit tudok elmondani hogy szép a grafika. -
gematta #5315 hy all!
ahidon mit kell csinálni mikor
kilövöm a tankot? -
Varga10 #5314 Helllo!!!
Az miért van hogy amikor felteszem a játékot akkor a telepítés végén ujraindul a gép???? -
#5313 Úgy látom divat lett ennek a játéknak a szapulása. Szerintem viszont nem rosz, sőt, nekem kifejezetten tetszik. Lehet, hogy azért mert minden játékot a lehető legnehezebb szinten szoktam végigjátszani, arra törekedve, hogy minden pályát elhalálozás nélkül játszak végig. Így számomra igazi kíhívást jelent ez a játék (igen, még nem értem a végére). Az pedig igencsak hidegen hagy, hogy néhány ellenfél még egy 'atonmtámadást' is tűlél. Egy játékban vagy az ellenfelek számát emelik meg nagyon, hogy több kihívás legyen benne, vagy 'szuperszörnyeket' kreálnak... Esetleg a játékos futkos egy szál késsel a kezében. Lehet választani. Engem egyetlen dolog bosszant igazán, a LAN mód hiánya... -
#5312 Ez akkora nyomorék duma, hogy "csinálj jobbat". Mi nem programozók vagyunk mi a vásárlók lennénk, ha megérné ez a vacak a pénzét. -
#5311 Az lehet, hogy művészi alkotás csak nem ezt vártuk ettől a sorozattól. Rosszabb lett mint az előző részek és még drágábban is akarják eladni. Na ezért mondják, hogy nem megfelelő a jéték. Rövid, bugos, nincs egy normális játékmenet, irreális ellenfelek, valósághoz néha semmi köze, és még drágán is adják. Ennyi. -
#5310 szerintem meg igaza van -
#5309 Nem a progi miatt lehetett vele neten játszani, hanem mert voltak tört szerverek. Itt viszont eleve a multiplayer részlegbe lépéskor már account kell, amit eredeti (még nem használt) CD kulcs segítségéel lehet csinálni. -
#5308 Pedig én is egyet értek vele (többen is, nem csak én), ez a játék ezt érdemli. Ha be se jelentették volna, csak úgy kiadták volna nem ezen a néven (legalábbis nem Medal of Honor néven) 2-3 ezer Ft-ért, akkor elfogadható lenne.
/Mondjuk sztem Bioshockhoz hasonlítani elég hülyeség, az kicsit más stílus. Sokkal nehezebb ilyen játékot csinálni. Ha már háborús játék, akkor szivesebben játszok a CoD 1-el, vagy 2-vel (valahogy nagyobb élvezetet nyújt...). Ha lesz kedvem átvinni azt az utolsó pályát ebben, akkor letörlöm, és biztos soha többet nem fogom felrakni. -
tomvader60 #5307 Már ne is haragudj KOSCHWARZ, de hány éves vagy, hogy ilyen vulgáris undorító hangnemben beszélsz??? Programozzál hasonlót ahelyett, hogy fikázod ezt a játékot. Ugyanúgy művészi alkotás akár a Bioshock... -
#5306 ide:Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\MOHAGame\Localization\PC\INT -
#5305 hova kell másolni? -
#5304 működik a magyarosítás thx -
#5303 páncél öklöket sikerült valakinek felfejleszteni? :) -
#5302 kapcsold be a tűzfalat. -
Piko888 #5301 Én is erre várom a választ -
#5300 Sziasztok!
Egyik haveromnak olyan problémája van hogy amikor felteszi a játékot, az a telepítés végén letörli magát, szal végigmegy a telepítő azután vissza. Ez mitől van? -
heringer #5299 Ezzel nem lehet ugy mint a többi medalná hogy all seeng eyes progi kellett hozzá.Lehet nem jól irtam a nevét. -
#5298 Megveszed eredetibe -
heringer #5297 Ezzel hogy lehet multizni neten. -
#5296 na akkor helye helyes újra felteszem -
#5295 Én kipróbáltam, és működik. -
#5294 vki kipróbálta a magyarosítást?:?????? -
bazsi1 #5293 thx -
Leky #5292 Van valakinek olyan mentése ahol az extrák között az összes videót meg lehet nézni? -
#5291 és jó?
-
#5290 Medal Of Honor Airborne Magyarosítás:
http://www.speedyshare.com/838245544.html -
#5289 Elvileg csak akkor kapod meg a medált, ha oda landolsz, tehát nem megkeresni kell, hanem oda ejtőernyőzni. -
#5288 Valaki legyen szíves elmondani, hogyan szerezhetem meg a medálokat a játékban! (ua mint a trainingben.) Eddig kivétel nélkül 0/5 az eredményem, annak ellenére, hogy játék közben kapom az üziket, miszerint pl: titkos átjáróban értem földet és megjelenik a kis medál.
Thx!
-
#5287 Ez az, jó megmondtad:DD
és nem medal of honor ez a rész:DD hanem csak simán Erbórn:D -
#5286 jah félig eddig igazad van demójával még tudtam játszani de a pacific assault nekem jobban tetszett a demó után és sztem a teljes után is jobban tetszene de sztem azért megérné 1-2 napot gamelni vele no de mind1 -
#5285 mellesleg ez a játék egy nagy szar. ilyen egyszerűen. nevetséges single player, a multija speciel engem nem érdekel és nem is jósolok neki nagy jövőt olyan multira készült játékokkal szemben mint bf2 vagy QW:ET.
egy nagy lufi volt az egész, grafika, meg a nevetségesen szánalmas új feature, hogy oda ugrasz ahova akarsz. haha. ennél szánalmasabb húzása az ea-nek már csak a sims kiegészítői, meg a need for speed sokadik ugyanolyan szar része volt.
kipróbáltam a bioshock demóját, hát klasszisokkal jobb játék. gyakorlatilag nem érdemes összehasonlítani a kettőt, mert a bioshock egy már klasszikus, míg a MoHA már egy rókabőrszagú foshalmaz. -
#5284 ha nem eredeti a winfos, akkor ne is próbálkozz (mármint ha a windóz tűzfaláról van szó)
egyrészt úgyis egy rakás fos, másrészt meg mióta van egy a windóz eredetiségvizsgálat és le is töltötted a frissítést, ami ezt az eredetiségvizsgát bekapcsolja, nem lehet használni a winfos tűzfalát. legalábbis nálam.
-
#5283 nemtudjátok hogy miért nem engedi a gép bekapcsolni a tűzfalat???PLS HELP!!!(abban a service.msc-ben engedélyezve van) -
#5282 de veszel új videókártyát -
hitman55 #5281 Heló all. Ezt a "Videókártyád nem támogatott" cuccot nem lehet valahogy kikerülni vmivel? kössz -
bazsi1 #5280 hi, akkor megoszthatnád a magyarítást