Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis problémám amit még az EA szakemberei sem oldottak meg.
Megvettem a játékot berakom a dvd-t a meghajtóba és ujraindul a gép.
még csak a telepités elkezdéséig sem jutok el.
Aztán mondták hogy probáljam meg kikapcsolni az autorun-t na hát azzal eljutottam az ageia telepitéséig de semmi nem történt.
Aztán mondták hogy kapcsoljak ki valamilyen programot ami zavarhatja a játékot, de hát melyik lehet az?
Nagyon megköszönném ha adnátok tippeket mi lehet a gond vagy melyik programot kapcsoljam ki.....
köszönöm Ati
Nekem is ilyen a gondom. Egyetlen egy olyan mappát találtam a C meghajtón, aminek ilyesmi a neve, ez pedig AGEIA Technologies.
Ezt kell törölnöm?
Köszi a választ!
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenne egy kis gondom az airborne telepítésével. Miután beírom a kódot, valamilyen PhysX nevû progit akar telepíteni. De nekem megjelenik a kék csík és azonnal el is tûnik a telepítõje, a játék telepítése pedig nem folytatódik (vagy inkább el sem kezdõdik...). Próbáltam a PhysX-et külön feltelepíteni a lemezrõl, de azt írta, hogy ennél nekem újabb verzióm van, úgyhogy nem rakja fel.
Mit kellene tennem, hogy fel tudjam tenni a játékot?
Windows7 64 bit-es rendszer alatt pörgöm és az volna a kérdésem,hogy megoldható Airborne telepitese???
Vagy ezt felejtsem el és 64 bit alá ez nem települ!?
Örülnék ha ez valahogy megoldható lenne!
Válaszokat elõre is köszönöm!!
S.
Megvettem a játékot és elindítanám a talepítést kéri a kulcsot beírom továb és azán nemtörténik semmi. Milehet a gond?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
azt miért irja ki hogy kérjük helyeze be az eredeti moh airborne cd /dvd ét??
naon meg köszönöm na csá all kösz akk elöre is
Az lenne a problémám, hogy amikor telepítem a játékot eljutok odáig, hogy az AGEIA-t akarja felrakni de amikor leokozom végigmegy a csík és ennyi. Lehetséges, hogy az a probléma, hogy már fel van rakva az AGEIA ?
Elõre is köszönöm a segítséget.
pedig egy cég írja, nem ?:
most kezdeném az airbone-t, de a telepítésnél beugat, hogy nem támogatott a grafkártyám.
kicsit utánakerestem, és az alábbiakat találtam:
(Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE, 7300GS, 7300GT kártyák, amiket nem támogattak).
A kártyám: asus a9550ge 256 ddr-rel
tudnátok segíteni, hogyan tudom ráerõszakolni valahogy a gépre??
elõre is köszönöm
üdv:
collin
Valaki át tudna nekem küldeni egy linket az eredeti exe fájl-ról?
köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
felraktam ujra a jatekot, de csak par palyat akarok megnezni, viszont elvesztek a mentesek, szedtem le mentest netrol (ezt), nemtom jo e, de nem tolti be, nem ertem miert
mi a trukkje? bemasolom a saved-be es semmi, mindig ugyanazt az allast latom amit en is megcsinaltam (husky)
help
Aki ilyen hülye az köpjön fel és álljon alá!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nekem oylan gondom van h elindítom a játékot lefutnak az intrók meg minden és amikor belép a menübe lecsöken az fps-em 1-re...teljesen low-on is kipróbáltam akkor is 1 fps-em és ha be tudok lépni nehezen a játékba akkor ot is 1 fps-em van...aki tud segítsen..elõre is köszi
Elakadtam a játékban 3. vagy 4. küldetésnél, ahol 1marha nagy híd lábánál vagyunk 1kis városban és vam 1nagy templom a közepén.
Azt írja lõjem ki a Tigris tankot a gammonal,de hiába lövöm nem pusztul+. Már vagy 10tárat rányomtam és semmi. A többi küldetés kipipálva.
Hogy lehet tovább menni??? vagy ez is varez hiba?
köszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerintem-még én sem tudtam megoldani a problémát- az nvidiás és az ageiás physxnél lehet a probléma. Az uj nvidiás kártyák /pl.9600 GT/ driver pakja tartalmazza telepitéskor az alap drivert, az NVIDIA PHYSX 8./vagy késõbbi/ verziót, és a WDM-et. Szerintem a MoH Airborne telepitené elõször az ageia physx 7.07 verzió /mivel ez van a játékhoz/, de nem tudja, mert már a 8-as nvidia/lehet, hogy más paraméterekkel/ már fent van.Természetesen leáll a telepitési folyamat. Ez a probléma attól kezdve állhat fent, mióta az nvidia megvette az ageiát, s saját dolgait adja ki, részben folytatva az ageia "hagyományait". Kérdés, fel lehet-e tenni az nvidia drivert a saját physxe nélkül/ okoz-e valamilyen problémát?/ illetve ha ezután teletitjük a MoH Airbornét a benne lévõ ageia physx 7.07.09-el, el fogják -e viselni egymást az nvidia driverrel. Avagy, ezután lehet-e frissiteni az ageiát késõbbi nvidiás verzióju physx-re, probléma nélkül!
Nos, tisztelettel várom e témában nálam sokkal többet tudó társak/ szerintem csak ilyenek vannak/ hozzászólását.
Üdv.: Kovajani
Meg egyáltalán a gép az mire használja az AGEIA PHYSX-et...???
Olvastam a problémádat az ageia physx-vel. Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudtad megoldani a dolgot, s a MoH Airborne megy e rendesen azóta? Köszi!
[email protected]
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!