Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok...
Lenne egy kis problémám amit még az EA szakemberei sem oldottak meg.
Megvettem a játékot berakom a dvd-t a meghajtóba és ujraindul a gép.
még csak a telepités elkezdéséig sem jutok el.
Aztán mondták hogy probáljam meg kikapcsolni az autorun-t na hát azzal eljutottam az ageia telepitéséig de semmi nem történt.
Aztán mondták hogy kapcsoljak ki valamilyen programot ami zavarhatja a játékot, de hát melyik lehet az?
Nagyon megköszönném ha adnátok tippeket mi lehet a gond vagy melyik programot kapcsoljam ki.....

köszönöm Ati
Amugy az elsö két fokozatot nagyon jól megcsinálták.Teljesithetõ,és élvezetes,csak az a harmadik, legnehezebb fokozat ne lenne,ott elbaszták a játékot.Irreális ,kiszámithatatlan,idegesitö,és nagyon sok hiba van benne.Nagyon meg akarták neheziteni ,bár én lenyomtam a flaktown-ig,de itt már feladtam.A pisztoly akár ne is lenne.Ötször tizszer bele kell lõni a nácikba,hogy legalább felédforduljanak,és rádnézzenek,és hajlandók legyenek egy sorozatot beléd ereszteni.Ugy hogy ,ne vedd elö!!!!!!
A játék utolsó küldetése a flaktown, harmadik fokozatban,gusztustalanul idegesitõ.Lehetetlen teljesiteni a végén.Teljesen irreális lesz.A hátadmögött,föld alol kibuvó ellenség ,az elpusztithatatlan golyószórós aki egy tár löszer,és egy grammon gránát után sem hajlandó meghalni.Ráadásul egyszerre több is támad ,és csak rád!!Gyakorlatilag aki rád lö,és az van rendesen,nem tud hibázni.Még a helyszinre sem érkeztél,máris teljesen lehetetlen lukakból már halálra sebeztek.Az ellenség páncélöklöt kezelö harcosa egy másodperc alatt újra tudja tölteni a csövet,és halál ponosan talál,és persze csak terád vadászik.Szóval elment a kedvem az egésztöl,mert nagyon elbaszták a végére.<#gun>
Narxis
<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem elég gyenge lett<#szomoru2>
Sziasztok! Akik szoktak többszemélyes módban játszani azok szólhatnának, és összehozhatnánk egy csapatot! <#violent><#violent>
Nekem is ugyanez volt a problémám, aztán letöröltem a physix-et és utána feltelepedett a honor, de nem ment egy másik játék ,ezután a másik játék lemezérõl visszatelepitettem a physix-et és utána mindét játék ment rendesen.
Narxis
Igen azt!

Üdv!

Nekem is ilyen a gondom. Egyetlen egy olyan mappát találtam a C meghajtón, aminek ilyesmi a neve, ez pedig AGEIA Technologies.
Ezt kell törölnöm?
Köszi a választ!

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Narxis
Távolítsd el aPhysX-et a géprõl, teljesen és utána telepítsd a játékot.

Hali
Lenne egy kis gondom az airborne telepítésével. Miután beírom a kódot, valamilyen PhysX nevû progit akar telepíteni. De nekem megjelenik a kék csík és azonnal el is tûnik a telepítõje, a játék telepítése pedig nem folytatódik (vagy inkább el sem kezdõdik...). Próbáltam a PhysX-et külön feltelepíteni a lemezrõl, de azt írta, hogy ennél nekem újabb verzióm van, úgyhogy nem rakja fel.
Mit kellene tennem, hogy fel tudjam tenni a játékot?

sziasztok az airbornal kapcsolatban leene kérdésem miért akadozik két magos procin ? Mer azt írja ki a beállításoknál,hogy 2G ramom van , de 3 van a gépben miért 2-õt írki és miért akadozik a proci egy AMD Athlon 64 X2 7850 BOX Black edition 2,8 Ghz-es kétmagos proci . Lehet , hogy egymagosnak nézia játék mert a gépigénye 2,8 Ghz egy magos az ajánlott megy 3,5 Ghz egy magos lehet, hogy ha felhúznám 3,5 -re fullon menne miért csinálja ezt? NIncs optimizálva kétmagos procira vagy be lehet állítani? Segítsetek.Köszönöm
Sziasztok!

Windows7 64 bit-es rendszer alatt pörgöm és az volna a kérdésem,hogy megoldható Airborne telepitese???
Vagy ezt felejtsem el és 64 bit alá ez nem települ!?

Örülnék ha ez valahogy megoldható lenne!

Válaszokat elõre is köszönöm!!

S.
Hy emberek. Nem tudok accuntot kreálni. A zip codra folyton invalidot ír ki. Valami ötlet?(Próbáltam többfélét)

Videó kártyád szar!

Sziasztok! Tudnátok segíteni nem tudom miért akadozik az Airborne 800*600-as felbontásban játszok ,de még így is akadozik mikor egy tank felrobban és ég.Egyébként fullon megy grafikán a gépem egy AMD Athlon 64 X2 7850 BOX Black Edition 2G rammal , de ez már 1,5 G ram mert az integrált videókártya lefoglalja a többi rammot 8 avideókártya ATI Radeon HD 3200-as . Ne tudjátok miért akadozik? Esetleg kevés a 1,5 G-RAM vagy gagyi a videókártyám avideókártya most 512 mg-os a rammal amit az integrálz videókártya levett.
KaszaN
Szevasztok
Megvettem a játékot és elindítanám a talepítést kéri a kulcsot beírom továb és azán nemtörténik semmi. Milehet a gond?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

csá all
azt miért irja ki hogy kérjük helyeze be az eredeti moh airborne cd /dvd ét??
naon meg köszönöm na csá all kösz akk elöre is
dave10000
Nekem is sikerült megoldani a lentebb írottak alapján <#wink>

dave10000
nono27 neked, hogy sikerült megoldani ?

dave10000
Sziasztok.

Az lenne a problémám, hogy amikor telepítem a játékot eljutok odáig, hogy az AGEIA-t akarja felrakni de amikor leokozom végigmegy a csík és ennyi. Lehetséges, hogy az a probléma, hogy már fel van rakva az AGEIA ?

Elõre is köszönöm a segítséget.

elkeserítõen vacak egy call of duty world at warhoz képest az egész....

pedig egy cég írja, nem ?:

Sziasztok,

most kezdeném az airbone-t, de a telepítésnél beugat, hogy nem támogatott a grafkártyám.
kicsit utánakerestem, és az alábbiakat találtam:
(Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE, 7300GS, 7300GT kártyák, amiket nem támogattak).

A kártyám: asus a9550ge 256 ddr-rel

tudnátok segíteni, hogyan tudom ráerõszakolni valahogy a gépre??

elõre is köszönöm

üdv:

collin

Végre megvan a megoldás!Mükõdik a játék!Yes
Colton
Hali!

Valaki át tudna nekem küldeni egy linket az eredeti exe fájl-ról?

köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Hali.Nekem is ez a bajom.Nekem se telepiti fel maga a játékot.Valami megoldás?
Hellósztok!Van egy problémám fel akarom telepíteni a játékot beírom a cd-keyt és elindul az agei physics feltelepíti és utánna semmi mit kell ilyenkor csinálni?

up
hello sracok
felraktam ujra a jatekot, de csak par palyat akarok megnezni, viszont elvesztek a mentesek, szedtem le mentest netrol (ezt), nemtom jo e, de nem tolti be, nem ertem miert
mi a trukkje? bemasolom a saved-be es semmi, mindig ugyanazt az allast latom amit en is megcsinaltam (husky)
help
highlander15
"Azt írja lõjem ki a Tigris tankot a gammonal,de hiába lövöm nem pusztul+."

