Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos?? ötlet??
némi segítség kéne!
hirtelen nem tudom, asszem az ötödik vagy hatodik küldetés, városból hídig eljutni, tankokat elintézni, az utolsó a hídon..
mindent megcsináltam, összes feladat teljesítve, mindenki mindenhol kinyírva, találkozom a komáimmal a hídon, mégsem jön a szokásos videó és a következõ pálya!! mi a teendõ???
Letöltöttem a Demót de azt írja, hogy nem megfelelõ a videókártyám.
(nvidia GF 6500)
A játék ettõl még elfog induln? :S
Lécci segítsetek!!
Köszi Balázs
Értem a stratégiai szempontot, hogy éjszaka nehezebb észrevenni az ejtõernyõsöket, de így meg alig látszik valami a grafikából annyira sötét van, meg a tájékozódás is nehezebb.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nem tudja valaki, hogy lehet eltávolítani ezt az otromba célkeresztet? Egyáltalán nem is kellene célkereszt. Elõre is köszi!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A mostani új nvidia driverek már alapból tartalmazzák a legújabb Physx drivert. Nem tudom, hogy ezekbõl mennyire könnyû eltávolítani a Physx drivert a játék telepítése elõtt, majd pedig hogyan lehet újra húzni a Physx-t a monitorkártya driverének telepítése nélkül.
Valami megoldás jó lenne.
Úgy mûködik a dolog, hogy az egész telepítõ dvd-t felmásolom a vinyóra és a Physx alkönyvtárba beteszem a legújabb Physx drivert átnevezve PhysX_7.07.09_SystemSoftware.exe névre, mivel ez van az eredeti dvd-n. Így csak egy ellenõrzést hajt végre és szépen települ a játék. Na de ez nem megoldás minden egyes Physx verzió váltáskor újra letöltögetni és másolgatni kell. Azt kellene megvizsgálni, hogy mit ellenõriz egy Physx driver a telepítése elõtt. Lehet, hogy a registrybe néz bele és elég lenne egy egyszerû .reg filet készíteni, ami átállítja az aktuális Physx driver verzióját 7.07.09-re. Az viszont elõfordulhat, hogy egy másik játék indításakor az is megnézi a Physx verziószámát és szövegel, hogy nem indul amíg nem telepítünk frissebbet, vagy nem is szövegel csak simán nem indul el. Az sem megoldás, hogy készítünk egy másik .reg filet ami visszaírná az aktuális verziószámot, mivel az folyamatosan változik. Azt kézzel kellene mindig változtatgatni, csak elõtte mindig pontosan tudni kellene, hogy melyik verzió van a gépen.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Bár azt nemtom hogy ha leszedem és felteszem az Airbornét az jó pl.: a mirrors edgehez is?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Az volna a gondom hogy szereztem 1 hatred verziót és amikor elkezdi instalálni beírom a serialt telepíti a physx-et és utánna semmi! Kilép v nemtom de semmi sem történik! Próbáltam úgy is hogy azt nem telepítem de akkor sem történik semmi! Vkinek esetleg vmi ötlet?