6840
-
#5399 hi
a magyaritasok.hu-n azt írják az Airborneról, h magyarul szólalnak meg benne.
Nos... ez igaz lenne, h full magyar? Sztem óriási tévedés, sztem csak feliratos, nem?
-
borso #5398 Szia!
Lehet én vagyok béna, de nem tudok az oldalról letölteni.
Nem találom a letöltés szekciót. Légyszi segits. -
freelaca #5397 Sziasztok!
Gyors Help-re lenne szükségem. A DVD felcsatolása után, telepítés megkezdése közbe újraindul a gépem. Mi lehet az oka?
Gépem: Intel P4 [email protected] | MSI 945P Neo3 | Gainward Nvidia 6600GT | 1GB Memória | Ms XP SP1 -
#5396 ? ezt nem igazán értem, a film előbb van mint a (pozitív és negatív) kritika /normális esetben:D /, játéknál is.
De minden filmre/játékra lehet negatív kritikát is mondani, meg pozitívot is, és mindig van aki mondani is fog. -
#5395 "Ha nem lenne pozitív és negatív kritika, akkor az már nem lenne film/ ez esetben játék" - valamelyik hollywoodi góré mondta (nem emléxek már rá, de nahyvonalakban ezt mmondta, és igaza van, sőt)) -
#5394 "A kritika egy más dolog, ha nem érzed a különbséget nézz utána."
Te is utánanézhetnél mi az a kritika, mert amit írtál az alapján fogalmad sincs róla. Ja és a fórum szó után is utána nézhetsz nyugodtan. A fórum arra való, hogy felhasználók megvitassanak különböző dolgokat, pl egy-egy újonnan megjelent játékról elmondják a véleményüket, ami lehet pozitív és negatív. Ha csak pozitívat akarsz olvasni a játékodról fansiteokra menj, ott nagyrészt csak jókat fogsz róla olvasni. A kritika pedig nem feltétlenül negatív jelentésű, hanem általában egy cikk írója véleményét elmondja egy alkotásról, ami szintén lehet pozitív vagy negatív. -
#5393 akit érdekel a játék magyarítása az itt megtalálja:
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ -
Micsu #5392 8800gtx, e6600, 2gb ram úgyhogy sztem nem a gép miatt van, 162.18as driver van fenn ha jóltom! -
DDE #5391 Hali!
Én végigjátszottam és tetszett.
Az irányítással nem sikerült még mindig megbarátkoznom valamint pár bug is idegesített rendesen.
Két kérdésem lenne. Ha szintet váltok (normálról nehézre - mert újra akarom játszani ezen a szinten) akkor elvesznek a fegyver 'fejlesztések'?
A másik : hogyan lehet kikapcsolni a videókat a küldetések elején/között? -
UTE1 #5390 irtam privt olvasd el köszike -
tmisi #5389 privi ment!
-
UTE1 #5388 bocsika a magyarositást honnan lehet leszedni? elöre köszike -
tmisi #5387 Vegyél 7600GT-t (AGP-st), ha van legalább 3 Ghz környéki P4/Athlon procid (egyébként is ez a MOHA minimuma CPU terén), akkor jól fog menni ez is max közepes beállításokkal. Persze nem árt min. 1 GB RAM sem. Olvasni a FAQ-t, olvasni. Megéri. :))) -
#5386 Kártyád az egy cseppet gyenge ehhez.... -
v1k7or #5385 köszi mindenkinek! -
#5384 frissítsd a videókártya driverét -
martin1992 #5383 ugyanez van a jedi academynál is előtte nem volt ilyen gond -
martin1992 #5382 mi az amit a demó felrak ez a ageia physx mert pár játék nem indul el mert pl: a mohaa a consolba kiírja opengl hiba
please -
#5381 Igen venni kell újat csak olyan kártyával megy ami támogatja a Shader modell 3.0-t a tied meg nem tudja csak a SM.2.0-t
Ati kártyák az X1xxx-es sorozattól tudják a Geforcok pedig a 6600-tól tudtommal. -
algor91 #5380 heló, én amikor el akarom indítani akkor azt írja ki, hogy videokártyád nem támogatott, tudok valamit csinálni, vagy vegyek új kártyát, és ha vennem kell, akkor milyet? videókártyám:Ati Radeon 9550 -
tibi206 #5379 asszem valami 162.-es -
#5378 A 160.-as drivered van fönn? -
tibi206 #5377 sztem is driver nekem is hasonló volt hibám de most jó -
#5376 Milyen géped van? (cpu, vga, memória, oprendszer, stb.) -
#5375 driver frissítés. -
Micsu #5374 Sziasztok
Az lenne a problémám hogy elindítom a gémet és a logó után mikor szállnak a repülők kb 10 másodperc alatt tol 1 pfs olyan lassú, bese jön a menü, nemtudjátok mi lehet a gond, a configom bőven elég a gémhez!? -
tibi206 #5373 igen de ha visszaolvasnál már ezerszer írták
-
Szergej90 #5372 Hali azt szeretném megtudni hogy csak eredetivel lehet neten játszani?(Hátha a multi jobb mint a SINGLE) -
#5371 Finoman írtam :DD nem xaroztam... az utóbbi kommentem legalább is. -
tmisi #5370 Lehet, de csak finoman. Erre való a fórum. :) -
#5369 Jól van, csak egyetértettem vele, ennyit tettem. Reagálni már csak lehet vissza, nem-de? -
#5368 Mást se csinálsz, csak szapulod ezt a játékot. Mondjuk igazad van. talán az első voltam, aki leírta, hogy hiányzik a sztori, a hangulat, és a többi, valamint, hogy dramaturgoknak, FILMrendezőknek, jó ÍRÓknak kellene egy játékot megcsinálni, aztán jöhetnének a programozók. Ez a MOHAA-ban részben így volt. Végleg eljátszották az utolsó esélyüket is, hogy a MEDAL OF HONOR ban még higgyen az ember. Nem lesz többet!!!
De könyörgöm, hagyd már abba a szapulást, megértette már mindenki, hogy csalódtál. THX -
#5367 Itt nem is azon a van a lényeg, h túl sok gammával játszottunk...
Hanem azon, h ez nem moh. Mert bíz, h ha nem EA, meg nem MoH, akkor még bevenném. A lényeg, h nem hozza a kötelező Medal of Honor-féle küldetés felépítését. Ennél még a MoHPA is mérföldkövekkel jobb! -
#5366 csak annyit még, lehet hogy én játszottam már túl sok játékkal (úgy 20 éve), hogy nem tudom értékelni ezt gammát, de sajnos azt látom, hogy egyes dolgokban rohamos a fejlődés (grafika) míg más dolgokban rohamos a satnyulás (sztori, normális játékmenet, játékélmény). játékélmény...ez is olyan manapság, mint a gyorséttermek, kapjunk be gyorsan valamit, ami elsőre még ízlik is, aztán mire a szendvics végére érsz, már inkább hányingered van.
szóval a lényeg, hogy lehet hogy túl sok játékot láttam már, és azok közül jó néhány volt, ami igencsak felnyomta az ingerküszöbömet, úgyhogy az ilyeneket mint a moha, már nem tudom értékelni. -
#5365 "Nem véletlenül van 1 adott pályán 10-20 bejárható épület..."
lehet, bár szerintem ez az egyik legnagyobb probléma a játékmenettel. van 20 bejárható épület egy pályán, oké. meg vannak célok. most önmagában azért, hogy kitüntetéseket kapjak, minden egyes épületet végig kellene kutatni. tök értelmetlen, a játékidő mesterséges meghosszabbítása.
van meghatározott cél, akkor arra kellene törekedni, hogy azt teljesítsem. önmagában csak az öldöklés miatt menjek be minden épületbe? mondom, engem ezért emlékeztetett az egész single egy multis deathmatch-re... -
#5364 kétlem. nekem évek óta nincs bekapcsolva az amúgy is hasznavehetetlen wonfos tűzfal, mégis fel tudtam telepíteni. -
#5363 kapcsold be a windows tűzfalad, ez kell neki mindenképp -
v1k7or #5362 Hali all!
Miért lehet az h feltelpitem és fogja és letörli magát?
Nincs tűzfalam se h ez lehetne a probléma!Segitsetek pls!!!!! -
#5361 na srácok én most vittem végig hát mit mondjak jó játék ,csak nehéz és nagyon rövid -
#5360 nagyon "össznépi" vélemény, de mivel topik, ez is egyéni.
neked rendben van a játék, másnak nincs.ugord át a nem tetsző kommentet/írót, aztán ennyi. ez a fórumozás lényege.