Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Amúgy én normal szinten nyomtam szóval a legnehezebbtõl egyel könyebben és még ott is ezeknek a Elite Nazi katonákba egy egész tárat bele kellett lõni tiszta rõhej 😄
Ha a fejét célzot csipával (távcsõves puska) akkor 2fejes kell neki,hogy megdögöljön.A legjobb,hogy jelzi is a játék,hogy fejes volt de még él 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Operating System
Recommended: Windows Vista
You Have: Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 2 (Build 2600)
FAIL: Sorry, your operating system does not meet this recommended requirement. Want to Upgrade? If so click the 'We Recommend'.
Furcsaságot vettem észre a mai napon a graf beállításnál:
Tök mindegy, hogy alacsonyan van e vagy magas grafikán, mert a gém tökre ugyanúgy szaggat, ahol szokott. Ezt azért nem értem... szal fullon játszom... ezzel az átlagraklaptucatgémmel.
ui:
Azzal a tudattal játszom, h ez nem Medal of Honor sorozata😄D, hanem csak erbórn.
Köszönöm az infót!!!
Bár meg kell mondanom nem erre számítottam. majd elteszema gamét hátha 1 év mulva lesz uj videó karim..
Azért köszi még egyszer.
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Valaki HELP PLZ!
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Egy problémámat segítsen valaki megoldani plz.
Felinstaláltam a játékot, be craceltem. De amikor indítanám a játékot nem indul el. És azt a hiba üzenetet írja ki nekem hogy a Videókártyám nem támogatott.
Abszolut tegyek le róla hogy egyáltalán elindul ez nekem vagy van rá mód hogy elindítsam?
" Videókari cserén kívûl" 😊
Ati 9600 az okosabbik verzióból.
és próbáld alacsony beállításokra állítani az opcióját...
kár
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
pfff. a 2-ik pályát pl. 10 perc alatt végig lehet vinni...:SSS pfff...pffff... nem tok szóhoz jutni😛P
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Semmi nem írja hogy a 3.-on lenne amit el kell intézni.
Mind1, továbbjutottam, szal tárgytalan!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Félek közeleg a vége, mert sok az Elite Nazi! :-(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW