Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vagy ha jól rémlik a sniperpuskánál igy lehet átváltani puskagránát módba. Szóval, fejleszd a fegyvereid-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
. Multiplayer Support!
. No more Airdrop Protection! You can be killed in the Air!
. Well balanced and deadly weapons!
. Balanced and Fair game! You have the SAME health of your enemies!
. Stars Re-Balanced to Match with Realism
. If you was shot in the Arms or Legs, you will survive!
. If you was shot in the Torax, Back or Head, you are dead.
. Explosions improved! Stay away of nades and charges!
. Less amount of Granades and Ammo, the same to the packs on the floor.
. Press F1 to revome all your HUD to make this even more realistic!
. Press F2 to Remove the Radar!
. Press F3 to Show the Radar!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amikor a puskával lövök, akkor egy kis porfelhõ szerû valami füst megy oda a célkeresztbe, ezzel megakadályozva azt, hogy normálisan lehessen látni.
Van vmi okosság amivel ezt a füstöt le lehetne kapni onnan? Iszonyat idegesitõ.
Köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-Valakinek nincsenek meg a magyar felirat fájljai(de szép magyar szó)?
A válaszokat köszi elõre is!
Azt hogy 2.világháborús játék?
Mert az egy dolog, hogy eddig ez volt a téma, de maga a Medal of Honor csak egy FPS....
Mint a Cod4 a COD1-2-3 is régebbi háborúkat dolgozott fel és nézd meg most....és attól még COD marad....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nagyon jó a kötetlen játékmenet, hogy lényegében bárhol kezdhetek a térképen. Tetszik a fegyverek fejlesztése is, igy van értelme többfélét is kipróbálni. Jó pörgõs a játékmenet, nagyon hangulatos.
Ami nem igazán szimpatikus a mentési lehetõségek hiánya. Mondjuk alapvetõen ezzel sem volt bajom egészen addig amig el nem jutottam a nagy berlini toronyig (ez tán az utolsó pálya?). Nagynehezen sikerült bejutnom a torony közepébe, kinyirnak, és megint kezdhetem az egészet elölrõl - miközben a komplett német hadsereg újraspawnolt, beleértve az mg34-es 4xfejbekellõni katonákat is.
Ha meg trükközök és beejtõernyõzök valahova a torony közepéhez, akkor ugyan nem kell végigharcolnom a tornyot, cserébe viszont nincs lõszerem. Grrr...
Két órámba került amig sikerült a pincéig eljutnom, itt végre lett autosave, de jó sok "zombigéppuskás" van, úgyhogy miután zsinórban a 4. jött és megfeküdtem, úgy döntöttem majd holnap (ma) folytatom.
A hangulat jó lenne meg a grafika is de a többi gáz.Rövid is a gép hüje gránát robbanás is ház 😄
A hallgatatlan Elite Nazi katonák meg hát vicces tiszta RtCW (Return to Caste Wolfenstain) de még az is jobb volt a maga idejében.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Bár rövidke és ezért csak letölteni érdemes megvenni már nem....
Nézd meg...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus A8V-VM,AMD Athlon 3500+, 2*1 GB Dual RAM,500GB Samsung HDD, nVidia GeForce 7300GS 256MB,SoundBlaster Audigy 7.1
Személy szerint én fps-ek közzül mást preferálok, de ha kiírtják az ellenfél, találat, gránátjelzés, találati esély jelölését, nem lesz bunnyhop akkor érdemes lehet belevágni. Márpedig ez nemsokára kiderül.
Még amit szivesen láttam volna az a fizika, de nem csak ragdoll effekt. Jó-jó aegia kártyával elérhetõ, de egy 50.000 kártya tán túlzás...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
NE VEDD MEG! (ez csak jó tanács, ez nem medal of honor, téves a címe!)
sõt, még az idõt se érdemes rá pazarolnod... de te tudod.
fontos kérdés: megéri megvenni,vagy töltsem le?<#rolleyes>#rolleyes>
ui:kb mekkora felrakás elõtt a mérete(alapméret 1dvd,2dvd ...stb) illetve a gépen mekkora helyett foglal?
köszi!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
milyen konfigod van?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
http://9gag.com/gag/5135249
asszem, ami mellõl szedd ki a pipát...
http://9gag.com/gag/5135249
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN