6840
-
#5359 Aki 4-5 óra alatt végigfut rajta, az nem játszik. Legnehezebb fokozaton ennyi időt a betöltésekkel fog eltölteni. A játék valóban nem hosszú, de nem véletlenül vannak feladatok, amik soxor menet közben jönnek. Nem véletlenül van 1 adott pályán 10-20 bejárható épület, stb...
Én elhiszem, hogy nem mindenkit köt le, de a fikázása a kutyát nem érdekli. ez a topik és a többi játéktopik sem ezért van.......
A kritika egy más dolog, ha nem érzed a különbséget nézz utána.
-
big #5358 Sziasztok!
Következő lenne a problémám, ha valaki tud segíteni megköszönném!
Telepítéskor a setup elindítása után gondolkodik egy kicsit és újra indul a gép. Mi lehet a probléma?
asus P5B delux
core 2 duo [email protected]
2gb DDR2(800Mhz)
7600 GT
-
#5357 Ez mondjuk nem kicsi f@szság. Ez a játék sehol nincsen azoktól, amiket említettél. Nem méltó arra, hogy olyan nevekkel egy mondatban említsd, mint a prey, vagy a BioShock. Még csak ez elejét csináltam végig, de a grafikán kívül pozitívumot nem tudok mondani. és ha igaz, amit írnak róla, hogy 4 óra alatt ki lehet játszani, akkor kb ugyanarra a szintre jutott, mint az NFS a Carbon-al. Az is egy szutyok volt, amit pár óra alatt le lehetett darálni, történet nulla, az egész egy nulla. A Prey nekem nagyon tetszett, nagyon jól ki van találva az egész. Ez a BioShock meg azt is übereli. Most játszottam ki és bátran állíthatom, hogy az elmúlt időszak leghangulatosabb, legjobb történettel rendelkező játéka. -
tmisi #5356 Háááát elvileg lehetne, ha lenne tört szerver és akkor hamachiban nyomni. De én nemtom van-e már. :S -
#5355 HY! Haverom mondta, hogy számítógépes ismerősének másoltan megy multiban én mondtam neki ogy EA-t nem hiszem hogy át lehet verni netes játéknál. Elhiggyem neki vagy csak kamuzik (megint). De eléggé nem ért a gépekhez szal még jó hogy itt teteti hogy mekkora gizda. -
#5354 Már a menüben látszik az igényesség!!!
Engem a DVD filmek menüjére emlékeztet....
Már megnézném szinkronba a filmet is naon.... -
#5353 Háát vagy abbban vagy lövöldében mint ez... -
#5352 Vagy a The One-ban, mint játék... eltudnám képzelni... tiszta mátrixos lenne a gém:DD -
bokarota #5351 Jet Lit a Fearlessben, mi? :-) -
bokarota #5350 De tök mindegy. Én ezzel játszom, Te meg a Bioshock-kal. És mindenki elégedett. -
bokarota #5349 A kezdő fps-ezőt rám értetted? -
bokarota #5348 A Bioshock felépítése egyedi, ezt nem is vitatom. A játék élménye viszont nekem átlagos. Nem köt le. A Prey-jel való összehasonlítás teljesen igaz. Az is ilyen középszerű. -
bokarota #5347 Én is így gondolom. Milyen gáz lenne , ha mindenkinek mindíg csak ugyan az jönne be. -
#5346 Az átlagos, arra utal hogy kb annyira köti le az embert, mint a hasonló PREY....
Ha nincs más és unatkozik az ember akkor egye fene....
Mondjuk én most elvagyok a Stranglehold-al, ami szerintem sirályra sikerült...
Jó dolog irányítani az egyik kedvenc színészemet....
Ettől már csak 1 faxább dolog létezik a videójátékokban...
Mégpedig az (lenne) ha JET LI-t irányíthatnám... -
#5345 a bioshock átlagos (ez utóbbi idők egyik leegyedibb FPS-e) és túl van reklámozva (a mohából úgy hetente dobták ki ugyanazt a videót)...
a moha experten nehéz (egy kezdő shooternek biztos), experten fantasztikus hangulata van (mi köze ennek a nehézséghez?)...
végülis ízlésekről nem érdemes vitatkozni -
#5344 Amúgy autós játékról, ha már szót ejtünk, akkor milyen szerinted a SEGA RALLY?
Persze ha már játszottál vele? -
bokarota #5343 Experten fantasztikus hangulata van a játéknak. Nekem ez tetszik benne a legjobban. Nem lehet hibázni, mert rögtön szétkarmolnak. Remélem a Modern Warfare még erre is rátesz egy lapáttal. -
bokarota #5342 A Bioshock túl van reklámozva. Én meg teszek mások véleményére, amit a cikkekben írnak. Kipróbálom szinte az összes fps-t és autós játékot,és ha tetszik nyomom, ha nem tetszik nem nyomom. Az Airborn nagyon jó, a Bioshock meg átlagos. De ez az én véleményem. -
#5341 Ezen a véleményen vagyok én is, de mindig azt dobják a fejemhez, hogy a bioshock az szebb....
Háát nemtuom....szerintem a Bioshock az inkább túlságossan színes és egyszerű... -
bokarota #5340 Sziasztok!
Annyian lehúzták a game-t, hogy most én is leírom a véleményemet, ami pozitív. A játék rövidségével én is egyetértek, de szerintem az Airborn a Call of Duty 2 óta megjelen legjobb játék az fps-ek között. A hangulat nagyon jó. Jobb, mint a Dutyban. És minden másban is. Igaz, ehhez jó gép is kell. Bioshock? Röhögnöm kell. Nem rossz, de az Airborn ötször jobban leköt engem. A Bioshockot végig sem játszottam, az Airbornt meg mindegyik nehézségi fokon. Utóljára a Gran Turismo 2-vel nyomtam ilyen fanatikusan az összes jogsit aranyra. Hát ennyi. Nekem tetszik.
Csá -
#5339 Jah -
#5338 Nekem sem jött be, nem is kötelező, hogy tetszen mindenkinek, de 1kommentben le lehet adni...felesleges 3oldalon fröcsögni rá. -
#5337 Persze hogy leírhatod a véleményedet, mert én is le szoktam...
Viszont a másik oldalról nézve valóban idegesítőnek tűnhet, ha 200 hsz-ban ugyanaz van leírva....
Úgyhogy igaza van, csak ő más szemszögből nézi a dolgokat... -
#5336 azt hiszem tökön is döfném magam, ha erre 12000 ft-ot dobtam volna ki. amire most legutóbb pénzt költöttem, az az armed assault. az megéri. ez nem.
-
#5335 Teljesen 1et értek. -
#5334 húh látom megy a vita... továbbra is erősítem, h ez nem moh, hanem csak (Battlefield)Airborne! A 6pályájábal a battlefieldet súrolja
akkor is többen vannak azok akiknek nem tetszik a gém:DDD
Csak a kisebbségnek tetszik xD -
troyz #5333 a videó nem minden... majd ha játszunk vele, akkor kiderül! Én bízom benne, hogy jó lesz. -
#5332 Csa all!
Valakinek van az utcso pályára Save?
Me apám játsza, és már utcso pályán volt, amikor be jött neki egy virus és ujra kellet pakolni a gépet és elvesztek a savek.
PLZ ha valaki bir küldeni az utolsó pálya indításáról akkor szoljon privibe.
THX -
#5331 A leírtakban nem akarok senkit sem meggyőzni, sem nem várok cáfolatot, csak a véleményemet írtam le mint mások. Amúgy a COD 2-őt is lehúzták és még mindig nagyon sokan tolják. Ez lesz a mostani játékokkal is, mert megszokjuk és csak ezt kapjuk. Ez a tendencia film iparban is mint játékok terén, egyre gyengébbek. De hát izlések és pofonok....
Hardstyl3r én meg abban bízok hogy, verni fogja a CoD4-et és az Airborn-t is a Crysis. -
Hardstyl3r #5330 a többség azért még is hogy elnem készült csak ingame videókból látta a cod4-et már most arra szavaznának hogy a Cod4 verni fogja az Airborne-t -
troyz #5329 Majd meglátjuk mi lesz a Cod 4-el! Az airborne-t is úgy vártuk, hogy húha aztán vkinek bejött vkinek meg nem. Mondjuk nekem bejön a game! Tudjátok ízlések és pofonok! Ezért szerintem akinek tetszik azt nem kell elítélni! Persze az fordítva is így van! -
#5328 Egyáltalán nem értek egyet veled.
"Egyesek 4 óra játék időt írnak, ezaz amit nem hiszek, ha nem a könnyü szinten nyomják és kód nélkül"
Legnehezebb fokozaton, kód nélkül nyomták végig 4 óra alatt, illetve 5 óra alatt max.
"Szerintetek a COD 4 mennyire fog hasonlítani a régiekhez? Semennyire."
Nem a hasonlóságról van szó, hanem a játék színvonaláról (játék élvezhetősége, ellenségek inteligenciája, újdonságok, történet, stb.). CoD 4 -ba már a téma is más lesz ,ettől függetlenül szerintem hozni fogja a korábbiak szinvonalát...
"Szerintem a 98%-uk nem vette meg, letöltötte torrent oldalról, esetleg pár száz forintért leszedte sms letöltőről. Akkor mi ez a rinyálás."
Az tette jól aki nem is vette meg. A véleményeket azért is írjuk, hogy ne dobjon ki senki feleslegesen ezért pénzt. Adjanak ki jó játékot.
" másik ami szemet szúrt, a sok lúzer ide talált. A sok hülye és idióta kérdések. Nem tudnak feltelepíteni egy rohadt játékot sem kérdések nélkül"
Ez a nextgen játékoknál, főleg az unreal 3-as motorúaknál szerintem egy jó darabig ez lesz. Legtöbb olyan kérdés/probléma olyan, hogy megvan a megfelelő gép/szoftver a futtatáshoz, és mégis letörlődik telepítés végén, meg újraindul, meg ilyenek. Adj választ, ha ennyire okos vagy.
Többi mondatoddal sem értek egyet, de mostmár azokra nincs kedvem válaszolni.
Egyébként 2 dolog még:
-Nem vagyok túlságosan igényes ezekkel szemben, Sniper Elite -vel játszok, ami sokkal gyengébb grafikáju, egyszerűbb játék. Mégis van egy értelmes játékmenete, ami miatt érdemes vinni. De még sok más játékkal is ez mellett.
-Nagyon szép a grafikája, DE. Ha jó egy játék, akkor elveszi a figyelmet a grafikáról, mellékes dolog lesz. Az a baj, hogy ebbe a játékba egyedül ami jó, az a grafika szinte, meg az irányítás. Ha ennek allied assaultos grafikája lenne, akkor fel se telepítené senki. -
tomvader60 #5327 Bocs én is, hogy szidtalak, csak allergiás vagyok a vulgáris beszédre:). Annak idején, mikor megjelent a Medal of Honor Allied Assault, új volt, mindenki el volt ájulva, hogy ilyen is van. De az sem volt sokkal reálisabb, célzok itt az egyedül végigkommandózom a második világháborút:).Itt legalább kaptunk egy kis háborús Poklot, hogy átérezzük, miért is voltak hősök ezek az amerikai katonák. Ilyen hangulatom volt a Pacific Assaultnál is. De nehéz fokozaton, hogy úgy nyomulsz előre, mintha ott lennél, úgy már tényleg nem rövid a játékidő. Mindenesetre én szívesen fogadnék egy következő részt, csak ennek a turbózott kétszeresen ilyen hosszú változata is legyen egyben. -
#5326 "Amúgy pedig ki a francot érdekel hogy nem teszik a játék, lehet menni panaszkodni az EA-nak vagy elsírni a bánatot anyukának. Amúgy pedig egyik játékkal sem kötelező játszani, ki lehet menni a homokozóba. "
ezt a kijelentést pedig már az előbb cáfoltam! ha nem tetszik, hogy valaki leírja a véleményét, lehet innen gyorsan kilépni! -
#5325 ott a miért indul újra a gépem, mi ez a hibaüzenet stílusú kérdésekre keresheted a választ -
#5324 Gyakran feltett kérdések van erre kitalálva... -
#5323 "A sok hülye és idióta kérdések. Nem tudnak feltelepíteni egy rohadt játékot sem kérdések nélkül (kivétel a speciális esetek), hogy kell krekkelni, hova másoljam a magyarítást, miért indul újra a gépem, miért nem megy a játék az 1700+ AMD-n"
erre való a fórum -
#5322 Mond 1 olyat a szövegben, ami szerinted nem igaz...
és akkor majd megbeszéljük...
Szó szerint is idézhetsz... -
#5321 igaz, nem vettem meg! ha ezért még ennyi pénzt ki is adtam volna már a rángógörcs vitt volna el! Ha jó játék lenne, komolyan megvenném ahogy azt tettem a Bioshock esetében is!
Szabad országban élünk, tehát szabad mindenkinek a véleményét elmondani!
A topikszemetelésről pedig az, hogy valaki feltesz esetleg egy olyan kérdést (pl: miért nem megy 1700+ AMD-n) ami még nem hangzott el, az teljesen megengedett!
vagy szerinted csak olyan hozzászólásokra van a fórum, hogy " fúúú, de jót játszottam!" vagy "te melyik pályán tartasz"? A fórumoknak alapvető feladata a vélemény kinyilvánítása és az egymás segítése! -
lee56 #5320 Hogylenne már igaza, majdnem minden érvét meg tudnám cáfolni, ha lenne kedvem vitatkozni...