Aki ilyen hülye az köpjön fel és álljon alá!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Lothargia a gammon gránátot pont a tanra kel dobni..
Sziasztok...
Nekem oylan gondom van h elindítom a játékot lefutnak az intrók meg minden és amikor belép a menübe lecsöken az fps-em 1-re...teljesen low-on is kipróbáltam akkor is 1 fps-em és ha be tudok lépni nehezen a játékba akkor ot is 1 fps-em van...aki tud segítsen..elõre is köszi
Sziasztok!
Elakadtam a játékban 3. vagy 4. küldetésnél, ahol 1marha nagy híd lábánál vagyunk 1kis városban és vam 1nagy templom a közepén.
Azt írja lõjem ki a Tigris tankot a gammonal,de hiába lövöm nem pusztul+. Már vagy 10tárat rányomtam és semmi. A többi küldetés kipipálva.
Hogy lehet tovább menni??? vagy ez is varez hiba?
köszi
Szedd le a ageia physx drivert meg a Visual C++ 2005. Ezek bele akad a telepítõ. S utána próbáld meg újra a telepítést. Telepítés után vissza teheted az Nvidia-s fizikai progit. S megy rendesen.
Jim Morrison
MIvel megvan mind PC-re meg PSP-re egy, nem nagyon érdekel 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Már sikerült! Kiszokott játszani online-on???
Sziasztok! Regisztrálni akartam a játékot, kiválasztottam a platform-nál hogy pc, de a Játék nevénél nem találtam az airborne-t csak a Pacific Assaultot! Most ilyenkor mivan?
Narxis
Szívesen, örülök! Irtsad a nácikat!<#eplus2>

Köszi a segítséget, letöröltem agey physx-et és mûködik a játék!
Helló Problémázók!
Szerintem-még én sem tudtam megoldani a problémát- az nvidiás és az ageiás physxnél lehet a probléma. Az uj nvidiás kártyák /pl.9600 GT/ driver pakja tartalmazza telepitéskor az alap drivert, az NVIDIA PHYSX 8./vagy késõbbi/ verziót, és a WDM-et. Szerintem a MoH Airborne telepitené elõször az ageia physx 7.07 verzió /mivel ez van a játékhoz/, de nem tudja, mert már a 8-as nvidia/lehet, hogy más paraméterekkel/ már fent van.Természetesen leáll a telepitési folyamat. Ez a probléma attól kezdve állhat fent, mióta az nvidia megvette az ageiát, s saját dolgait adja ki, részben folytatva az ageia "hagyományait". Kérdés, fel lehet-e tenni az nvidia drivert a saját physxe nélkül/ okoz-e valamilyen problémát?/ illetve ha ezután teletitjük a MoH Airbornét a benne lévõ ageia physx 7.07.09-el, el fogják -e viselni egymást az nvidia driverrel. Avagy, ezután lehet-e frissiteni az ageiát késõbbi nvidiás verzióju physx-re, probléma nélkül!
Nos, tisztelettel várom e témában nálam sokkal többet tudó társak/ szerintem csak ilyenek vannak/ hozzászólását.
Üdv.: Kovajani
Narxis
Nem.

VAGYIS AZT SZERETNÉM TUDNI HOGY LA LE UNINSTALÁLLOM AZ AGEY PHYSX-ET AKKOR LESZ OLYAN PROGRAM AMI NEM FOG ELFUTNI???
Sziasztok! Nekem ugyan az a bajom(ageia physx) a telepítõvel mint majdnem mindenki másnak ahogy olvasom, de még nem értettem meg, hogy hogyan lehet orvosolni a bajomat! Valaki segítsen legyen szives...

Meg egyáltalán a gép az mire használja az AGEIA PHYSX-et...???
Hello KOVU!
Olvastam a problémádat az ageia physx-vel. Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudtad megoldani a dolgot, s a MoH Airborne megy e rendesen azóta? Köszi!
[email protected]
Narxis
Nekem nem volt semmi hiba. 😮

Bokafix2
Az a teendõ h meg kell venni eredetiben, a warez sok ilyen hibát csinál hogy egyszerûen nem megy tovább a gém, nekem is volt már ilyen, utána megvettem, megjavult. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DONGUBA
SZIasztok nem lehet celkeresztet valtoztatni?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Narxis
Elképzelhetõ, hogy továbbmegy. Amúgy vannak patchek is, azokat érdemes feltenni.

Elképzelhetõ, hogy ha újból megcsinálom az egész fejezetet, akkor továbbmenjen, vagy nem valószínû?? akkor baszhatom ki a játékot..
Narxis
Lehet játékhiba, bár fullra nem emlékszem már rá.