Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De hiába veszem fel a spéci gránátot,utánna nyomigatom a "G"-t és csak a sima gránátokat váltogatom. Hol a megmerevedett f@szban van, amit felvettem , az a szatyor alakú valami?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Olyan fegyó kéne mint az elit náciknak van!
gabi89
Ja nagyon komoly minden gépi katonának 3fejes kell a megdögléshez 😄
Amúgy én normal szinten nyomtam szóval a legnehezebbtõl egyel könyebben és még ott is ezeknek a Elite Nazi katonákba egy egész tárat bele kellett lõni tiszta rõhej 😄
Ha a fejét célzot csipával (távcsõves puska) akkor 2fejes kell neki,hogy megdögöljön.A legjobb,hogy jelzi is a játék,hogy fejes volt de még él 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Az EXTRA végigvitel komoly nagyon!!!!!!!!
Istenem mekkora ez a játék........Full fasza
Balumann
innen a M Visual C++, az ageia driver meg rajta van a MoH A lemezén. Egyébként google.

Prince23
Hát az airborne-ról, azon kell lennie!
tuti, h mic. vis. 2005 a problémád.

Köszi a tippet de ezeket a progikat honnan tudom beszerezni?
Punker
lol lol lol 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Valaki pls cheatet. Ha vkinek eredeti a gém de nem tetszik a multi attól megvenném/elcserélném a cd kulcsát

Balumann
Tök vicces, ez a system requirementslab szerint nem éri el a gépem az ajánlott konfigot, mégpedig ez miatt:
Operating System
Recommended: Windows Vista
You Have: Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 2 (Build 2600)
FAIL: Sorry, your operating system does not meet this recommended requirement. Want to Upgrade? If so click the 'We Recommend'.

Balumann
Itt is meglehet nézni, hogy elég-e a gép hozzá: systemrequirementslab.com

Balumann
Nem hiszem, hogy a Home editionnal lenne problémája, minden szolgáltatás megvan a home editionba ami a játéknak kell. A hardver detection nem rakott piros X-et sehova, mikor tesztelte a gépedet?

Balumann
Miért ne mûködne Ati kártyákkal a játék, ezt honnan vetted? Shadermodel támogatásu videokártya kell a játéknak (Ati Radeon X****, HD****, illetve Nvidia 6***, 7***, 8*** szériákon megy).

Prince23
microsoft visual 2005 c+++ progit tedd föl, + ageia driver

Prince23
Nincs mit😊

Furcsaságot vettem észre a mai napon a graf beállításnál:
Tök mindegy, hogy alacsonyan van e vagy magas grafikán, mert a gém tökre ugyanúgy szaggat, ahol szokott. Ezt azért nem értem... szal fullon játszom... ezzel az átlagraklaptucatgémmel.

ui:
Azzal a tudattal játszom, h ez nem Medal of Honor sorozata😄D, hanem csak erbórn.

Balumann
Letudod menteni a dokumentumokból a mentésed. Lemented, utána visszatudod rakni, ha netán újra elkezdesz egy korábbi küldetést.

Segítsetek légyszives mert nem akar indulni a képen láthatót írja ki.Átt másoltam a cracket is.Ha az aztalról indítom akkor meg kéri az eredeti cd-t.Mi lehet a gond?A gépem AMD64 3000+ ,1GB ram, Geforce 7600GT 256MB ezen elméletelig el kéne ildulni.
Nem indul a játék így sem, de azért kösz a segítséget Prince23.
Okés!

Köszönöm az infót!!!
Bár meg kell mondanom nem erre számítottam. majd elteszema gamét hátha 1 év mulva lesz uj videó karim..

Azért köszi még egyszer.

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

gabi89
Semmit a 9600-as nem tudja az SM 3.0 -t azért nem fog elindulni mert az kell a játékhoz.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

pajti
Agyam eldobom... állandóan lefagy ez a fos. Van vmi ötletetek? Memória idõzítés rendben, van 14 Giga szabad terület a c-n... Tegnap még ment. <#szomoru1>

Látom egyforma a gondunk! 😊
Valaki HELP PLZ!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Üdv all!

Egy problémámat segítsen valaki megoldani plz.
Felinstaláltam a játékot, be craceltem. De amikor indítanám a játékot nem indul el. És azt a hiba üzenetet írja ki nekem hogy a Videókártyám nem támogatott.
Abszolut tegyek le róla hogy egyáltalán elindul ez nekem vagy van rá mód hogy elindítsam?

" Videókari cserén kívûl" 😊

Ati 9600 az okosabbik verzióból.

hy! télleg nem mûködik Ati kártyákkal? vagy vki tud vmilyen megoldást? egy játék miatt nem akarok másik kártyát venni
Shield
Akinek meg van magyarul, légy szi' tegye fel a nyelvi fájlokat! Persze ha nem nagy kérés.

Kösz , hogy mondtad , mert tényleg nincs fent a sp2.
Prince23
Stem nem... jah és tedd föl a XP sp2-õt is, lehet azért nem indul... vagy elindul egyáltalán?

XP Home Editionom van , nem lehet hogy ez a baj.
Prince23
Tedd fel a microsoft visul c+++ 2005-öt, ageiat is.... krekkeld fel újra...
és próbáld alacsony beállításokra állítani az opcióját...

értem
kár

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

A(z) Medal of Honor Airborne™ hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Prince23
Nem lehet profilt csinálni

Milyen hibát ír ki geforceattti?

most akkor csak egy mentés van egyszerre. ?? vagyis csak egy ember játszhat mert ha vki újat akar akkor felûlírja a másikét?? nem lehet profilokat csinálni mint a cod2ben???

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Válaszoljon valki aki tud az elõbb feltett kérdésemre, mert szeretnék énis játszani a játékkal.
Prince23
Jah... úgyhogy ne engedd, h játszódjon...

Prince23
Hát... nagyon egyetértek veled, de azzal nem, h szted jó a küldetésrendszere, na azzal végképp nem tok egyetérteni!

pfff. a 2-ik pályát pl. 10 perc alatt végig lehet vinni...:SSS pfff...pffff... nem tok szóhoz jutni😛P

hy all. egyszerre több ember is játszhat a játékkal. úgyértem én elkezdtem ha bátyám is elkezdi akkor felülírja az én mentésemet nem????û

Hellosztok feltettem a játékot és hiba jelentést ír ki, tud valaki segíteni?
Sarapetike
mindig hasraesek na jó nem mindig de 95%- ban probáltam már többféleképenn is 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Törölt felhasználó
Hát kövezzetek meg, de nekem ez hatalmas csalódás volt az AA után
Scrat
ööö asszem tudok olvasni, mert a kedves segítõkész írásod is megértettem, bár egyszerübb kicsit, mert magyar van!
Semmi nem írja hogy a 3.-on lenne amit el kell intézni.

Mind1, továbbjutottam, szal tárgytalan!

serito
Vagy az ugrás gombot vagy csak egyszerûen nyomod az elõre gombot!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Scrat
Találtam egy kis liftet, ami eddig zárva volt, most viszont nyitva, ott lementem és így tovább ment a játék!
Félek közeleg a vége, mert sok az Elite Nazi! :-(

Punker
olvasni nem tudsz? kiírja mikor mit kell csinálni, vissza a lifthez és a 3.-on megkeresni a robbantókat, persze csak akkor ha a 3 féllánctalpast elintézted lent.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Scrat
Megesküdnék hogy minden szintre visszamentem már utca felõl. De ha az utcán is azt jelzi hogy LEJEBB, akkor nem értem miért a 3.-ra kellene menni? :-(

w77d
bezony ennyi! a fejlesztõk gondolták adnak egy pici, nagyon pici ízelítõt abból, hogy õk hogyan képzelik el a második világháborút 😊

Magnum PI
Ennyi a játék??????????????. Bazze nagyban várom a következõ mapot erre vége pfff.

Ha a patchet felrakom attól megy a játék.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Punker
vissza a 3. ra az utcáról.